Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de öyle yapıyordum canım.
Yazık olmasın çöpe gitmesin diye yiyordum.
Artık daha az yapmaya çalışıyorum yemekleri.
aynen canım bende az yapamasamda herkeze tabagını bıtırmesı gerektıgını ısrar edıyorum ıyı oluyor artık kalmayınca ertesı gun de olsa yıyoruz artık
Bende bu yöntemi uygulaya başladım, hatta artık sebzeleri 1 kg yerine yarım kg alıyorum ki fazla pisirmeyeyim...

Önceden çocukların tabağına bile kendim koyardim yemeklerini, şimdi yiyebileceğiniz kadar alın diyorum, fazla yemeye alışıpta ilerde bizim gibi obez olmasınlar..

bize de annelerimiz onuda ye, bunuda ye diye diye ısrar ettiler, sonuçta 1 tabakla doymayan obezler haline geldik.

Çocuklarımızın gelecekteki sağlığı için onlara da tabak tabak yeme konusunda ısrar etmememiz gerekiyor aslında, ben geçte olsa başladım.

Şimdiye yavaş yavaş onların hayatından ekmeği çıkaracağım inşaallah.

Kuzum başım Çok ağrıyordu yemek istemedi canım

Herşey azim ve irade çanım ne güzel incelmiş ama bu callanatix neymişşşş bir bakiyömm

SAĞOL CANIM

Canım fischstäbchen kızartılıyor diye biliyorum ama birde dondurulmuş gıdaların çok diyetlere uygun olduğunu düşünmüyorum he tabi sende yapmış olabilirsin ama yapımının zor olduğunu tahmin ediyorum ayrıca patates püresinin içine tereyağ girdiğini ele alırsak bence 3 yemek kaşığı patates de çok gibi geldi gözüme ayrıca zaten patates başlı başına glisemik indeksi yüksek bir besin diye biliyorum dimi Handandandan sende daha bilgilisin bu konuda bide püre de tereyağ ile karışınca bilemedim

Gunaydınlar bu arada
Günaydin
Afiyet olsun
Cok haklisin Bende bazen israrci oluyorum. Esim birak der Benim icin rahat etmez Ama daha israrci olmicam. Cocuk sonucta doymasa yemeye devam eder.
Günaydın herkese artimin 1kg su inmiş
Hadi gözün aydin
Günaydin
Hayir ben kizartmiyorum firinda yagsiz bir sekilde pisiriyorum. Püreyede yag koymuyorum bilmiyorum Ben diger dogum kilolarimida bu sekilde verdim. Belki inanmicaksin Ama aksam yemegi olarak pizza bile yerdim canim cektiginde ve kilo yine gidiyordu.
Günaydın bu arada kızlar ben kahvaltı hazırlamaya geçiyorum
günaydin Kolay gelsin ve afiyet olsun

Tercih tatlım istersen az dökersin sirke de yakışıyor

Ah canım ya bende öyleyim öyle olunca kahveyle kesiyorum iştahımı. Yedikçe yiyor insan

En iyisi nirancım.
Çocuklarımız elbet büyüyecek .ekmek yemek vazgeçilmez bir hal almasa keşke.
Kaç yaşında senin çocuklar

Hoşgeldin mervis nasıl geçti tatil ,çocuklarla zor oldumu
Hosbuldum dileğim cok sukur zor olmadi endiseliydim ama cok raha gecti ufaklik arabada uyumaya alisti simdi evde zor uyuyor
inşallah hilalim ınsallh
Gunaydınlar kk guzel hanımlarıı
günaydın kizlar
Kızlar günaydın deliricem çok az kaldı 8 gün oldu regl olamıyorum biri bana bir çözüm önersin
gebelik ihtimali varmi canım
Kızlar sabitim 75.1

Ben bu yaylada kilo veremeyeceğim galiba
olumsuz düşünme
Günaydin arkadaslar,
Tam 64 kg tartida gördüm ve sasirdim.
Gecen Cuma adet siskinliginden mi fazla ciktim?
Yoksa bu gecici bisey mi? Ins gecici degildir ya
tebrik ederim cnm dikkatli olursan gecici olmaz
Geçenlerde 2 3 gün önce 72 .7 idim
Bugün 72.1
cok guzel
Ben sabitim ama ödemim olduğunu düşünüyorum çünkü 8 günlük gecikmem var
regl cozulunce iner mutlaka
Cuma 69.5
Bugün 69.4
Fark -0.1
her eksi candir
su 5 li rakamlar banada nasip olur mu
yoktur bugun 1 kilosu inmis demişsin
Kizlarr bugun itibariyle tamamen hazirim odasida tamam cantalar hazir hastane icin. Yarinda agdaya gidicem insallah. Ay cok az kaldi cok heycanliyim ya
rabbim sagsalim kucagina almaya nasip etsin kuzum
Cuma 91.1
Bu Cuma 90.7
cok guzel
günaydın canım
günaydın canım
günaydın canım afiyet olsun

bende beyaz ekmej yerıne cocuklarada artık tm buyday yada cavdar yedırıyorum canım ekmeksız beslenme ıcın daha kucuk benımkıler bence yemek yerken zorlama huyu bendede var malesef doymayacaklar gıbı gelıyor amaaslında zorlamamak gerek bunuda bılıyorum bı yandan acıkınca zaten yıyorlar
sevındım canım
Bende öyle dusunuykrum cnm belki cacık yerim diordum yemeyim mi
butun gun hıc bıseymı yemeyeceksın bence halsız dusersın bı anda
gunaydın kolay gelsın afıyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…