Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese günaydın kızlar.
günaydin
Günaydın canım benim saolasın dün gece oldum regl ama sabaha kadar uyuyamadım desem yeri ödemim de indi bu arada hemde öyle böyle değil düne göre 700 gram eksideyim

saol canım günaydın
süpermis devami gelsin ins
gecmis olsun hayirlisiyla güzel haber alirsiniz ins
Dünkü menüm
Kahvaltı 11.00
1 yumurtada omlet
Peynir zeytin
1 dilim ekmek.kucuk parça helva

5.00
Kahve 1 avuç kuruyemiş

8.00
Domates salatalık
Sebzeli tavuk yemeği
1 kase yoğurt

Bol su
Afiyet olsun
afiyet olsun

Günaydın herkese artimin 1kg su inmiş
Ay aman iyi kuzum cumaya kadar dahada duser ins
Ben korkuyorum dünden sonra tartılmaya
Günaydın bu arada kızlar ben kahvaltı hazırlamaya geçiyorum
Günaydın kizlar dun bir turlu gelemedim gülsimanın aşısıydi humanin eksikleriydi bide tatil dönüşü valizleri bosalt yika yerlestir derken ugramadim dun tarti hic iyi seyler demedi
Gunaydin kizlarrr
Tercih tatlım istersen az dökersin sirke de yakışıyor
Tercih olayını demiyorum kuzum tam anlatamadim galiba. Evet tadi guzel ama diyete uygun degil zeytin yapisi itibariyle zaten yağlı ve salatasinda ekstra yag oldugu icin uygun degil bana göre
Ah canım ya bende öyleyim öyle olunca kahveyle kesiyorum iştahımı. Yedikçe yiyor insan
Maalesef ama kahve filan i ih kesmiyor
Herkese günaydın kızlar.
Gunaydin tatlim
Bizim aslanlarımıza ne oldu kızlar bir zamanlar vardı site değişitikten sonra koymadılar mı hiç.
Aslan neki kiz
aynen kortizol salgılanıyor çünkü yorgun olunca ve iştahın çoookkk açılıyor
bende de aynısı oluyor
Evet kuzum bu ikinci olunca dün emin oldum
Ins yoktur dilegim yaa
Dünkü menüm
Kahvaltı 11.00
1 yumurtada omlet
Peynir zeytin
1 dilim ekmek.kucuk parça helva

5.00
Kahve 1 avuç kuruyemiş

8.00
Domates salatalık
Sebzeli tavuk yemeği
1 kase yoğurt

Bol su
Afiyet olsun kuzu
Bence uygun canim carsamba persembe yap bence

Yok estafirullah yanlis anlasildiysam özür dilerim. Sadece aciklamak Adina öyle dedim Türkcem icin kusura bakma lütfen. Bazen istedigimi yazamiyorum. Ve beni uyardigin icinde Cok tsk ederim
süpermis devami gelsin ins
ay yok canım ne yanlış anlaması ben kendimi yanlış anlattım diye düşündüm ondan dedim mesela fischstäbchen fırında yapıyormuşsun bence gayet sağlıklı ama dediğim gibi patatesten hala şüpheliyim Handandandan daha iyi biliyor bu konuyu belki o bizi aydınlatır

tamam kuzum çarş perş yapayım bakalım inşallah işe yarar

Valla ben anasınıfı öğretmeniyim bence fazlası ile erken canım eğer bana sorarsan
offff yaa bence de erken de işte belki erken değil diyen çıkar ben de rahatlarım diye yazdım
bakıcıyla devam edeceğim mecbur ama bi an önce kreş yaşı gelsin istiyorum

offff yaa bence de erken de işte belki erken değil diyen çıkar ben de rahatlarım diye yazdım
Allah yardımcın olsun kuzum çalışan anne olmak çok zor yaaa

illa ki kreşe başlatacaksan yani çocuğun 36 ayını beklemiceksen 2 yaş yani dolu dolu 24 olmadan gönderme derim ayrıca o zaman gönderirken kurumu sosyal hizmetlere bağlı olmasına özen göster çünkü hiç bir Milli Eğitim Bakanlığına bağlı özel veya devlet kreşi 36 aydan önce yasal olarak alamaz ama özel kreş napıyor alıyor 24 aylık çocuğu bir müfettiş denetimi geliyor çocukları çatıya mı saklamıyor ne bileyim bodrum varsa oraya mı indirmiyor serviste mi bekletmiyor aklın hafsalan almaz onun için kreş için 24 ayı bekle ve sosyal hizmetlere bağlı bir kreş ve gündüz bakım evine gönder asla 36 aydan önce anaokulu ibaresi bulunup Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kuruma gönderme canım

anladım canım sağol bilgiler için dikkate alacağım

Amin canim sagol insallah :)
Kiz kac gordun tartida

Hayirlisi olsun cnm insallah tedavi gerekmez

Kolay gelsin Insanin cok tanidigi seveni olmasida bazen kotu ya biturlu gelenin gidenin bitmedi ben sahsen cok bunalirdm :)

kızlar bişe soracağım ya 5 ay kreşe gitmek için çok çok erken di mi?

Cok cok erken cnm benim ablam 1 yasina yakin krese gondermisdi mecburiyetten, yurtdsinda kendisi, cocuk durmadan hasta oldu duzeni bozuldu vs.. Bence en erken 2 - 2bucuk yas

Eğer çocuklara marketten birşeyler alıp eline vermiyorsan zaten acıkır yemek yer canım, bizim gibi koca bir tabak yemezler ama kendi mideleri doyacak kadar yerler... çocuklar yemek yemiyorsa muhakkak başka birşey ile karnını doyuruyordur.

İnşaallah birşey yoktur canım aklına getirme, eğer ailede (babaanne, hala ağırlıklı)) kalçaklığı olan biri varsa olma ihtimali olabilir, yoksa çok düşük bir ihtimal... bebeğinin bacaklarını ayrık tutmaya çalış, bitiştirme.

Misafirlerin için de kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…