Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok canım yerim sanırım ama salatalık yoğurt falan yerim belki

evet ben de öyle yapmak istiyorum ama ne zormuş hepimiz hamur ekmek tatlı bağımlısıyız resmen nasıl olacak bilemiyorum

sağol canım

aynen kortizol salgılanıyor çünkü yorgun olunca ve iştahın çoookkk açılıyor
bende de aynısı oluyor

günaydin Kolay gelsin ve afiyet olsun
Canım benim önce çok teşekkür ederim ayrıca neden inanmayayım olabiliri sadece haşlayıp püre yapmış olabilirsin ama mesela öyle durumlarda yanlış anlamaya mahal vermemek için belirtiyoruz mesela aklında olsun bir de yine de ben glisemik indeksten dolayı patates fazla diye düşünüyorum ama metabolizma ile alakalı tabiki bilemem yakıyorsundur illa ki inanmamam söz konusu olamaz asla yanlış anlama ben öneri olması için söyledim

gebelik ihtimali varmi canım
regl cozulunce iner mutlaka
günaydın canım afiyet olsun

Günaydın canım benim saolasın dün gece oldum regl ama sabaha kadar uyuyamadım desem yeri ödemim de indi bu arada hemde öyle böyle değil düne göre 700 gram eksideyim

gunaydın kolay gelsın afıyet olsun canım

saol canım günaydın

Afiyet olsun canın

Afiyet olsun tatlım

Sevindim canım iyi yorulduydun bı kaç yıldır iyi gelmiştir sanada

Selam kızlar dün kontrolümüz vardı kalça cikikligi için değerler biraz düşük çıktı yani tedavi gerekebilir ama niyeyse bana güven vermedi doktor sonuçları başka hastanedeki doktora gonderdi esim bakalım o ne diyecek
İnşallah sıkıntı yoktur
Bugünde akşama misafirim var eşimin arkadaşlari gelicek bebek görmeye bugünde tempolu bir gün yani

Valla hicbisi olmuyor kac kere yaptim bide yoğun calisiyorum ben
kuzum 2 günlük ananas detoksu şöyle buldum

sabah kahvaltı
2 yumurta
2 dilim peynir
söğüş salata

öğle ve akşam
ananaslı cacık
4 parmak kalınlığında ananası 3-4 kaşık süzme yoğurda karıştırıp yiyoruz

bu NİLAY KEÇECİ nin ananas detoksu
bunu mu aypiciim
sayın kaptanım Mefkurem

geçmiş olsun kuzum inşallah birşey yoktur....

Insallah. Adet zamani arti veya eksi cikabiliyormus bakalim Cuma günü

Yok estafirullah yanlis anlasildiysam özür dilerim. Sadece aciklamak Adina öyle dedim Türkcem icin kusura bakma lütfen. Bazen istedigimi yazamiyorum. Ve beni uyardigin icinde Cok tsk ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…