- 5 Aralık 2013
- 7.971
- 24.542
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.881
Gündüz toz bi antibiyotik aldim eczane onu verebiliyomus sadece canimGeçmiş olsun kuzum
İlaç aldın mı peki
Abla eve daha yeni geldim valla ne varsa onu yedim kendime birşey yapma fırsatı da bulamadımhastada olsan makarna olmamis cnm
91.1 di heralde cnm
Lutfen bu hafta dikkat et min. Yuzde 1.5 olsun
cok yetersiz hic pro bile yok
ins. Pişman olmazsin cnm
Aksam guzel ama sabah makarna ne alaka cnm
Lutfen daha dikkatli ol
Abbovvvvv
Eeee durumun nasıl ortam nasıl
Kız psikopat hiç huy değiştirir mi anam.
Ama inşallah iyi olur bu defa
12:00=== 1 yağda yumurta
2 kk peynir
Domates, salatalık
12 adet yeşil zeytin
19:00=== 4 yk makarna
2 kase cacık
su 1 lt
Sabah 10.domates salatalık
Yarım dilim ekmek (beyazdı) te almamışım
Öğlen küçük milsheak in yarısı
Akşam. 2 kepçe mercimek çorbası
2lt su içildi
spor bildirimi
Pnrrr-12 60dk yürüyüş
120p.
SABAH 12.30 galiba
5 kaşık makarna salatası
ÖĞLEN YOK
ARA 16.15
1 bardak sütlü türk kahvesi
AKŞAM 19.30
1 tabak taze fasulye
Bol salata
1 kase yoğurt
Su şimdilik 2 litre
İyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menüm
9.00
1 haşlanmış yumurta
2 kkPeynir
5 zeytin
Domates salatalık biber🌶🌶
Yulaf kepeği
17.30
2 yk körili hindi
2 yk sade hindi
Cacık
Salata
Su 3 lt
Sahol kuzum iyim simdi ama gece çok kötüydüm uykusuzluk bide üstüne mahvetti beni
Canımmm yat dinlen şimdi bariSahol kuzum iyim simdi ama gece çok kötüydüm uykusuzluk bide üstüne mahvetti beni
Isyerinde bile yattım uyudum bi ara
Yasemincim cok üzüldümSon bir saattir ağlamaktan içim çekildi
Hastalık ölüm bunlar olmasa keşke
Babaannemi yine hastaneye yatırmışlar bilmem ne değeri çok düşük çıkmış 2-3 gün içinde beyin kanaması geçirip vefat edebilirmiş şimdi iyi etmeye çalışacaklarmış
Artık çok yaşlandı çoookkkkk her an bekliyoruz aslında ama içimdeki sızı gitmiyor abimi de beni o ve halam büyüttü, hala daha da acayip sevgi dolu bi kadındır aradım nasılsın diye sesini duymak istedim belki bi daha konuşamam diye, mecali yok konuşmaya kızlarımı soruyor iyiler mi büyüdüler mi kilo aldılar mı
Yanında da halam kalıyor ve bugün oğlu mezun oluyor kep törenine katılamadı halam ona da apayrı üzüldüm keşke keşke ıufaklık azıcık daha büyük olsaydo da ben refakat etseydim babaAnneme de halam da oğlunun yanında olsaydı
Bi duş alip yaticam canim dün evde degildim ufaklik bırakmıyorCanımmm yat dinlen şimdi bari
Afiyet olsun kuzumMenümü de yazayım
11.00 4 dilim peynir
7 zeytin
2 yk fıstık ezmesi
1 kase dereotlu yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
20.30 köz patlıcan salatası
Kıymalı yumurtA
Yoğurt
Su: 1 lt
Amin canım sağolasınYasemincim cok üzüldümama maalesef hastalık ve ölüm hepimiz icin biliyorum yaşayana daha zor geliyor ama Allahim heoimize hayırlı ömür nasip etsin
Bi duş alip yaticam canim dün evde degildim ufaklik bırakmıyor
Sağol canımAfiyet olsun kuzum
Seni cok iyi anliyorum canim benide babaannem ve halam büyüttü anne olacak kadinla hala görüşmüyorum ne hissettigini cok iyi biliyorumAmin canım sağolasın
Aslında aylardır nerdeyse her günü hastanede geçiriyor her gün bi haber gelecek diye bekliyoruz ama demek ki aslında beklemiyormuşum bugün bu ihtimal böyle telaffuz edilince çocukluğumun en güzel parçasını en sevgi dolu kısmı kesip atılıyor gibi hissettim hiç hazır değilmişim yazarken hala ağlıyorum tutamıyorum kendimi ve kendime çok kızıyorum günlerdir bugün gideyim yarın gideyim diye görmeye gitmedim şimdi belki bi daha hiç göremeyeceğim
Ufaklık hala emiyor kuzum ve buzlukta süt sadece bi tane varSeni cok iyi anliyorum canim benide babaannem ve halam büyüttü anne olacak kadinla hala görüşmüyorum ne hissettigini cok iyi biliyorum
Çık şimdi git eşin cocuklara bakmazmi gitsen
sizin gelinde pek sansliymis boyle görümce dost basina
Sicakta dikkat et cnm ac kalma ssuyunuda iç
Gecmis olsun canim.bol su iç.Kızlar gece cok kötü oldum idrar yolu enfeksiyonu oldu sanırım. Isyerindeki odam da klima sogukta çalışıyor hep ve uniformam elbise oldugu icin usutmekten kaynaklı sanırım
Sabaha kadar enfeksiyondan uyuyamadim 6 yi geçerken uyumusum bi yandan ağrım vardi. 8 de geri kalktim kendime gelemedim. Aksama dogru toparladim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?