- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.841
Baktım şimdi etiketlere :) sabah -200dü gerekeni yapacam inşallah bu haftatatlim şu milleti umursamayi biraksana ne dusunurlerse düşünsünler
Onceligin kendin, cocuklarin eşin olsun
Geri kalan herkesi evindende aklindanda uzak tut
guzelim kacamak yapmayip listeni yapip kilo verdikten sonra sorun yokki
Biz kimseye az yiyin demiyoruz, dogru yiyin diyoruz
guzel olmus cnm
Etiketlerine bakiyomusun hic cevap goremedimde
poni sen bu işi baya ilertlettin cnm :)) cok guzel görünüyor
Uzun yolculuk gercekten zor
Biz cocuklar kucukken arabayla tr ye gitmistik
sizin gelinde pek sansliymis boyle görümce dost basina
Sicakta dikkat et cnm ac kalma ssuyunuda iç
siz kac kardeşsiniz cnm
Hafizeyle yakinmi oturuyosunuz
yerinde duruyor ama sen niye bulamdinki :)) teli kapatip bidaha acsaydin
niye banlanmisin sordunmu cnm
Bu arada kilo bildirimin yanlisti
Gecen haftayi yanlış hatırlamışin
verdigin 1 kilo
cok gecmis olsun cnm orasi soguksa daha sonra mi gitseydiniz acaba
Menüde baya az olmuş
Şükür bitti rahatladım. Şimdi yemekleri de yaptım oturdumOhaaaa bu saatte
Kalk kizz spor yap :))
Aynen bitmiyor ama her yer darma dağınık olmuştu :) yoksa yaparsan her gün iş var. Kadın olmak zorBitiyomi iş hiç,söyle bugünde hiç işim yok dediğim günü bilmem
Yeni mi katıldın canım sen kaçırdım. Öyleyse hoşgeldin :) ben de 4 ay önce doğum yaptım. 61 kilo ile hamile kaldım 85 ile doğuma girdimBende 6 ay önce dogum yaptim.80 kilo ile hamile kaldım.100 'le doguma gittim.sonrada 5 kilo aldım.kendi çabamla 3 hazirandan geçtiğimiz pazartesiye kadar 4 kilo verdim.pazartesi diyetisyen başladım canim.
Sagol ablacim amin insallah
Insallah canim evet bebegin herseyi besigi nevresimleri cantamiz falan hersey hazir benim 2 3 eksigim kaldi onlarida haftaya aliriz tamam ederiz insallah aynen allah basta can sagligi versin heosi alinir halledilir yeterki sagligimiz yerinde olsun hayirla bi solukta kurtuluruz insallah pinarimm
Selamünaleyküm hanimlar
Kurkcu dükkanına geri döndüm tatili yedim bitirdim simdi kaldigim yerden devam
Doğum öncesi kilona gelmene az kalmış seninYeni mi katıldın canım sen kaçırdım. Öyleyse hoşgeldin :) ben de 4 ay önce doğum yaptım. 61 kilo ile hamile kaldım 85 ile doğuma girdimşimdi 69.5a düştüm :)
İnsan bebesi hasta oldumu en ufak şeye tekrarliyacak gibi geliyor ama inşallah kisa kadar olmazsiniz birdahaHafifledi şükürler olsun, ama yaz boyu hasta olacağız belli
tahmin ettim :)) artik gelmeyenlere ses etmiyorum
kac yasindaydiki küçük degilmi
2 yaşını yenice doldurdu ablatahmin ettim :)) artik gelmeyenlere ses etmiyorum
kac yasindaydiki küçük degilmi
Başın sağolsun ekimcim.Selam kızlar oğlanın sınavı fena geçmemiş öyle dedi sonuçlar açıklandığında anliycaz.sinav günü esimin teyzesinin vefat ettigini ogrendik sinav olunca mecburen cenazeye gidemedik zaten yetisemezdik memleketteyiz simdi , teyze aynı zaman da eltimin de annesi , bu gün onu köyden aldik geldik Malatya ya ..anca yazacak zaman buldum eltime de burada baş sağlığına gelen cok olur az ona da destek olupbiraz hazırlık yapariz sakin de kalirsam telden yazarim yoksa da 2-3 haftaya eve dönünce ancak yazarım . Ölmedim yasiyorum demek icin yazdım hepimizi çok seviyorum sevdiklerimize bol bol sevdigimizi hissettip göstermeyi unutmayalım mutlu kalın
cocuklar vardi yeni gittiler cnmKızlar nerelerdesiniz
spor yaptinmiŞükür bitti rahatladım. Şimdi yemekleri de yaptım oturdum
basiniz sagolsun cnmSelam kızlar oğlanın sınavı fena geçmemiş öyle dedi sonuçlar açıklandığında anliycaz.sinav günü esimin teyzesinin vefat ettigini ogrendik sinav olunca mecburen cenazeye gidemedik zaten yetisemezdik memleketteyiz simdi , teyze aynı zaman da eltimin de annesi , bu gün onu köyden aldik geldik Malatya ya ..anca yazacak zaman buldum eltime de burada baş sağlığına gelen cok olur az ona da destek olupbiraz hazırlık yapariz sakin de kalirsam telden yazarim yoksa da 2-3 haftaya eve dönünce ancak yazarım . Ölmedim yasiyorum demek icin yazdım hepimizi çok seviyorum sevdiklerimize bol bol sevdigimizi hissettip göstermeyi unutmayalım mutlu kalın
en buyuk hatamiz yarin baslicam demek(
Tahmin ettiğin gibü abla
Artık diyet yapmıyorum diye düşünüyorum. çünkü bu diyetteyim başladım başlayamadım yarın başlarım derken bem iyice kendşmş saldım.artık ekmek yememeye çalışıyorum
Bir de leptin sayabilirsem süper olacak.
Arada bitki çayı ayran kahve olursa ne ala
Bunşarı yapabilsem sadece sadece zaten 3 aylık iş.
cocuga göre degisir cnm2 yaşını yenice doldurdu abla
Erken mi????
Gece altını ıslatmıyor gündüz de çömelerek yapıyor.hazır diye düşündük.
Sen nasılsın herbal life mı neydi birşey yapıyordun sen di mi nasıl gidiyor?
Menü guzel görünüyor cnmKizlar bugünkü menüm
Gece uyuyamadım haliyle geç kalktım.
Kahvaltı 11.30
1 haşlanmış yumurta
1.5 tbe
5 zeytin
Biber,kapya biber
2 kuru kayisi
Ara öğün 16.00
Ayran
Akşam yemeği
1 tabak karışık sebze yemeği
1 kase salata
1 dilim tbe
Ara ogunumu 21.30 da yiyecem
2 kuru kayısı
2 ceviz
Maden suyu
Su az
Spora eşim gelsin gidicem.bekliyorum şimdi.aksam yazamazsam diye yazıyorum.
Erken oldu oldu kusura bakmayin.bebegim şimdi uyuyor
Yeni mi katıldın canım sen kaçırdım. Öyleyse hoşgeldin :) ben de 4 ay önce doğum yaptım. 61 kilo ile hamile kaldım 85 ile doğuma girdimşimdi 69.5a düştüm :)
Selam kızlar oğlanın sınavı fena geçmemiş öyle dedi sonuçlar açıklandığında anliycaz.sinav günü esimin teyzesinin vefat ettigini ogrendik sinav olunca mecburen cenazeye gidemedik zaten yetisemezdik memleketteyiz simdi , teyze aynı zaman da eltimin de annesi , bu gün onu köyden aldik geldik Malatya ya ..anca yazacak zaman buldum eltime de burada baş sağlığına gelen cok olur az ona da destek olupbiraz hazırlık yapariz sakin de kalirsam telden yazarim yoksa da 2-3 haftaya eve dönünce ancak yazarım . Ölmedim yasiyorum demek icin yazdım hepimizi çok seviyorum sevdiklerimize bol bol sevdigimizi hissettip göstermeyi unutmayalım mutlu kalın
Olabilir abla bana güncel kilomu atsrmısın cuma ki bu olaylardan unuttumtatlim şu milleti umursamayi biraksana ne dusunurlerse düşünsünler
Onceligin kendin, cocuklarin eşin olsun
Geri kalan herkesi evindende aklindanda uzak tut
guzelim kacamak yapmayip listeni yapip kilo verdikten sonra sorun yokki
Biz kimseye az yiyin demiyoruz, dogru yiyin diyoruz
guzel olmus cnm
Etiketlerine bakiyomusun hic cevap goremedimde
poni sen bu işi baya ilertlettin cnm :)) cok guzel görünüyor
Uzun yolculuk gercekten zor
Biz cocuklar kucukken arabayla tr ye gitmistik
sizin gelinde pek sansliymis boyle görümce dost basina
Sicakta dikkat et cnm ac kalma ssuyunuda iç
siz kac kardeşsiniz cnm
Hafizeyle yakinmi oturuyosunuz
yerinde duruyor ama sen niye bulamdinki :)) teli kapatip bidaha acsaydin
niye banlanmisin sordunmu cnm
Bu arada kilo bildirimin yanlisti
Gecen haftayi yanlış hatırlamışin
verdigin 1 kilo
cok gecmis olsun cnm orasi soguksa daha sonra mi gitseydiniz acaba
Menüde baya az olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?