- 22 Haziran 2019
- 431
- 1.987
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.921
ebet canim önceden ultrosan yoktu dr benim bebeğimi yatırdı bacaklarını yanlara açtı değmiyor yere dedi.dogustan eklem çekirdeği oluşmamış demisti2 aylık gittiğimizde keşke bizede deselerde çift bez uygulamasını şuan hiç bir sorun kalmazdi belkidrbelkidrp
Uyanınca hemen bakiyim ilgin için teşekkür ederim
Cok sagol pınarım saat kac oldu hala konuşuyoruz valla ins hayırlı olurHayirlisi olsun hakkinda hilalcim cok sevindim senin adına insallah iyi bir Insandir hersey gönlunce olsun :)
Afiyet olsun canim kizinada cok gecmis olsun simdi iyimiBenim bigunku menum
09.00
1 yumurta az tereyağlı
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
2 kuru kayısı
Ara öğün 11.00
Bir şeftali
Og len yemegi13.30
8 ' yk kabak yemeği
Yoğurt
1 dilim tbe
16.00 ara öğün
Ayran
17.30 aksam yemeği
Yine kabak yemeği
Salata
1 dilim tbe kendim yaptim ama pek basarili olmadi.buzlukta yaş maya vardi bir daha buzluğa koymayacak tüketmeye bakacam
Sonra gitti marketten yaa maya aldım yine ekmek yoğurdum yarin icin bakalim bu nasil olacak
Su 2 lt
Spor yok
Kizim dün hastalandı ateşlendi ishali ve hafif kusması oldu.bugun ateşi olmadi ama ishal yogun bir şekilde devam etti.aksama doğru azaldı.ay günde yavrumun yüzü nasil çöktü kizlar ya.hep kucaktaydi hep ağladı.insallah yarına düzeliriz.
Geçmiş olsun canım tekrar olctur iki ay önce gittiğinde bir anormallik olsa zaten çift bez kullanmanı söylerlerdi , şimdi niranin dediği yöntem doğru annen bilir biz daha olcume gitmeden annem evde yapmıştı onu biz pek anlamıyoruz ama eskiler anlıyor ...2 aylık gittiğimizde keşke bizede deselerde çift bez uygulamasını şuan hiç bir sorun kalmazdi belkidrbelkidrp
Uyanınca hemen bakiyim ilgin için teşekkür ederim
Tatlım yazmışsın zaten başka doktor olayını kesinlikle bir doktora daha götürün , ben Atatürk araştırmada arkadaşım vasıtası ile en iyi kadın dogumculara gittim bana dedikleri zeki ulusta tüp bebek tedavsii acil doğal yolla mümkün değil çocuğun olmaz ... Başta üzüldüm sıkıldım sonra dedim ya benim daha önce oldu düştü nasıl bu kadar mümkün değil olmaz der, nasıl ultrasonda bu kadar sorun çıkar sonra başka doktora gittim ultrason sonuçları ile bı ultrasonda ben bakayım dedi tertemiz ultrason bakan şahsiyet büyümekte olan yumurtlarimi kist olarak girmiş bir güzel e sonuca göre de doktor mümkün degil diyor mm oynasa bu tarz ölçümlerde çok şey değişiyorBiz 3 ayligiz şuan gataya gidiyorum gebelik bölümünden çok memnun kalmıştım gerçekten işin uzmanlariydi doguncada oraya devam ettim lakin çocuk bölümü öyle değil doktor bulmak zor zaten hep asistanlara denk geldim doğru düzgün boyunu bile olcemediler ama ultrasondaki uzmandu ay bilmiyorum kafamda deli sorular
Evet canim daha iyiyizAfiyet olsun canim kizinada cok gecmis olsun simdi iyimi
Cok gecmis olsun. Mide bagirsak rahatsizligimi oldu?Benim bigunku menum
09.00
1 yumurta az tereyağlı
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
2 kuru kayısı
Ara öğün 11.00
Bir şeftali
Og len yemegi13.30
8 ' yk kabak yemeği
Yoğurt
1 dilim tbe
16.00 ara öğün
Ayran
17.30 aksam yemeği
Yine kabak yemeği
Salata
1 dilim tbe kendim yaptim ama pek basarili olmadi.buzlukta yaş maya vardi bir daha buzluğa koymayacak tüketmeye bakacam
Sonra gitti marketten yaa maya aldım yine ekmek yoğurdum yarin icin bakalim bu nasil olacak
Su 2 lt
Spor yok
Kizim dün hastalandı ateşlendi ishali ve hafif kusması oldu.bugun ateşi olmadi ama ishal yogun bir şekilde devam etti.aksama doğru azaldı.ay günde yavrumun yüzü nasil çöktü kizlar ya.hep kucaktaydi hep ağladı.insallah yarına düzeliriz.
Insallah eksileri bol bol görürüz. Kisa günlerde tutman daha iyi Bende kisa günleri bekliyorim bizim burda 10 u geciyor iftar vakti.Slm herkese yarın tartı bol eksi göstersin inşallah
Ben bugün oruç tuttum sonra okula gittik işlerim vardı eve geldim ruhumu teslim etmek üzereyim başım çatlıyor, tansiyon 8 4 olmuş yine yerlerde içim acıyarak bozdum bir ayran içtim ilaç aldım saatlerce yattım eşim uyuyun diye çocuğu almış gezmeye gitmişler hiç dymadim bile gittiklerini
Borçları sonraya bırakmaya karar verdim sanırım bu mevsimde çok zor olacak
Cok sagol pınarım saat kac oldu hala konuşuyoruz valla ins hayırlı olur
Slm herkese yarın tartı bol eksi göstersin inşallah
Ben bugün oruç tuttum sonra okula gittik işlerim vardı eve geldim ruhumu teslim etmek üzereyim başım çatlıyor, tansiyon 8 4 olmuş yine yerlerde içim acıyarak bozdum bir ayran içtim ilaç aldım saatlerce yattım eşim uyuyun diye çocuğu almış gezmeye gitmişler hiç dymadim bile gittiklerini
Borçları sonraya bırakmaya karar verdim sanırım bu mevsimde çok zor olacak
Afiyet olsun tatlımIyi akşamlar kızlar menüm
Saat 8.30 sogan kürü birinci gün
Kahvaltı 9
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyqz peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
Marul
1 dilim çok tahıllı ekmek
Bitki çayı
Öğle 14
1 orta boy kase kısır
1 kase salata
Kucuk kase muhallebi
Saat50
Soğan kürü
Akşam 20:00
1 kepçe mercimek çorbası
1 Kaşık patlıcan güveç 1 Kaşık da patates püresi vardi içinde
1 ince dilim yarım ay karpuz
Saat 20:40
Türk kahvesi
1 tane hurma
Su 2.5 lt
Spor
Sabah 31 dk tempolu yürüyüş
Akşam üzeri 74 dk tempolu yürüyüş
Toplam puan 315 puanPnrrr-12
Afiyet olsun tatlımmerhabalar menümmmm
sabah 10.00
1 sade kahve
1 hurma
7 badem
öğle 13.00
6 yk domates tavası
içinde 1 yk kıyma vardı
ara 1 büyük muz
1 küçük light süt
akşam 20.00
3 yk et sote
5-6 yk salata
3 yk yoğurt
ara 1 hurma
yarım avuç avare leblebi
su 2.5 olmuştur
İnşallah güzel şeyler yaşatır sana canım inşallah güvenebileceğin biridirAdam manyak çıkmıştı canim
Ins oyledir tekrar bi hayal kırıklığı yasamak nasil olur bilmiyorum
Afiyet olsun canım
sagol ablaAmin kuzum ins
Bugunki guzel olmus afiyet olsun canım
sagol canımAfiyet olsun
afıyet olsun canım gecmış olsun kızınadaBenim bigunku menum
09.00
1 yumurta az tereyağlı
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
2 kuru kayısı
Ara öğün 11.00
Bir şeftali
Og len yemegi13.30
8 ' yk kabak yemeği
Yoğurt
1 dilim tbe
16.00 ara öğün
Ayran
17.30 aksam yemeği
Yine kabak yemeği
Salata
Su 2 lt
Spor yok
Sağol canim.usuttu canim şimdi daha iyiCok gecmis olsun. Mide bagirsak rahatsizligimi oldu?
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?