- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #305.121
İnşallah canım iyi gidiyorsun böyle devam edersen kısa zamanda başarırsınOlabilir çnkü yemekten önce yemekten sonra, WC den önce wcden sonra su içerken nefes alırken sürekli şekilde tartılıyorum
Bir an önce bitsin gitsin istiyorum canım ya. hızlı ve geri dönüşsüz olsun inşallah
Yarım kilo da az değil Hilalimm ya kilon az çünkü. Tebrikler minnoşum
Ooo minnoşum tebrik ederim
Çok güzel canım tebrikler
Selam kızlar öğlen hastaneden geldim kızımla beraber uyuduk daha yeni uyandık ağzıma lokma koymadım şimdi kahvalti yapicaz
Yavruma bandaj tedavisini başlandı 1 ay kullanılacak ortepedi doktoru cok yüksek bir çıkık olmadığı kendiliğinden bile yerine yerleşebililecegi ama bu riski almiyalim kullanalım garanti olsun dedi ,bir kaç gün alışana kadar zorluk cekermisz kızım çok agliyabilir gece uyuyamaz dedi ama şuan uyuyor inşallah etkilemez kızımı ..
Ne diyelim bugunumuze şükür Rabbim dermansız dert vermesin
Ben kilomuda yazıp kaciyim kimse doğru düzgün bişey yemedi evde kahvalti hazırlıyim
Geçen hafta 95
Bugün 92.4
Sağol canımgörmedim kuzum simdi baktım ama hayırdır detay istiyorum
bence de gene eksi cıkmıssın
tebrikler eksi candır
olsun canım guzel gitmiş haftaya iner o
baktın sancı geliyor tartılmadan gitmekaçla girdigini bil
ayaklarını uzat bir topugunu diger ayagının bas parmagının ustune getir bu hareketi yapabiliyorsan daha cidden inmemiştir benim de hiç inmemişti doguma giderken bile cok esnekti
canım kilo azaldıkca grlar suan ki altının gramı degerinde oluyor mutlu ol
ben gece balkonda yapıyorum yada en serin yer koridor orada
canım o kadar tartılma cidden piskolojik olarak cok etkiliyor bu durum ben uyku uyuyamıyordum bir dönem
Sağol hayatımtebrik ederim kızlar hepinizi
Sağol canımHosgeldin tugcecimmm
Tebrikler canim
Sagol kuzum
Sagol kuzum
Genede eksin guzel canim tebrikler
Kuzum cok normal cok az kaldi dogumuna artik
Ayyy haftaya ayni oluruz artik yaseminn
Sagol bebegim
Ayyy allahtan utulenecek bisi giymiyorum
Sagol kuzumm
Ins getirebilirsiniz nirancim ya
Sagol tuğçecim ins hayırlı olur
Sagol kuzum bilerek eksilmedim ama iyi oldu :)
Bir beyefendi var onu anlatmıştım
Sagol tatlim
Tebrikler tugce
Artik basla canim
Aynen. Video bakmam lazımyavaş yavaş başla ama
ilk iki gün 15 dk yap sonra 30dk iki hafta sonra 45e çıkar bence
Inşaallah:)gider gider merak etme
Sağol canım evet eksi ama kübrayla yarışıyorum ya baya az oldu hiç memnun değilim şöyle bi 1 kilo gitse iyiydiçok güzel canım ne güzel eksi görmüşsün
Sağol canımtebriklr kızlar
1 ay sonra düğün var üstelik kilo verip sikilasmsm şart
ayy inşallah tatlım
evet canım almasi kadar vermesife kolay olsa
Hadi ya bilmiyordum diskalifiye olunduğunu. Ama cok abest bir şey yemiyorum ki dikkat ediyorum. Gitmiyor kaldım böyle. Tb ekmeğini bile bıraktım. Bu hafta da olmazsa yapacak bir şey yok artık napim :)A AsyaaAyazz Göksu gecen hafta sabittin
Bu haftada sabitsin cnm
Takim yuzdesini kötü etkilediginin farkindamisin
Bak emek verenlerin emekleri boşa gidiyor
Bundan sonra biraz daha caba gostericekmisin
Yoksa zaten haftayada veremezsen kural geregi diskalifiye olursun
Di miiiihadi bakalım mezun mezun rakip olalım mı yasemin
böyle daha eğlenceli olur benceee
Kurallarda yaziyor cnmHadi ya bilmiyordum diskalifiye olunduğunu. Ama cok abest bir şey yemiyorum ki dikkat ediyorum. Gitmiyor kaldım böyle. Tb ekmeğini bile bıraktım. Bu hafta da olmazsa yapacak bir şey yok artık napim :)
Haftaya o da olur merak etmeSağol canım evet eksi ama kübrayla yarışıyorum ya baya az oldu hiç memnun değilim şöyle bi 1 kilo gitse iyiydi
Allah razı olsun canım elhamdülillah bugunumuze şükürcanım öncelikle çok çok geçmiş olsun emini herşey güzel olacak kötüyü düşünme bu arada harika kilo vermişsin tebrik ederim
Mezuniyetin hayırlı olsun , İnşallah birdaha istemediğin kilolara çıkmayı Rabbim nasip etmesin cnmben daha önceki takımımda bireysel derce almıştım. o duyguyu tattım.
ondan önce de bir kez sonuncu olmuştum o duyguyu da tattım (sebebi peklikti. günlerce wc ye çıkamamıştım )
bu yüzden bireysel derce pek önemli değil benim için takıma katkım olmadı ona üzüldüm balım
Teşekkür ederim canım yaptık işte birşeylervauvv 2.6 vermşsin balımya maaaaaşaaaallllaaahhh vuhhuuuu harikasın yaw
Yeni ise baslamissin hayırlı olsun mefkusumSlm kizlar biraz önce geldim eve
Cok basim agriyor
Normalde ilac almam ben basagrisi hapi aldim
Azmedip Kilo verenleri tebrik ederim
Bi kahvalti yapayim biraz dinleneyim sonra tek tek donecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?