Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaaa pişirmeden koymak gerek o zaman
Hayır canım. Tamamen çiğ koyuncada olmuyor. Bir miktar su ile 20-30 dk pişirir atarsan, çıkardığında da yarım saat pişirirsen tadi çok güzel oluyor, taze sarılıp pişirilmiş gibi

afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afiyet olsun canım
afıyet olsun canım

Hafi ins tatlim

Ayy ins yaa fazla biseyim kalmadi aslinda 3 4 kilo versem tamam yeter dicem ama biyerde kaçırıyorum ipin ucunu
Neyse ki çok değil vermen gereken canım verirsin bende bi 8 kilo verip 75 görürsem biraz daha sakin kalicam bi sure korumaya alırım snrm yoruldum çünki

Merhabalar menumu yazayım zıra unutup uyuyakalacagım şimdi
Sabah7:00
2 dl cavdar ekmek
1 kk peynır
5 zeytın
Cayy
Domates salatalık

Ogle 15:00
1 kase dereotlu yogurt
2 dılım karpuz

Akşam19:00
Susuz 4 kasık kuru fasulye
3 kasık bulgur pılavı
Bol salata

1 fıncan turk kahvesı

2 bucuk lt su

Spor 50 dk orta tempoda yuruyus 100 puan Pnrrr-12

afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afiyet olsun canım
afıyet olsun canım
Sagol canim
Neyse ki çok değil vermen gereken canım verirsin bende bi 8 kilo verip 75 görürsem biraz daha sakin kalicam bi sure korumaya alırım snrm yoruldum çünki
Aslinda sıkı tutsan 2 aya verirsin bence bu mola iyi gelecek sana
Afiyet olsun canim ama tarti oncesi sislik yapacak seyler yemiyoruz kuru fasulyede bulgurda sislik yapar persembe menüsü olmamış

Sagol canim

Aslinda sıkı tutsan 2 aya verirsin bence bu mola iyi gelecek sana

Afiyet olsun canim ama tarti oncesi sislik yapacak seyler yemiyoruz kuru fasulyede bulgurda sislik yapar persembe menüsü olmamış
Haklısın canım dun eşim istedi cocuklarla ona pısırdım dun yemedım bugun kurstu hastaneydı derken yemek pısıremedım mecburen yedım inş etkılemez tartıyı

Haklısın canım dun eşim istedi cocuklarla ona pısırdım dun yemedım bugun kurstu hastaneydı derken yemek pısıremedım mecburen yedım inş etkılemez tartıyı
Şimdilik deneme suresindesin tarti sorun degil ama nasil başlarsan oyle gidersin dikkat et onun icin

Ayy cok sevindm cnm iyi olmana proteinde negatif cikmis hadi insallah gelmis gecmis olsun bebisinde gununu bekler insllah saglikla alirsin kucagina.
Benimde hersey hazir sayilir bugun ismarladigm pijama takimlarimda geldi yarn onlari utulucem sonra cantamda hazir. Odamizda hazir bitek besign yan korumaliklarni yikayip takcm ama benim muhtemelem gununu bekler dedi doktor bi supriz olmazsa daha 3 haftam var bakalm :)

iPhone kullanıyorum sanırım o sebepten olmuyor. Anladım peki nasıl alışabildinmi Türkiye’ye? Bende evlendiğimde tr ye yerleşmiştim 3 buçuk sene sonunda geri dönüş yaptım eşimle birlikte.

Alistim cnm bende turkiye cok guzel tabiki bazen bazi seylerini ariyorum almanyanin :)
Sen nasil geri dondun cnm esinmi istedi senmi nasil oldu

Hahhah ayy sorma kiz temizlik yaparkene gelcek bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…