Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2-3 yıl önceydi.. neyse
Fark etmiyor canım ne zaman olduğu... geçen yine benzeri bir durum oldu, arkadaş 5-6 yıl evvel diskalifiye olmuş, maalesef alınmadı (hatta önce diskalifiye olduğunu söylememişti, takıma alındı, takım kaptanları durumu anlayınca çıkardılar)

kızlarrrr günaydınnnnnn
abla dün eve geç geldik şarj da bitmişti yazamadım Mefkurem .dünkü menümmmm
sabah. 08.00 soğan kürü 1 bardak. soğan kürü 1.günümmm sigarasız 16 bitti
11.00 6 yk abugannuş
ara. 1 sade türk kahvesi
1 hurma 5 badem
öğle 14.00 . tulum peynirli salata
2 ceviz
ara 10 fıstık
akşam 20.00 avuç içi kadar et köfte
1 bardak ayran
ara 5-6 kiraz.

su 2.5 olmuştur.
spor 20 dk eliptik 80 puan
100 mekik 20 puan
100 ip atlama 20 puan
toplam 120 puan Pnrrr-12

teşekkür ederim. ben çikiyorum o halde
listeye dahil olmadan da yarısabilirsin canım burda free takıl
Afiyet olsun canım soğan kürünü ne için yapıyorsun masAllah kiz bıraktın gitti insAllah sigarayı

listeye dahil olmadan da yarısabilirsin canım burda free takıl

Afiyet olsun canım soğan kürünü ne için yapıyorsun masAllah kiz bıraktın gitti insAllah sigarayı
canım rahmi temizliyormuş güçlendiriyormuş. 15 gün yapıp ara verip 15 gün daha yapmak lazımmış. hem de bir sene grip nezle olmazmış. solunum yolunu bile temizlermiş. ben rahim için kullanıyorum.
sağol canımmm evet ya çok şükür ve hiiiç canım istemiyor. hatta kötü kokmaya başladı:)

anladım canım şifa olsun insAllah
liste ve kilo bildirimi yapıyorsun aynı katılımı sadece listeye dahil olmuyorsun takımın yüzdesine faydan zararın olmuyor canım motivasyon yine aynı
kilo bildirimim
geçen hafta 71.9
bugün 71.2
fark 700
yüzde 0.97
bir gün yaptığım o feciii kaçamak yüzünden çok veremedim. yine de artı olmaktan iyidir
Eksi eksidir cnm tebrikler

aminnn canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…