- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.361
Hala görümcenin bakması konusunda ısrarlıyım canımoffff yaa bence de erken de işte belki erken değil diyen çıkar ben de rahatlarım diye yazdım
bakıcıyla devam edeceğim mecbur ama bi an önce kreş yaşı gelsin istiyorum
Aynen cnm sabah ki tartımı gördükten sonra biraz olsun eksi görürüm insAllahCacık olur canım, bol salatalıklı olsun
Patates çok faydalı bir sebze olmasın rağmen Glisemik İndex Değeri en yüksek olan sebze(vücut şeker olarak algılıyor yani)ay yok canım ne yanlış anlaması ben kendimi yanlış anlattım diye düşündüm ondan dedim mesela fischstäbchen fırında yapıyormuşsun bence gayet sağlıklı ama dediğim gibi patatesten hala şüpheliyimHandandandan daha iyi biliyor bu konuyu belki o bizi aydınlatır
Patates(fırında pişmiş) | 111 |
Patates(haşlanmış) | 82 |
Patates(püre) | 87 |
Patates(kızartma) | 98 |
Ne gördün merak ettimAynen cnm sabah ki tartımı gördükten sonra biraz olsun eksi görürüm insAllah
Yani işin açığı benimde bilgim bu yöndeydi canım her ne kadar haşlama patates glisemik indeksi diğerlerine nazaran düşük de olsa yine de yüksek index grubuna giriyor diye biliyorumPatates çok faydalı bir sebze olmasın rağmen Glisemik İndex Değeri en yüksek olan sebze(vücut şeker olarak algılıyor yani)
Pişirme şekline göre Glisemik İndex Değeri değişkenlik gösteriyor.
Patatesin en masum tüketme türü haşlama olarak
Patates firında pişirdiğinde Glisemik İndex Değeri balı, pekmezi ve şekeri bile geçiyor...
Patates(fırında pişmiş) 111 Patates(haşlanmış) 82 Patates(püre) 87 Patates(kızartma) 98
84.4 gördüm cnm malesef 83.1 dim diyetisyene gittgm gün deminn tartıldım 83.7 gördümNe gördün merak ettim
ben kızartmasının en yüksek olduğunu sanıyordum şaşırdımPatates çok faydalı bir sebze olmasın rağmen Glisemik İndex Değeri en yüksek olan sebze(vücut şeker olarak algılıyor yani)
Pişirme şekline göre Glisemik İndex Değeri değişkenlik gösteriyor.
Patatesin en masum tüketme türü haşlama olarak
Patates firında pişirdiğinde Glisemik İndex Değeri balı, pekmezi ve şekeri bile geçiyor...
Patates(fırında pişmiş) 111 Patates(haşlanmış) 82 Patates(püre) 87 Patates(kızartma) 98
Evet belkide öyledir uygun olduğunu sanıyordum Canım bu zeytin olayını hemen diyetisyenime soruyorum. Bakalım o ne diyecekAy aman iyi kuzum cumaya kadar dahada duser ins
Ben korkuyorum dünden sonra tartılmaya
Gunaydin kizlarrr
Tercih olayını demiyorum kuzum tam anlatamadim galiba. Evet tadi guzel ama diyete uygun degil zeytin yapisi itibariyle zaten yağlı ve salatasinda ekstra yag oldugu icin uygun degil bana göre
Maalesef ama kahve filan i ih kesmiyor
Gunaydin tatlim
Aslan neki kiz
Evet kuzum bu ikinci olunca dün emin oldum
Ins yoktur dilegim yaa
Afiyet olsun kuzu
Bence uygun canim carsamba persembe yap bence
canım regl dönemine yakın mısın bak ben bi regl oldum -700 gördüm belki onunla ilintilidir gerçi listelerini pek anımsamıyorum çok kaçamağın var mıydı şu aralar84.4 gördüm cnm malesef 83.1 dim diyetisyene gittgm gün deminn tartıldım 83.7 gördüm
Cnm reglim yeni bitti cok dikkat etmedim acikcasi liste vermedim duzenli ondn snrm bugun hafif atlatmaya çalışıyorumcanım regl dönemine yakın mısın bak ben bi regl oldum -700 gördüm belki onunla ilintilidir gerçi listelerini pek anımsamıyorum çok kaçamağın var mıydı şu aralar
şey sanırım biraz fazla meyve kaçırdım sanırım falan diyordun meyvelerdeki şekerden dolayı canım belki de emziriyordun dimi sen emzirmesen aslında yap yakıcı bikaç çay var içebilirsin dicektim ama bildiğim kadarı ile anason ve rezene çayları ödem attırıyor ve süte etki etmiyorCnm reglim yeni bitti cok dikkat etmedim acikcasi liste vermedim duzenli ondn snrm bugun hafif atlatmaya çalışıyorum
Ben çok severim canim.naneli yeşil sinli sumaklı denesene.benim oğlan bayilirafıyet olsun canım zaten benım yaptıgım en buyuk yanlıs yemeklerın kalanlarını yıyımde bosa gıtmesın demek
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım ben su yumurtayı sevemedım gıttı faydalı olsada
Ya hep yanlış yazmışım mesajı.aksam yemeğin 2 küçük but haşlama tavuk canimAfiyet olsu Umaycım
Akşamı tam anlamadım ama haşlanmış tavuk sonuçta nornaldir herhalde.
Yumurtasız kahvaltı beni de çok acıktırıyor.
Nazar bence ruhsal bir etkileşim.konunun uzmanı değilim ama netten de nazar geçer gibi geliyor bana.çocuklarım küçüklen hiç foto koymadım korktum doğrusu. Echam yapıyor da olabilirim :))
Allah bağışlasın yavrularımızı canım.
Aynen bugun cok dikkat ettim.yarin diyetisyen kontrolü var.gecen pazartesi gitmiştim.benim tartiyaa göre 2 kg vermişim.Afiyet olsun yaseminim
Kaçamağın cok büyük bisi degil ama madem oyle bisi oluyor listenin dışına çıkıyorsun bi sonraki öğününde dikkat et yada bi ara öğün yapma
Kilo verme sürecinde Glisemik İndex Değeri 55 in üstündeki besinler tüketilmezse daha güzel ve hızlı sonuç alınır canım. Çok severim patatesi ama kilo verene kadar tüketmeyi düşünmüyorum.Yani işin açığı benimde bilgim bu yöndeydi canım her ne kadar haşlama patates glisemik indeksi diğerlerine nazaran düşük de olsa yine de yüksek index grubuna giriyor diye biliyorum
Az önce tok karnına 83.7 gördü isen ödemdir sabahki tartın, yada akşam geç vakitte su çay tüketmişsindir.84.4 gördüm cnm malesef 83.1 dim diyetisyene gittgm gün deminn tartıldım 83.7 gördüm
Fırında maalasef daha yüksek.ben kızartmasının en yüksek olduğunu sanıyordum şaşırdım
ben mesela yağda kızartmak yerine
az yağla fırnlıyorum patates kızartması yapmak için
Valla bir haftada 2 kilo mükemmel üstü...tebriklerAynen bugun cok dikkat ettim.yarin diyetisyen kontrolü var.gecen pazartesi gitmiştim.benim tartiyaa göre 2 kg vermişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?