Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hastada olsan makarna olmamis cnm
91.1 di heralde cnm

Lutfen bu hafta dikkat et min. Yuzde 1.5 olsun
cok yetersiz hic pro bile yok
ins. Pişman olmazsin cnm

Aksam guzel ama sabah makarna ne alaka cnm
Lutfen daha dikkatli ol
Abla eve daha yeni geldim valla ne varsa onu yedim kendime birşey yapma fırsatı da bulamadım

12:00=== 1 yağda yumurta
2 kk peynir
Domates, salatalık
12 adet yeşil zeytin

19:00=== 4 yk makarna
2 kase cacık

su 1 lt
SABAH 12.30 galiba
5 kaşık makarna salatası

ÖĞLEN YOK

ARA 16.15
1 bardak sütlü türk kahvesi

AKŞAM 19.30
1 tabak taze fasulye
Bol salata
1 kase yoğurt

Su şimdilik 2 litre
İyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr

Menüm
9.00
1 haşlanmış yumurta
2 kkPeynir
5 zeytin
Domates salatalık biber🌶🌶
Yulaf kepeği

17.30
2 yk körili hindi
2 yk sade hindi
Cacık
Salata

Su 3 lt

Kızlar afiyet olsun

Son bir saattir ağlamaktan içim çekildi
Hastalık ölüm bunlar olmasa keşke
Babaannemi yine hastaneye yatırmışlar bilmem ne değeri çok düşük çıkmış 2-3 gün içinde beyin kanaması geçirip vefat edebilirmiş şimdi iyi etmeye çalışacaklarmış
Artık çok yaşlandı çoookkkkk her an bekliyoruz aslında ama içimdeki sızı gitmiyor abimi de beni o ve halam büyüttü, hala daha da acayip sevgi dolu bi kadındır aradım nasılsın diye sesini duymak istedim belki bi daha konuşamam diye, mecali yok konuşmaya kızlarımı soruyor iyiler mi büyüdüler mi kilo aldılar mı
Yanında da halam kalıyor ve bugün oğlu mezun oluyor kep törenine katılamadı halam ona da apayrı üzüldüm keşke keşke ıufaklık azıcık daha büyük olsaydo da ben refakat etseydim babaAnneme de halam da oğlunun yanında olsaydı

Yasemincim cok üzüldüm ama maalesef hastalık ve ölüm hepimiz icin biliyorum yaşayana daha zor geliyor ama Allahim heoimize hayırlı ömür nasip etsin
Canımmm yat dinlen şimdi bari
Bi duş alip yaticam canim dün evde degildim ufaklik bırakmıyor

Amin canım sağolasın
Aslında aylardır nerdeyse her günü hastanede geçiriyor her gün bi haber gelecek diye bekliyoruz ama demek ki aslında beklemiyormuşum bugün bu ihtimal böyle telaffuz edilince çocukluğumun en güzel parçasını en sevgi dolu kısmı kesip atılıyor gibi hissettim hiç hazır değilmişim yazarken hala ağlıyorum tutamıyorum kendimi ve kendime çok kızıyorum günlerdir bugün gideyim yarın gideyim diye görmeye gitmedim şimdi belki bi daha hiç göremeyeceğim

Seni cok iyi anliyorum canim benide babaannem ve halam büyüttü anne olacak kadinla hala görüşmüyorum ne hissettigini cok iyi biliyorum
Çık şimdi git eşin cocuklara bakmazmi gitsen

Seni cok iyi anliyorum canim benide babaannem ve halam büyüttü anne olacak kadinla hala görüşmüyorum ne hissettigini cok iyi biliyorum
Çık şimdi git eşin cocuklara bakmazmi gitsen
Ufaklık hala emiyor kuzum ve buzlukta süt sadece bi tane var
Mamayı da becerip de verebilir mi bilmiyorum
İnşallah sabaha kötü haberle uyanmayız da gidebilirim yanına ufak kızımı bi kere daha görsün canımm benim nasıl da düşkün çocuklara

sizin gelinde pek sansliymis boyle görümce dost basina

Sicakta dikkat et cnm ac kalma ssuyunuda iç

valla daha yarım saat önce geldim abla duşa girdim çıktım pcye oturdum sabah saat 11 de beri abimlerdeyim 9 gibi koşuya çıktım sonra direk onlara geçtim sözde duşa gircektim gel bizde gir dediler oraya gitti direk kahvaltı yaptık ettik bu saate kadar temizlik yaptık desem yeridir. Camlar kapılar bebişin mobilyaları derken bide incik cinciğini yerleştirdik odasına eee eşyalar oturma odasındaydı hadi bide orayı sil süpür eee girmişken salon mutak yatak odası derken bütün evi temizledim geldim ama saolsun iyi baktılar nazım geçmese onlarında geçmez ne ekersen onu biçersin demişler ya aynen öyle yani abla

Menüm

Sabah (11.10)

2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Domates-salatalık-biber
4 siyah zeytin-3 yeşil zeytin
1 kk peynir

Ara 13.30

1 Türk kahvesi şekersiz

Öğlen Yok

Akşam(20.00)

1 adet fırında ızgara balık(balıktan anlamam önüme koydular yedim )
Salata

Su:3.5 litre o kadar temizlik yapınca çok su içtim

Spor: 75*4=300 puan aralıksız koşu (aslında akşama kadar da temizlik ettim ama onun puanı yok ne yazık ki ) Pnrrr-12

Bugünkü Menüm

Sabah 10.00

Yqrim Domates
6 dilim salatalik
2 kayisi
4 kücük parca beyaz peynir
5 zeytin
2 dilim salam
2 yumurtali ekmek (tam bugday tost ekmekle)
1 yesil cay

Ara 13.30

Sütlü kahve
Bi avuc yer fistigi

Ara 15.00

Activia yogurt

Aksam 17.00

5 tane firinda kanat ( kücüktüler)
3 yemek kasigi patates püresi
7 catal Karpuz

Tekrardan yine karpuz yedim

2,5 litre Su

30 dk normal yürüyüs 30 puan
Pnrrr-12

menü paylasan arkadaslara afiyet olsun.

hasta olanlara allahim sifasini versin insallah.

vefat eden arkadasa ; allah rahmet eylesin. mekani cennet olsun insallah allahim geride kalanlara sabirlar versin.

coklu alintida karisiklik oluyor kusuruma bakmayin lütfen.

Gecmis olsun canim.bol su iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…