Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo bildirim:

Gecen hafta: 79.9
Bu hafta: 80.9

Fark +1kg

Biliyorum ödem cok yinede moralm bozuldugu icin kendmo tutabillirsem artik doguma kadar tartilmiycam
canım moralini niye bozuyorsun maşallah çok iyi geldin bu güne kadar
sağlıkla al bebeğini kucağına yetreki.
kilolar 3-5 aya tamamen gider

Ay ne güzel ya. Bana da şart oldu maalesef. Peki ne zaman yapıyordun. Akşam yemeği sonrası iyi olur mu
evet kuzum orucumu açtıktan bi yarım saat sonra yapıyordum harika oluyordu hem de yediğim yemekten kaynaklı şişliği de hafifletiyordu mis gibi uyuyordum

cok iyi tebrikler
Bildirimimi yapayim nereye kadar kaçabilirim ki
Izine ayrılmadan once 71 kusurudum suanki guncelim
81 kilo
ne zamandan beri izinlisiniz?
Tekrardan bol eksiler gelsin inş

afıyet olsun canım gecmiş olsun
Çok güzel canım tebrikler

Yüzde de hesaplayıp yazıyoruz, senin %1.93
sagol canım unutmusum sagol
masallah cok guzel
tesekkurler canım
sagol canım vucudum benı sasırtıyor uç cocukla pek eglenemıyosun anca cocukları eglendırıyosun sanada yorgunluk kalıyor
Günaydın kızlar..
Hastaneye geldim siramizi bekliyoruz inşallah bugün içimiz rahatlarda gideriz eve
ınş hayırlı haberler olsun beklıyoruz
benım meto oncekı bol bol pogacalara alışkınya bukadarcık az gelıyor heralde bıde maydonoz sapı kaynattım ıçtım vu hafta pazartesıden berı regl oldum ama leke gıbıydı maydonozu ıçtıkce normallestı kıloya da o etkı ettı heralde
Günaydın kızlar tartım
Geçen hafta cuma tartılmamışım ya da kaydetmemisim bilmiorum pazartesi 84.4 çıkmıştım onu hatrliorm
Bugün: 83.4 çıktım ama tuvalete çıkamadım bence onun etkisi var
guzel gıtmış canım
afıyet olsun canım
KİLO BİLDİRİMİ

Geçen Hafta:49.3
Bu Hafta:48
Fark:-1.3
Yüzde%2.44
c7k guzel canım
daha ne olsun canım tebrıkler
sagol canım konusmadık hıç ben bu kıloyu beklemıyodum kendımden acıkcası
Wauww tebrik ediyorum
sagol canım
sagol canım
Günaydin arkadaslar

Gecen Hafta : 65.2 kg
Bu Hafta : 64.2 kg
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,53

Pazartesi 64 cikmistim malesef bugun öyle olmadi.
tebrıkler canım
guzel eksı canım yuruyus tamam yapıyorumda efzersız bende yapamıyorum malesef
tebrik ederim kızlar hepinizi
sagol canım
Geçen hafta 91.1
Bu hafta. 89.8
Fark 1.300
tebrıkler canım

maşallah kuzum tebrikler

QUOTE="Pumpkin00, post: 60449417, member: 907245"]
Geçen hafta 91.1
Bu hafta. 89.8
Fark 1.300
güzel eksi 8lee gelmiş
kesinlikle vücudunun şaşırması gerekli
sezeryan canım ama suyum 7aydan sonra azalmaya baslamisti onun için benim sezeryan
hayırlı olsun canım mezuniyetin şimdiden

Yedin içtin gezdin şimdi bunları verme zamanı :
[/QUOTE]
Aynen öyle

evet kuzum orucumu açtıktan bi yarım saat sonra yapıyordum harika oluyordu hem de yediğim yemekten kaynaklı şişliği de hafifletiyordu mis gibi uyuyordum
O zaman ben de akşam yemekten sonra yapayım :)

Sağol tatlım

Selam kızlar öğlen hastaneden geldim kızımla beraber uyuduk daha yeni uyandık ağzıma lokma koymadım şimdi kahvalti yapicaz
Yavruma bandaj tedavisini başlandı 1 ay kullanılacak ortepedi doktoru cok yüksek bir çıkık olmadığı kendiliğinden bile yerine yerleşebililecegi ama bu riski almiyalim kullanalım garanti olsun dedi ,bir kaç gün alışana kadar zorluk cekermisz kızım çok agliyabilir gece uyuyamaz dedi ama şuan uyuyor inşallah etkilemez kızımı ..
Ne diyelim bugunumuze şükür Rabbim dermansız dert vermesin

canımın içi biliyorum ki yavrunun saçının teline zarar gelsin istemezsin, istemeyiz
keşke hayat karşılarına hep iyi insanlar çıkarsa hep sağlıklı olsalar
ama buna da şükür Allahım dermansız dert vermesin
bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah zaten 1 ay inan bana göz açıp kapayana kadar geçecek

1 ay gelıp geçer canım rabbım sıfaa versın tez zamanda
Ben kilomuda yazıp kaciyim kimse doğru düzgün bişey yemedi evde kahvalti hazırlıyim

Geçen hafta 95
Bugün 92.4
vavv super canım

geçmiş olsun tekrar canım neyse ki sadece bandajmis daha kötüsüde olabilir di buna şükür
Ben kilomuda yazıp kaciyim kimse doğru düzgün bişey yemedi evde kahvalti hazırlıyim

Geçen hafta 95
Bugün 92.4
eksi candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…