Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun

Maşallah. Hamileliğin son zamanında insana bi enerji geliyor

Arkadaşlar bir sorum olucak.
Bugün 90 dk yürüyüş yaptım, bunun 30 dk si tempolu yürüyüştü 60 dk si normal tempoydu.
60x1=60 puan bunda sorun yok.
Peki 30 dk yi 2 mi çarpcam tempolu yürüyüştü, listede sadece normal tempo ve cok tempolu var oda 3 puan. Aşağda örnek olarak tempolu yürüyüş 2 le çarpılmış.

afiyet olsun canım
Kızlar bişe soracağım pişmiş sarma buzlukta saklanır mı
Tamamen pirincle sarıyorsn belki olmayabilir canım bilmiyorum yalancıyıda etliyi de koyuyorum ben birsey olmuyor ama sen bilirsin denemelisin damak tadına uyacak mi

Tempoludan Kastın yürüyebildgn en hızlı haliyse ×3 yapmalısın orta tempoysa ×2 cnm

bende çıkmıyor. Almanyadamısın sende?

Ne kullaniyorsn cnm android degilse belki onunla alakalidir
Ben Almanyada dogdjm buyudum ama turkiyede yasiyorm 3 senedir evlenip geldm istanbula :) ama telfnm almanca bazi aliskanliklar kaliyor iste

Maşallah. Hamileliğin son zamanında insana bi enerji geliyor

Evet vallahi cnm ya :)

ay inşalah inşallah bu arada Pınar sen artık azcık otursana cam silerken doğuracan çocuğu ne demek cam sildim

Kiz bisi yapmicam diyorm gorunce dayanamiyorm bide enerjim var onunlada alakali sanirm :) pencereleri icten sildm distan esim silcek ay okadar kolay doguruversem keske artik ruyalarima giriyor

Hakkinizda hayirlisi olsun kuzum hic korkma sezaryen korkulacak bisi degil benim dogumum 21 saat sürdü sonra acil sezaryene alindim. Keske en bastan sezaryen yaptirsaydim diyorum cok kolay gecti
Sagol abla kilomdan dolayi korku var doktor yag tabakasi kaynamasi dikisi size agri bizede zorluk veriyor sizin kadar bizde ugrasiyoruz falan deyince dikisten yana korkum oldu allah hayirlisini versin nasil olursa
Sagol abla allah razi olsun doktorda belli olmayinca biraz korku sariyor valla stres yapmiyorum nasip eden rabbim hayirla dogumumuda bir sekilde yoluna koymustur bekliyorum heyecanla
Cok geçmiş olsun inş bısey yoktur canım sezeryandan korkma canım sana bunu cok korkan bırı olarak soyluyorum korkacak hıç bısey yok ama bebegın inş gununde gelır
Allah razi olsun abla sagolasin simdilik tansiyonum idrarim normal dikisin kaynama korkusu var daha cok insallah gunune yaklasiriz
Ayy canim cok uzuldm hatta okurken korktum baya. Şuanda evdemisin hastanedemi. Insallah gecici biseydir canim Allah seni ve bebegini korusun, bizide haberdar et ama ben cok merak ederim. Stress yapmamaya calis olumlu dusun, olumlu sonuclansin
3 gun kaldim pazartesi ogleden sonra taburcu ettiler 2 gune bir kontrole gel dedi doktor bugun gittimde 3 gun sonra gel dedi sukur idrarimda protein negatif cikmis tansiyonumda iyi biraz rahatladim bugun ama 2 gundur son hazirliklari yaptim besigi falan kurdum odami temizledim bebegin herseyi hazir cok sukur benim bikac eskigim kaldi sen ne durumdasin canim iyi misiniz dogum belirlendi mi
Allah yardımcın olsun cnm umarim duzelir gününü doldurrur bebisin de korkma korktugu sey başına geliyor insanın Rabbim saglik verdin de gerisi olup gidiyor
Sagol abla allah razi olsun sakin kalip korku yapmamaya calisiyorum doktor biraz endiselendirdi dikis sorun olur diye
Evet yapildi 4 tane gelisimi iyi cok sukur 2200 grdi gecen hafta allah hayirlisini versin oyle yada boyle olacak iste bakalim gunu dolsunda tek doktorda idare et 4 hafta dedi insallah bekler yaramazim
Pufuduks canım detaylı ultrasona girmiş mi idin birde kilo artışın nasıldı idrarda beyaz köpük var mı idi
Evet girmistim hersey suyum falan normal seyrinde son 2 ayda bende kilo aldim bebekte 1 hfta onde gidiyor ama normal artislarda boyu 2 haftalik uzunmus idrarim kopuksuz bakmiyordum ama artik takip ediyorum bugun tahlil verdim protein negatif cikti sukurler olsun
Canım simdi nasl oldun hatekerlerini cok cok kısıtlamalısn bnce..hic yorma kendni..bol muz ve kaşar ye:)bebeğe kilo aldırır inş:)
iyiyim canim sagolasin agir kaldirma ama yuruyus yap dediler ama baya yoruluyorum son gunlerde hazirliklari halledeyim diye baya hareketli geciyor gunlerim aksi biseye sebep olmaz insallah
geçmiş olsun kuzum ya
Sagolasin canim allah razi olsun

iPhone kullanıyorum sanırım o sebepten olmuyor. Anladım peki nasıl alışabildinmi Türkiye’ye? Bende evlendiğimde tr ye yerleşmiştim 3 buçuk sene sonunda geri dönüş yaptım eşimle birlikte.

Çok geçmiş olsun. Allahım hayırlısıyla sağ sağlim evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Bugünkü Menüm

Kalhvalti 10.30

Laugenecke türkcesini bilmiyorum

Ara 13.00

Acliktan Yarim kase sütlü misir gevrek yedim
Sade Türk kahvesi
3 kuru kayısı

Akşam 17.00
Kabak spaghetti

1 bardak Yeşil çay
3 litre suyu geçti

30 dk orta tempo yürüyüş 30x2= 60 puan
60 dk normal tempo yürüyüş 60x1= 60 puan
Toplam 120

Pnrrr-12

selam canlar napıyorsunuz bakalım buharlaşıyor muyuz hep beraber
selam kuzum baya yogundum simdi girebildim ya kosturmaca bitmiyor bi türlü
haklısın vermeliyim ama çok üşeniyorum bu ara herşeye

Napim vala uzandım öyle sen napiosun sıcak hakikaten ya
Usenme kiz at su usengecligi üstünden
ay yanlış yazdim çoban salatasi olacak ben çorba yazmişim
Ay bende diyorum corba salatasi neki
kızlar yaa bu ara aşırı aşırı üşengecim spor yapmam gerek ama hiç istemiyorum
sabah uyandığımda ve akşam yatarken belli sayılarda hoplama yapsam sadece işe yarar mı dersiniz
Hepimizde var kuzum ya havalardan hep
Tsk ederim. Dondurma zarar edermi buzlu bisey aromali Sadece
Icinde seker var suruplar var katki maddeleri var yememen daha iyi canim
annemlerdeyim iki gündür evde yemek yapmıyorum.
bugünlerde gerçekten modum düşük.
aöf yazokulu kayit oldum:)
havada sicak keyfim yok.
Annen sana uygun bisiler yapiyormu bari kuzum
Etiket nasil yapiliyor arkadaslar
Tarif etmis kizlar :)
Evet ins zuhal abla ulasabilir tugceye
Pinar azıcık otur oturdugun yerde doğurup kalacaksın kiz temizlik sevdasina
Afiyet olsun ececim
Kızlar bişe soracağım pişmiş sarma buzlukta saklanır mı
Ablam atiyor buzluga ama o pisirmiyordu sanırım
Hafize anlatmıştatlim

Bugün dogru dürüst yiyemedim kahvalti yapamadim disardan bisey alip yemek zorunda kaldim
Kahvaltidaki milföy den yapılma börek sanırım cuma oncesi boyle seyler tuketmemelisin canim cuma tarti günümüz bide gevrek var afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…