Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kendime yeni geldim uzun bir aradan sonra menümü yazıym dedim

Sabah
2 d b ekmeği
1 yumurta
2 d peynir
3 zeytin
1 tk fındık kreması
Salatalık

Öğle
1 lt serumm

Akşam
6 yk bulgur p
3 yk tavuk sote
3 yk yoğurt
Domates salatalık

Ara
7 kiraz

Su 3
Spor yok

Bugün perişandm kızlar yayla suyundan olduğunu tahmin ediyorm enfeksiyon kapmışım diğer yandan sırtıma vuran ağrısıyla gastritim deberdi. İlaç kullanamıyorum malum ama kötüleşince acile gittik içinde parolla hafif ağrı kesici olan serum taktırdı dr sonra bitincr eve geldik 1 saat sonra filan titreme krizine girdim ateşim yüksldi baaya enfeksiyndan dolayı 1 saat boyunca sonra uyuya kalmışım uyandığımda biraz daha iyiydim. Zor bi gündü benm için ama iyi tarafı beni diyete başlattı 90 kiloda hastalık oturup kalkmak zor ya kendime hedef koydum yılbaşına kadar 20 kg vermek istiyorum. Önceden buranın sayesnde 23 kilo verdm şimdi neden olmasınn

hayırlısıyla kucağına al inş
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun

Afiyet olsun kızlar
kızlar ahanda valla ben gidiyorum
Iyi geceler kuzum
Cok gecmis olsun canim benim vucuttada enfeksiyon hala gecmedi cok zor ya
Kızımda 55 günlük oldu leslie 3 mile başlasam bişy olmaz de mi kızlar
Normalmi sezaryenmi canim

Kahvaltı 10.30

1 haşlanmış yumurta

Yarım salatalık

Yarım domates

5 zeytin

3 küçük parça beyaz peynir

1 çay kaşığı vişne reçeli

Küçük parça tam buğday ekmeği

1 yeşil çay

Ara 12.15

Sütlü kahve

İki avuç frenk üzümü

Akşam 17.30

1 küçük lahmacun bol salatalı

2 küçük kurabiye

3 çatal pasta

Kızmayın lütfen ((

2,5 litre su

Aksam lahmacun hadi bitane olabilirdi ama yanindakiler yuzunden hic olmamis afiyet olsun

Bakalim benimkinden once gelmesin bide senin bıdıgın
Belkide ayni haftada gelirler kim bilir ay saka bi yana az daha dursun benimki yaa hem sabirsizlaniyorum biran once kucagima almak istiyorum hemde korkuyorum ne biliyim ya duygularim karisik bakalim nasil olacak pazartesi kontrolde ogrenirim ama anca 3 kilo olmus olur daha minik benim oglusum size yetisemeyiz teyzesi

Çok geçmiş olsun canim

ayyyy şu an sinir oldum kendime ya kayısı reçeli yapacaktm ocağa koymuştum unuttum kokusundan farkettim kömür gibi olmus ya poff şekere kayısıya mi üzüleyim fırının tencerenin mahfolmasina mi
saglik olsun
isim ne dusunuyorsunuz canim:
afiyet olsun
afiyet olsun.bence kacamaktan daha iyidir
kızlar ahanda valla ben gidiyorum
iyi geceler
gecmis olsun canim

Evet dimi abartmamak lazım

Aynen cnm
senin gibi yarim dilimde kalinirsa arada yenebilir cnm :))
sabah aksam serinliginde ciksan
Bi islerin profu takimin kadin doğum uzmani bahar o cevap versin :)))
North River

Aksamlari cikiyorm bazen ama sabahlari genelde uyanana 10 oldugundan tam sicaga denk geliyor bakalim olmadi aksam yuruyuslerimi sıklastiriyim abla

North River cnm seninde tavsiyelerini bekliyorum internette adacayı okudum ama oda bebege kotu gelmezmi diye dusundugm icin uygulamakta korkuyorum acikcasi

Ilksayfada spor puanlari var hesaplayip beni etiketliyorsun cnm listeye ekliyorm seni

Spor
30 dk çok tempolu yürüyüş 90 puan
Artık önemi var mı bilmiyorum ama

Pnrrr-12

Olmazmi kizz sonucta bu takimin bi uyesisin

Pnrrr-12 120 puan spor puanım canim
Olmus canim

Kızımda 55 günlük oldu leslie 3 mile başlasam bişy olmaz de mi kızlar

Yapabilcek durumdaysan hic durma derim canim cok faydasi olur

hayırlısıyla kucağına al inş
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun

Amin canim insallah

Tabi cnm hayirlisi senin daha baya erken cnm insallah gelisimi tamamlansin oyle gelsin yavrun. Bende ayni duygular icindeyim hem dogumdan korkuyorum hemde cok sabirzislaniyorum suan baslasinmi dogum deseler evet derim ama artik dogsun istiyorum ya doktor da bugun oyle diyince gaza geldim :) bakalim nekadar daha bekleticek beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…