Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayni seyleri yasarim korkusundanmi kararsizsin
hafta ici lutfen daha dikkatli ol cnm
Bu hafta min. - 1bekliyorum senden
Ne bekleyecegimi bilmiyorum sanırım cok uzun zaman oldu tekrar bi iliski yürütebilirmiyim emin değilim

Niran nerdesin cnm cumadan beri kayipsin
Sorma kaptanım..
Dün tüm tüm gün sınav sorumlusuydum... üstüne hava akımında kaldım, önce başağrısı, sonra mide bulantısı, gece boyu devam etti...sabah bir bardak kahve içtim baktım kendime gelmişim bugünkü sınav görevime gittim, az önce geldim eve, kahvaltı yaptık, çayımı yudumlarken bir bakayım dedim bizim takım ne alemde

Canım kasma kendini seni çok iyi anlıyorum.
Ama oturup haline üzüleceksen bir şans verebilirsin taliplerine.
Hem artık daha tecrübelisin daha kolay tanırsın karşındakini.
Dertsiz başına dert almak istemiyorsun zannımca ama bir şans vermeden de bilemezsin kuzum.
Yüreğinin sesini dinle .....
Hiçbir şey yapmak zorunda değilsin....

Geçmiş olsun kuzum

CurukElma daha önce fırsat bulup yorum yapamamıştım, şimdi yazayım....

İnsa bir kere kötü ile karşılaşınca her insanı öyle sanıyor ama öyle değil... 2. evliliğini yapıp havalarda uçan çok fazla kadın var...

Karşındaki insanla illaki bir ilişki için tanışmak zorunda hissetme kendini..sosyal bir arkadaş gibi düşün, ara sıra görüşün, konuşun, tanıdıkça zaten olur yada olmaz gibi bir fikrin oluşur..

Ellerine sağlık
Herşey için teşekkürler canım

Cok gecmis olsun cnm neyseki bugun iyiymişin

Takim bu hafta genelde iyiydi ama cok az farkla 1.olamadi

Gunaydin pinarimm

Afiyet olsun kuzum gunaydinn

Gunaydin tatlim ins

Gunaydin ablamm ins :)

Gunaydin ececimm

Kurabiye olmamis dilegimm afiyet olsun
Kuzum ne güzel gidebileceğin bir sahilin var.
Deniz sesleri martı sesleri oh misss...
Burada sahil değil su birikintisi bile yok

Cok gecmis olsun cnm neyseki bugun iyiymişin

Takim bu hafta genelde iyiydi ama cok az farkla 1.olamadi
Sağol canım.

Evet, aslında kendimi sorumlu tuttum bundan...

Menülerim ortada zaten, artık yemek yemek benim için bir zevk olmaktan çıktı, sadece yaşamak için yiyorum... kaçamağım yok neredeyse...

Sporsuz olmuyor farkındayım, eşim niyeyse (sanırım zayıflamamdan memnun değil) koşu bandını getirtmekte hiç adım atmıyor.

Dağ yürüyüşüne çıkalım dedim, önce tamam dedi, sonra ufak bir tartışmamızda "senle yürümeyecem" dedi... Şimdi yürüyelim diyor ama şimdide ben istemiyorum, her kavgada çocuk gibi küsüp yürümeyecem diyecek, çekemem açıkçası...

Yürüyüş hariç hiçbir spor bana kilo verdirmiyor(hemen hemen her sporu denedim daha önce)

Çaresizim...

Olabilir kaptanım ne dokundu bilemedim
Kilo alırım diye korkudan yaptığım kekten yiyemiyorum

Sağol tatlım

Bugün ateşim ve baş ağrım var ama daha iyiym çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…