- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #305.481
Geçmiş olsun canım.
Ne var haline üzülecek, sevinmelisin bence...
ben beceremem abla..
hakkinda hayirlisi...icinden gelmiyosa bos ver.akisina birak.kac yasindassin canim
Canım kasma kendini seni çok iyi anlıyorum.
Ama oturup haline üzüleceksen bir şans verebilirsin taliplerine.
Hem artık daha tecrübelisin daha kolay tanırsın karşındakini.
Dertsiz başına dert almak istemiyorsun zannımca ama bir şans vermeden de bilemezsin kuzum.
Yüreğinin sesini dinle .....
Hiçbir şey yapmak zorunda değilsin....
CurukElma daha önce fırsat bulup yorum yapamamıştım, şimdi yazayım....
İnsa bir kere kötü ile karşılaşınca her insanı öyle sanıyor ama öyle değil... 2. evliliğini yapıp havalarda uçan çok fazla kadın var...
Karşındaki insanla illaki bir ilişki için tanışmak zorunda hissetme kendini..sosyal bir arkadaş gibi düşün, ara sıra görüşün, konuşun, tanıdıkça zaten olur yada olmaz gibi bir fikrin oluşur..
Kuzum ne güzel gidebileceğin bir sahilin var.
Deniz sesleri martı sesleri oh misss...
Burada sahil değil su birikintisi bile yok
Sağol canım.
Evet, aslında kendimi sorumlu tuttum bundan...
Menülerim ortada zaten, artık yemek yemek benim için bir zevk olmaktan çıktı, sadece yaşamak için yiyorum... kaçamağım yok neredeyse...
Sporsuz olmuyor farkındayım, eşim niyeyse (sanırım zayıflamamdan memnun değil) koşu bandını getirtmekte hiç adım atmıyor.
Dağ yürüyüşüne çıkalım dedim, önce tamam dedi, sonra ufak bir tartışmamızda "senle yürümeyecem" dedi... Şimdi yürüyelim diyor ama şimdide ben istemiyorum, her kavgada çocuk gibi küsüp yürümeyecem diyecek, çekemem açıkçası...
Yürüyüş hariç hiçbir spor bana kilo verdirmiyor(hemen hemen her sporu denedim daha önce)
Çaresizim...
Cok sagolun kızlar iyiki varsınız gercekten bunlari konuşacağım kimse yok cevremde konusursamda yanlış anlaşilabilirim diye cekiniyorum açıkçasıCurukElma yazdıklarını okudum canm kendini hazır hissetmiyorsan görüşme zaten germe kendini zaman ver biraz daha kendine. Önceden ne yaşadığını bilmiyorum ama herkes aynı değil canım bunu da unutma
Sağol hayatımbencede abla ya
saolun kızlar nasip degilmis demek
cok etkileyecegini sanmıyorum cnm
oyoe oldu
masAllah cnm cok guzel herseyin yolundw olmaskna sevndm
saol cnm
verirsin vence cnm hemen harekete gec
bencede uygyn gibi sanki ama kızlar daha iyi bilir
afiyet olsun canım eslere sikinti olabiliyor bazen cidden benimki de arada söylenir ama kilo problrmi onunda oldugu icin fazla bisey diyemiyor
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım evet demgesiz olmuş
afiyet olsun canım
afiyet olsun cok gecmis olsn cnm ya toparlarsn bi an once insAllah verirsin tabiki istesen senin menülere gore bence eksin az bile oluyor cok erken kapatiyorsn
aksam hic olmamis cnm afiyet olsun
saol cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
günaydın cnm
Afıyet olsun canım
Sanırım bende böyle oldum soldaki gibiydim ayniBu arada değişimlere ne diyonuz ağzım açık kaldı benmEki Görüntüle 2286175
Bakalım biz nasıl olacağızSanırım bende böyle oldum soldaki gibiydim ayni
Yavas verdigin icin olabilirmi canim bende li 10 kiloyu baya kisi farketti çünküBakalım biz nasıl olacağız
10 kg verdim ama farkeden bir Allah'ın kulu yok, eşim bile yorumsuz
Bilmiyorum canım, önemli de değil zaten...kendim için vermiyor muyum zaten...Yavas verdigin icin olabilirmi canim bende li 10 kiloyu baya kisi farketti çünkü
Afiyet olsun tatlımGUNAYDINLARRRR
Dunku menumu bıldırımım
Sabah10.00
2 yk yumurtasız menemen
1 tane top yumurta
1 kk peynır
5 zeytın
1 tb ekmek
Cay
16.00
2 kasık kısır
Bolca salata
20.40
Avuç içinden az fazla fırnda gogus eti
4 yk bulgur pılavı
4 ucgen dılım karpuz
1 kase salata
Dimi ama üzgünüm şuan yüzüyorumKız yüzüp napican okadar işin gücün var dinlen hem bu hafta boşver yüzme sen
Evet abla geç kaldı diye yemedim bir lokma alıp bıraktım zaten iştahım yok artı bugün düğün var karnım fazla çıkmasın diye de yemedimsen bilirsin tabi cnm
Ama Allah herzaman insanin karsisina firsatlar cikarmaz
Bunlari degerlendirip degerlendirmemek bizim elimizde
Biri kötü oldu diye hepsi kötü cikacak degil
Daha cok gencsin ve sevmek sevilmek seninde hakkin
yooo kimse oyle bisey demedi
bjrlikte biseyler yapmak sadece yemeklemi oluyoryine filminize bakin
Bide veremiyorum dedikce veremezsin
Daha azimli istekli olman lazim
Bunun icinde saglikli menuler spor sart
sen bu kiloda öyle diyosan biz ne yapalim
Kiz sen nasil karataya basladin birak meyveyi falan bu hafta guzel bi eksiyle gel :))
sende liste stresimi vardi acaba cnm yoksa senin kekmi işe yaradi :)) bi sürü kurumeyve yulaf vs.
keske yanina biseyler alsaydin cnm
Arada ac kalmak iyidir ama sen o kadar spor yapmisin iyiki düşüp bayilmamişin
guzel gorunuyor cnm
Biz aslinda aksam sonrasi meyve olmasin diyoruz ama heralde senin listende var
cok gecmis olsun ponim yaa bugun nasilsin
Azmettikten sonra tabiki verirsin cnm
Hem sen dikkat edince verebilen birisin
yuruyusun sakincasi olmaz cnm lesliyi bilenedim
Ayaklarini kaldirinca agrin oluyorsa zorlamadan fazla kaldirmadan bi dene istersen
Baslangicta 3 mil fazla once vucudu alistir biraz
kizmicaksak burda işimiz nehatalarini biliyosun zaten cnm
toplamda meyve fazla olmus cnm 2 porsiyonu gecmemek lazim
Karpuzlar fazla
aksam cok geçe kalmis cnm
kepek ekmek yerine tb yada cavdar alsana cnm hem doyurucu hem daha saglikli
Krem peynirde hic doyurucu olmaz beyaz peynir daha iyi
Bide krem peynirleri kalmis peynirlerden yapiyolar :))
kubra kac saattir uyuyosun
Cuma öğleden beri yoksun cuma menun eksik
Güne fazla sekerle başlamışın digerleri guzel
haslamis arada yenebilir ama kalorisinden cok glisemiks indeksi yüksek oldugu icin fazla tercih etmiyoruz
aksam cok geçe kalmis tatlim
Sabah zaten helva yemişin kurabiyeye gerek yoktu
Savunman kabul edilmedi :)) kahvaltiyi zaten öğlen yapmisin daga saglikli bi ara olabilirdi
kötümü gecti cnm ne oldu
dunde herkes geç yemis :) aksam karpuz miktari fazla cnm
Zaten karbon olarak pilav varmis az da degil
Çok Geçmiş olsun tatlım ben alıntıları atlıyormuyum acaba. Çoğu şeyi görmüyorum sanki.Olabilir kaptanım ne dokundu bilemedim
Kilo alırım diye korkudan yaptığım kekten yiyemiyorum
Geçmiş olsun canımBugün ateşim ve baş ağrım var ama daha iyiym çok şükür.
Yazdığını okumadım sanırım kaçırdım tatlım. Kendin için yaşa ve insanları tanımak için şans ver kendine.Cok sagolun kızlar iyiki varsınız gercekten bunlari konuşacağım kimse yok cevremde konusursamda yanlış anlaşilabilirim diye cekiniyorum açıkçası
ben almayim tesekkirler:)))Kalkıyımda ara öğünümü yiyim temizlk yapaym var mı katılmak isteyen spor olur
mor pantalonlu zayiflayinca cirkinlesmis benceeBu arada değişimlere ne diyonuz ağzım açık kaldı benmEki Görüntüle 2286175
Aynı şeyi bende düşündüm de yazmadım motivasyon kaybı olmasın diyemor pantalonlu zayiflayinca cirkinlesmis bencee
Bahanelerin kabul edilmediSağol canım.
Evet, aslında kendimi sorumlu tuttum bundan...
Menülerim ortada zaten, artık yemek yemek benim için bir zevk olmaktan çıktı, sadece yaşamak için yiyorum... kaçamağım yok neredeyse...
Sporsuz olmuyor farkındayım, eşim niyeyse (sanırım zayıflamamdan memnun değil) koşu bandını getirtmekte hiç adım atmıyor.
Dağ yürüyüşüne çıkalım dedim, önce tamam dedi, sonra ufak bir tartışmamızda "senle yürümeyecem" dedi... Şimdi yürüyelim diyor ama şimdide ben istemiyorum, her kavgada çocuk gibi küsüp yürümeyecem diyecek, çekemem açıkçası...
Yürüyüş hariç hiçbir spor bana kilo verdirmiyor(hemen hemen her sporu denedim daha önce)
Çaresizim...
madem hastasin dinlensene cnm niye işe kalkiyonBugün ateşim ve baş ağrım var ama daha iyiym çok şükür.
kimi eşler simarmasinlar diye yorum yapmazlar :))Bakalım biz nasıl olacağız
10 kg verdim ama farkeden bir Allah'ın kulu yok, eşim bile yorumsuz
aksam biskuvi yerine pro olmaliydi cnmDünkü menüm
06:00=== 1 haşlama yumurta
20 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık
12:30=== 1 çay bardağı ceviz
18:00=== 3 adet kakaolu petibör bisküvi
2 kase salata
2 lt su
biseyler derkennnnnEvet abla geç kaldı diye yemedim bir lokma alıp bıraktım zaten iştahım yok artı bugün düğün var karnım fazla çıkmasın diye de yemedimakşam düğünde atıştırırım artık. Kızmayın yani bana sağlıksız bir gün olacak bugün baştan söyleyeyim
sisko olmaktan iyidir :))Aynı şeyi bende düşündüm de yazmadım motivasyon kaybı olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?