- Konu Sahibi Handandandan
-
- #305.381
Evet farkettim canimKuzum yanlış pınarı seçtın balım
pnrrr-20 yi sececeksin
Tamam canımEvet farkettim canim
hayırlısıyla kucağına al inşKızlar kontrolden cıktım hersey iyi gorunuyor suyu falanda, bebişimiz 3336 gr olmus başını kanala sokmuşbekliyoruz bakalım. Ama erken dogum olcagini sanmam dedi doktor gununu bekler muhtemelen dedi keske erken gelse normal dogum icin cok buyumeden falan dedi
Bu arada catı muaynesi yapmadi bende sormadim gerek gormedi mi bilmiyorm artik benimse işime geldi gerci :)
Pufuduks
afiyet olsunSABAH 12.00
2 kk peynir
2 tane zeytin
ÖĞLEN 15.30
yarim kase mercimek çorbası
ARA 16.30
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM 19.00
1 tabak taze fasulye
1 bardak ayran
Su şimdilik 2 litre. Sporu da eşim ve çocuk yüzünden 7 dk yapabildimEşim benimle bir şey yapmaz oldun artık diyor. Önceden çekirdek cips kola alırdık hep yerdik. Artık yapmıyorsun film başlayalım al abur cubur dedi. Kendisi zayıf kilo alması lazım alamıyor. Benim de vermem lazım veremiyorum ona hoş . Ne zormuş şu diyet hiç aklıma gelmezdi kilo vermek zorunda olacağım. Eskiden yerdim hep bir şey olmazdı
afiyet olsunİyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menü yazayım ehem öhöm
10.00
Sucuklu yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalık
Yulaf kepeği
Ara 1 k.incir 1 hurma 1 kayısı
17.00
Yaptığım diyet kekten yarım dilim
3 yk hindi haşlama sebzeli
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık dereotu
20.00
3 kaşık tarçınlı muzlu yoğurt
(Bağırsaklarım bozulmuş da)
Diyet yaparken tıkanır kalır. Mezun oldum ya şimdi durmak bilmiyor tövbe tövbe
Su 3.5 lt
afiyet olsunKızlar iyi akşamlar bugün baya yorgunum daha yeni eve girdim menümde sağlıksız kötü değil kaçamak yok sayılır ama sağlıksız hemen yazıp kaçayım çok yoğun geçirdim hemen >>
Sabah(09.00)
2 dilim tam buğday ekmeği
3 kaşık menemen
1 dilim beyaz peynir
1 çay kaşığı çilek reçeli
Şekersiz çay
Ara(11.00)
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
ÖĞLEN YOK
AKŞAM YOK
10 dk önce 1 bardak süt içtim. Bütün gün dışardaydım tamamıyla su ile beslendim desem yeri var biliyorum sağlıksız ama sağlıklı bişeyler yiyebileceğim yerde değildim sahildeydim tüm öğleden sonra en hafif şey patates kızartması olurdu bende yemedim işin açığı
Su:3.5 litre
Spor: 2 saat tempolu yüzme = 480 puan
15 dk koşu= 60 puan (sonrasında düştüm biraz dizimi acıttım şuan şükür iyiyim bir sıkıntım yok )
TOPLAM:540 puanPnrrr-12
afiyet olsunIyi aksamlar kızlar bugünkü menüm
Kahvaltı 09.00
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1.5 dilim tbe
5 yeşil zeytin
Domates salatalık biber
Semiz otu
Ara öğün 11.30
1 tane şeftali
Og len yemeği 14.00
1 tabak patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
250 ml kefir(kefirzadem süleyman demirel üniversitesinde üretmiyormuş.icimi çok hoş)
Ara öğün
16.30
1 bardak ayran
Akşam 19.00
1 tabak tonbalikli salata
1 dilim tbe
Ara öğün 21.00
2 kayısı 1 erik
Su 2 lt
Spor 1 saat hızlı tempo yürüyüş.
Etiketleme nasul yapılıyor kizlar
afiyet olsunKendime yeni geldim uzun bir aradan sonra menümü yazıym dedim
Sabah
2 d b ekmeği
1 yumurta
2 d peynir
3 zeytin
1 tk fındık kreması
Salatalık
Öğle
1 lt serumm
Akşam
6 yk bulgur p
3 yk tavuk sote
3 yk yoğurt
Domates salatalık
Ara
7 kiraz
Su 3
Spor yok
Bugün perişandm kızlar yayla suyundan olduğunu tahmin ediyorm enfeksiyon kapmışım diğer yandan sırtıma vuran ağrısıyla gastritim deberdi. İlaç kullanamıyorum malum ama kötüleşince acile gittik içinde parolla hafif ağrı kesici olan serum taktırdı dr sonra bitincr eve geldik 1 saat sonra filan titreme krizine girdim ateşim yüksldi baaya enfeksiyndan dolayı 1 saat boyunca sonra uyuya kalmışım uyandığımda biraz daha iyiydim. Zor bi gündü benm için ama iyi tarafı beni diyete başlattı 90 kiloda hastalık oturup kalkmak zor ya kendime hedef koydum yılbaşına kadar 20 kg vermek istiyorum. Önceden buranın sayesnde 23 kilo verdm şimdi neden olmasınn
SABAH 12.00
2 kk peynir
2 tane zeytin
ÖĞLEN 15.30
yarim kase mercimek çorbası
ARA 16.30
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM 19.00
1 tabak taze fasulye
1 bardak ayran
Su şimdilik 2 litre. Sporu da eşim ve çocuk yüzünden 7 dk yapabildimEşim benimle bir şey yapmaz oldun artık diyor. Önceden çekirdek cips kola alırdık hep yerdik. Artık yapmıyorsun film başlayalım al abur cubur dedi. Kendisi zayıf kilo alması lazım alamıyor. Benim de vermem lazım veremiyorum ona hoş . Ne zormuş şu diyet hiç aklıma gelmezdi kilo vermek zorunda olacağım. Eskiden yerdim hep bir şey olmazdı
İyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menü yazayım ehem öhöm
10.00
Sucuklu yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalık
Yulaf kepeği
Ara 1 k.incir 1 hurma 1 kayısı
17.00
Yaptığım diyet kekten yarım dilim
3 yk hindi haşlama sebzeli
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık dereotu
20.00
3 kaşık tarçınlı muzlu yoğurt
(Bağırsaklarım bozulmuş da)
Diyet yaparken tıkanır kalır. Mezun oldum ya şimdi durmak bilmiyor tövbe tövbe
Su 3.5 lt
Kızlar iyi akşamlar bugün baya yorgunum daha yeni eve girdim menümde sağlıksız kötü değil kaçamak yok sayılır ama sağlıksız hemen yazıp kaçayım çok yoğun geçirdim hemen >>
Sabah(09.00)
3 kaşık menemen
1 dilim beyaz peynir
Şekersiz çay
Ara(11.00)
ÖĞLEN YOK
AKŞAM YOK
10 dk önce 1 bardak süt içtim. Bütün gün dışardaydım tamamıyla su ile beslendim desem yeri var biliyorum sağlıksız ama sağlıklı bişeyler yiyebileceğim yerde değildim sahildeydim tüm öğleden sonra en hafif şey patates kızartması olurdu bende yemedim işin açığı
15 dk koşu= 60 puan (sonrasında düştüm biraz dizimi acıttım şuan şükür iyiyim bir sıkıntım yok )
Afiyet olsun kızlarIyi aksamlar kızlar bugünkü menüm
Kahvaltı 09.00
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1.5 dilim tbe
5 yeşil zeytin
Domates salatalık biber
Semiz otu
Ara öğün 11.30
1 tane şeftali
Og len yemeği 14.00
1 tabak patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
250 ml kefir(kefirzadem süleyman demirel üniversitesinde üretmiyormuş.icimi çok hoş)
Ara öğün
16.30
1 bardak ayran
Akşam 19.00
1 dilim tbe
Ara öğün 21.00
2 kayısı 1 erik
Su 2 lt
Iyi geceler kuzumkızlar ahanda valla ben gidiyorum
Cok gecmis olsun canim benim vucuttada enfeksiyon hala gecmedi cok zor yaKendime yeni geldim uzun bir aradan sonra menümü yazıym dedim
Sabah
2 d b ekmeği
1 yumurta
2 d peynir
3 zeytin
1 tk fındık kreması
Salatalık
Öğle
1 lt serumm
Akşam
6 yk bulgur p
3 yk tavuk sote
3 yk yoğurt
Domates salatalık
Ara
7 kiraz
Su 3
Spor yok
Bugün perişandm kızlar yayla suyundan olduğunu tahmin ediyorm enfeksiyon kapmışım diğer yandan sırtıma vuran ağrısıyla gastritim deberdi. İlaç kullanamıyorum malum ama kötüleşince acile gittik içinde parolla hafif ağrı kesici olan serum taktırdı dr sonra bitincr eve geldik 1 saat sonra filan titreme krizine girdim ateşim yüksldi baaya enfeksiyndan dolayı 1 saat boyunca sonra uyuya kalmışım uyandığımda biraz daha iyiydim. Zor bi gündü benm için ama iyi tarafı beni diyete başlattı 90 kiloda hastalık oturup kalkmak zor ya kendime hedef koydum yılbaşına kadar 20 kg vermek istiyorum. Önceden buranın sayesnde 23 kilo verdm şimdi neden olmasınn
Normalmi sezaryenmi canimKızımda 55 günlük oldu leslie 3 mile başlasam bişy olmaz de mi kızlar
Aksam lahmacun hadi bitane olabilirdi ama yanindakiler yuzunden hic olmamis afiyet olsunKahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
Yarım domates
5 zeytin
3 küçük parça beyaz peynir
1 çay kaşığı vişne reçeli
Küçük parça tam buğday ekmeği
1 yeşil çay
Ara 12.15
Sütlü kahve
İki avuç frenk üzümü
Akşam 17.30
1 küçük lahmacun bol salatalı
2 küçük kurabiye
3 çatal pasta
Kızmayın lütfen((
2,5 litre su
Belkide ayni haftada gelirler kim bilirBakalim benimkinden once gelmesin bide senin bıdıgın
İnşallah canım sağolÜzme kendini kuzum bu seni daha çok gaza getirsin. Mor elbisede de kendini gösterir sin inşallah
Çok geçmiş olsun canimKendime yeni geldim uzun bir aradan sonra menümü yazıym dedim
Sabah
2 d b ekmeği
1 yumurta
2 d peynir
3 zeytin
1 tk fındık kreması
Salatalık
Öğle
1 lt serumm
Akşam
6 yk bulgur p
3 yk tavuk sote
3 yk yoğurt
Domates salatalık
Ara
7 kiraz
Su 3
Spor yok
saglik olsunayyyy şu an sinir oldum kendime ya kayısı reçeli yapacaktm ocağa koymuştum unuttum kokusundan farkettim kömür gibi olmus ya poff şekere kayısıya mi üzüleyim fırının tencerenin mahfolmasina mi
isim ne dusunuyorsunuz canim:Insallah canimm, evet ya baya buyumus masallah :)
Amin canim insallah
Sagol canim amin insallah ikimizde bi avazda kurtuluruz saglikli bi sekilde hayirlisiyla..
Aynen cnm gelisimi iyi olduktan sonra son 1 ay icinde gelmesinden korkmamak lazimmis
Bakalim benimkinden once gelmesin bide senin bıdıgın
afiyet olsunKızlar
Bir kek yaptım diyete uygun mudur hele deyin bakem
Ece'nin diyet keki
2 yumurta
2 yk tahin pekmez
5 incir
5 hurma
4 ceviz
3 avuç dolusu yulaf
1 kabartma tozu
1 vanilya
Efendim bu kekten 15 dilim çıkıyor . Ben yarım dilim yedim kesti beni ( çok ilginç)
Ne dersiniz bence diyete uygun gibi
Uygun derseniz detaylı yapılışını da yazarım
afiyet olsun.bence kacamaktan daha iyidirKızlar iyi akşamlar bugün baya yorgunum daha yeni eve girdim menümde sağlıksız kötü değil kaçamak yok sayılır ama sağlıksız hemen yazıp kaçayım çok yoğun geçirdim hemen >>
Sabah(09.00)
3 kaşık menemen
1 dilim beyaz peynir
Şekersiz çay
Ara(11.00)
ÖĞLEN YOK
AKŞAM YOK
iyi gecelerkızlar ahanda valla ben gidiyorum
gecmis olsun canimKendime yeni geldim uzun bir aradan sonra menümü yazıym dedim
Sabah
2 d b ekmeği
1 yumurta
2 d peynir
3 zeytin
1 tk fındık kreması
Salatalık
Öğle
1 lt serumm
Akşam
6 yk bulgur p
3 yk tavuk sote
3 yk yoğurt
Domates salatalık
Ara
7 kiraz
Su 3
Spor yok
Evet dimi abartmamak lazım
senin gibi yarim dilimde kalinirsa arada yenebilir cnm :))
sabah aksam serinliginde ciksan
Bi islerin profu takimin kadin doğum uzmani bahar o cevap versin :)))
North River
Iyi aksamlar kızlar bugünkü menüm
Kahvaltı 09.00
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1.5 dilim tbe
5 yeşil zeytin
Domates salatalık biber
Semiz otu
Ara öğün 11.30
1 tane şeftali
Og len yemeği 14.00
1 tabak patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
Ara öğün
16.30
1 bardak ayran
Akşam 19.00
1 dilim tbe
Ara öğün 21.00
2 kayısı 1 erik
Su 2 lt
Olmus canimPnrrr-12 120 puan spor puanım canim
Kızımda 55 günlük oldu leslie 3 mile başlasam bişy olmaz de mi kızlar
hayırlısıyla kucağına al inş
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun
Belkide ayni haftada gelirler kim biliray saka bi yana az daha dursun benimki yaa hem sabirsizlaniyorum biran once kucagima almak istiyorum hemde korkuyorum ne biliyim ya duygularim karisik bakalim nasil olacak pazartesi kontrolde ogrenirim ama anca 3 kilo olmus olur daha minik benim oglusum size yetisemeyiz teyzesi
saglik olsun
isim ne dusunuyorsunuz canim:
afiyet olsun
afiyet olsun.bence kacamaktan daha iyidir
iyi geceler
gecmis olsun canim
Sezeryan canmAfiyet olsun kızlar
Iyi geceler kuzum
Cok gecmis olsun canim benim vucuttada enfeksiyon hala gecmedi cok zor ya
Normalmi sezaryenmi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?