- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.961
Spor yapamıyorum burada, onun olumsuz etkisi...Valla senden daha fazla bekliyodum tatlim tebrikler
afiyet olsun canım bitmedi modaya ananas detoksuGÜNAYDIN KK NIN GÜZEL VE FİT HATUNLARI
DÜNKÜ menüm
maalesef 20.45 gibi uyuya kaldığım için yazamadım başım felaket ağrıyordu canlarım
8.00
2 haşl. yumurta
2 kk peynir
domates salatalık
16.00
birkaç dilim ananas
yoğurt
19.30
3-4 kaşık yoğurt 1 ceviz (bunu ağrı kesici almak için yedim)
ananas detoksu birkaç gün daha yapsam beni anoreksiyaya taşıyabilirdi yani.
o derece tiksindim ananastan meyve aşığı olmama rağmen.
böğkkk birsüre ananas yiyebileceğimi sanmıyorum.
bu sabah kahvaltıyı zorla ettim iştah miştah kalmadı çok kötü oldum
öyle mi bilmiom cnm zaten henüz listeye giremem snrm haftaya insAllah guzel bi eksiyle giriş yaparımSanırım izinde olduğun için izne ayrılırken ki kilonu yazman lazım @CurukElma daha iyi bilir
waaooww tebrikler cnm cok guzel hedef kaçtıKİLO BİLDİRİMİ
Geçen Hafta:49.3
Bu Hafta:48
Fark:-1.3
Yüzde%2.44
Amin insAllah canım günaydınHerkese günaydın bol ekşili bir cuma olsun
Çok güzel canım tebrik ederim... Dünkü fazla gelen eksi pazartesi moral olur sanaGünaydın kızlarrrr
Geçen hafta: 71.2
Bu hafta: 70.3
Fark:-0.9
Yüzde: 1,27
Dün daha eksi gelmiştim tartıda üzüldüm açıkcası. Çünkü resmen aç uyudum ve ödem yapacak hiçbişey yemedim
Sonuç olarak haftaya 68-69 um inşallah
Tebrikler cnm guzel eksi bence üzülme insAllah haftaya 68 görürsünGünaydın kızlarrrr
Dün daha eksi gelmiştim tartıda üzüldüm açıkcası. Çünkü resmen aç uyudum ve ödem yapacak hiçbişey yemedim
izne ayrıldığın kilodan eksidesin canımöyle mi bilmiom cnm zaten henüz listeye giremem snrm haftaya insAllah guzel bi eksiyle giriş yaparım
İnşallah canımÇok güzel canım tebrik ederim... Dünkü fazla gelen eksi pazartesi moral olur sana
İnşallah canım ya bir senedir göremiyorum kendisiniTebrikler cnm guzel eksi bence üzülme insAllah haftaya 68 görürsün
evet izne ayrildgm kilo 83.7 ydi profilde de yazıyor degistrmemeisim hic ama sankk yüzde ayrildgm. Etap sayısına bölünüyor demisti zuhal abla baya düşük yuzde olunca o haftaki takimin durumuna göre alırız dediizne ayrıldığın kilodan eksidesin canım
83.7 ile izne ayrılmışsın
görürsün istersen cnmİnşallah canım ya bir senedir göremiyorum kendisini
Canı tebrikleeeeerKİLO BİLDİRİMİ
Yüzde%2.44
Ayy görürsün inşallah canım benim bunun için burdayızevet izne ayrildgm kilo 83.7 ydi profilde de yazıyor degistrmemeisim hic ama sankk yüzde ayrildgm. Etap sayısına bölünüyor demisti zuhal abla baya düşük yuzde olunca o haftaki takimin durumuna göre alırız dedi
görürsün istersen cnmbende ucundan kıyısından bi 79 görsem
öyle yapacağım artık canım mecbur burda da 8,30 daInsallah eksileri bol bol görürüz. Kisa günlerde tutman daha iyi Bende kisa günleri bekliyorim bizim burda 10 u geciyor iftar vakti.
nasılsın Pınarcım iyice bitirdin gunleri yalancı sancı filan var mıAyy hadi insallah cnm ne guzel ya
Butun gun evde olcagin zaman olsa bi nebze belki kolay olur ama disari cikinca bu sicaklarda heleki cok zor cnm
güzel eksi canım liste için söz aldı mı Zuhal abla senden durum neGUNAYDINNNN
Gecen cuma:78
Bu cuma:76.5
-1.5
Bugun kızların kursuyla pıknıge gıdecegız erkenden yazıyım bıldırımımı optum hepınızı
baya cokmus usuttu demek ki reflor tarihi geçmemisse birşey olmaz canım kaç yaşındaydıCanim aşırı sulu değildi.icinde yoğurt kesiği gibi parçalar vardi.ama 11 kez yaptı dün.bugunde 7 8 kez
Usuttuğunu düşünüyorum.cunku bir gün önce dışarı ince kıyafetle çıkardık.hava da baya serindi.aynen bende öyle düşünüyorum yarına bakıcam duruma.reflor var evde aslında son kullanma tarihine var.yıllardır duruyor pek guvenemedim
.
eksi candırCuma 75.1
Bugün 74.7
Fark -0.4 (% 0.54)
hadi bakalım, iyi haberlerle gelGünaydın kızlar..
Hastaneye geldim siramizi bekliyoruz inşallah bugün içimiz rahatlarda gideriz eve
geçen hafta bildirmedin canımGünaydın kızlar tartım
Geçen hafta cuma tartılmamışım ya da kaydetmemisim bilmiorum pazartesi 84.4 çıkmıştım onu hatrliorm
Bugün: 83.4 çıktım ama tuvalete çıkamadım bence onun etkisi var
Medine hoşgeldin ben arada kaçırdım galiba ama nick çok tanıdık geliyorbaslangic kilom 71.1
oo çok güzel eksi tebrik ederim canımKİLO BİLDİRİMİ
Yüzde%2.44
Stres yapmış olabilir misin tartiyi aşırı düşünmekte etkiliyor çünküGünaydın kızlarrrr
Listeye ortalamaya göre alır canım Zuhal abla boluncegi için ilk birinci sırada olup olmamayi etkilemesine göre suan bile girebilirsin izin kilonun altındasin ama duruma göre bakarız birinciliğe göre tamam miafiyet olsun canım bitmedi modaya ananas detoksu
öyle mi bilmiom cnm zaten henüz listeye giremem snrm haftaya insAllah guzel bi eksiyle giriş yaparım
waaooww tebrikler cnm cok guzel hedef kaçtı
Amin insAllah canım günaydın
sağol canımafıyet olsun kızlar
hakkında hayırlısı olsun canım kımseyı tanımadan bılemezsın ınş gonlund gore olur hersey
afıyet olsun kızlar
Çok iyiKİLO BİLDİRİMİ
Yüzde%2.44
Güzel gitmiş canımGünaydın kızlar tartım
Geçen hafta cuma tartılmamışım ya da kaydetmemisim bilmiorum pazartesi 84.4 çıkmıştım onu hatrliorm
Bugün: 83.4 çıktım ama tuvalete çıkamadım bence onun etkisi var
bilmiyoruz kuzumafiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun
insanlar bazen dolayli yoldan nasibi bulur. Hayatin ne getirecgini bilemeyiz mutlu olmak seninde hakkin. Ilk evliligindeki sorunlari bilemiyorum Ama bu Bey babani tanidigina ragmen sana acilmissa ciddi düsünüyordur. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah
isitme kaybi neyden kaynakli?
afiyet olsun
tskler
afiyet olsun
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?