- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.321
Tebrikler canımCuma 75.5
Bugün 75.1
Fark -0.4 (% 0.52)
evet 2-3 yıl önce takım kurallari uymamişim. diskalifiye giremez mi@orkidekaramel tatlim önceden baska nickle yarisip diskalifiyemi olmustun
Daha önce diskalifiye olanlar takımlarda yarışamıyor canım, bilgin olsun.... Free takılabilirsin.
2-3 yıl önceydi.. neyseDaha önce diskalifiye olanlar takımlarda yarışamıyor canım, bilgin olsun.... Free takılabilirsin.
teşekkür ederim hevesim uçtu.2-3 yıl önceydi.. neyse
Fark etmiyor canım ne zaman olduğu... geçen yine benzeri bir durum oldu, arkadaş 5-6 yıl evvel diskalifiye olmuş, maalesef alınmadı (hatta önce diskalifiye olduğunu söylememişti, takıma alındı, takım kaptanları durumu anlayınca çıkardılar)2-3 yıl önceydi.. neyse
Hevesin uçmasın canım, kendin için kilo vereceksin, free takılteşekkür ederim hevesim uçtu.
teşekkür ederim. ben çikiyorum o haldeHevesin uçmasın canım, kendin için kilo vereceksin, free takıl
listeye dahil olmadan da yarısabilirsin canım burda free takılteşekkür ederim. ben çikiyorum o halde
Afiyet olsun canım soğan kürünü ne için yapıyorsun masAllah kiz bıraktın gitti insAllah sigarayıkızlarrrr günaydınnnnnn
abla dün eve geç geldik şarj da bitmişti yazamadımMefkurem .dünkü menümmmm
sabah. 08.00 soğan kürü 1 bardak. soğan kürü 1.günümmm sigarasız 16 bitti
11.00 6 yk abugannuş
ara. 1 sade türk kahvesi
1 hurma 5 badem
öğle 14.00 . tulum peynirli salata
2 ceviz
ara 10 fıstık
akşam 20.00 avuç içi kadar et köfte
1 bardak ayran
ara 5-6 kiraz.
su 2.5 olmuştur.
spor 20 dk eliptik 80 puan
100 mekik 20 puan
100 ip atlama 20 puan
toplam 120 puanPnrrr-12
abla başka nickle yarışıp diskalifiye olduğunu nasıl anlıyorsunuz??@orkidekaramel tatlim önceden baska nickle yarisip diskalifiyemi olmustun
canım rahmi temizliyormuş güçlendiriyormuş. 15 gün yapıp ara verip 15 gün daha yapmak lazımmış. hem de bir sene grip nezle olmazmış. solunum yolunu bile temizlermiş. ben rahim için kullanıyorum.listeye dahil olmadan da yarısabilirsin canım burda free takıl
Afiyet olsun canım soğan kürünü ne için yapıyorsun masAllah kiz bıraktın gitti insAllah sigarayı
free nasıl?listeye dahil olmadan da yarısabilirsin canım burda free takıl
Afiyet olsun canım soğan kürünü ne için yapıyorsun masAllah kiz bıraktın gitti insAllah sigarayı
menü yazacaksın kilo paylaşacaksın bizde sana yorum yapıcaz sen de bize. tek fark kk listesinde olmayacaksın gönüllerin listesinde olacaksın :)free nasıl?
anladım canım şifa olsun insAllahcanım rahmi temizliyormuş güçlendiriyormuş. 15 gün yapıp ara verip 15 gün daha yapmak lazımmış. hem de bir sene grip nezle olmazmış. solunum yolunu bile temizlermiş. ben rahim için kullanıyorum.
sağol canımmm evet ya çok şükür ve hiiiç canım istemiyor. hatta kötü kokmaya başladı:)
liste ve kilo bildirimi yapıyorsun aynı katılımı sadece listeye dahil olmuyorsun takımın yüzdesine faydan zararın olmuyor canım motivasyon yine aynıfree nasıl?
Eksi eksidir cnm tebriklerkilo bildirimim
geçen hafta 71.9
bugün 71.2
fark 700
yüzde 0.97
bir gün yaptığım o feciii kaçamak yüzünden çok veremedim. yine de artı olmaktan iyidir
hevesim kaçti..menü yazacaksın kilo paylaşacaksın bizde sana yorum yapıcaz sen de bize. tek fark kk listesinde olmayacaksın gönüllerin listesinde olacaksın :)
aminnn canım.anladım canım şifa olsun insAllah
liste ve kilo bildirimi yapıyorsun aynı katılımı sadece listeye dahil olmuyorsun takımın yüzdesine faydan zararın olmuyor canım motivasyon yine aynı
Eksi eksidir cnm tebrikler
insan eksik hissettiriyor :/anladım canım şifa olsun insAllah
liste ve kilo bildirimi yapıyorsun aynı katılımı sadece listeye dahil olmuyorsun takımın yüzdesine faydan zararın olmuyor canım motivasyon yine aynı
Eksi eksidir cnm tebrikler
Bence farkeden birsey yok canım kendin için vereceksin kiloyu zaten senin eksiklerini gördükçe bizde sevincez hedefine ulasmani izliycezinsan eksik hissettiriyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?