Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok kiz nerdee magnezyumuda kestim 1 haftadir falan ne sanci ne yoklama daha kanala bile girmedi bence cok yukarda hissediyorm yarn doktor kontrolum var bakalm ne diycek :) tabi daha 2 haftam var ama biyandan diyorm 1 hafta erkene gelebillir hayirlisi olsun :)

geçmişolsun canım
kızlarımda doğuştan var sebebini bulamadılar

2 evet yanlış duymadın sadec 2. günde midem bulandı.
yani dün sırf detoks bozulmasın diye yedim yoksa bir süre daha ananas yiyemem tövbeler olsun....
zaten arkadaşım 3 gün yaptı ama 3 kilo mu ne verdi fakat dilim yara oldu demişti

Yaseminnnn hayalimdeki kilodasın. Kıskançlık kıskançlık kıskançlık - içimdeki duygu maşallah canım spor yaparsan inşallah daha fazla gider dediğin gibi

Olabilir çnkü yemekten önce yemekten sonra, WC den önce wcden sonra su içerken nefes alırken sürekli şekilde tartılıyorum
Güzel canım zaten çok hızlı gitmesi sağlık açısından doğru değil. Hızla verince hızla geri alırsın
Bir an önce bitsin gitsin istiyorum canım ya. hızlı ve geri dönüşsüz olsun inşallah
Gecen hafta 57.7
Bu cuma 57.2
Fark 500 gr
Bu hafta cok dengesizdim 4 gece uykusuz gecti. Ve gece yemelerim oldu uyuyamayinca ama eksi ciktim şaşırdım
Yarım kilo da az değil Hilalimm ya kilon az çünkü. Tebrikler minnoşum
Geçen Hafta 68.800
Bugün 68
Fark. -800
Herkese bol eksiler
Ooo minnoşum tebrik ederim
Günaydin arkadaslar

Gecen Hafta : 65.2 kg
Bu Hafta : 64.2 kg
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,53

Pazartesi 64 cikmistim malesef bugun öyle olmadi.
Çok güzel canım tebrikler

Tsk ederim

Gayet iyi tebrikler

ya evet haklısın tabi ki full organik bulamayız ama batıdan uyarlanan listeler yerine yada sadece kilo vermek için salata ile beslenmek yerine onun önerilerini dinleyebilirim tatlım

Türk usulü beslenme konusunda katılabilirim bu konuya. 4 yıllık diyet tecrübemden 1 yıldan fazlası koruma idi, vücudu dinlemenin çok öenmli olduğunu ve sürekli detokslarla bir şey olmayacağını öğrendim.

evet eskiden diyet ürünlerini çok kullanan biri olarak buna da katılıyorum. artık süt, peynir üerünlerini tam yağlı alıyorum. aslında bende karatay kitapları var ama henüz zahmet edip okumadım

wc temizliğini deneyeyim mi kolayla hafta sonu

canım vallahi çok sevindim adına
Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah
iyi olmuş bence

geçmiş olsun canım, şimdi nasıl kızın

bence de kış aylarına bırak canım borçlarını
günler uzun ve hava çok sıcak

KİLO BİLDİRİMİ

Geçen Hafta:49.3
Bu Hafta:48
Fark:-1.3
Yüzde%2.44

48 diye kilo mu olur yahu

Herkese günaydın bol ekşili bir cuma olsun
Gunaydinn bol eksileriniz olsunn

günaydınlaar

Gecen hafta 57.7
Bu cuma 57.2
Fark 500 gr
Bu hafta cok dengesizdim 4 gece uykusuz gecti. Ve gece yemelerim oldu uyuyamayinca ama eksi ciktim şaşırdım

almamışsın kilo

Kilo bildirim:

Gecen hafta: 79.9
Bu hafta: 80.9

Fark +1kg

Biliyorum ödem cok yinede moralm bozuldugu icin kendmo tutabillirsem artik doguma kadar tartilmiycam

canım bence de artık tartılma, şurda bebişin gelmesine ne kaldı hayırlısıyla

sana artık spor şart

Tebrik ederim canım, gayet güzel...

"Acaba ulaşır mıyım" dediğim kilolardasın...

Günaydin arkadaslar

Gecen Hafta : 65.2 kg
Bu Hafta : 64.2 kg
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,53

Pazartesi 64 cikmistim malesef bugun öyle olmadi.
Tebrikler canım, pazartesiden fazla olduğun kısımlar haftaya bonus olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…