- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.801
Ne desen haklısın mefkusum bu hafta irademe sahip çıkamadım bir türlü ,ama elimden geleni yapacağım önümüzdeki haftaellerine saglik cnm
Yine kötü bi takim yuzdesi
Sen kapanışı guzel yaptin ama
Mezuniyetin hayirli olsun
evet cnm eksi olursan izin dönüşü gibi oluyor
kacamaklari birakmazsa biraz zor :))Ucmelekannesi
evet cnm eksi olman gerekiyor
Ama listeye dereceye gore alabilirim çünkü yuzden bölünecek
cok guzel olmus tatlim
ellerine saglik cnm
bugun icin guzel cnm
dilek bu hafta 400 artidaydin ve hâlâ börek yiyosun
biskuvi yerine kuruyemis tercih edersen daha iyi olur cnm gerisi guzel
bugun ara yi görmedim ve bu hafta bi daha görmeyim cnmcim
kuzucum nedenini yazarsin diye onceki mesajini alintilamadim
Deger verince insanlar kendilerini bi halt saniyolar
Hak etmiyenlere ne deger ver nede umursa
Sen onlardan daha degersiz degilsin
Sen bisey kaybetmedin, seni kaybettikleri icin onlar düşünsün
genel olarak guzel cnm
kacamaklarin sonu gelmezse olmaz tatlim
Vve hâlâ yarin kacamak yapabilirim diyorsun
acikirsan bi ara yapabilirsin cnm ikindin
Menü guzel olmus
3 kilo ver demiste, ismarlama olmuyor bu isler
Onun verdigi listeyi yaptigina gore
Ne kadar etkiliyse o kadar vereceksindir
Hoşgeldin tatlım ben dilekEvet canim tam buğday emeği almayı unutmuşum.sonra da gidip alamadım.
Yorulduk canim ben ozlem.ayni kilodayız hemen hemen ben bu sabah 97.9 geldim.birbirimizi motive edelim.Hoşgeldin tatlım ben dilek
10 saat yolculuk 2 çocukla çoktan zor olur canım, aktarmalı bile olsa uçakla git bence..yada eşin bıraksın.Benim temizlik yapıp dikiş işlerini bitirmem lazım kuzenimin düğünü var mutfak önlüğü takımı dikmeye çalışıyorum gitmeden. Salı yolculuk var iki çocukla 10 saat yol oyy oy
Eki Görüntüle 2283264
Niye ban yedinki anlamadım... baktım kusurlu mesajında yoktu.Sonunda kavuştum
Dün çok hastaydım, bugün kendime geldim sayılır.
Beraber mezun oldugumuz günleri görürüz inşallahYorulduk canim ben ozlem.ayni kilodayız hemen hemen ben bu sabah 97.9 geldim.birbirimizi motive edelim.
Geçmiş olsun canım midenimi üşüttunkiDün çok hastaydım, bugün kendime geldim sayılır.
Sabah ve akşam kahvaltı idi öğünüm.
Sabah 08:00 1 yk tuzlu yoğurt
1 yk lor peynir
1 adet yağda yumurta
Domates, salatalık
14:00.
1 yk tuzlu yoğurt
1 yk lor peynir
1 adet yağda yumurta
Domates, salatalık
Sağol canım, grip olmuşum, başım ağrıyorGeçmiş olsun canım midenimi üşüttunki
tatlim şu milleti umursamayi biraksana ne dusunurlerse düşünsünlerEvet abla farkındayım biliyorum ama sanki üstümde bir ağırlık var gibi geliyor çok stresliyim dışlanma psikolojisi baya ağır geldi. eşimin rahatsızlıkları iki çocuk bir yaş arayla olması da etkiledi. Bu sene biraz biraz kendimi toparlamaya çalışıyorum. Önceki yıllarımı düşündükçe şuan baya toparladım aslında. Bir işte çocuklarıma yetmiyormuşum hissi geliyor bana. O videoların bir kısmını izledim gerçekten çok aydınlatıcı. Ama uygulamıyorum maalesef
guzelim kacamak yapmayip listeni yapip kilo verdikten sonra sorun yokkiDiyetisyene başladım abla çok fazla ceviz badem vermiş. Karbonu tamamen kesmedi bazı şeyler saçma geliyor size menümde ama doktor listesine uygun ilerlesem beni hiç almazsın takıma. Çünkü çok kalabalık menüm☺
guzel olmus cnmGünaydın kızlar misafirleri yolcu ettim. Bebişi de uyuttum. Dünkü menümü yazıp ben de yatacam :)) saatler aklımda değil
SABAH
1 tane tavada yumurta
5-6 tane yeşil zeytin
5-6 tane siyah zeytin
Salatalık, domates
ÖĞLEN YOK
AKŞAM
2 kaşık yüksük çorbası
5 kaşık falan tavuk ciğeri
Salata
Ayran
poni sen bu işi baya ilertlettin cnm :)) cok guzel görünüyorBenim temizlik yapıp dikiş işlerini bitirmem lazım kuzenimin düğünü var mutfak önlüğü takımı dikmeye çalışıyorum gitmeden. Salı yolculuk var iki çocukla 10 saat yol oyy oy
Eki Görüntüle 2283264
sizin gelinde pek sansliymis boyle görümce dost basinavalla abla ben bugün itibari ile başlıyorum erken uyanamadım ama burdan koşuya gidiyorum ordan eve gelip duş alıp abimlere temizliğe gidicem bebişin odası için menülere de epey gayret göstermeye çalışıcam heralde haftaya en az -1 gelir diye umuyorum
siz kac kardeşsiniz cnmBugun annemlere geldım canım sehır dısından kız kardessım gelecek onu gormeye geldım canım akşama eve gıdıp yemek yapacagım daha oyle onluk cok guzel gorunuyo dıkısle ugrasmak cok guzel keske benımde elımden gelse
yerinde duruyor ama sen niye bulamdinki :)) teli kapatip bidaha acsaydinGünaydın hanımlar kacamaksiz bir haftasonu olsun inşallah
Ben paylaşım alanını bulamıyorum neden acaba
niye banlanmisin sordunmu cnmSonunda kavuştum
cok gecmis olsun cnm orasi soguksa daha sonra mi gitseydiniz acabaDün çok hastaydım, bugün kendime geldim sayılır.
Sabah ve akşam kahvaltı idi öğünüm.
Sabah 08:00 1 yk tuzlu yoğurt
1 yk lor peynir
1 adet yağda yumurta
Domates, salatalık
14:00.
1 yk tuzlu yoğurt
1 yk lor peynir
1 adet yağda yumurta
Domates, salatalık
Ohaaaa bu saatteEvde çoookkkk iş var ve ben hala yataktayım
Çok pişman oldum ama yapacak birşey yok, bu yaz buradayız.cok gecmis olsun cnm orasi soguksa daha sonra mi gitseydiniz acaba
Menüde baya az olmuş
Abla çıkıp foruma tekrar girdim buldum bu sefertatlim şu milleti umursamayi biraksana ne dusunurlerse düşünsünler
Onceligin kendin, cocuklarin eşin olsun
Geri kalan herkesi evindende aklindanda uzak tut
guzelim kacamak yapmayip listeni yapip kilo verdikten sonra sorun yokki
Biz kimseye az yiyin demiyoruz, dogru yiyin diyoruz
guzel olmus cnm
Etiketlerine bakiyomusun hic cevap goremedimde
poni sen bu işi baya ilertlettin cnm :)) cok guzel görünüyor
Uzun yolculuk gercekten zor
Biz cocuklar kucukken arabayla tr ye gitmistik
sizin gelinde pek sansliymis boyle görümce dost basina
Sicakta dikkat et cnm ac kalma ssuyunuda iç
siz kac kardeşsiniz cnm
Hafizeyle yakinmi oturuyosunuz
yerinde duruyor ama sen niye bulamdinki :)) teli kapatip bidaha acsaydin
niye banlanmisin sordunmu cnm
Bu arada kilo bildirimin yanlisti
Gecen haftayi yanlış hatırlamışin
verdigin 1 kilo
cok gecmis olsun cnm orasi soguksa daha sonra mi gitseydiniz acaba
Menüde baya az olmuş
Gribinde tek tedavisi dinlenmek bence inşallah vardır böyle bir imkaninSağol canım, grip olmuşum, başım ağrıyor
Bitiyomi iş hiç,söyle bugünde hiç işim yok dediğim günü bilmemEvde çoookkkk iş var ve ben hala yataktayım
Var canım, sağolsun eşim destek, kızlar bir yükü yok zaten büyükler... bebeğimde hasta olduğu için zorlanıyorum sadeceGribinde tek tedavisi dinlenmek bence inşallah vardır böyle bir imkanin
5 kardesız canım hafızeyle aramız yarım saat falansiz kac kardeşsiniz cnm
Hafizeyle yakinmi oturuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?