- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #305.081
Mezun olmadan görmek daha kolay, biraz daha kal aramızdateşekkür derim canımcım 57 yi de görmek istiyorum. ama önce bir mezun olayım artık
canım moralini niye bozuyorsun maşallah çok iyi geldin bu güne kadarKilo bildirim:
Gecen hafta: 79.9
Bu hafta: 80.9
Fark +1kg
Biliyorum ödem cok yinede moralm bozuldugu icin kendmo tutabillirsem artik doguma kadar tartilmiycam
aynen ben de ben debana göre sonuç şahane
sadece takım için biraz daha vermiş olmayı isterdim balım
evet kuzum orucumu açtıktan bi yarım saat sonra yapıyordum harika oluyordu hem de yediğim yemekten kaynaklı şişliği de hafifletiyordu mis gibi uyuyordumAy ne güzel ya. Bana da şart oldu maalesef. Peki ne zaman yapıyordun. Akşam yemeği sonrası iyi olur mu
cok iyi tebriklerevet kızlar yoğunluktan yazamadım
şimdi tartı bildirimi yapıciimm
afilli bir bildirim yapamıyorum maalesef
ananas detoksu bende çok etki etmedi sanırım
geçen cuma : 59.1
güncel : 58.1
maalesef fark: -1
yüzde : 1.69
@mefkurem size derece getiremedim özür dilerim. ama elimden gelen budur maalesef
kaptanım yüksek müsadelerinizle artık mezun olmak istiyorum.
saygılar.
ne zamandan beri izinlisiniz?Bildirimimi yapayim nereye kadar kaçabilirim ki
Izine ayrılmadan once 71 kusurudum suanki guncelim
81 kilo
vauvvv çıtır hatun maşallahKİLO BİLDİRİMİ
Geçen Hafta:49.3
Bu Hafta:48
Fark:-1.3
Yüzde%2.44
afıyet olsun canım gecmiş olsunBenim bigunku menum
09.00
1 yumurta az tereyağlı
1 dilim peynir
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
2 kuru kayısı
Ara öğün 11.00
Bir şeftali
Og len yemegi13.30
8 ' yk kabak yemeği
Yoğurt
1 dilim tbe
16.00 ara öğün
Ayran
17.30 aksam yemeği
Yine kabak yemeği
Salata
1 dilim tbe kendim yaptim ama pek basarili olmadi.buzlukta yaş maya vardi bir daha buzluğa koymayacak tüketmeye bakacam
Sonra gitti marketten yaa maya aldım yine ekmek yoğurdum yarin icin bakalim bu nasil olacak
Su 2 lt
Spor yok
Kizim dün hastalandı ateşlendi ishali ve hafif kusması oldu.bugun ateşi olmadi ama ishal yogun bir şekilde devam etti.aksama doğru azaldı.ay günde yavrumun yüzü nasil çöktü kizlar ya.hep kucaktaydi hep ağladı.insallah yarına düzeliriz.
sagol canım unutmusum sagolÇok güzel canım tebrikler
Yüzde de hesaplayıp yazıyoruz, senin %1.93
tesekkurler canımmasallah cok guzel
sagol canım vucudum benı sasırtıyor uç cocukla pek eglenemıyosun anca cocukları eglendırıyosun sanada yorgunluk kalıyorafiyet olsun canım yas mayayi buzluga koymayi onermiyorlar zatem de bende koyuyordm uzun suredir kullanmiyorum ama yqs maya geneldr kuru maya tercih ediyorum pasta böreğime guzel olur insAllah yeni yaptgn
Cok gecmis olsun cnm bu ara duyuyorum hep ishali sicaklardandr belki de gecer insAllah bi an once
aleyküm Selam cnm günaydın gecmis olsun bende hic niyetlenmiyorum. Çok sicaj ve uzun gunler kisaldiginda tutmak daha mantikli cnm simdi naislsin duzeldi mi tansiyonjn
saol cnm
waaooww cok iyi kiz tebrikleriyi eglencelrr
günaydın cnm kolay gelsin cnm hyrdr cnm kim hasta
Tebrikler cnm eksi eksidir
ınş hayırlı haberler olsun beklıyoruzGünaydın kızlar..
Hastaneye geldim siramizi bekliyoruz inşallah bugün içimiz rahatlarda gideriz eve
benım meto oncekı bol bol pogacalara alışkınya bukadarcık az gelıyor heraldeKuzum bu havalarda oruc cok zor kendine eziyet etme kışa birak bence
Sevindim kuzum
Bide bana sor pınar yaa
Ins kuzum cok tesekkur ederim
Cok guzel gitmis senin metoda baya iyi pogacalara ragmen
Gunaydin tatlim
Valla senden daha fazla bekliyodum tatlim tebrikler
Bizede haber ver sonucu dilegim
guzel gıtmış canımGünaydın kızlar tartım
Geçen hafta cuma tartılmamışım ya da kaydetmemisim bilmiorum pazartesi 84.4 çıkmıştım onu hatrliorm
Bugün: 83.4 çıktım ama tuvalete çıkamadım bence onun etkisi var
afıyet olsun canımGÜNAYDIN KK NIN GÜZEL VE FİT HATUNLARI
DÜNKÜ menüm
maalesef 20.45 gibi uyuya kaldığım için yazamadım başım felaket ağrıyordu canlarım
8.00
2 haşl. yumurta
2 kk peynir
domates salatalık
16.00
birkaç dilim ananas
yoğurt
19.30
3-4 kaşık yoğurt 1 ceviz (bunu ağrı kesici almak için yedim)
ananas detoksu birkaç gün daha yapsam beni anoreksiyaya taşıyabilirdi yani.
o derece tiksindim ananastan meyve aşığı olmama rağmen.
böğkkk birsüre ananas yiyebileceğimi sanmıyorum.
bu sabah kahvaltıyı zorla ettim iştah miştah kalmadı çok kötü oldum
c7k guzel canımKİLO BİLDİRİMİ
Geçen Hafta:49.3
Bu Hafta:48
Fark:-1.3
Yüzde%2.44
daha ne olsun canım tebrıklerGünaydın kızlarrrr
Geçen hafta: 71.2
Bu hafta: 70.3
Fark:-0.9
Yüzde: 1,27
Dün daha eksi gelmiştim tartıda üzüldüm açıkcası. Çünkü resmen aç uyudum ve ödem yapacak hiçbişey yemedim
Sonuç olarak haftaya 68-69 um inşallah
sagol canım konusmadık hıç ben bu kıloyu beklemıyodum kendımden acıkcasıöyle yapacağım artık canım mecbur burda da 8,30 da
nasılsın Pınarcım iyice bitirdin gunleri yalancı sancı filan var mı
güzel eksi canım liste için söz aldı mı Zuhal abla senden durum ne
baya cokmus usuttu demek ki reflor tarihi geçmemisse birşey olmaz canım kaç yaşındaydı
eksi candır
hadi bakalım, iyi haberlerle gel
Malesef öyle aslında iyi olmak değil mesele vicdanlı ve titiz olmakta bizde hata yapıyoruz ama söz konusu sağlık olunca hata payının az olması gerekiyor , zaten şuan önce sağlık sonra eğitim geliyor
geçen hafta bildirmedin canım
Medine hoşgeldin ben arada kaçırdım galiba ama nick çok tanıdık geliyor
oo çok güzel eksi tebrik ederim canım
Stres yapmış olabilir misin tartiyi aşırı düşünmekte etkiliyor çünkü
sagol canımWauww tebrik ediyorum
sagol canımcok iyi tebrikler
tebrikler
insallah güzel haberlerle dönün
tebrikler 1kilo gayet iyi
bol bol eksiler gör Insallah
günaydin ne güzel bi enerji dolu baslangic. Afiyet olsun
tebrikler Cok iyi
cok iyi tebrikler
Benimde kulagimda sorun var o yüzden sordum. Dr Genetik olabilir dedi otosklerose tanisi koydular ve ameliyat olmam gerekiyormus. Bu ay üni hastanesine gidicem bakalim hayirlisi
günaydin Insallah
tebrikler kilona göre gayet iyi
Tebrikler Cok güzel
tebrıkler canımGünaydin arkadaslar
Gecen Hafta : 65.2 kg
Bu Hafta : 64.2 kg
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,53
Pazartesi 64 cikmistim malesef bugun öyle olmadi.
guzel eksı canım yuruyus tamam yapıyorumda efzersız bende yapamıyorum malesefkilo bildirimimi atlamışım
geçen hafta: 58.9
bu hafta: 58.3
fark: -600
yüzde: 1,02
kilom azaldığı için kilo vermelerim de gram gram olmaya başladı sanırım bi de hala spora başlamadım o da etkiliyor tabii
sagol canımtebrik ederim kızlar hepinizi
tebrıkler canımGeçen hafta 91.1
Bu hafta. 89.8
Fark 1.300
ben de seviyordum da sadece ananaslı yoğurt yiyince pek sevimli olmadıHerkezde ayni etkiyi yaratmaz bence, ben hergun ananas yiyebillirm cok severim :)
maşallah kuzum tebriklerGünaydın kızlarrrr
Geçen hafta: 71.2
Bu hafta: 70.3
Fark:-0.9
Yüzde: 1,27
Dün daha eksi gelmiştim tartıda üzüldüm açıkcası. Çünkü resmen aç uyudum ve ödem yapacak hiçbişey yemedim
Sonuç olarak haftaya 68-69 um inşallah
Inşallah. 9 kilo kaldı gitmiyorkesinlikle canım spor şart inşallah verirsin güzelce
güzel eksi 8lee gelmişQUOTE="Pumpkin00, post: 60449417, member: 907245"]
Geçen hafta 91.1
Bu hafta. 89.8
Fark 1.300
O zaman ben de akşam yemekten sonra yapayım :)evet kuzum orucumu açtıktan bi yarım saat sonra yapıyordum harika oluyordu hem de yediğim yemekten kaynaklı şişliği de hafifletiyordu mis gibi uyuyordum
Sağol tatlımafıyet olsun canım gecmiş olsun
sagol canım unutmusum sagol
tesekkurler canım
sagol canım vucudum benı sasırtıyor uç cocukla pek eglenemıyosun anca cocukları eglendırıyosun sanada yorgunluk kalıyor
ınş hayırlı haberler olsun beklıyoruz
benım meto oncekı bol bol pogacalara alışkınya bukadarcık az gelıyor heraldebıde maydonoz sapı kaynattım ıçtım vu hafta pazartesıden berı regl oldum ama leke gıbıydı maydonozu ıçtıkce normallestı kıloya da o etkı ettı heralde
guzel gıtmış canım
afıyet olsun canım
c7k guzel canım
daha ne olsun canım tebrıkler
sagol canım konusmadık hıç ben bu kıloyu beklemıyodum kendımden acıkcası
sagol canım
sagol canım
tebrıkler canım
guzel eksı canım yuruyus tamam yapıyorumda efzersız bende yapamıyorum malesef
sagol canım
tebrıkler canım
yavaş yavaş başla amaO zaman ben de akşam yemekten sonra yapayım :)
canımın içi biliyorum ki yavrunun saçının teline zarar gelsin istemezsin, istemeyizSelam kızlar öğlen hastaneden geldim kızımla beraber uyuduk daha yeni uyandık ağzıma lokma koymadım şimdi kahvalti yapicaz
Yavruma bandaj tedavisini başlandı 1 ay kullanılacak ortepedi doktoru cok yüksek bir çıkık olmadığı kendiliğinden bile yerine yerleşebililecegi ama bu riski almiyalim kullanalım garanti olsun dedi ,bir kaç gün alışana kadar zorluk cekermisz kızım çok agliyabilir gece uyuyamaz dedi ama şuan uyuyor inşallah etkilemez kızımı ..
Ne diyelim bugunumuze şükür Rabbim dermansız dert vermesin
tebrikler kuzum, şahanesinBen kilomuda yazıp kaciyim kimse doğru düzgün bişey yemedi evde kahvalti hazırlıyim
Geçen hafta 95
Bugün 92.4
1 ay gelıp geçer canım rabbım sıfaa versın tez zamandaSelam kızlar öğlen hastaneden geldim kızımla beraber uyuduk daha yeni uyandık ağzıma lokma koymadım şimdi kahvalti yapicaz
Yavruma bandaj tedavisini başlandı 1 ay kullanılacak ortepedi doktoru cok yüksek bir çıkık olmadığı kendiliğinden bile yerine yerleşebililecegi ama bu riski almiyalim kullanalım garanti olsun dedi ,bir kaç gün alışana kadar zorluk cekermisz kızım çok agliyabilir gece uyuyamaz dedi ama şuan uyuyor inşallah etkilemez kızımı ..
vavv super canımBen kilomuda yazıp kaciyim kimse doğru düzgün bişey yemedi evde kahvalti hazırlıyim
Geçen hafta 95
Bugün 92.4
geçmiş olsun tekrar canım neyse ki sadece bandajmis daha kötüsüde olabilir di buna şükürSelam kızlar öğlen hastaneden geldim kızımla beraber uyuduk daha yeni uyandık ağzıma lokma koymadım şimdi kahvalti yapicaz
eksi candırBen kilomuda yazıp kaciyim kimse doğru düzgün bişey yemedi evde kahvalti hazırlıyim
Geçen hafta 95
Bugün 92.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?