Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afıyet olsun canım

Pufuduks Kızzzz nerdesin gelmedin bayadir, bebis mi geldi yoksa diye dusunmeye basladim.
Yok canimm cok sukur bi sorun cikmadi kontrolde iyi dedi doktor yaklasik 2 hafta kadar onde gidiyormus pazartesi gitmistim 2625 gr 48 cm dedi boyuda kilosuda ilerde hftasina gore dedi ya simdi 9 ay 10 gunluk surem 14 agustosta dolacak gorunuyor ya simdi onde oldugu icin bu tarihten once dogum kanalina yerlesip dogar demi agustosun ilk haftasi gibi.doktor bakarken ben sordum 39. 40. Haftalari gorurmuyuz acaba dedim güldü bebek buyuk belli olmaz dedisimdi aklima takiliyo erken olur mu acaba 37 38 gbi pazartesi tekrar gidicem bakalim ne durumda gene sorucam zaten haftalik doktor degisiyor bakalim bu ne diyecek

iyi aksamlar..bugun tum gun disardaydim..randevudan sonra komsularla disarda oturduk bu sate kadar
menumu yazip uyuycam.2 gundur uyku tutmuyo sicaklardan

sabah 09:30
mantarli omlet
3 zeytin
9 badem
maydanoz
kk peynir
salatalik

ara 14:30
1 kulahda dondurma (acligimi kessin diye disarda mecbur yedim.en masum buydu.)

aksam 18:00
1 kase sirken cacigi
yesil sogan
1 kucuk kase yogurt

aralarda kahve ve cay ictim(sekersiz)
2.5 lt su
20 dk tempolû yuruyus 60 puan
Pnrrr-12

Canımm aslında ben yeni değilim biraz ara vermiştim hani ama sonra hemen geri döndüm. İlk başladığım zamanlarda 75 kiloydum. O zaman daha hızlı gidiyordu. Bir de regl oldum bugün. Onun da etkisi oldu sanırım yoksa daha iyi giderdi

A
Afiyet olsun canım

Ay haklisin abla ama tadini cikaramiyorum artik dogurmak istiyorummm

Hadi hayirlisi olsun abla oda kotuymus alerjik bi durum sanirim insallah tekrarlamaz.
Kac yasindalar abla birilerine muhtac olmakta zor Allah guc kuvvet versin insallah

Oh hadi sevindim cnm cok sukur aman iyi olsunda onden gitsin ne guzel. Ben onunla ilgili youtubeden bisiler dinledim aslinda hafta olarak onden gitmesi illa erken dogucak anlamina gelmiyormus ama bellide olmaz tabi bide normal dogum istiyorsan bebek irilesirse dogumu suni sanciyla baslatabillirler benim kuzenimde oyle olmustu yoksa sezeryan olucakti bebek cok iri olucagi icin. Bu arada bende 36 haftada en son muayne oldum bebisin kilosu 2900 du hatta doktorum 40 haftaya kadar 3900 bulur dedi bakalm yarn muaynem var kac olmus :)

Masallahh canim yarin detayli ogrenirsin dogum gununu doktor soyledi mi cok az kalmis ya insallah ikimizde gunumuzu doldurabiliriz kuzenin kacinci haftasindaydi bebek kac kiloydu ki biliyor musun

bugun icin guzel cnm
Ay dilimlerin büyük degildir ins. :))
sabah aksam guzel cnm
Dordurma bugunluk ok. Ama baska alternatif yoktu mazaretini kabul etmiyorum :))

Sirken ne onu bilmiyorum
birakip tekrar basladin ya cnm onun icin dedim
Haftaya yuzden 1.5 ğu gecerse listeye girebilirsin :))
Ay haklisin abla ama tadini cikaramiyorum artik dogurmak istiyorummm

Hadi hayirlisi olsun abla oda kotuymus alerjik bi durum sanirim insallah tekrarlamaz.
Kac yasindalar abla birilerine muhtac olmakta zor Allah guc kuvvet versin insallah
yok alerjik degil virusden dolayi oluyormus tatlim
82 yasindalar

Şunun şurasında bisey kalmadi sessizligin uykunun tadini cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…