Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afıyet olsun canımm

valla abla ben bugün itibari ile başlıyorum erken uyanamadım ama burdan koşuya gidiyorum ordan eve gelip duş alıp abimlere temizliğe gidicem bebişin odası için menülere de epey gayret göstermeye çalışıcam heralde haftaya en az -1 gelir diye umuyorum

Amin cnm insallah sanada gule gule kullanmayi nasip etsin Allah. Senin de hazirdi dimi hersey en son oyle dedin sanki, sag saglim gelsinlerde gerisi bos aslinda ya. Aynen normal diyor doktorum bende cok korkuyorum gecen ruyama girmis nişanim geliyodu falan Allah kolay dogum verir insallah tum hamilelere

Aaa mimaroba benim eve 10 dk severim oraları güzel yerler yaa
Bende hamileyken kolona gidiyodum aylin hanim vardi sonra uzak bi üniversiteye öğretim uyesi olarak gidince daha gitmedim oraya

Aa nekadar yakinmisiz kiz evet guzel buralar bende seviyorm daha oncesinde avcilardaydm orasi kalabalik birsuru insan falan kotuydu ya
Kolan da cok doktor degisti ben bile 3 sefer doktorumu degisdirdm sanirim maaslarda sorun oluyormus bitaneside vefat etti gerci bakalm bu sonuncu doktorumdan memnunum insallah dogumuma kadar kalir da

Kolay gelsin canim onluk cok guzel gorunuyor simdiden ellerine saglik

Bugünkü planlarınızı ney kızlar??
Bugun annemlere geldım canım sehır dısından kız kardessım gelecek onu gormeye geldım canım akşama eve gıdıp yemek yapacagım daha oyle onluk cok guzel gorunuyo dıkısle ugrasmak cok guzel keske benımde elımden gelse

Sağolasın kuzum
Vallahi içime su serpildi hepsi böyleyse sorun yok.
Çünkü sorunun bende olduğunu düşünmeye başladım artık
Gerizekalı gibi hissediyorum kendimi

Teşekkür ederim kaptanım haklısın.
Ara yok anlaşıldı

Irem cok gecmis olsun cnm ins. Saglikla bebisini kucagina alirsin
Sagol ablacim amin insallah
Insallah canim evet bebegin herseyi besigi nevresimleri cantamiz falan hersey hazir benim 2 3 eksigim kaldi onlarida haftaya aliriz tamam ederiz insallah aynen allah basta can sagligi versin heosi alinir halledilir yeterki sagligimiz yerinde olsun hayirla bi solukta kurtuluruz insallah pinarimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…