- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.181
Hilalim dünya yansa bı kalbur samanim yanmaz benim ama işte yavrularin sagligi olunca söz konusu dengem alt üst oluyor ,Rabbim büyük imtihanlar vermesin ..Maalesef her zamanki tavırları böyle canim. Küçüklükten beri fazla müsamaha gosterildi kendisine oda bunu kullanmaya devam ediyor. Yasi kucukte degil. Yok anlamaz hala konusmuyoruz
Yarin yiyebilirsin canim
Tarti öncesi bu menü hic olmamis
Gel kiz gelll bu ara hepimiz kayiplardayiz
Tamam canim
Hosgeldin dilegimm ay keyfin yerine gelmis cok sevindim vallaa
Afiyet olsun dilegim
Kuzu ne deyimki bu hafta evet zordu senin icin ama salmaman lâzımdı
Hosgeldin tatlim iyim sen nasılsın
Dilegim daha onceden yaptin gene yapacaksin sende o azim var
Oturup konusmaktan baska care yok gibi nirancim sonucta ikinizinde cocugunuzun sağlığı söz konusu. Sen akıllı kadınsın eşinin bi zayıf noktasi vardir oraya odaklanmaya calis ordan vur onu belki öyle anlar durumun ciddiyetini
Afiyet olsun canim
hayirdir canim niye boyle oldun bugün
Bilmiorum ki dun hemen hemen tum gün disardaydik ondan mi olduMaalesef her zamanki tavırları böyle canim. Küçüklükten beri fazla müsamaha gosterildi kendisine oda bunu kullanmaya devam ediyor. Yasi kucukte degil. Yok anlamaz hala konusmuyoruz
Yarin yiyebilirsin canim
Tarti öncesi bu menü hic olmamis
Gel kiz gelll bu ara hepimiz kayiplardayiz
Tamam canim
Hosgeldin dilegimm ay keyfin yerine gelmis cok sevindim vallaa
Afiyet olsun dilegim
Kuzu ne deyimki bu hafta evet zordu senin icin ama salmaman lâzımdı
Hosgeldin tatlim iyim sen nasılsın
Dilegim daha onceden yaptin gene yapacaksin sende o azim var
Oturup konusmaktan baska care yok gibi nirancim sonucta ikinizinde cocugunuzun sağlığı söz konusu. Sen akıllı kadınsın eşinin bi zayıf noktasi vardir oraya odaklanmaya calis ordan vur onu belki öyle anlar durumun ciddiyetini
Afiyet olsun canim
hayirdir canim niye boyle oldun bugün
a.selam HosgeldinSelam kızlar
afiyet olsunMenumu yazayim beni idare ettiğiniz için teşekkür ederim
Kahvaltı 2.00
Biraz peynir
Domates
Salatalık
1c.k tereyağı bal
1 parça bazlama
Arada kahve
Aksam
Tavuklu salata
2 kaşık kadar közlenmiş patlıcan
Bol su
telafi edersin insallahBu hafta diyet yalan oldu ne yazikkibahane biliyorum ama doğru düzgün yemek yapamadım genelde dışardan yada makarna kahvalti tarzı birşeyler hazırladım açıkçası diyet yapacak ne duzenim nede pisikolejim vardı
Aşırı yemelerim olmadı ama yarın artı olmayabilirim yani
Çok özür dilerim
a.selam Cok sükür sen?Selamlaaaaarreerr
Nasılsınız hanımlarrrr
Handandandan kuzum keyfim yok demişsin, yapabileceğimiz birşey var mı senin için
inşallah azminle tekrardan dilediğin kilona düşersin.Resimlere bakınca ne kadarda çok kilo aldigimi daha net görüyorum
Dün eşimin telindeki fotolara bakarken 2 sene önceki bir fotoğrafimizi gördüm büyük ihtimalle 65 kilo olduğum zamanlar nasilda zayifim güzelim:) hatta onun yanında minyon gibi görünüyorum ki iri kemikliyimdir:)
Ama şuan kocamanim sankio fotoğrafi kendi tel ekran görüntüsü yapicam inşaallah motive eder beni
eşinle tekrar konuşup anlamak istemiyorsa en azından şeker hastalığı konusunda kızınla tekrardan konuşabilirsin. Belkide kendisi babasını bu konuda frenleyebilir benim için sağlıksız yemek istemiyorum diye. Belki küçük bi ihtimal ama denenebilir. İnş orta yolu bulursunuz.Teşekkür ederim canım ilgin için..
Değerli takım arkadaşlarım, hepiniz sordunuz teşekkür ederim ama cevap yazacak güç bulamadım kendimde...
Ama artık yazmam lazım...
Eşimle çocukların eğitimi, terbiyesi, giyimi, boş zamanlarını değerlendirmeleri vs.. hemen hemen tüm konularda çatışıyoruz, tabi böyle olunca bir konuda hangimiz toleranslıysak çocuklar onu kullanıyor...
Mesela ben çok fazla film izlemelerine karşıyım, baba ise tüm gün izleseler niye demez...bu konuda babaya yapışıyorlar, kontrol edemediğim durumlarda onları hep film izlerken buluyorum ( tabletten izliyorlar, odalarında olunca farkedemeyebiliyorum)
Giyim konusunda baba sıkı, onda da beni kullanıyorlar annem izin veriyor diye( baba tayt giymelerine, sıfır kol elbise giymelerine karşı)
Bende asıl patlak veren mevzu... Haftanın 3 günü okçuluk kursları var, Çarşamba günü giderken benide eve bırakın dedim, çocuklar "annemiz gelmesin" dediler, eşimde "tmm" dedi.... Çok üzüldüm tabi, eşimde çocuklara dondurma alacağını söyledi (yarım kiloluk paket 2 kızım için)...ben sadece haftada 1 gün yemelerine izin veriyorum, onun haricinde izin vermiyorum diye çocuklar kendileriyle gitmemi istemiyorlar...
Bende küçük kızıma dikkat edilmezse bir kaç yıla şeker hastalığı olacağının teşhisi kondu, bu nedenle şekerli besinler fazla tüketmelerine izin vermiyorum...(şeker hastalığının tüm belirtileri var, şekeri diğer çocuklara göre çok yüksek)... Bu sağlık konusunda bile eşimin bana destek vermemesi beni çok üzdü açıkçası.. kızım henüz 8 yaşında, ben şimdi dikkat etmezsem hastalık süreci hızlı ilerleyecek biliyorum...
O kadar üzüldüm ki bu anlaşmazlığa, bı aklım dedi "çocukların hepsini babaya bırak, çek kapıyı çık, ne halleri varsa görsünler"... bugün kızkardeşlerimle konuştum kendine gel, olur mu diyorlar, karışma ne yerlerse yesinler diyorlar...
ama ben anneyim ilerde kendimi suçlamak istemiyorum dikkat etmedim diye...
Sizi ne diyorsunuz?
afiyet olsunSABAH 11.40
1 haşlanmış yumurta
1 bardak çay
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM 19.00
yarim tabak patlıcan yemeği (kızartma degil)
1 kase mercimek çorbası
Su şimdilik 2 litre
bu değişken havalar insanı mahvediyorBugün çok çok sağlıksız bi gündü benim için sabah elim yüzüm şiş uyandım yataktan kazıdım adeta kendimi ve nitekim sonra geri yattım nerdeyse akşama kadar hala da başım ağrıyor ensem alnım gözlerim catliycak gibi ağrıyor
Sıcaklardan mi neden bilmiyorum ben hiç hafif hissetmiyorum bu ara kendimi
Afiyet olsunMenumu yazıyım canlar
11.00
Tam bugday ekmegının bır tarafını yumurtaya batırıp fırında kızarttım {2 tam bugday ekmegı yedım bu sekılde}
Domates salatalık
Semız otu
Cay
1 kk peynır
16.00
2 kayısı
1 seftalı
1 kase yogurt
19.30
1 kase tarhana corbası
Avuç içi kadar tavuk gogsu
Bolca salata
2 ucgen dılım karpuz
Su 2bucuk lt
40 dk orta tempoda yuruyus 80 puanFit mutlu anne
Aynen oyle cnma.selam Hosgeldin
afiyet olsun
telafi edersin insallah
a.selam Cok sükür sen?
inşallah azminle tekrardan dilediğin kilona düşersin.
eşinle tekrar konuşup anlamak istemiyorsa en azından şeker hastalığı konusunda kızınla tekrardan konuşabilirsin. Belkide kendisi babasını bu konuda frenleyebilir benim için sağlıksız yemek istemiyorum diye. Belki küçük bi ihtimal ama denenebilir. İnş orta yolu bulursunuz.
afiyet olsun
bu değişken havalar insanı mahvediyor
Afiyet olsun
Sagol canıma.selam Hosgeldin
afiyet olsun
telafi edersin insallah
a.selam Cok sükür sen?
eşinle tekrar konuşup anlamak istemiyorsa en azından şeker hastalığı konusunda kızınla tekrardan konuşabilirsin. Belkide kendisi babasını bu konuda frenleyebilir benim için sağlıksız yemek istemiyorum diye. Belki küçük bi ihtimal ama denenebilir. İnş orta yolu bulursunuz.
afiyet olsun
Afiyet olsun
İyi geceler. İnşIyi geceler kızlar sabah grsrzbol eksileriniz olsun insAllah
Iyı geceler canımIyi geceler kızlar sabah grsrzbol eksileriniz olsun insAllah
a.selam Hosgeldin
afiyet olsun
telafi edersin insallah
a.selam Cok sükür sen?
afiyet olsun
Afiyet olsun
Güya bu hafta yarisiyorduk erken attım havlu benSabah 1 dilim yumurtalı kmek
Domates
Salatalık
Öğlen 3 köfte
Akşam semizotu salatası
2 kaşık Kahvaltılık sos
İnşallah 1 üstü gitmiştirBenimde yarin diyetisyen kontrolüm var bakalim kac kg gitti.yalniz bu hafta kizim hastalandı Üstün e ben regl oldum.diyete genel anlamda uydum sayılır.suyu az ictim ve spor pek yapamadim.bence 1 kg gitti evdeki tartımda hata olabiliyor.bakalim.tartiyida yeni aldım ama memnun degilim
Allah yardımcın olsum canım belkıde bebış kucagında sımdıKizlar gece 3 bucukta suyum gelmeye basladi arkasi nisanim geldi suanda hastanedeym yatisim yapildi sancilarimda var hafif insallah bugun yavrumu alcam kucagima. Dua edin benim icin normal bi sekilde gelir insallah
İnşallah bir nefeste bebeğini kucağına alırsın canımKizlar gece 3 bucukta suyum gelmeye basladi arkasi nisanim geldi suanda hastanedeym yatisim yapildi sancilarimda var hafif insallah bugun yavrumu alcam kucagima. Dua edin benim icin normal bi sekilde gelir insallah
önemli değil cnmSağol zahmet verdim sana
biraz gec oldu ama ne guzel gule gule kirlej Allah kolaylık versin benimdr trmizlik yapmam gerek ama bekliyorum bu hafta artik pazartesi baslarim bendekurallara vakıf kaptan yardimcim
6 ay dolmadan mezun kilonun ustundeysen giremen listeye
En iyisi bogazini tut sen
bu iyiye işaret
sen terliklik yemiyosundurki
Ekimi bende ozledim hatta bugun aklima geldi
@ekim2009 canom dönmedin mi eve
uzun sureli aclik aslinda daha saglikli cnm
Sık yedikce insülin daha cok oynuyor
2 gunde biraz daha gayret et 500 daha gitsin cnm
hayyy masallahhhh
Darisi bana
en azindan persembe gec birakma cnm
aksam salatada iyi olurdu cnm kuru bi gün olmuş
Misafirler kimler
Cuma bildirimi unutma
ohhh valla keyif sende ne guzel
Bende evi alt üst ettim topliyamiyom
Oturma odasinda dolabi cekip arkasini temizkedim
Tül mekanizmali onu cikardim yikaniyor pencereleri sildim
Koltuklari, arkalarini silcem
Tavan tahta onlar silinecek
Eşim biraz once geldi kahvalti yaptik :))
Simdi devam edecem
bazen olabiliyor cnm net yavas oluyor heralde
aynen saol cnm dun acısını cektim ama tum gun yattim bas agrisindan66 ya inmiştim bu sabah 70.4 gördümçevrem almamıssin diyor ama bence aldım
kesinlikle en sevdiğim ama benim genelde 9-17 oluyor
ohh miss gibi enerji patlamış
operadan mi giriyorsun demi biz butun sorunları operadan girerek çözdük çünkü
kendime deneme süresi başlattım abla bu üç hafta da altına inmem gerek üçüncü cuma 65 olmalıyım
afiyet olsun canımMenü
Sabah(10:40)
1/2 simit
1 kk peynir
Domates
3 zeytin
Ara(15:00)
10 fındık
Türk kahvesi
Akşam(18:00)
2 YK pilav
4 YK nohut
1 baget
Su:3 lt spor : 60 dk yürüyüş 15 dk bölgeselFit mutlu anne 165 puan
afiyet olsun canım12:00=== 2 kk peynir
Domates, salatalık
17:00=== 4 yk kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 lt su
gozun aydin cnm cok sevindm temiz cikmaisnaCanm bnde kızımın ultrasonunu çektirdim sonunda şükür bişey çıkmadı ordan halama geçtim düğün var kuzenimn yarından sonra bişeye ihtiyacı var mı diye ordan geldim işte ev işi yapıyorum bi yandan bahçe sulanıyor çok açım bi de
afiyet olsun canımEmz anne Menüm
10.30 sabah
1 d ekmek
3 d peynir
Domates salatalık
1 yumurta
3 kiraz
15.30 öğle
1 d ekmek
6 zeytin
18.00 akşam
4 yk patatesli tavuk yemeği
1 kase cacık
19.00
2 kayısı
Su 2
afiyet olsun canımsabah 09:00 sutlu kahva
11.30
2 ceviz
kk peynir
5.6 patates firinda
1 yumurta
18.00
6.7 sarma
yesil sogan
2 kasik cacik.
1 yarim ay karpuz
spor 20 dk tempolu yuruyus 30 dk babntda kosu 220 puan
su 2 oldu.yatana kadar 3 olur
aynen saol cnmAy ne bilym ilkdefa boyle bisi duydum kendisinden devami gelmez umarim
Keske heryer biraz serinlese cnm
Aynen serinlik iyi geldi yarin dahada serin olcakmis 22 derece diyor ama bakalm
Oh masallah ne guzel olmus sporunuda yapmissin
afiyet olsun canımMerhaba kızlar
Menümü yazayım
Sabah 09.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1.5 dilim tbe
5 zeytin
Domates salatalık
Ara öğün 11.30 sütlü nescafe
16.00 yemeğimiz
Köri soslu tavuk
5 kasık makarna
Salata (hastane işimiz vardi)
Ara öğün 20.30
Yoğurt 2 kayısı
2 ceviz
Su 2.5 lt
afiyet olsun canımBugünkü Menü
Kahvaltı 10.00
2 yumurtadan omlet
Yarım domates
5 zeytin
4 parça beyaz peynir
Ara 14.30
Bir sütlü lahve
Bi avuç frenk üzümü
Akşam 16.30
Arkadaştaydım
Bi pasta dilimin yarisi (çok küçüktü)
Bi sütlü kahve
Pasta yediğim için başka bişey yemedim
2 litre su
30dk tempolu yürüyüş 60 puan
Fit mutlu anne
masAllah cnm ya bendd görürüm istediğim rakamlari insAllahTamam sen olmuşsun :)))))
İlk öğün 12:30 da. 2 haşlanmış yumurta, 30 gr kadar beyaz peynir, 6 adet zeytin, söğüş, 1 dilim ekmek, 3 tam ceviz, 1 bardak süt
Sonraki öğün 19:15 gibi 120 gr kadar et, balık tavuk, 2 bardak ayran, salata, 1 dilim ekmek
Gidecek gidecek :)))
Ekim abla izinde tatil yapıyor
103,3 en fazla
Olsun kız sopayı terliği göster :)))
Bence de iyi oluyormuş, ben uygulayamam sanmıştım ama sanki iyi geldi bana
Kız boğazını tur hemen
Daha fazla alma kilo
afiyet olsun canımMenümü yazayım kızlar iki gündür fazlaca aktif değilim dalış grubuyla dalışa gidiyoruz sürekli
Sabah (08.30)
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim beyaz peynir
2 yumurta ile omlet
Domates-salatalık
ÖĞLE YOK
Ara(14.00)
1 adet haşlanmış mısır
AKŞAM (21.00)
1 bardak süt
Spor: 2 saat normal yüzme 120 puan
1 saat tempolu yüzme 240 puan
Toplam:360 puanFit mutlu anne
cnm herkes yqzmis zaten pek yorumum olamayacak bu konuda ama kimse değişmiyor kardesin bile olsa konuşmayı dene anlamıyorsa değismiyorsa da biseyler bosvermeyi dene kendini yipratmaKizlar bugün gelemedim isyeri tadilatta bi yandan heryer heryerde bi yandan seanslar hic bos kalamadim. Az öncede kardesimle birbirimize girdik. Ablam evde çalışmıyor evin işleri yemek cocuklar filan hepsi omun üzerinde. Sitenin aidatı verilecekti 400 tl. Gecen gun annem hepiniz 100 tl verin dedi. Bende ablamdan alma anne 150 150 merveyle ben vereyim dedim. Kardesimde banane benim çocuklarım mi dedi. Orda bisi demedim. Az önce gene konu açıldı ablam evde değildi. Bende dedim kızın parası yok sen hala neyin lafını yapiyosun filan dedim. Oda sigara icme o zaman filan geldi bunun lafını yaptı. Bende benim sigara paramı senmi veriyosunda bana hesabını yapıyorsun dedim. Birbirimize girdik iyice. Annemde beni susturmaya çalışıyor dedim sen kimi susturuyosun susturacağın kisi orda karşısında kim olduğunu unutuyor git onu sustur önce sonra bana gel dedim bide annemle birbirimize girdik. Yani Bu konuda benmi haksızım. Gidip sevgilisine 500 liraya hediye alabiliyor ablamin parasi yok o vermesin deyince benim ictigim sigaranin hesabını yapıyor. Delirmekte haksizmiyim bu konuda
afiyet olsun canımKızlar menümü unutmadan yazayım
10.00 1 kase meyve salatası
12.30 2 şiş tavuk
1 ayran
18.15 1 koca kase yoğurt
Dereotu
Su: 3 lt
saol cnm aynen ayarlayalim cnmIyı geceler kızlarrrr gunduz yoktum nette sıkıntı vardı sonrada ıslere daldım alıntıları aldım bısmıllah deyıp baslıyorum afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
cok sacma batıl ınanç bence canıö
afıyet olsun canım
en kısa zamanda ıyılesır ve bandajdan kurtulursunuz ıns canım bu surecte sabırlı olup dayanacaksınız elden baska bısey gelmıyo malesef
oyyy okurken yoruldum masallah mısafır trafıgıne kolay gelsın canım
afıyet olsun canım
ıns canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
oh masallah enerjı patlaması dıyosun en kısa zamanda bırlıktede ayarlayalım kıskandım bak
masallah sporlara ben yuruyusten ılerıye gıdemedım daha
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyetnolsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
zor valla allah kolaylık versın tatılemı geldıler sana konaklama bedava
afıyet olsun canım
allah sabır versın canım bes parmagın besıde bır degıl herkesın dusuncesı,yapısı farklı ve degısmez degıstıremezsınde zaten bosverıp sen ıcınden gelenı yap belkı hatasını anlar bı uzlasmaya varırsınız sonucta kardessınız
afıyet olsun canım
afiyet olsun canımBugunku menum
8.00
2 tb ekmek
1 yumurta
9 zeytın
Domates salatalık cay
13.00
1 tatlı kasıgı yagla patlamıs mısır bır kase
1 bardak ayran
3 ucgen dılım karpuz
17.00yesıl cay
1 fıncan kahve
19.30
4 yk makarna
1kase semız otlu yogurt
1 kase salata
Yarım kıbrıt kutısu kadar bıtter cıkolata
Su 2bucuk lt
60 dk orta tempoda yuruyus 120 puanFit mutlu anne
spor icin eklemeyi unutmusum.canimFit mutlu anne
Moralim bozuk bu ara
afiyet olsun canımDünkü menüm
SABAH 11.00
1 tavada yumurta
Salatalık domates
2 kk peynir
4-5 tane zeytin
1 çk tahin pekmez
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
1 fincan sütlü türk kahvesi
2 tane hurma
AKŞAM 19.00
2 kase cacık
3-4 kaşık da tavuk minik minik doğranmıştı
3 yk bulgur pilavı (kv kızdı ne diyeti sen emziriyorsunfalan filan ye şunu süt olur bulgurda dedi. O yüzden yedim)
Su 2.5 litre idi
afiyet olsun canımmerhaba kızlar dün menümü yazmayı unutmuşum. çünkü çoook yorgundum. misafir de 1 de gitti. gider gitmez uyudum.
sabah 09.00 1 muz
öğle yok
ara 1 sade Türk kahvesi
akşam 1 porsiyon tavuk yemeği.
3 kaşık alinazik.
tavuk yemeği lavaşa sarılı tavukgöğsü içinde ceddar peyniri mısır var üzerine beşamel sos ve kaşarla fırına veriliyor aslında kalorili bir yemek biliyorum ama çok acıkmış ve yorulmuştum. kenime güya alinazik yapmıştım ama açlıktan ikisini de yedim. bugün sporla telafi ederim inşallah. tartıldım kilom aynı Allahtan
su 3 olmuştur
ay masAllah değişime gelSelam kızlar
İşte benim başarı öyküm
Diyebilmeyi çok isterdim
Merhaba güzel insanlarsize küçük çaplı zayıflama serüvenimden kısaca bahsetmeye görsellerle birlikte geldim umarım bunu paylaşabiliyoruzdur :) hemen neler yaptığımdan bahsedeyim ama öncesinde kaçtan kaça gelebildiğimi söyleyeyim 78 kgden 59 kgye düştüm. Evet bu bazılarınız için oda kilomu be yavrum! ben nelerle uğraşıyorum dedirtebilir ama herkes kendi çapında kendine sağlıksız gelen bir kiloyla boğuşuyor mesela benim boyum 162 cm ve 65i geçirdiğim anda daralmaya başlıyorum yürürken tıkanıyorum ve sürekli öfkeli oluyorum depresyona giriyorum dışarı çıkamıyorum herkes bana bakıyor kilomla alay ediyor gibi hissediyorum takıntım var bu konuda. Neyse gelelim nasıl verdiğime :) 2 öğün beslendim min karbo alarak, karatay gibi düşünebiliriz kahvaltı ve akşam yemeği olmak üzere. Fakat karatay gibi kısıtlayıcı olmadım besinlerde pilavımı makarnamı yedim akşam fakat 2 yk tükettim. Her akşam mutlaka ayran içtim ev yoğurduyla yaptığım. Bence yoğurt bel çevresini inceltmede çok etkili bende öyle oldu. Kahvaltılarımda hergün mutlaka 1yumurta, bolpeynir, 1domates/1salatalık yedim ekstra hergün bu menüye birşey ekledim mesela birgün yarım simit, birgün yarım mısır vs vs kısaca eklemek istediğim herşeyin miktarını min seviyeye indirdim. Çay içtim siyah bildiğimiz hiçte ödem tutturmadı günde 2 defa sütlü nescafe içtim + 1,5 lt su içmeye özen gösterdim wc problemimi bu ikisi çözdü asla kabız kalmıyorum düzene girdi. Su ben pek içemiyorum çokta hareketli bir yaşama sahip olmadığım için abartmıyorum yakabildiğim kadarını içiyorum işte yeterli geliyor bana. İşte bu kadar dostlar umarım faydalı olur sizlerede :)
Merhaba güzel insanlarsize küçük çaplı zayıflama serüvenimden kısaca bahsetmeye görsellerle birlikte geldim umarım bunu paylaşabiliyoruzdur :) hemen neler yaptığımdan bahsedeyim ama öncesinde kaçtan kaça gelebildiğimi söyleyeyim 78 kgden 59 kgye düştüm. Evet bu bazılarınız için oda kilomu be yavrum! ben nelerle uğraşıyorum dedirtebilir ama herkes kendi çapında kendine sağlıksız gelen bir kiloyla boğuşuyor mesela benim boyum 162 cm ve 65i geçirdiğim anda daralmaya başlıyorum yürürken tıkanıyorum ve sürekli öfkeli oluyorum depresyona giriyorum dışarı çıkamıyorum herkes bana bakıyor kilomla alay ediyor gibi hissediyorum takıntım var bu konuda. Neyse gelelim nasıl verdiğime :) 2 öğün beslendim min karbo alarak, karatay gibi düşünebiliriz kahvaltı ve akşam yemeği olmak üzere. Fakat karatay gibi kısıtlayıcı olmadım besinlerde pilavımı makarnamı yedim akşam fakat 2 yk tükettim. Her akşam mutlaka ayran içtim ev yoğurduyla yaptığım. Bence yoğurt bel çevresini inceltmede çok etkili bende öyle oldu. Kahvaltılarımda hergün mutlaka 1yumurta, bolpeynir, 1domates/1salatalık yedim ekstra hergün bu menüye birşey ekledim mesela birgün yarım simit, birgün yarım mısır vs vs kısaca eklemek istediğim herşeyin miktarını min seviyeye indirdim. Çay içtim siyah bildiğimiz hiçte ödem tutturmadı günde 2 defa sütlü nescafe içtim + 1,5 lt su içmeye özen gösterdim wc problemimi bu ikisi çözdü asla kabız kalmıyorum düzene girdi. Su ben pek içemiyorum çokta hareketli bir yaşama sahip olmadığım için abartmıyorum yakabildiğim kadarını içiyorum işte yeterli geliyor bana. İşte bu kadar dostlar umarım faydalı olur sizlerede :)
Eki Görüntüle 2287847 Eki Görüntüle 2287848
afiyet olsun canımMerhaba arkadaşlar,
Günümün çoğu dışarda gecti, bazı şeyleri halledemedim ama neyse
Menü yok bende çünkü buna menü denmez
saat 10.00
Evden cıkarken 2 tost ekmeğinden yumurtalı ekmek yedim.
Saat 11.00
Çilekli milkshake içtim kücüktü
Saat 15.30
Yarım ay karpuz
Akşam 16.30
Yarım tabak tavuk çiğeri sotesi
Yarım kase yoğurt
Su 2 litre
20 dk tempolu yürüyüş 40 puanFit mutlu anne
Leslie de yapıcam öğlede yapamadım evde olmadığım için
Leslie power walk 30 dk x3,5 = 105 puanFit mutlu anne
Kızlar kızlar gelem mi sizi bir kez öpem miNaparsınız bakalım
aleyküm Selam cnmSelam kızlar
afiyet olsun canımMenumu yazayim beni idare ettiğiniz için teşekkür ederim
Kahvaltı 2.00
Biraz peynir
Domates
Salatalık
1c.k tereyağı bal
1 parça bazlama
Arada kahve
Aksam
Tavuklu salata
2 kaşık kadar közlenmiş patlıcan
Bol su
bende bu hafta beğenmedim kendimi canımBu hafta diyet yalan oldu ne yazikkibahane biliyorum ama doğru düzgün yemek yapamadım genelde dışardan yada makarna kahvalti tarzı birşeyler hazırladım açıkçası diyet yapacak ne duzenim nede pisikolejim vardı
Aşırı yemelerim olmadı ama yarın artı olmayabilirim yani
Çok özür dilerim
aleyküm Selam cnm idare eder sen nasılsınSelamlaaaaarreerr
Nasılsınız hanımlarrrr
Handandandan kuzum keyfim yok demişsin, yapabileceğimiz birşey var mı senin için
çok iyi yöntem canım bende hiç yok sanki zayıf halim ilk başladığım halimi ekrana koyayım bende bari gaza gelmek içinResimlere bakınca ne kadarda çok kilo aldigimi daha net görüyorum
Dün eşimin telindeki fotolara bakarken 2 sene önceki bir fotoğrafimizi gördüm büyük ihtimalle 65 kilo olduğum zamanlar nasilda zayifim güzelim:) hatta onun yanında minyon gibi görünüyorum ki iri kemikliyimdir:)
Ama şuan kocamanim sankio fotoğrafi kendi tel ekran görüntüsü yapicam inşaallah motive eder beni
cvplanmstiTeşekkür ederim canım ilgin için..
Değerli takım arkadaşlarım, hepiniz sordunuz teşekkür ederim ama cevap yazacak güç bulamadım kendimde...
Ama artık yazmam lazım...
Eşimle çocukların eğitimi, terbiyesi, giyimi, boş zamanlarını değerlendirmeleri vs.. hemen hemen tüm konularda çatışıyoruz, tabi böyle olunca bir konuda hangimiz toleranslıysak çocuklar onu kullanıyor...
Mesela ben çok fazla film izlemelerine karşıyım, baba ise tüm gün izleseler niye demez...bu konuda babaya yapışıyorlar, kontrol edemediğim durumlarda onları hep film izlerken buluyorum ( tabletten izliyorlar, odalarında olunca farkedemeyebiliyorum)
Giyim konusunda baba sıkı, onda da beni kullanıyorlar annem izin veriyor diye( baba tayt giymelerine, sıfır kol elbise giymelerine karşı)
Bende asıl patlak veren mevzu... Haftanın 3 günü okçuluk kursları var, Çarşamba günü giderken benide eve bırakın dedim, çocuklar "annemiz gelmesin" dediler, eşimde "tmm" dedi.... Çok üzüldüm tabi, eşimde çocuklara dondurma alacağını söyledi (yarım kiloluk paket 2 kızım için)...ben sadece haftada 1 gün yemelerine izin veriyorum, onun haricinde izin vermiyorum diye çocuklar kendileriyle gitmemi istemiyorlar...
Bende küçük kızıma dikkat edilmezse bir kaç yıla şeker hastalığı olacağının teşhisi kondu, bu nedenle şekerli besinler fazla tüketmelerine izin vermiyorum...(şeker hastalığının tüm belirtileri var, şekeri diğer çocuklara göre çok yüksek)... Bu sağlık konusunda bile eşimin bana destek vermemesi beni çok üzdü açıkçası.. kızım henüz 8 yaşında, ben şimdi dikkat etmezsem hastalık süreci hızlı ilerleyecek biliyorum...
O kadar üzüldüm ki bu anlaşmazlığa, bı aklım dedi "çocukların hepsini babaya bırak, çek kapıyı çık, ne halleri varsa görsünler"... bugün kızkardeşlerimle konuştum kendine gel, olur mu diyorlar, karışma ne yerlerse yesinler diyorlar...
ama ben anneyim ilerde kendimi suçlamak istemiyorum dikkat etmedim diye...
Sizi ne diyorsunuz?
afiyet olsun canımSABAH 11.40
1 haşlanmış yumurta
1 bardak çay
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM 19.00
1 kase mercimek çorbası
Su şimdilik 2 litre
afiyet olsun canımMenumu yazıyım canlar
11.00
Tam bugday ekmegının bır tarafını yumurtaya batırıp fırında kızarttım {2 tam bugday ekmegı yedım bu sekılde}
Domates salatalık
Semız otu
Cay
1 kk peynır
16.00
2 kayısı
1 seftalı
1 kase yogurt
19.30
1 kase tarhana corbası
Avuç içi kadar tavuk gogsu
Bolca salata
2 ucgen dılım karpuz
Su 2bucuk lt
40 dk orta tempoda yuruyus 80 puanFit mutlu anne
hadi güzel eksilerlerle gel insAllah cnmBenimde yarin diyetisyen kontrolüm var bakalim kac kg gitti.yalniz bu hafta kizim hastalandı Üstün e ben regl oldum.diyete genel anlamda uydum sayılır.suyu az ictim ve spor pek yapamadim.bence 1 kg gitti evdeki tartımda hata olabiliyor.bakalim.tartiyida yeni aldım ama memnun degilim
afiyet olsun canımSabah 1 dilim yumurtalı kmek
Domates
Salatalık
Öğlen 3 köfte
Akşam semizotu salatası
2 kaşık Kahvaltılık sos
ayy insAllah sağlıkla almışsındr canım kucağına bi avazda insAllahKizlar gece 3 bucukta suyum gelmeye basladi arkasi nisanim geldi suanda hastanedeym yatisim yapildi sancilarimda var hafif insallah bugun yavrumu alcam kucagima. Dua edin benim icin normal bi sekilde gelir insallah
waaooww çok iyi kız ben seni yakalayamayacam bu gidişle arayı açtınKılo bıldırımımı yapıyım erkenden
Gecen cuma. 76.5
Bu cuma. 75
Fark 1.5
Yuzde 1.96 yanlıs hesaplamadıysam kahvaltuya komsumdayım unutmadan yazıyım dedım optum hepınızıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?