Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2 aylık gittiğimizde keşke bizede deselerde çift bez uygulamasını şuan hiç bir sorun kalmazdi belkidrbelkidrp

Uyanınca hemen bakiyim ilgin için teşekkür ederim
ebet canim önceden ultrosan yoktu dr benim bebeğimi yatırdı bacaklarını yanlara açtı değmiyor yere dedi.dogustan eklem çekirdeği oluşmamış demisti

Benim bigunku menum
09.00
1 yumurta az tereyağlı
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
2 kuru kayısı

Ara öğün 11.00
Bir şeftali

Og len yemegi13.30
8 ' yk kabak yemeği
Yoğurt
1 dilim tbe

16.00 ara öğün
Ayran

17.30 aksam yemeği
Yine kabak yemeği
Salata
1 dilim tbe kendim yaptim ama pek basarili olmadi.buzlukta yaş maya vardi bir daha buzluğa koymayacak tüketmeye bakacam
Sonra gitti marketten yaa maya aldım yine ekmek yoğurdum yarin icin bakalim bu nasil olacak

Su 2 lt
Spor yok

Kizim dün hastalandı ateşlendi ishali ve hafif kusması oldu.bugun ateşi olmadi ama ishal yogun bir şekilde devam etti.aksama doğru azaldı.ay günde yavrumun yüzü nasil çöktü kizlar ya.hep kucaktaydi hep ağladı.insallah yarına düzeliriz.

Afiyet olsun canim kizinada cok gecmis olsun simdi iyimi

2 aylık gittiğimizde keşke bizede deselerde çift bez uygulamasını şuan hiç bir sorun kalmazdi belkidrbelkidrp

Uyanınca hemen bakiyim ilgin için teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım tekrar olctur iki ay önce gittiğinde bir anormallik olsa zaten çift bez kullanmanı söylerlerdi , şimdi niranin dediği yöntem doğru annen bilir biz daha olcume gitmeden annem evde yapmıştı onu biz pek anlamıyoruz ama eskiler anlıyor ...

Tatlım yazmışsın zaten başka doktor olayını kesinlikle bir doktora daha götürün , ben Atatürk araştırmada arkadaşım vasıtası ile en iyi kadın dogumculara gittim bana dedikleri zeki ulusta tüp bebek tedavsii acil doğal yolla mümkün değil çocuğun olmaz ... Başta üzüldüm sıkıldım sonra dedim ya benim daha önce oldu düştü nasıl bu kadar mümkün değil olmaz der, nasıl ultrasonda bu kadar sorun çıkar sonra başka doktora gittim ultrason sonuçları ile bı ultrasonda ben bakayım dedi tertemiz ultrason bakan şahsiyet büyümekte olan yumurtlarimi kist olarak girmiş bir güzel e sonuca göre de doktor mümkün degil diyor mm oynasa bu tarz ölçümlerde çok şey değişiyor

A Askguzeldir canım diski aşırı sulu ve günde 5 den fazla ise ilham edilmemeli birde küçükler yüksek sıvı kaybı bol bol su ve probiyotik ver ayrıca yarında devam ederse mutlaka gotur tahlil ver tahlili temiz çıkarsa "reflor " şase sor probiyotik bir ilaç ama devlet odemiyor geçmiş olsun

** * 9.Takim 629. Etap * * *

Niran Nevra( 75,1/
Jasminium84 (58,9/
eceboce(59,1/
Bayankokosh (71,2/
Pumpkin00(91,1/
Keseli kanguru (95/
GunesinKizi35 (49,3/
AsyaaAyazz(69,5/

9.takim ortalamasi :

Deneme suresindeki üyeler :

MLKn(68,5/))BT:21,05,19 bk:72 Hdf
Ucmelekannesi(78/BT:13.06.19 bk:79 h:65
Hayatgusel (68,8/)BT:18.06.19 Bk:70.3
Dream00(65,2/)Bt:22.6.19 Bk:66 H:58
Umkay16 (98/)Bt:22.6.19 Bk:99 H:80
Dero77(78/)BT:28,06,19 Bk:78 HDF:58

❤ FREE CANLAR ❤
CurukElma (57,7/
Ekim2009 (88.1/
Sweetyy83 (71,2/
Poni bon (90,8

nanekekik(66,9/

İzine ayrılan uyeler
*Bi prenses annesi (84,1/))83.7 le 626.etapta izne ayrıldı

Pnrrr-20(79,9/

Slm herkese yarın tartı bol eksi göstersin inşallah
Ben bugün oruç tuttum sonra okula gittik işlerim vardı eve geldim ruhumu teslim etmek üzereyim başım çatlıyor, tansiyon 8 4 olmuş yine yerlerde içim acıyarak bozdum bir ayran içtim ilaç aldım saatlerce yattım eşim uyuyun diye çocuğu almış gezmeye gitmişler hiç dymadim bile gittiklerini
Borçları sonraya bırakmaya karar verdim sanırım bu mevsimde çok zor olacak

Cok gecmis olsun. Mide bagirsak rahatsizligimi oldu?
Afiyet olsun

Insallah eksileri bol bol görürüz. Kisa günlerde tutman daha iyi Bende kisa günleri bekliyorim bizim burda 10 u geciyor iftar vakti.

Cok sagol pınarım saat kac oldu hala konuşuyoruz valla ins hayırlı olur

Ayy hadi insallah cnm ne guzel ya

Butun gun evde olcagin zaman olsa bi nebze belki kolay olur ama disari cikinca bu sicaklarda heleki cok zor cnm

Afiyet olsun tatlım

Afiyet olsun tatlım

Afiyet olsun canım
Amin kuzum ins

Bugunki guzel olmus afiyet olsun canım
sagol abla
sagol canım
afıyet olsun canım gecmış olsun kızınada

Canim aşırı sulu değildi.icinde yoğurt kesiği gibi parçalar vardi.ama 11 kez yaptı dün.bugunde 7 8 kez
Usuttuğunu düşünüyorum.cunku bir gün önce dışarı ince kıyafetle çıkardık.hava da baya serindi.aynen bende öyle düşünüyorum yarına bakıcam duruma.reflor var evde aslında son kullanma tarihine var.yıllardır duruyor pek guvenemedim
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…