- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.321
Yok canım yerim sanırım ama salatalık yoğurt falan yerim belkibende beyaz ekmej yerıne cocuklarada artık tm buyday yada cavdar yedırıyorum canım ekmeksız beslenme ıcın daha kucuk benımkıler bence yemek yerken zorlama huyu bendede var malesef doymayacaklar gıbı gelıyor amaaslında zorlamamak gerek bunuda bılıyorum bı yandan acıkınca zaten yıyorlar
sevındım canım
butun gun hıc bıseymı yemeyeceksınbence halsız dusersın bı anda
gunaydın kolay gelsın afıyet olsun canım
Olur tabi neden olmasın canımsu 5 li rakamlar banada nasip olur mu
evet ben de öyle yapmak istiyorum ama ne zormuş hepimiz hamur ekmek tatlı bağımlısıyız resmen nasıl olacak bilemiyorumBende bu yöntemi uygulaya başladım, hatta artık sebzeleri 1 kg yerine yarım kg alıyorum ki fazla pisirmeyeyim...
Önceden çocukların tabağına bile kendim koyardim yemeklerini, şimdi yiyebileceğiniz kadar alın diyorum, fazla yemeye alışıpta ilerde bizim gibi obez olmasınlar..
bize de annelerimiz onuda ye, bunuda ye diye diye ısrar ettiler, sonuçta 1 tabakla doymayan obezler haline geldik.
Çocuklarımızın gelecekteki sağlığı için onlara da tabak tabak yeme konusunda ısrar etmememiz gerekiyor aslında, ben geçte olsa başladım.
Şimdiye yavaş yavaş onların hayatından ekmeği çıkaracağım inşaallah.
sağolasın canımAfiyet olsun kizlarr
Arada oluyor canim
Afiyet olsun canim
Gunaydin kizlarr
teşekkürler canımBence güzel olmuş afiyet olsun
sağol canımInsallah
Bende yerdim cocuklarin kalanlarini daha yemiyorum. Günah biliyorum Ama fazlada Mideyi doldurmakta zarar. Afiyet olsun telafi edersin yarin ins.
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun.
Gecebilir insanin gözü kötü bakiyorsa heryerden gelir.
Bu dogru Ama kendimizi frenlemiz gerekiyor
Yumurta ne sekilde olurSa illaki olmali kahvaltida insan doydugunu anlamiyor olmadigibda
Bende bi sarisini sevwrdim yerdim. Ama ilk dogumdan sonra tüketim artti hem beyaz hem sarisinda
Afiyet olsun
Iyi geceler
Afiyet olsun en iyisi uyumak
aynen kortizol salgılanıyor çünkü yorgun olunca ve iştahın çoookkk açılıyorKızlar dün gece gene uykusuz gecti sabaha kadar uyanıktımsersem gibiydim tüm gün. Ama bugün bisi farkettim uykusuz kalınca doydugumu anlamıyorum. Çılgınca yemek yedim ve hiç doymadım bugün yorgunluk açlığı tetikliyor
Hayir ben kizartmiyorum firinda yagsiz bir sekilde pisiriyorum. Püreyede yag koymuyorumbilmiyorum Ben diger dogum kilolarimida bu sekilde verdim. Belki inanmicaksin Ama aksam yemegi olarak pizza bile yerdim canim cektiginde ve kilo yine gidiyordu
Canım benim önce çok teşekkür ederim ayrıca neden inanmayayım olabiliri sadece haşlayıp püre yapmış olabilirsin ama mesela öyle durumlarda yanlış anlamaya mahal vermemek için belirtiyoruz mesela aklında olsun bir de yine de ben glisemik indeksten dolayı patates fazla diye düşünüyorum ama metabolizma ile alakalı tabiki bilemem yakıyorsundur illa ki inanmamam söz konusu olamaz asla yanlış anlama ben öneri olması için söyledimgünaydin Kolay gelsin ve afiyet olsun
gebelik ihtimali varmi canım
regl cozulunce iner mutlaka
günaydın canım afiyet olsun
gunaydın kolay gelsın afıyet olsun canım
Afiyet olsun canınİyi Akşamlar hanımlar
Menüm
9.00
1 sahanda yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalık
Yulaf kepeği
14.30
1.5 yk hindi sote
1 yk kabak yemeği
Domates salatalık
Peynir zeytin Yulaf kepeği
19.00
2 küçük z.yağlı enginar
2 küçük kase cacık
Biraz domates
Su 3 lt
Afiyet olsun tatlımKahvaltı 9.45
2 kücük beyaz peynir
2 küçük kaşar peynir
5 cherry domates
4 dilim salatalık
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı vişne marmelatı
3 inçe dal grissini
1 siyah çay
Ara 12.45
Sade Türk kahvesi
Ara 13.00 activia yoğurt
Akşam 16.30
5 tane fischstäbchen
3 kasik patates püresi
Domates+salatalik
19.00
8 catal karpuz (normal dilimleme)
2 litre olmadi su
Afiyet olsun canımDunku menum
Sabah9.00
1 tb ekmek somated salatalık
5 tane zeytın
Cayy
1 kk peynır
Ogle 13.00
1 tb ekmek
Domates
1 dılım karpuz
17.00
6 kıraz
1kayısı
1 kase yogurt
Aksam19. 00
Patlıcan yemegı
Salata
1 kase cacık
2 lıtre anca
Sevindim canım iyi yorulduydun bı kaç yıldır iyi gelmiştir sanadaHosbuldum dileğim cok sukur zor olmadi endiseliydim ama cok raha gecti ufaklik arabada uyumaya alisti simdi evde zor uyuyor
inşallah hilalim ınsallh
günaydın kizlar
olumsuz düşünme
tebrik ederim cnm dikkatli olursan gecici olmaz
cok guzel
her eksi candir
su 5 li rakamlar banada nasip olur mu
yoktur bugun 1 kilosu inmis demişsin
rabbim sagsalim kucagina almaya nasip etsin kuzum
cok guzel
günaydın canım
günaydın canım
kuzum 2 günlük ananas detoksu şöyle buldumValla hicbisi olmuyor kac kere yaptim bide yoğun calisiyorum ben
geçmiş olsun kuzum inşallah birşey yoktur....Selam kızlar dün kontrolümüz vardı kalça cikikligi için değerler biraz düşük çıktı yani tedavi gerekebilir ama niyeyse bana güven vermedi doktor sonuçları başka hastanedeki doktora gonderdi esim bakalım o ne diyecek
İnşallah sıkıntı yoktur
Bugünde akşama misafirim var eşimin arkadaşlari gelicek bebek görmeye bugünde tempolu bir gün yani
Insallah. Adet zamani arti veya eksi cikabiliyormus bakalim Cuma günüHosbuldum dileğim cok sukur zor olmadi endiseliydim ama cok raha gecti ufaklik arabada uyumaya alisti simdi evde zor uyuyor
inşallah hilalim ınsallh
günaydın kizlar
olumsuz düşünme
tebrik ederim cnm dikkatli olursan gecici olmaz
cok guzel
her eksi candir
su 5 li rakamlar banada nasip olur mu
yoktur bugun 1 kilosu inmis demişsin
rabbim sagsalim kucagina almaya nasip etsin kuzum
cok guzel
günaydın canım
günaydın canım
Yok estafirullah yanlis anlasildiysam özür dilerim. Sadece aciklamak Adina öyle dedim Türkcem icin kusura bakma lütfen. Bazen istedigimi yazamiyorum. Ve beni uyardigin icinde Cok tsk ederimCanım benim önce çok teşekkür ederim ayrıca neden inanmayayım olabiliri sadece haşlayıp püre yapmış olabilirsin ama mesela öyle durumlarda yanlış anlamaya mahal vermemek için belirtiyoruz mesela aklında olsun bir de yine de ben glisemik indeksten dolayı patates fazla diye düşünüyorum ama metabolizma ile alakalı tabiki bilemem yakıyorsundur illa ki inanmamam söz konusu olamaz asla yanlış anlama ben öneri olması için söyledim
teşekkür ederim canımAfiyet olsun canın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?