Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

offff yaa bence de erken de işte belki erken değil diyen çıkar ben de rahatlarım diye yazdım
bakıcıyla devam edeceğim mecbur ama bi an önce kreş yaşı gelsin istiyorum
Hala görümcenin bakması konusunda ısrarlıyım canım

Patates çok faydalı bir sebze olmasın rağmen Glisemik İndex Değeri en yüksek olan sebze(vücut şeker olarak algılıyor yani)

Pişirme şekline göre Glisemik İndex Değeri değişkenlik gösteriyor.

Patatesin en masum tüketme türü haşlama olarak

Patates firında pişirdiğinde Glisemik İndex Değeri balı, pekmezi ve şekeri bile geçiyor...

Patates(fırında pişmiş)111
Patates(haşlanmış)82
Patates(püre)87
Patates(kızartma)98

Yani işin açığı benimde bilgim bu yöndeydi canım her ne kadar haşlama patates glisemik indeksi diğerlerine nazaran düşük de olsa yine de yüksek index grubuna giriyor diye biliyorum

ben kızartmasının en yüksek olduğunu sanıyordum şaşırdım
ben mesela yağda kızartmak yerine
az yağla fırnlıyorum patates kızartması yapmak için

Evet belkide öyledir uygun olduğunu sanıyordum Canım bu zeytin olayını hemen diyetisyenime soruyorum. Bakalım o ne diyecek

84.4 gördüm cnm malesef 83.1 dim diyetisyene gittgm gün deminn tartıldım 83.7 gördüm
canım regl dönemine yakın mısın bak ben bi regl oldum -700 gördüm belki onunla ilintilidir gerçi listelerini pek anımsamıyorum çok kaçamağın var mıydı şu aralar

canım regl dönemine yakın mısın bak ben bi regl oldum -700 gördüm belki onunla ilintilidir gerçi listelerini pek anımsamıyorum çok kaçamağın var mıydı şu aralar
Cnm reglim yeni bitti cok dikkat etmedim acikcasi liste vermedim duzenli ondn snrm bugun hafif atlatmaya çalışıyorum

Cnm reglim yeni bitti cok dikkat etmedim acikcasi liste vermedim duzenli ondn snrm bugun hafif atlatmaya çalışıyorum
şey sanırım biraz fazla meyve kaçırdım sanırım falan diyordun meyvelerdeki şekerden dolayı canım belki de emziriyordun dimi sen emzirmesen aslında yap yakıcı bikaç çay var içebilirsin dicektim ama bildiğim kadarı ile anason ve rezene çayları ödem attırıyor ve süte etki etmiyor

Ben çok severim canim.naneli yeşil sinli sumaklı denesene.benim oğlan bayilir

Ya hep yanlış yazmışım mesajı.aksam yemeğin 2 küçük but haşlama tavuk canim

Afiyet olsun yaseminim

Kaçamağın cok büyük bisi degil ama madem oyle bisi oluyor listenin dışına çıkıyorsun bi sonraki öğününde dikkat et yada bi ara öğün yapma
Aynen bugun cok dikkat ettim.yarin diyetisyen kontrolü var.gecen pazartesi gitmiştim.benim tartiyaa göre 2 kg vermişim.

Yani işin açığı benimde bilgim bu yöndeydi canım her ne kadar haşlama patates glisemik indeksi diğerlerine nazaran düşük de olsa yine de yüksek index grubuna giriyor diye biliyorum
Kilo verme sürecinde Glisemik İndex Değeri 55 in üstündeki besinler tüketilmezse daha güzel ve hızlı sonuç alınır canım. Çok severim patatesi ama kilo verene kadar tüketmeyi düşünmüyorum.

ben kızartmasının en yüksek olduğunu sanıyordum şaşırdım
ben mesela yağda kızartmak yerine
az yağla fırnlıyorum patates kızartması yapmak için
Fırında maalasef daha yüksek.

Bence illa patates tüketilecekse bol yeşillikli patates salatası şeklinde olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…