Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afıyet olsun canım
Sağol canım, grip olmuşum, başım ağrıyor
gecmıs olsun canım

Bende 6 ay önce dogum yaptim.80 kilo ile hamile kaldım.100 'le doguma gittim.sonrada 5 kilo aldım.kendi çabamla 3 hazirandan geçtiğimiz pazartesiye kadar 4 kilo verdim.pazartesi diyetisyen başladım canim.

Bende 6 ay önce dogum yaptim.80 kilo ile hamile kaldım.100 'le doguma gittim.sonrada 5 kilo aldım.kendi çabamla 3 hazirandan geçtiğimiz pazartesiye kadar 4 kilo verdim.pazartesi diyetisyen başladım canim.
Bende 80 kilo ile hamile kaldım 110 çıktım doğumdan hemen sonra 10 kilo gitmişti bende 1 ay önce diyete başladım 95 şuan aslında daha hızlı kilo verebilinir çok sıkamafim ben ne yazikki ama artık hizlanmayi düşünüyorum

Diyetisyen ve buranın etkisi ile çok güzel kilo vereceğine inanıyorum canım benim

Menü yazacak yüzüm olmayınca selam da veremiyorum
Ama diyette olunca da sizsiz olmuyor bayanlar.acaba napıyorlar diye kendimi tutamıyorum.
tahmin ettim :)) artik gelmeyenlere ses etmiyorum
Ufaklığın tuvalet eğitimine başladık dün.
Abisi var diye daha kolay olur diye hayal ediyordum.yokkkk anam ne zormuş.kookuyom diyo yavrum.kucağımda olsa yapacak sarılarak yani.1 kere yakalandım bi daha yok.
kac yasindaydiki küçük degilmi

Evet canim inanıyorum . Bende çok sıkmadım. Yavaş olsun kalıcı olsun .emziriyormusun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…