- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.941
Çok güzel canım tebriklerGUNAYDINNNN
Gecen cuma:78
Bu cuma:76.5
-1.5
Bugun kızların kursuyla pıknıge gıdecegız erkenden yazıyım bıldırımımı optum hepınızı
masallah cok guzelGUNAYDINNNN
-1.5
Bugun kızların kursuyla pıknıge gıdecegız erkenden yazıyım bıldırımımı optum hepınızı
afiyet olsun canım yas mayayi buzluga koymayi onermiyorlar zatem de bende koyuyordm uzun suredir kullanmiyorum ama yqs maya geneldr kuru maya tercih ediyorum pasta böreğime guzel olur insAllah yeni yaptgnBenim bigunku menum
09.00
1 yumurta az tereyağlı
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
2 kuru kayısı
Ara öğün 11.00
Bir şeftali
Og len yemegi13.30
8 ' yk kabak yemeği
Yoğurt
1 dilim tbe
16.00 ara öğün
Ayran
17.30 aksam yemeği
Yine kabak yemeği
Salata
1 dilim tbe kendim yaptim ama pek basarili olmadi.buzlukta yaş maya vardi bir daha buzluğa koymayacak tüketmeye bakacam
Sonra gitti marketten yaa maya aldım yine ekmek yoğurdum yarin icin bakalim bu nasil olacak
Su 2 lt
Spor yok
Kizim dün hastalandı ateşlendi ishali ve hafif kusması oldu.bugun ateşi olmadi ama ishal yogun bir şekilde devam etti.aksama doğru azaldı.ay günde yavrumun yüzü nasil çöktü kizlar ya.hep kucaktaydi hep ağladı.insallah yarına düzeliriz.
aleyküm Selam cnm günaydın gecmis olsun bende hic niyetlenmiyorum. Çok sicaj ve uzun gunler kisaldiginda tutmak daha mantikli cnm simdi naislsin duzeldi mi tansiyonjnSlm herkese yarın tartı bol eksi göstersin inşallah
Ben bugün oruç tuttum sonra okula gittik işlerim vardı eve geldim ruhumu teslim etmek üzereyim başım çatlıyor, tansiyon 8 4 olmuş yine yerlerde içim acıyarak bozdum bir ayran içtim ilaç aldım saatlerce yattım eşim uyuyun diye çocuğu almış gezmeye gitmişler hiç dymadim bile gittiklerini
Borçları sonraya bırakmaya karar verdim sanırım bu mevsimde çok zor olacak
saol cnmAfiyet olsun tatlım
waaooww cok iyi kiz tebriklerGUNAYDINNNN
-1.5
günaydın cnm kolay gelsin cnm hyrdr cnm kim hastagunaydin kizlar.gece alintilari alirken uyya kalmisim.kizimin okulu bugun son.bitiyor sonunda.oglende 1 saatlik uzaklikta dr la randevusu var.bugun pek giremeyebilirim.
Tebrikler cnm eksi eksidirCuma 75.1
Bugün 74.7
Fark -0.4 (% 0.54)
Günaydın inşAllah canımGünaydın kızlar..
Hastaneye geldim siramizi bekliyoruz inşallah bugün içimiz rahatlarda gideriz eve
Herkes bu işin ehli olmuyor iyi doktor iyi Ogretmen aristirirkrn kimsenin kizmaya hakkı yokTatlım yazmışsın zaten başka doktor olayını kesinlikle bir doktora daha götürün , ben Atatürk araştırmada arkadaşım vasıtası ile en iyi kadın dogumculara gittim bana dedikleri zeki ulusta tüp bebek tedavsii acil doğal yolla mümkün değil çocuğun olmaz ... Başta üzüldüm sıkıldım sonra dedim ya benim daha önce oldu düştü nasıl bu kadar mümkün değil olmaz der, nasıl ultrasonda bu kadar sorun çıkar sonra başka doktora gittim ultrason sonuçları ile bı ultrasonda ben bakayım dedi tertemiz ultrason bakan şahsiyet büyümekte olan yumurtlarimi kist olarak girmiş bir güzel e sonuca göre de doktor mümkün degil diyor mm oynasa bu tarz ölçümlerde çok şey değişiyor
Kuzum bu havalarda oruc cok zor kendine eziyet etme kışa birak benceSlm herkese yarın tartı bol eksi göstersin inşallah
Ben bugün oruç tuttum sonra okula gittik işlerim vardı eve geldim ruhumu teslim etmek üzereyim başım çatlıyor, tansiyon 8 4 olmuş yine yerlerde içim acıyarak bozdum bir ayran içtim ilaç aldım saatlerce yattım eşim uyuyun diye çocuğu almış gezmeye gitmişler hiç dymadim bile gittiklerini
Borçları sonraya bırakmaya karar verdim sanırım bu mevsimde çok zor olacak
Sevindim kuzumEvet canim daha iyiyiz
Bide bana sor pınar yaaAyy hadi insallah cnm ne guzel ya
Butun gun evde olcagin zaman olsa bi nebze belki kolay olur ama disari cikinca bu sicaklarda heleki cok zor cnm
Ins kuzum cok tesekkur ederimİnşallah güzel şeyler yaşatır sana canım inşallah güvenebileceğin biridir
Cok guzel gitmis senin metoda baya iyi pogacalara ragmenGUNAYDINNNN
-1.5
Gunaydin tatlimgunaydin kizlar.gece alintilari alirken uyya kalmisim.kizimin okulu bugun son.bitiyor sonunda.oglende 1 saatlik uzaklikta dr la randevusu var.bugun pek giremeyebilirim.
Valla senden daha fazla bekliyodum tatlim tebriklerCuma 75.1
Bugün 74.7
Fark -0.4 (% 0.54)
Bizede haber ver sonucu dilegimGünaydın kızlar..
Hastaneye geldim siramizi bekliyoruz inşallah bugün içimiz rahatlarda gideriz eve
kizimin rutin kontrolu var.afiyet olsun canım yas mayayi buzluga koymayi onermiyorlar zatem de bende koyuyordm uzun suredir kullanmiyorum ama yqs maya geneldr kuru maya tercih ediyorum pasta böreğime guzel olur insAllah yeni yaptgn
Cok gecmis olsun cnm bu ara duyuyorum hep ishali sicaklardandr belki de gecer insAllah bi an once
aleyküm Selam cnm günaydın gecmis olsun bende hic niyetlenmiyorum. Çok sicaj ve uzun gunler kisaldiginda tutmak daha mantikli cnm simdi naislsin duzeldi mi tansiyonjn
saol cnm
waaooww cok iyi kiz tebrikleriyi eglencelrr
günaydın cnm kolay gelsin cnm hyrdr cnm kim hasta
Tebrikler cnm eksi eksidir
amin insallahGünaydın kızlar..
anladım cnmkizimin rutin kontrolu var.
amin insallah
hadi hayırlısıyla sağlıkla ideal kilona ulaşırsn cnmbaslangic kilom 71.1
Tesekkur ederim canimKuzum bu havalarda oruc cok zor kendine eziyet etme kışa birak bence
Sevindim kuzum
Bide bana sor pınar yaa
Ins kuzum cok tesekkur ederim
Cok guzel gitmis senin metoda baya iyi pogacalara ragmen
Gunaydin tatlim
Valla senden daha fazla bekliyodum tatlim tebrikler
Bizede haber ver sonucu dilegim
Eşekkür ederim canim.evet şimdi yeniden ekmek yaptim fırına koydum.kziim şimdi daha iyi ama çok mızmızafiyet olsun canım yas mayayi buzluga koymayi onermiyorlar zatem de bende koyuyordm uzun suredir kullanmiyorum ama yqs maya geneldr kuru maya tercih ediyorum pasta böreğime guzel olur insAllah yeni yaptgn
Cok gecmis olsun cnm bu ara duyuyorum hep ishali sicaklardandr belki de gecer insAllah bi an once
aleyküm Selam cnm günaydın gecmis olsun bende hic niyetlenmiyorum. Çok sicaj ve uzun gunler kisaldiginda tutmak daha mantikli cnm simdi naislsin duzeldi mi tansiyonjn
saol cnm
waaooww cok iyi kiz tebrikleriyi eglencelrr
günaydın cnm kolay gelsin cnm hyrdr cnm kim hasta
Tebrikler cnm eksi eksidir
Sanırım izinde olduğun için izne ayrılırken ki kilonu yazman lazımGünaydın kızlar tartım
Geçen hafta cuma tartılmamışım ya da kaydetmemisim bilmiorum pazartesi 84.4 çıkmıştım onu hatrliorm
Bugün: 83.4 çıktım ama tuvalete çıkamadım bence onun etkisi var
Çok güzel canım tebrik ederim, hedefine 1 kg kalmışKİLO BİLDİRİMİ
Geçen Hafta:49.3
Bu Hafta:48
Fark:-1.3
Yüzde%2.44
Kaç gündür yiyorsun canımmmGÜNAYDIN KK NIN GÜZEL VE FİT HATUNLARI
DÜNKÜ menüm
maalesef 20.45 gibi uyuya kaldığım için yazamadım başım felaket ağrıyordu canlarım
8.00
2 haşl. yumurta
2 kk peynir
domates salatalık
16.00
birkaç dilim ananas
yoğurt
19.30
3-4 kaşık yoğurt 1 ceviz (bunu ağrı kesici almak için yedim)
ananas detoksu birkaç gün daha yapsam beni anoreksiyaya taşıyabilirdi yani.
o derece tiksindim ananastan meyve aşığı olmama rağmen.
böğkkk birsüre ananas yiyebileceğimi sanmıyorum.
bu sabah kahvaltıyı zorla ettim iştah miştah kalmadı çok kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?