- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #305.021
Pınarcım 82 ile tamamlayacaksın gibi geliyor bana...Kilo bildirim:
Gecen hafta: 79.9
Bu hafta: 80.9
Fark +1kg
Biliyorum ödem cok yinede moralm bozuldugu icin kendmo tutabillirsem artik doguma kadar tartilmiycam
Koruma döneminde eksilmek mükemmel... Tebrikler canım.Gecen hafta 57.7
Bu cuma 57.2
Fark 500 gr
Bu hafta cok dengesizdim 4 gece uykusuz gecti. Ve gece yemelerim oldu uyuyamayinca ama eksi ciktim şaşırdım
Türk usulü beslenme konusunda katılabilirim bu konuya. 4 yıllık diyet tecrübemden 1 yıldan fazlası koruma idi, vücudu dinlemenin çok öenmli olduğunu ve sürekli detokslarla bir şey olmayacağını öğrendim.
evet eskiden diyet ürünlerini çok kullanan biri olarak buna da katılıyorum. artık süt, peynir üerünlerini tam yağlı alıyorum. aslında bende karatay kitapları var ama henüz zahmet edip okumadım
48 diye kilo mu olur yahu
Ütü her zaman sıkıntı canım ya..
görmedim kuzum simdi baktım ama hayırdır detay istiyorumKiz gayet guzel toparladin
Hadi hayirli olsun canim
Izin kilosunun altinda olmasi gerekiyor canim ve eksisi izin hafta sayisina bölünüyor
Vavvv tebrikler canimm
Gunaydin baharimmm
Kizz sen dün aksam yazdığımı gormedin galiba
Tebrikler kubramm
Kosu bandini goturemediniz dimi
Gunaydin pinarim
bence de gene eksi cıkmıssınGecen hafta 57.7
Bu cuma 57.2
Fark 500 gr
Bu hafta cok dengesizdim 4 gece uykusuz gecti. Ve gece yemelerim oldu uyuyamayinca ama eksi ciktim şaşırdım
tebrikler eksi candırGeçen Hafta 68.800
Bugün 68
Fark. -800
Herkese bol eksiler
olsun canım guzel gitmiş haftaya iner oGünaydin arkadaslar
Gecen Hafta : 65.2 kg
Bu Hafta : 64.2 kg
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,53
Pazartesi 64 cikmistim malesef bugun öyle olmadi.
baktın sancı geliyor tartılmadan gitmeKilo bildirim:
Gecen hafta: 79.9
Bu hafta: 80.9
Fark +1kg
Biliyorum ödem cok yinede moralm bozuldugu icin kendmo tutabillirsem artik doguma kadar tartilmiycam
ayaklarını uzat bir topugunu diger ayagının bas parmagının ustune getir bu hareketi yapabiliyorsan daha cidden inmemiştir benim de hiç inmemişti doguma giderken bile cok esnektiYok kiz nerdee magnezyumuda kestim 1 haftadir falan ne sanci ne yoklama daha kanala bile girmedi bence cok yukarda hissediyorm yarn doktor kontrolum var bakalm ne diycek :) tabi daha 2 haftam var ama biyandan diyorm 1 hafta erkene gelebillir hayirlisi olsun :)
canım kilo azaldıkca grlar suan ki altının gramı degerinde oluyor mutlu olkilo bildirimimi atlamışım
geçen hafta: 58.9
bu hafta: 58.3
fark: -600
yüzde: 1,02
kilom azaldığı için kilo vermelerim de gram gram olmaya başladı sanırım bi de hala spora başlamadım o da etkiliyor tabii
ben gece balkonda yapıyorum yada en serin yer koridor oradakızlar bu sıcakta ütü yapmayın buharlaşıyorsunuz
canım o kadar tartılma cidden piskolojik olarak cok etkiliyor bu durum ben uyku uyuyamıyordum bir dönemOlabilir çnkü yemekten önce yemekten sonra, WC den önce wcden sonra su içerken nefes alırken sürekli şekilde tartılıyorum
Bir an önce bitsin gitsin istiyorum canım ya. hızlı ve geri dönüşsüz olsun inşallah
Yarım kilo da az değil Hilalimm ya kilon az çünkü. Tebrikler minnoşum
Ooo minnoşum tebrik ederim
Çok güzel canım tebrikler
Belki Zuhal abla izne çıkınca gelmeyen kaçaklardan düşünmüştürAk kelebek canım sen bildirimde yapıyorsun ama listede niye silinmiş acaba simdi sen begeni yapınca fark ettim
Canım zaten bi 58 kiloyu göreyim tartıyı kaldıracam ortadangörmedim kuzum simdi baktım ama hayırdır detay istiyorum
bence de gene eksi cıkmıssın
tebrikler eksi candır
olsun canım guzel gitmiş haftaya iner o
baktın sancı geliyor tartılmadan gitmekaçla girdigini bil
ayaklarını uzat bir topugunu diger ayagının bas parmagının ustune getir bu hareketi yapabiliyorsan daha cidden inmemiştir benim de hiç inmemişti doguma giderken bile cok esnekti
canım kilo azaldıkca grlar suan ki altının gramı degerinde oluyor mutlu ol
ben gece balkonda yapıyorum yada en serin yer koridor orada
canım o kadar tartılma cidden piskolojik olarak cok etkiliyor bu durum ben uyku uyuyamıyordum bir dönem
tşk ederim inşallahTebrikler canım, pazartesiden fazla olduğun kısımlar haftaya bonus olsun sana
tşk ederim inşallahgörmedim kuzum simdi baktım ama hayırdır detay istiyorum
tebrikler eksi candır
ayaklarını uzat bir topugunu diger ayagının bas parmagının ustune getir bu hareketi yapabiliyorsan daha cidden inmemiştir benim de hiç inmemişti doguma giderken bile cok esnekti
canım o kadar tartılma cidden piskolojik olarak cok etkiliyor bu durum ben uyku uyuyamıyordum bir dönem
Acaba haftaya listeye girebilirmiyim ki** * 9.Takim 629. Etap * * *
Niran Nevra( 75,1/74,7/0,4/%0,53)
Jasminium84 (58,9/58,3/0,6/%1,02)
eceboce(59,1/
Bayankokosh (71,2/70,3/0,9/%1,26)
Pumpkin00(91,1/
Keseli kanguru (95/
GunesinKizi35 (49,3/48/1,3/%2,64)
AsyaaAyazz(69,5/
9.takim ortalamasi :
Deneme suresindeki üyeler :
MLKn(68,5/))BT:21,05,19 bk:72 Hdf
Ucmelekannesi(78/76,5/1,5/%1,92)BT:13.06.19 bk:79 h:65
Hayatgusel (68,8/68/0,8/%1,16)BT:18.06.19 Bk:70.3
Dream00(65,2/)Bt:22.6.19 Bk:66 H:58
Umkay16 (98/)Bt:22.6.19 Bk:99 H:80
Dero77(78/)BT:28,06,19 Bk:78 HDF:58
medine66(71,1)
❤ FREE CANLAR ❤
CurukElma (57,7/57,2/0,5/%0,87)
Sweetyy83 (71,2/
Poni bon (90,8
nanekekik(66,9/69,3/+2,3/%)
İzine ayrılan uyeler
*Bi prenses annesi (84,1/83,4/0,7))83.7 le 626.etapta izne ayrıldı

Pnrrr-20(79,9/80,9/+1/)
Hedefimiz aynıymış inşallah görürüz.Canım zaten bi 58 kiloyu göreyim tartıyı kaldıracam ortadan
ayyyy mutlu olmam mı hem ne mutluyum bireysel baktığımda 100 gr bile bana değerligörmedim kuzum simdi baktım ama hayırdır detay istiyorum
tebrikler eksi candır
tabii ki ulaşacaksın aksi gibi bir düşüncen varsa şaşarımTebrik ederim canım, gayet güzel...
"Acaba ulaşır mıyım" dediğim kilolardasın...
aynen canımTürk usulü beslenme konusunda katılabilirim bu konuya. 4 yıllık diyet tecrübemden 1 yıldan fazlası koruma idi, vücudu dinlemenin çok öenmli olduğunu ve sürekli detokslarla bir şey olmayacağını öğrendim.
evet eskiden diyet ürünlerini çok kullanan biri olarak buna da katılıyorum. artık süt, peynir üerünlerini tam yağlı alıyorum. aslında bende karatay kitapları var ama henüz zahmet edip okumadım
wc temizliğini deneyeyim mi kolayla hafta sonu
canım vallahi çok sevindim adına
Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah
iyi olmuş bence
geçmiş olsun canım, şimdi nasıl kızın
bence de kış aylarına bırak canım borçlarını
günler uzun ve hava çok sıcak
48 diye kilo mu olur yahu
günaydınlaar
almamışsın kilo
canım bence de artık tartılma, şurda bebişin gelmesine ne kaldı hayırlısıyla
sana artık spor şart
sağol tatlımGayet iyi tebrikler
İnşallah canım. Sen daha yakınmışsın hedefe:) tezzz zamanda ulaşırız inşallahHedefimiz aynıymış inşallah görürüz.
GUNAYDINNNN
Gecen cuma:78
Bu cuma:76.5
-1.5
Bugun kızların kursuyla pıknıge gıdecegız erkenden yazıyım bıldırımımı optum hepınızı
Cuma 75.1
Bugün 74.7
Fark -0.4 (% 0.54)
Günaydın kızlar tartım
Geçen hafta cuma tartılmamışım ya da kaydetmemisim bilmiorum pazartesi 84.4 çıkmıştım onu hatrliorm
Bugün: 83.4 çıktım ama tuvalete çıkamadım bence onun etkisi var
KİLO BİLDİRİMİ
Geçen Hafta:49.3
Bu Hafta:48
Fark:-1.3
Yüzde%2.44
Günaydın kızlarrrr
Geçen hafta: 71.2
Bu hafta: 70.3
Fark:-0.9
Yüzde: 1,27
Dün daha eksi gelmiştim tartıda üzüldüm açıkcası. Çünkü resmen aç uyudum ve ödem yapacak hiçbişey yemedim
Sonuç olarak haftaya 68-69 um inşallah
Gecen hafta 57.7
Bu cuma 57.2
Fark 500 gr
Geçen Hafta 68.800
Bugün 68
Fark. -800
Herkese bol eksiler
tebrik ederim kızlar hepiniziGünaydin arkadaslar
Gecen Hafta : 65.2 kg
Bu Hafta : 64.2 kg
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,53
Pazartesi 64 cikmistim malesef bugun öyle olmadi.
Aynen olmadı :/dolma Tarti oncesi olmamis canim afiyet olsun
Gördüğüm kadariyla gayet efendi birisi canım. Ama tanimadan bilemem tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?