Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

GUNAYDINNNN
Gecen cuma:78
Bu cuma:76.5
-1.5
Bugun kızların kursuyla pıknıge gıdecegız erkenden yazıyım bıldırımımı optum hepınızı
Çok güzel canım tebrikler

Yüzde de hesaplayıp yazıyoruz, senin %1.93

afiyet olsun canım yas mayayi buzluga koymayi onermiyorlar zatem de bende koyuyordm uzun suredir kullanmiyorum ama yqs maya geneldr kuru maya tercih ediyorum pasta böreğime guzel olur insAllah yeni yaptgn
Cok gecmis olsun cnm bu ara duyuyorum hep ishali sicaklardandr belki de gecer insAllah bi an once
aleyküm Selam cnm günaydın gecmis olsun bende hic niyetlenmiyorum. Çok sicaj ve uzun gunler kisaldiginda tutmak daha mantikli cnm simdi naislsin duzeldi mi tansiyonjn
Afiyet olsun tatlım
saol cnm
GUNAYDINNNN
-1.5
Bugun kızların kursuyla pıknıge gıdecegız erkenden yazıyım bıldırımımı optum hepınızı
waaooww cok iyi kiz tebrikler iyi eglencelrr
gunaydin kizlar.gece alintilari alirken uyya kalmisim.kizimin okulu bugun son.bitiyor sonunda.oglende 1 saatlik uzaklikta dr la randevusu var.bugun pek giremeyebilirim.
günaydın cnm kolay gelsin cnm hyrdr cnm kim hasta
Cuma 75.1
Bugün 74.7
Fark -0.4 (% 0.54)
Tebrikler cnm eksi eksidir

Herkes bu işin ehli olmuyor iyi doktor iyi Ogretmen aristirirkrn kimsenin kizmaya hakkı yok
Asya'da hamileyken özele gittim ilk ayı bana dediği sende miyon var düşüğe sebeb olur sürekli kafamda bununla yaşadım hamilelik sürecinde,lakin ondan başka gittiğim her doktor düşüğe sebeb olucak bı durum yok demişti

Kuzum bu havalarda oruc cok zor kendine eziyet etme kışa birak bence
Evet canim daha iyiyiz
Sevindim kuzum
Ayy hadi insallah cnm ne guzel ya

Butun gun evde olcagin zaman olsa bi nebze belki kolay olur ama disari cikinca bu sicaklarda heleki cok zor cnm
Bide bana sor pınar yaa
İnşallah güzel şeyler yaşatır sana canım inşallah güvenebileceğin biridir
Ins kuzum cok tesekkur ederim
GUNAYDINNNN
-1.5
Cok guzel gitmis senin metoda baya iyi pogacalara ragmen
gunaydin kizlar.gece alintilari alirken uyya kalmisim.kizimin okulu bugun son.bitiyor sonunda.oglende 1 saatlik uzaklikta dr la randevusu var.bugun pek giremeyebilirim.
Gunaydin tatlim
Cuma 75.1
Bugün 74.7
Fark -0.4 (% 0.54)
Valla senden daha fazla bekliyodum tatlim tebrikler
Günaydın kızlar..
Hastaneye geldim siramizi bekliyoruz inşallah bugün içimiz rahatlarda gideriz eve
Bizede haber ver sonucu dilegim

kizimin rutin kontrolu var.
Günaydın kızlar..
Hastaneye geldim siramizi bekliyoruz inşallah bugün içimiz rahatlarda gideriz eve
amin insallah

Tesekkur ederim canim

Te
Eşekkür ederim canim.evet şimdi yeniden ekmek yaptim fırına koydum.kziim şimdi daha iyi ama çok mızmız

GÜNAYDIN KK NIN GÜZEL VE FİT HATUNLARI

DÜNKÜ menüm
maalesef 20.45 gibi uyuya kaldığım için yazamadım başım felaket ağrıyordu canlarım

8.00
2 haşl. yumurta
2 kk peynir
domates salatalık

16.00
birkaç dilim ananas
yoğurt

19.30
3-4 kaşık yoğurt 1 ceviz (bunu ağrı kesici almak için yedim)

ananas detoksu birkaç gün daha yapsam beni anoreksiyaya taşıyabilirdi yani.
o derece tiksindim ananastan meyve aşığı olmama rağmen.
böğkkk birsüre ananas yiyebileceğimi sanmıyorum.
bu sabah kahvaltıyı zorla ettim iştah miştah kalmadı çok kötü oldum

Günaydın kızlar tartım
Geçen hafta cuma tartılmamışım ya da kaydetmemisim bilmiorum pazartesi 84.4 çıkmıştım onu hatrliorm
Bugün: 83.4 çıktım ama tuvalete çıkamadım bence onun etkisi var
Sanırım izinde olduğun için izne ayrılırken ki kilonu yazman lazım CurukElma daha iyi bilir

Kaç gündür yiyorsun canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…