- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #305.001
öyle yapacağım artık canım mecbur burda da 8,30 da
nasılsın Pınarcım iyice bitirdin gunleri yalancı sancı filan var mı
güzel eksi canım liste için söz aldı mı Zuhal abla senden durum ne
baya cokmus usuttu demek ki reflor tarihi geçmemisse birşey olmaz canım kaç yaşındaydı
eksi candır
hadi bakalım, iyi haberlerle gel
Malesef öyle aslında iyi olmak değil mesele vicdanlı ve titiz olmakta bizde hata yapıyoruz ama söz konusu sağlık olunca hata payının az olması gerekiyor , zaten şuan önce sağlık sonra eğitim geliyor
geçen hafta bildirmedin canım
Medine hoşgeldin ben arada kaçırdım galiba ama nick çok tanıdık geliyor
oo çok güzel eksi tebrik ederim canım
Stres yapmış olabilir misin tartiyi aşırı düşünmekte etkiliyor çünkü
yaaa ao kadar mı zordu
ben hiç bulaşmayayım o zaman
geçmişolsun canımcok iyi tebrikler
tebrikler
insallah güzel haberlerle dönün
tebrikler 1kilo gayet iyi
bol bol eksiler gör Insallah
günaydin ne güzel bi enerji dolu baslangic. Afiyet olsun
tebrikler Cok iyi
cok iyi tebrikler
Benimde kulagimda sorun var o yüzden sordum. Dr Genetik olabilir dedi otosklerose tanisi koydular ve ameliyat olmam gerekiyormus. Bu ay üni hastanesine gidicem bakalim hayirlisi
günaydin Insallah
tebrikler kilona göre gayet iyi
Tebrikler Cok güzel
2 evet yanlış duymadın sadec 2. günde midem bulandı.
yani dün sırf detoks bozulmasın diye yedim yoksa bir süre daha ananas yiyemem tövbeler olsun....
Yaseminnnn hayalimdeki kilodasın. Kıskançlık kıskançlık kıskançlık - içimdeki duygukilo bildirimimi atlamışım
geçen hafta: 58.9
bu hafta: 58.3
fark: -600
yüzde: 1,02
kilom azaldığı için kilo vermelerim de gram gram olmaya başladı sanırım bi de hala spora başlamadım o da etkiliyor tabii
Zuhal Ablanın korkusundan yemeden içmeden kesildikKizlar tek tek alintilayamadim ama guzel eksiler gordum tbrk ederim herkezi
Olabilir çnkü yemekten önce yemekten sonra, WC den önce wcden sonra su içerken nefes alırken sürekli şekilde tartılıyorumöyle yapacağım artık canım mecbur burda da 8,30 da
nasılsın Pınarcım iyice bitirdin gunleri yalancı sancı filan var mı
güzel eksi canım liste için söz aldı mı Zuhal abla senden durum ne
baya cokmus usuttu demek ki reflor tarihi geçmemisse birşey olmaz canım kaç yaşındaydı
eksi candır
hadi bakalım, iyi haberlerle gel
Malesef öyle aslında iyi olmak değil mesele vicdanlı ve titiz olmakta bizde hata yapıyoruz ama söz konusu sağlık olunca hata payının az olması gerekiyor , zaten şuan önce sağlık sonra eğitim geliyor
geçen hafta bildirmedin canım
Medine hoşgeldin ben arada kaçırdım galiba ama nick çok tanıdık geliyor
oo çok güzel eksi tebrik ederim canım
Stres yapmış olabilir misin tartiyi aşırı düşünmekte etkiliyor çünkü
Bir an önce bitsin gitsin istiyorum canım ya. hızlı ve geri dönüşsüz olsun inşallahGüzel canım zaten çok hızlı gitmesi sağlık açısından doğru değil. Hızla verince hızla geri alırsın
Yarım kilo da az değil Hilalimm ya kilon az çünkü. Tebrikler minnoşumGecen hafta 57.7
Bu cuma 57.2
Fark 500 gr
Bu hafta cok dengesizdim 4 gece uykusuz gecti. Ve gece yemelerim oldu uyuyamayinca ama eksi ciktim şaşırdım
Ooo minnoşum tebrik ederimGeçen Hafta 68.800
Bugün 68
Fark. -800
Herkese bol eksiler
Çok güzel canım tebriklerGünaydin arkadaslar
Gecen Hafta : 65.2 kg
Bu Hafta : 64.2 kg
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,53
Pazartesi 64 cikmistim malesef bugun öyle olmadi.
Maaalesef canım, getiremedik dahaKosu bandini goturemediniz
Bence sıcakları değerlendirin, bol terletecek ve sürekli su içirecek aktiviteler kilo vermede etkili..kızlar bu sıcakta ütü yapmayın buharlaşıyorsunuz
Sagolgeçmişolsun canım
kızlarımda doğuştan var sebebini bulamadılar
Tsk ederimOlabilir çnkü yemekten önce yemekten sonra, WC den önce wcden sonra su içerken nefes alırken sürekli şekilde tartılıyorum
Bir an önce bitsin gitsin istiyorum canım ya. hızlı ve geri dönüşsüz olsun inşallah
Yarım kilo da az değil Hilalimm ya kilon az çünkü. Tebrikler minnoşum
Ooo minnoşum tebrik ederim
Çok güzel canım tebrikler
Gayet iyi tebriklerkilo bildirimimi atlamışım
kilom azaldığı için kilo vermelerim de gram gram olmaya başladı sanırım bi de hala spora başlamadım o da etkiliyor tabii
Ya spor falan tamam da canım ütü çok sıkıntı yahuBence sıcakları değerlendirin, bol terletecek ve sürekli su içirecek aktiviteler kilo vermede etkili..
ya evet haklısın tabi ki full organik bulamayız ama batıdan uyarlanan listeler yerine yada sadece kilo vermek için salata ile beslenmek yerine onun önerilerini dinleyebilirim tatlım
tugcetugcem yada mesela diyor ki insanlar tam yağlı peynir yemeli ordaki sağlıklı olan yağları almalı yağı azaltılmış peynir yada diğer diyet ürünlerde bu vitaminleri alamıyor yada şekerin zararını anlatıyor evet %100 organik bulamayız buna katılıyorum tatlım ama haklı olduğu çok yer var
içinde bocek var de
Resminide gosterirsen tiksinir
Cocuklara ozellikle saglikli sagliksiz kavrami ogretirilirse daha farkinda olurlar
halsizligin demir yada b 12 eksikliginden olabilir cnm
Ama bazen insan yattikca yatasi gelir
Disarda yürüyüş yapamiyosan evde leslie yap
Kilo azaldikca spor yapmak sart oluyor
Yoksa hep gr larla ugrasirsin
Bide zaten sikilasmak icinde gerekli
ins. Sonucu iyi olur sifa olsun cnm
Acikirsan ara ogunu yap illa yapicam diye kendini zorlama
yarin gecen hafta cumaya gore bildirim yapilacak cnm
ceviz yiyemiyosan diger kuruyemislerden ye cnm
tam organik bulunmasada
Elde bulunan imkanlarla yapilir cnm :))
colayla guzel wc temizlenir dicektim
kuzucum annenin soylediklerine takilma zaten huyunu biliyosun
Hem senin cocuklar oyle kucuk degilki
Olacagi varsa olur
Once bi emin olun zaten tedavisi olan biseymis
Benim oglan da kucukken fitik olmustu
Kp cok aglattinizda ondan oldu dedi :))
sagol cnm paylasimin icin
Niran yazmis zaten hesaplamasini
Spor sicak hava emzirme durumlarinda bu oran artar
sabah guzel ama karpuz miktarini hic yazmiyosun cnm
Dolmayida yazmamisin miktar ve icerik nasil
niran menu guzelde su cok az cnm boyle olmazki
Cokelek tuzlu degildir ins.
bence tartilma cnm bosuna moral bozma zaten bisey kalmadi
Sen fazla yemiyosun
Sadece doguma giderken son kilonu ogrenmek istersen o zaman tartil bakalim dogum sonrasi ne kadar gidecek
Kızlar hayatıma birazcık aksiyon kattım sanırım. Bir beyefendi vardı bizim iki site yanda oturuyor. Uzun zamandir sabahlari bazende akşamları karşılaşıyorduk. Daha sonradan babamlarin muhabbet ettigi ekipten oldugunu öğrendim öyle tanıştık filan karşılaşınca sohbet ederdik biraz. Sonra bu beni instagramdan eklemisti. Bende kabul ettim filan. Arada ordan konuşmaya başladık. Bugünde benden baya hoşlandığını bi ara müsait olursam bi kahve filan icmek istediğini soyledi. Bende kabul ettim olur dedim. Iyimi yaptim kötümü bilemedim ama cok hoş biri yahu
Benim bigunku menum
09.00
1 yumurta az tereyağlı
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
2 kuru kayısı
Ara öğün 11.00
Bir şeftali
Og len yemegi13.30
8 ' yk kabak yemeği
Yoğurt
1 dilim tbe
16.00 ara öğün
Ayran
17.30 aksam yemeği
Yine kabak yemeği
Salata
1 dilim tbe kendim yaptim ama pek basarili olmadi.buzlukta yaş maya vardi bir daha buzluğa koymayacak tüketmeye bakacam
Sonra gitti marketten yaa maya aldım yine ekmek yoğurdum yarin icin bakalim bu nasil olacak
Su 2 lt
Spor yok
Kizim dün hastalandı ateşlendi ishali ve hafif kusması oldu.bugun ateşi olmadi ama ishal yogun bir şekilde devam etti.aksama doğru azaldı.ay günde yavrumun yüzü nasil çöktü kizlar ya.hep kucaktaydi hep ağladı.insallah yarına düzeliriz.
Slm herkese yarın tartı bol eksi göstersin inşallah
Ben bugün oruç tuttum sonra okula gittik işlerim vardı eve geldim ruhumu teslim etmek üzereyim başım çatlıyor, tansiyon 8 4 olmuş yine yerlerde içim acıyarak bozdum bir ayran içtim ilaç aldım saatlerce yattım eşim uyuyun diye çocuğu almış gezmeye gitmişler hiç dymadim bile gittiklerini
Borçları sonraya bırakmaya karar verdim sanırım bu mevsimde çok zor olacak
KİLO BİLDİRİMİ
Geçen Hafta:49.3
Bu Hafta:48
Fark:-1.3
Yüzde%2.44
Herkese günaydın bol ekşili bir cuma olsun
Gunaydinn bol eksileriniz olsunn
Gecen hafta 57.7
Bu cuma 57.2
Fark 500 gr
Bu hafta cok dengesizdim 4 gece uykusuz gecti. Ve gece yemelerim oldu uyuyamayinca ama eksi ciktim şaşırdım
Kilo bildirim:
Gecen hafta: 79.9
Bu hafta: 80.9
Fark +1kg
Biliyorum ödem cok yinede moralm bozuldugu icin kendmo tutabillirsem artik doguma kadar tartilmiycam
kilo bildirimimi atlamışım
Ütü her zaman sıkıntı canım ya..Ya spor falan tamam da canım ütü çok sıkıntı yahu
Tebrik ederim canım, gayet güzel...kilo bildirimimi atlamışım
Tebrikler canım, pazartesiden fazla olduğun kısımlar haftaya bonus olsun sanaGünaydin arkadaslar
Gecen Hafta : 65.2 kg
Bu Hafta : 64.2 kg
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,53
Pazartesi 64 cikmistim malesef bugun öyle olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?