- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.821
afıyet olsun canımDün çok hastaydım, bugün kendime geldim sayılır.
Sabah ve akşam kahvaltı idi öğünüm.
Sabah 08:00 1 yk tuzlu yoğurt
1 yk lor peynir
1 adet yağda yumurta
Domates, salatalık
14:00.
1 yk tuzlu yoğurt
1 yk lor peynir
1 adet yağda yumurta
Domates, salatalık
gecmıs olsun canımSağol canım, grip olmuşum, başım ağrıyor
Hosgeldin mervecimSelamünaleyküm hanimlar
Kurkcu dükkanına geri döndüm tatili yedim bitirdim simdi kaldigim yerden devam
Hoşgeldin canım, kilo aldım deme sakınSelamünaleyküm hanimlar
Kurkcu dükkanına geri döndüm tatili yedim bitirdim simdi kaldigim yerden devam
Bende 6 ay önce dogum yaptim.80 kilo ile hamile kaldım.100 'le doguma gittim.sonrada 5 kilo aldım.kendi çabamla 3 hazirandan geçtiğimiz pazartesiye kadar 4 kilo verdim.pazartesi diyetisyen başladım canim.Beraber mezun oldugumuz günleri görürüz inşallah
Senin kilo alma sebebin ne
Ben 3 ay önce doğum yaptım hamilelikte 30 kilo aldım öncesinde de kilo vermiş tekrar almaya başlamıştım zaten ipin ucunu kacirdimi yakalamak Zor oluyor ne yazikki
Bende 80 kilo ile hamile kaldım 110 çıktım doğumdan hemen sonra 10 kilo gitmişti bende 1 ay önce diyete başladım 95 şuan aslında daha hızlı kilo verebilinir çok sıkamafim ben ne yazikki ama artık hizlanmayi düşünüyorumBende 6 ay önce dogum yaptim.80 kilo ile hamile kaldım.100 'le doguma gittim.sonrada 5 kilo aldım.kendi çabamla 3 hazirandan geçtiğimiz pazartesiye kadar 4 kilo verdim.pazartesi diyetisyen başladım canim.
tahmin ettim :)) artik gelmeyenlere ses etmiyorumMenü yazacak yüzüm olmayınca selam da veremiyorum
Ama diyette olunca da sizsiz olmuyor bayanlar.acaba napıyorlar diye kendimi tutamıyorum.
kac yasindaydiki küçük degilmiUfaklığın tuvalet eğitimine başladık dün.
Abisi var diye daha kolay olur diye hayal ediyordum.yokkkk anam ne zormuş.kookuyom diyo yavrum.kucağımda olsa yapacak sarılarak yani.1 kere yakalandım bi daha yok.
Kuzum çok geçmiş olsun ..Çok pişman oldum ama yapacak birşey yok, bu yaz buradayız.
Boğazında şiş, zoraki yedim onları da canım
Sağol canım, bebeğimin burnu akıyor, ateşi var hafiften, kendi kendime tedavi etmeye çalışıyorum, düne göre daha iyi şükürler olsunKuzum çok geçmiş olsun ..
Bebek nasıl oldu
Hoşgeldin canım aman Allah tekrarından korusunSonunda kavuştum
Ah yavrum yaSağol canım, bebeğimin burnu akıyor, ateşi var hafiften, kendi kendime tedavi etmeye çalışıyorum, düne göre daha iyi şükürler olsun
Hafifledi şükürler olsun, ama yaz boyu hasta olacağız belliAh yavrum ya
Çok geçmiş olsun
Ateş artık hafiflediyse iyi bari
Öyle deme bu son olsun inşallah canımHafifledi şükürler olsun, ama yaz boyu hasta olacağız belli
İnşaallah olamaz bir daha.Öyle deme bu son olsun inşallah canım
Evet canim inanıyorum . Bende çok sıkmadım. Yavaş olsun kalıcı olsun .emziriyormusun pekiBende 80 kilo ile hamile kaldım 110 çıktım doğumdan hemen sonra 10 kilo gitmişti bende 1 ay önce diyete başladım 95 şuan aslında daha hızlı kilo verebilinir çok sıkamafim ben ne yazikki ama artık hizlanmayi düşünüyorum
Diyetisyen ve buranın etkisi ile çok güzel kilo vereceğine inanıyorum canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?