- 5 Aralık 2013
- 7.971
- 24.542
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.301
Eger farkindaysan tamamdir canimEvet haklısın o konuda zaten farkındayım canım daha dıkkatlı olmak lazım
afiyet olsun canımMerhabalar menumu yazayım zıra unutup uyuyakalacagım şimdi
Sabah7:00
2 dl cavdar ekmek
1 kk peynır
5 zeytın
Cayy
Domates salatalık
Ogle 15:00
1 kase dereotlu yogurt
2 dılım karpuz
Akşam19:00
Susuz 4 kasık kuru fasulye
3 kasık bulgur pılavı
Bol salata
1 fıncan turk kahvesı
2 bucuk lt su
Spor 50 dk orta tempoda yuruyus 100 puanPnrrr-12
Evet aynen öyle iki ay sıfır kacamak yapsam - 8 görürüm muhtrmelen o irade olur insAllahSagol canim
Aslinda sıkı tutsan 2 aya verirsin bence bu mola iyi gelecek sana
Afiyet olsun canim ama tarti oncesi sislik yapacak seyler yemiyoruz kuru fasulyede bulgurda sislik yapar persembe menüsü olmamış
Ben gidiyorum spora kizlar biraz eliptik yapayim kac gündür yapmadım
Valla ciddiyim kuzum fazla yorma artik kendini
Ins kuzumafiyet olsun canım
Evet aynen öyle iki ay sıfır kacamak yapsam - 8 görürüm muhtrmelen o irade olur insAllah
Anlamazsın ama cok az kaldi ustunde fazla yük var kasma kendini birak heryeride temizleme nolacak senden degerlimi yahuKolay gelsin canim
Hic yoruldugmu hissetmiyorumkibi basliyorm sonra birakamiyormda aslinda gunlere yayarak yapiyorm her isi ayni anda yapmiyorm enazindan
Ay yorum yapicam ne biçim bebek bu lafına takıldım hala gülüyorumIyi geceler kızlar
Menümü yazayım hemen
Sabah 8.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim the
5 yeşil zeytin
1 salatalık
Ara öğün 11.00
12 kiraz
Öğlen yemeği 13.30
Börülce emeği
Semiz otlu yoğurt
1 the
Ara öğün 16.00
Listemde ayran vardi ama evde yoğurt kalmamıştı bende 1 dilim ananas
yedim
Akşam yemeği 18.30
160 grmlik konserve tonbalığı
1 the
Yarım kase ezogelin corbasi(listede yoktu dayanamadım ictim)
Ara öğün 21.30 (aslında gece araogunu 21.00 ama spordan gelmiştim hemen yemeyim dedim)
Şu 2 lt
50 dk yürüyüş
Bugün mutfak dolaplarının içini temizledim.4 saat sürdü .bebegim işle ilgilendiğimi görmesin hemen ağlıyor.oglum yardımcı olmaya çalıştı.ama sürekli mızmızlandı.ne biçim bebek bu hep ağlıyor . Ben bu kadar zorlamamışımdır seni dedi .evet bu aylarda zorlamadın ama yürümeye başlayınca bir felaketettin dedim.zaten oğlumun yaramazlıkları dillere destan oldu.neler çektim 6 yaşına kadar anlatsam roman olur kizlar.ne gunlerdi .ben iyi cesaret ettim.2.cocuga ya.oglumun yalniz kalmasına gönlüm razı olmadi.
Aslında şaka yapmamıştim ama bebeğim ve ben hasta olunca yemeğe katılamadım.
afiyet olsun canım Allah kolaylık versinIyi geceler kızlar
Menümü yazayım hemen
Sabah 8.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim the
5 yeşil zeytin
1 salatalık
Ara öğün 11.00
12 kiraz
Öğlen yemeği 13.30
Börülce emeği
Semiz otlu yoğurt
1 the
Ara öğün 16.00
Listemde ayran vardi ama evde yoğurt kalmamıştı bende 1 dilim ananas
yedim
Akşam yemeği 18.30
160 grmlik konserve tonbalığı
1 the
Yarım kase ezogelin corbasi(listede yoktu dayanamadım ictim)
Ara öğün 21.30 (aslında gece araogunu 21.00 ama spordan gelmiştim hemen yemeyim dedim)
Şu 2 lt
50 dk yürüyüş
Bugün mutfak dolaplarının içini temizledim.4 saat sürdü .bebegim işle ilgilendiğimi görmesin hemen ağlıyor.oglum yardımcı olmaya çalıştı.ama sürekli mızmızlandı.ne biçim bebek bu hep ağlıyor . Ben bu kadar zorlamamışımdır seni dedi .evet bu aylarda zorlamadın ama yürümeye başlayınca bir felaketettin dedim.zaten oğlumun yaramazlıkları dillere destan oldu.neler çektim 6 yaşına kadar anlatsam roman olur kizlar.ne gunlerdi .ben iyi cesaret ettim.2.cocuga ya.oglumun yalniz kalmasına gönlüm razı olmadi.
evet bi anda çıkıyor aradan hepsi ama yoruluyor insan haklısın gelmiş geçmiş olsunSelam 9.takimin güzelleriben an itibariyle yorgun savaşçı olarak bu haftaki misafir yogunlugumu atlattim hamurisi yapmaktan ev temizlemekten gına geldi bebişim de yoruldu keyif emmelerini yapamadı sabah erkenden kalkınca yanindan oda sinir yaptı kuzum da
Ben gelicem diyenleri arka arkaya aliuimda çıksın aradan dedim ama pişman oldum birdaha bu kadar gereksiz yere yipratmam kizimida kendimide
Diyete gelince az ama düzensiz oldu iki gün kahvalti yapamadım mesala tartilmadim hiç birde regl oldum tartı ne gösterir bilmiyorum.
Ya benim doğumdan sonra ilk regl oluşum aşırı yoğun normal midir acaba
durduk yere niye ban yesin kiKizlar tugcenin bani cumartesi acilacakmis
Allahtan teli vardi bende
Bildirimini haber edecek bana
Niye banlandiginida anlamadim baska yerede girmemis
afiyet olsun canımKahvaltı 1 yk tuzlu yoğurt
1 yk lor peyniri
20 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık
Akşam 6 yk börülce
1 kase yoğurt
Günayyyydınnnn cnmGünaydınlaaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?