- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.281
Biliyorum cnm aynen dikkat etmrk lazım yarin yeni listeme full uyucam insAllahTamam meyve cazip geliyorda ekstralar dolu ama dikkat et bak hop diye aliverirsin verdiklerini canim
Ohh yansın yağlar cnmBen gidiyorum spora kizlar biraz eliptik yapayim kac gündür yapmadım
Hafi ins tatlimBiliyorum cnm aynen dikkat etmrk lazım yarin yeni listeme full uyucam insAllah ☺
Da yürüyüş hic yapamıyorum ya bel sırt ağrımdan
Ayy ins yaa fazla biseyim kalmadi aslinda 3 4 kilo versem tamam yeter dicem ama biyerde kaçırıyorum ipin ucunuOhh yansın yağlar cnm
Hayır canım. Tamamen çiğ koyuncada olmuyor. Bir miktar su ile 20-30 dk pişirir atarsan, çıkardığında da yarım saat pişirirsen tadi çok güzel oluyor, taze sarılıp pişirilmiş gibiYaaa pişirmeden koymak gerek o zaman
Sagol kuzumYaninda meyve kuruyemis filan tasiyabilirsin bence acil durumlar icin canim
Afiyet olsun canim
Bi yerden baslamak lazim
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun
Sağolasın canımafiyet olsun canım
tmm bugün menümu vereyim
vala cnm ben her iki turlu de yapiorum cnm guzel oluyor ama tercih meselesi
Afiyet olsun canım
afıyet olsun canımMerhabalar hanımlar
Dün yazamadım
Çok yoğun çalışıyorum
Dünkü menüm
8.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık
13.00
4 küçük kadınbudu köfte
18.00
5 yk kabak yemeği
Salata
Bol yeşillik cacık
Su 3 lt
afıyet olsun canımBugünkü Menüm
Kalhvalti 10.30
Laugenecke türkcesini bilmiyorum
Ara 13.00
Acliktan Yarim kase sütlü misir gevrek yedim
Sade Türk kahvesi
3 kuru kayısı
Akşam 17.00
Kabak spaghetti
1 bardak Yeşil çay
3 litre suyu geçti
30 dk orta tempo yürüyüş 30x2= 60 puan
60 dk normal tempo yürüyüş 60x1= 60 puan
Toplam 120
Pnrrr-12
afıyet olsun canımİyi akşamlar hanımlar
Menüm
8.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık yeşillik
13.00
3 yk karışık ızgara salata
17.00
3 yk kabak yemeği
Peynir zeytin yeşillik
20.00
Sütlü tarçınlı kahve
Su 3 lt
afiyet olsun canımIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10
2 dilim tbe
Domates
Salatalık
2 kk beyqz peynir
7 zeytin
1 çay kaşığı bal
1 cay bardağı süt
Aralar
3 porsiyon meyve saatleri hatrlamadgm icin yazamiycam
Saat 3
1 peynirli poaca
1 bardak süt
Akşam 20:00
1 kase şehriye çorbası
1 kase salata
3 dilim karpuz
Su 2.5 lt tamamlarım
Spor yok
Bugün gecikmenin 6. Günü her yerim ağrıyor
afıyet olsun canımBende menü yazim
Sabah 10.30
Yarim domates
2 zeytin
2 lokma t.b ekmegi
13.30
2 tane biber dolması bulgur pirinc karişik
Salata
18.00
Bir tane daha biber dolmasi(yiyecek bisi yoktu baska isyerinde hazırlamaya vaktimde yoktu)
20.30
Bir tane haşlanmış mısır
Su 2 yi gecti
Neyse ki çok değil vermen gereken canım verirsin bende bi 8 kilo verip 75 görürsem biraz daha sakin kalicam bi sure korumaya alırım snrm yoruldum çünkiHafi ins tatlim
Ayy ins yaa fazla biseyim kalmadi aslinda 3 4 kilo versem tamam yeter dicem ama biyerde kaçırıyorum ipin ucunu
Saol cnmafıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afiyet olsun canım
afıyet olsun canım
Teşekkürler canımafıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afiyet olsun canım
afıyet olsun canım
Sagol canimafıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afiyet olsun canım
afıyet olsun canım
Aslinda sıkı tutsan 2 aya verirsin bence bu mola iyi gelecek sanaNeyse ki çok değil vermen gereken canım verirsin bende bi 8 kilo verip 75 görürsem biraz daha sakin kalicam bi sure korumaya alırım snrm yoruldum çünki
Afiyet olsun canim ama tarti oncesi sislik yapacak seyler yemiyoruz kuru fasulyede bulgurda sislik yapar persembe menüsü olmamışMerhabalar menumu yazayım zıra unutup uyuyakalacagım şimdi
Sabah7:00
2 dl cavdar ekmek
1 kk peynır
5 zeytın
Cayy
Domates salatalık
Ogle 15:00
1 kase dereotlu yogurt
2 dılım karpuz
Akşam19:00
Susuz 4 kasık kuru fasulye
3 kasık bulgur pılavı
Bol salata
1 fıncan turk kahvesı
2 bucuk lt su
Spor 50 dk orta tempoda yuruyus 100 puanPnrrr-12
Haklısın canım dun eşim istedi cocuklarla ona pısırdım dun yemedım bugun kurstu hastaneydı derken yemek pısıremedım mecburen yedım inş etkılemez tartıyıSagol canim
Aslinda sıkı tutsan 2 aya verirsin bence bu mola iyi gelecek sana
Afiyet olsun canim ama tarti oncesi sislik yapacak seyler yemiyoruz kuru fasulyede bulgurda sislik yapar persembe menüsü olmamış
Şimdilik deneme suresindesin tarti sorun degil ama nasil başlarsan oyle gidersin dikkat et onun icinHaklısın canım dun eşim istedi cocuklarla ona pısırdım dun yemedım bugun kurstu hastaneydı derken yemek pısıremedım mecburen yedım inş etkılemez tartıyı
Sagol abla kilomdan dolayi korku var doktor yag tabakasi kaynamasi dikisi size agri bizede zorluk veriyor sizin kadar bizde ugrasiyoruz falan deyince dikisten yana korkum oldu allah hayirlisini versin nasil olursa
Sagol abla allah razi olsun doktorda belli olmayinca biraz korku sariyor valla stres yapmiyorum nasip eden rabbim hayirla dogumumuda bir sekilde yoluna koymustur bekliyorum heyecanla
Allah razi olsun abla sagolasin simdilik tansiyonum idrarim normal dikisin kaynama korkusu var daha cok insallah gunune yaklasiriz
3 gun kaldim pazartesi ogleden sonra taburcu ettiler 2 gune bir kontrole gel dedi doktor bugun gittimde 3 gun sonra gel dedi sukur idrarimda protein negatif cikmis tansiyonumda iyi biraz rahatladim bugun ama 2 gundur son hazirliklari yaptim besigi falan kurdum odami temizledim bebegin herseyi hazir cok sukur benim bikac eskigim kaldi sen ne durumdasin canim iyi misiniz dogum belirlendi mi
Sagol abla allah razi olsun sakin kalip korku yapmamaya calisiyorum doktor biraz endiselendirdi dikis sorun olur diye
Evet yapildi 4 tane gelisimi iyi cok sukur 2200 grdi gecen hafta allah hayirlisini versin oyle yada boyle olacak iste bakalim gunu dolsunda tek doktorda idare et 4 hafta dedi insallah bekler yaramazim
Evet girmistim hersey suyum falan normal seyrinde son 2 ayda bende kilo aldim bebekte 1 hfta onde gidiyor ama normal artislarda boyu 2 haftalik uzunmus idrarim kopuksuz bakmiyordum ama artik takip ediyorum bugun tahlil verdim protein negatif cikti sukurler olsun
iyiyim canim sagolasin agir kaldirma ama yuruyus yap dediler ama baya yoruluyorum son gunlerde hazirliklari halledeyim diye baya hareketli geciyor gunlerim aksi biseye sebep olmaz insallah
Sagolasin canim allah razi olsun
O zaman böylesini bi deneyeyim canımHayır canım. Tamamen çiğ koyuncada olmuyor. Bir miktar su ile 20-30 dk pişirir atarsan, çıkardığında da yarım saat pişirirsen tadi çok güzel oluyor, taze sarılıp pişirilmiş gibi
iPhone kullanıyorum sanırım o sebepten olmuyor. Anladım peki nasıl alışabildinmi Türkiye’ye? Bende evlendiğimde tr ye yerleşmiştim 3 buçuk sene sonunda geri dönüş yaptım eşimle birlikte.
selam kuzum baya yogundum simdi girebildim ya kosturmaca bitmiyor bi türlü
Usenme kiz at su usengecligi üstünden
Ay bende diyorum corba salatasi neki
Hepimizde var kuzum ya havalardan hep
Icinde seker var suruplar var katki maddeleri var yememen daha iyi canim
Annen sana uygun bisiler yapiyormu bari kuzum
Tarif etmis kizlar :)
Evet ins zuhal abla ulasabilir tugceye
Pinar azıcık otur oturdugun yerde doğurup kalacaksın kiz temizlik sevdasina
Afiyet olsun ececim
Ablam atiyor buzluga ama o pisirmiyordu sanırım
Hafize anlatmıştatlim
Valla ciddiyim kuzum fazla yorma artik kendiniAlistim cnm bende turkiye cok guzel tabiki bazen bazi seylerini ariyorum almanyanin :)
Sen nasil geri dondun cnm esinmi istedi senmi nasil oldu
Hahhah ayy sorma kiz temizlik yaparkene gelcek bebis
Evet haklısın o konuda zaten farkındayım canım daha dıkkatlı olmak lazımŞimdilik deneme suresindesin tarti sorun degil ama nasil başlarsan oyle gidersin dikkat et onun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?