- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.781
Afıyet olsun canımmGünaydın kızlar misafirleri yolcu ettim. Bebişi de uyuttum. Dünkü menümü yazıp ben de yatacam :)) saatler aklımda değil
SABAH
1 tane tavada yumurta
5-6 tane yeşil zeytin
5-6 tane siyah zeytin
Salatalık, domates
ÖĞLEN YOK
AKŞAM
2 kaşık yüksük çorbası
5 kaşık falan tavuk ciğeri
Salata
Ayran
Kizlar simdiden söylüyorum
Artik herkes bi kendine gelsin
Son zamanlarda takim yuzdesi genelde hep düşük
Bu hafta herkesden min. Yuzde 1.5 bekliyorum
Duymadim görmedim demeyin
Tabiki birileri emek verirken digerleri bu emegi boşa gidermesin
Handandandan
Fitt_anne
eceboce
@Jasminium84
@Bayankokosh
A AsyaaAyazz
@Pumpkin00
GunesinKizi35
Amin insallah canim oh iyi sen herseyi halletmissin ne guzel rabbim hayirlisiyla gule gule kullanmayi eskitmeyi nasip eylesin insallah dogumuna normal diyorlar demi insallah ikimizide gunude dogal bir sekilde tamamlariz bu sureci ya ruyalarima giriyor ister istemez stres yapmamaya calisiyorum ama genede insan korkuyor
Aaa mimaroba benim eve 10 dkseverim oraları güzel yerler yaa
Bende hamileyken kolona gidiyodum aylin hanim vardi sonra uzak bi üniversiteye öğretim uyesi olarak gidince daha gitmedim oraya
Benim temizlik yapıp dikiş işlerini bitirmem lazım kuzenimin düğünü var mutfak önlüğü takımı dikmeye çalışıyorum gitmeden. Salı yolculuk var iki çocukla 10 saat yol oyy oy
Eki Görüntüle 2283264
Kolay gelsın canımm ayy 10 saat hakıkaten cokmusBenim temizlik yapıp dikiş işlerini bitirmem lazım kuzenimin düğünü var mutfak önlüğü takımı dikmeye çalışıyorum gitmeden. Salı yolculuk var iki çocukla 10 saat yol oyy oy
Eki Görüntüle 2283264
Bugun annemlere geldım canım sehır dısından kız kardessım gelecek onu gormeye geldım canım akşama eve gıdıp yemek yapacagım daha oyle onluk cok guzel gorunuyo dıkısle ugrasmak cok guzel keske benımde elımden gelseBugünkü planlarınızı ney kızlar??
Teşekkür ederim canımAfıyet olsun canımm
Sağolasın kuzum[
neden yanlis anlayim kuzum tabi ki fikrini söyleyeceksin , teste gerek kalmadı canım akşam oldum ve felaket durumdayım bekledi bekledi patlama yaşıyor vücut resmen çok sistim ve bu sıcakta sıcak su torbası ile duruyorum ,düşük nasıl olur bilmesem düşürdüm derim o kadar fena
Canım benim özellikle iş ortamında arkadaş yoktur, işbirlikçi , yaltakci, iki yüzlü ve donekler vardir hepsi cephe almışsa bilki iş çevirme pesindeler hele hele aynı birimde hiç gerçek arkadaş görmedim ben( inan özellikle hemcinslerinden uzak duracaksin) sanırsın böyle insanlik dışı davranjnca ikramiye veriyorlar ee doğal olarak sen onları sallamazsan onlar sana yanasacak yeniden uzulmene değmez
Teşekkür ederim kaptanım haklısın.ellerine saglik cnm
Yine kötü bi takim yuzdesi
Sen kapanışı guzel yaptin ama
Mezuniyetin hayirli olsun
evet cnm eksi olursan izin dönüşü gibi oluyor
kacamaklari birakmazsa biraz zor :))Ucmelekannesi
evet cnm eksi olman gerekiyor
Ama listeye dereceye gore alabilirim çünkü yuzden bölünecek
cok guzel olmus tatlim
ellerine saglik cnm
bugun icin guzel cnm
dilek bu hafta 400 artidaydin ve hâlâ börek yiyosun
biskuvi yerine kuruyemis tercih edersen daha iyi olur cnm gerisi guzel
bugun ara yi görmedim ve bu hafta bi daha görmeyim cnmcim
kuzucum nedenini yazarsin diye onceki mesajini alintilamadim
Deger verince insanlar kendilerini bi halt saniyolar
Hak etmiyenlere ne deger ver nede umursa
Sen onlardan daha degersiz degilsin
Sen bisey kaybetmedin, seni kaybettikleri icin onlar düşünsün
genel olarak guzel cnm
kacamaklarin sonu gelmezse olmaz tatlim
Vve hâlâ yarin kacamak yapabilirim diyorsun
acikirsan bi ara yapabilirsin cnm ikindin
Menü guzel olmus
3 kilo ver demiste, ismarlama olmuyor bu isler
Onun verdigi listeyi yaptigina gore
Ne kadar etkiliyse o kadar vereceksindir
Bu hafta bende temiz beslenerek kendime gelmek istiyorum açıkçasıKizlar simdiden söylüyorum
Artik herkes bi kendine gelsin
Son zamanlarda takim yuzdesi genelde hep düşük
Bu hafta herkesden min. Yuzde 1.5 bekliyorum
Duymadim görmedim demeyin
Tabiki birileri emek verirken digerleri bu emegi boşa gidermesin
Handandandan
Fitt_anne
eceboce
@Jasminium84
@Bayankokosh
A AsyaaAyazz
@Pumpkin00
GunesinKizi35
Sağol canimsagol tatlım
afıyet olsun canım
Evet canim tam buğday emeği almayı unutmuşum.sonra da gidip alamadım.Su ekmegi araya sokmasan iyiymis afiyet olsun canim
Ayy sıkma kuzum ya valla benide delirtceniz somunda eli masalı olup cikicam heee
Sagol ablacim amin insallahIrem cok gecmis olsun cnm ins. Saglikla bebisini kucagina alirsin
Insallah canim evet bebegin herseyi besigi nevresimleri cantamiz falan hersey hazir benim 2 3 eksigim kaldi onlarida haftaya aliriz tamam ederiz insallah aynen allah basta can sagligi versin heosi alinir halledilir yeterki sagligimiz yerinde olsun hayirla bi solukta kurtuluruz insallah pinarimmAmin cnm insallah sanada gule gule kullanmayi nasip etsin Allah. Senin de hazirdi dimi hersey en son oyle dedin sanki, sag saglim gelsinlerde gerisi bos aslinda ya. Aynen normal diyor doktorum bende cok korkuyorum gecen ruyama girmis nişanim geliyodu falanAllah kolay dogum verir insallah tum hamilelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?