- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.301
Ben de öyle yapıyordum canım.
Yazık olmasın çöpe gitmesin diye yiyordum.
Artık daha az yapmaya çalışıyorum yemekleri.
Bende bu yöntemi uygulaya başladım, hatta artık sebzeleri 1 kg yerine yarım kg alıyorum ki fazla pisirmeyeyim...aynen canım bende az yapamasamda herkeze tabagını bıtırmesı gerektıgını ısrar edıyorum ıyı oluyor artık kalmayınca ertesı gun de olsa yıyoruz artık
Kuzum başım Çok ağrıyordu yemek istemedi canımafıyet olsun canım
fıyet olsun canım
aynen canım bende az yapamasamda herkeze tabagını bıtırmesı gerektıgını ısrar edıyorum ıyı oluyor artık kalmayınca ertesı gun de olsa yıyoruz artık
aksam menunde neden bısey yok canım acıkman cok normal afıyet olsun
afıyet olsun canım
Herşey azim ve irade çanım ne güzel incelmiş ama bu callanatix neymişşşş bir bakiyömmAlıntıdır
"Bundan 5.5 ay önce 80 i gordugum gun herşeyi bir kenara bırakmam gerektiğini anlamıştım. Yokuş çıkarken bacaklarımda ki ödemden ağladığımı biliyorum. Evden cıkmamak için direndiğimi de.
Şekeri ve ekmeği hayatımdan çıkarttıgımdan beri herşey cok daha güzel oldu benim için.
Oğluma kıyafet giydirirken yere eğilirken çektiğim sıkıntıdan dolayı kendıme nasıl sinirlendiğimi kendimden uzaklaştıgımı unutmuyorum. Kendimden sogudukça yemeğe saldırıyordum. Ketçap mayonez makarna ve ekmek dostum olmuştu. Yemek yedikçe mutsuz, mutsuz oldukca dahada yemeğe saldırmaya baslamıştım. Allaha şükürler olsun içime bir istek azim geldı. İnsülin direncimin oldugunu da ogrendıgımdedur artık dedim. Duraklama dönemlerinde limonlu su ve turk kahvesine dayandım. Her gün 1 saat eliptik bisiklet geceleri de Callanetics yaptım. Callanetics ile kasları uzatma yöntemiyle extra incelik saglanıyor. Tavsiye ederim.
Daha yolum uzun Hedefim 50 kilo
cunku boyum 1.58
Umarım hedefime kısa surede ulasabılırım. Tüm Karatay gönüllülerine başarılar diliyorum.
Bize bu yaşam biçimini öğrettiği için CANAN KARATAY HOCAMIZIN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM.SİTE YONETİMİNE DE ŞÜKRAN BORÇLUYUM. ÇOK TEŞEKKÜRLER EDİYORUM.
EK not olarak şunları da eklemek isterim:
Metabolizma yaşım 39 dan 29 a düştü.
İnsülin direncim 13 ten 4.5 e düştü.
Su içmedigim için sıvı eksikliğim vardı %34 ten %53 e çıktı gunde 3 lt su tukettım hergün
Vucudumdakı toplam yag oranı %%36 dan %23e düştü
Obezite derecem %42.21 iken %18.28e düştü
Şeker bir önceki ölçüm 91 Ken 70 e düştü
Karaciger yağlanması 33 ten 16 ya düştü
Kolestrolum 172 den 90 a düştü.
Kot bedenim 32den 28 e düştü"
80' lerin pilatesiHerşey azim ve irade çanım ne güzel incelmiş ama bu callanatix neymişşşş bir bakiyömm
SAĞOL CANIMInsallah
Bende yerdim cocuklarin kalanlarini daha yemiyorum. Günah biliyorum Ama fazlada Mideyi doldurmakta zarar. Afiyet olsun telafi edersin yarin ins.
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun.
Gecebilir insanin gözü kötü bakiyorsa heryerden gelir.
Bu dogru Ama kendimizi frenlemiz gerekiyor
Yumurta ne sekilde olurSa illaki olmali kahvaltida insan doydugunu anlamiyor olmadigibda
Bende bi sarisini sevwrdim yerdim. Ama ilk dogumdan sonra tüketim artti hem beyaz hem sarisinda
Afiyet olsun
Iyi geceler
Afiyet olsun en iyisi uyumak
Bende öyle dusunuykrum cnm belki cacık yerim diordum yemeyim miBugünü kahve ve su ve bitki çayı içerek geçir canım, başka birşey yeme
Kahvaltı 9.45
2 kücük beyaz peynir
2 küçük kaşar peynir
5 cherry domates
4 dilim salatalık
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı vişne marmelatı
3 inçe dal grissini
1 siyah çay
Ara 12.45
Sade Türk kahvesi
Ara 13.00 activia yoğurt
Akşam 16.30
5 tane fischstäbchen
3 kasik patates püresi
Domates+salatalik
19.00
8 catal karpuz (normal dilimleme)
2 litre olmadi su
Dunku menum
Sabah9.00
1 tb ekmek somated salatalık
5 tane zeytın
Cayy
1 kk peynır
Ogle 13.00
1 tb ekmek
Domates
1 dılım karpuz
17.00
6 kıraz
1kayısı
1 kase yogurt
Aksam19. 00
Patlıcan yemegı
Salata
1 kase cacık
2 lıtre anca
GünaydinGunaydınlar bu arada
Cok haklisin Bende bazen israrci oluyorum. Esim birak der Benim icin rahat etmez Ama daha israrci olmicam. Cocuk sonucta doymasa yemeye devam eder.Bende bu yöntemi uygulaya başladım, hatta artık sebzeleri 1 kg yerine yarım kg alıyorum ki fazla pisirmeyeyim...
Önceden çocukların tabağına bile kendim koyardim yemeklerini, şimdi yiyebileceğiniz kadar alın diyorum, fazla yemeye alışıpta ilerde bizim gibi obez olmasınlar..
bize de annelerimiz onuda ye, bunuda ye diye diye ısrar ettiler, sonuçta 1 tabakla doymayan obezler haline geldik.
Çocuklarımızın gelecekteki sağlığı için onlara da tabak tabak yeme konusunda ısrar etmememiz gerekiyor aslında, ben geçte olsa başladım.
Şimdiye yavaş yavaş onların hayatından ekmeği çıkaracağım inşaallah.
Hadi gözün aydinGünaydın herkese artimin 1kg su inmiş
GünaydinGumaydinnn
Hayir ben kizartmiyorum firinda yagsiz bir sekilde pisiriyorum. Püreyede yag koymuyorumCanım fischstäbchen kızartılıyor diye biliyorum ama birde dondurulmuş gıdaların çok diyetlere uygun olduğunu düşünmüyorum he tabi sende yapmış olabilirsin ama yapımının zor olduğunu tahmin ediyorum ayrıca patates püresinin içine tereyağ girdiğini ele alırsak bence 3 yemek kaşığı patates de çok gibi geldi gözüme ayrıca zaten patates başlı başına glisemik indeksi yüksek bir besin diye biliyorum dimiHandandandan sende daha bilgilisin bu konuda bide püre de tereyağ ile karışınca bilemedim
günaydin Kolay gelsin ve afiyet olsunGünaydın bu arada kızlar ben kahvaltı hazırlamaya geçiyorum
Tercih tatlım istersen az dökersin sirke de yakışıyorOlmussun simdi gördüm yazdığını canim :)
Tugcecim bildirimini zamaninda yaparsan iyi olur tebrikler guzel eksi
Zeytin evet uygun canim ama salatasinda ekstra yag olmuyormu sos hazirlarken. Ki bol yağlı diye biliyorum
Afiyet olsun canim
Sen bizi cok bosluyosun kuzuuu
Afiyet olsun nirancim
Ayni durumdayiz baharim dün gece gene uyuyamadım ve bütün gün berbat geçti
Afiyet olsun kuzu
Kuzu senin miden çöplük mu ? Evet yemekleri dokmeyelim hepimiz üzülüyoruz bu duruma ama bu durum bize yaramıyor
Tava derken kizartma oluyor sanırım ve o biskuviler menüne girdiginden beri kilo vermen azaldi dikkat et canim
Ah canım ya bende öyleyim öyle olunca kahveyle kesiyorum iştahımı. Yedikçe yiyor insanKızlar dün gece gene uykusuz gecti sabaha kadar uyanıktımsersem gibiydim tüm gün. Ama bugün bisi farkettim uykusuz kalınca doydugumu anlamıyorum. Çılgınca yemek yedim ve hiç doymadım bugün yorgunluk açlığı tetikliyor
En iyisi nirancım.Bende bu yöntemi uygulaya başladım, hatta artık sebzeleri 1 kg yerine yarım kg alıyorum ki fazla pisirmeyeyim...
Önceden çocukların tabağına bile kendim koyardim yemeklerini, şimdi yiyebileceğiniz kadar alın diyorum, fazla yemeye alışıpta ilerde bizim gibi obez olmasınlar..
bize de annelerimiz onuda ye, bunuda ye diye diye ısrar ettiler, sonuçta 1 tabakla doymayan obezler haline geldik.
Çocuklarımızın gelecekteki sağlığı için onlara da tabak tabak yeme konusunda ısrar etmememiz gerekiyor aslında, ben geçte olsa başladım.
Hosbuldum dileğim cok sukur zor olmadi endiseliydim ama cok raha gecti ufaklik arabada uyumaya alisti simdi evde zor uyuyorHoşgeldin mervis nasıl geçti tatil ,çocuklarla zor oldumu
inşallah hilalim ınsallhMercumek faLa olmus afiyet olsun canim
Valla hicbisi olmuyor kac kere yaptim bide yoğun calisiyorum ben
Sagol kuzum
Tursu diyette tehlikeli canim odem yapar bilgin olsun afiyet olsun
O kiraz gene niye girmis orayaaafiyet olsun ececim
Tam tartiyi soracaktim soylemissin kuzum tekrar hosgeldin ins bu sefer mezun edicez seni
Sevindim nirancim aman iyi olun bebislere kıyamıyorum yaa
Gunaydınlar kk guzel hanımlarıı
günaydın kizlar
gebelik ihtimali varmi canımKızlar günaydın deliricem çok az kaldı 8 gün oldu regl olamıyorum biri bana bir çözüm önersin
olumsuz düşünmeKızlar sabitim 75.1
Ben bu yaylada kilo veremeyeceğim galiba
tebrik ederim cnm dikkatli olursan gecici olmazGünaydin arkadaslar,
Tam 64 kg tartida gördüm ve sasirdim.
Gecen Cuma adet siskinliginden mi fazla ciktim?
Yoksa bu gecici bisey mi? Ins gecici degildir ya
cok guzelGeçenlerde 2 3 gün önce 72 .7 idim
Bugün 72.1
regl cozulunce iner mutlakaBen sabitim ama ödemim olduğunu düşünüyorum çünkü 8 günlük gecikmem var
her eksi candirCuma 69.5
Bugün 69.4
Fark -0.1
su 5 li rakamlar banada nasip olur muMerhabalar kızlar
Pzt kontrol tartısı
Cuma 59.1
Güncel 59.2
+100
Direniyor dostlar gitmiyor niyeyse
Neyse hayırlısı
Cuma bakalım bir fark olacak mı
Çok yorgunum nöbetten çıktım.
1-2 saat dinlenip küçük kızımı okuldan almaya gideceğim.
Akşama görüşürüz
yoktur bugun 1 kilosu inmis demişsinBen bugün ki yartiyi hiç demesem yeridir ama
Cum:66,9
Ptes:69,4
Fark: +2.5
Evet tahminleriniz de haklısınız çtesi pazar bol yemeli geç yemeli bir gündü birde sabah hemen tartilip çıktım okula ugradik dışarda kahvaltı ettik eve gelince tekrar tartilmam diye bence 2.5 yoktur yani dimi inşallah
rabbim sagsalim kucagina almaya nasip etsin kuzumKizlarr bugun itibariyle tamamen hazirim odasida tamam cantalar hazir hastane icin. Yarinda agdaya gidicem insallah. Ay cok az kaldi cok heycanliyim ya
cok guzelCuma 91.1
Bu Cuma 90.7
günaydın canımGünaydın herkese artimin 1kg su inmiş
günaydın canımGumaydinnn
günaydın canım afiyet olsunGünaydın bu arada kızlar ben kahvaltı hazırlamaya geçiyorum
bende beyaz ekmej yerıne cocuklarada artık tm buyday yada cavdar yedırıyorum canım ekmeksız beslenme ıcın daha kucuk benımkıler bence yemek yerken zorlama huyu bendede var malesef doymayacaklar gıbı gelıyor amaaslında zorlamamak gerek bunuda bılıyorum bı yandan acıkınca zaten yıyorlarBende bu yöntemi uygulaya başladım, hatta artık sebzeleri 1 kg yerine yarım kg alıyorum ki fazla pisirmeyeyim...
sevındım canımGünaydın herkese artimin 1kg su inmiş
butun gun hıc bıseymı yemeyeceksınBende öyle dusunuykrum cnm belki cacık yerim diordum yemeyim mi
gunaydın kolay gelsın afıyet olsun canımGünaydın bu arada kızlar ben kahvaltı hazırlamaya geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?