- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.201
Amin kuzum ama çocuk olunca tabiki isler istedigimiz gibi olmuyorHilalim dünya yansa bı kalbur samanim yanmaz benim ama işte yavrularin sagligi olunca söz konusu dengem alt üst oluyor ,Rabbim büyük imtihanlar vermesin ..
Canım benim bu haftayı telafi edicem bir şekilde sporada fırsat bulucam
Olabilir canim yorgunluktanBilmiorum ki dun hemen hemen tum gün disardaydik ondan mi oldu
Niye memnun degilsin canim tartındanBenimde yarin diyetisyen kontrolüm var bakalim kac kg gitti.yalniz bu hafta kizim hastalandı Üstün e ben regl oldum.diyete genel anlamda uydum sayılır.suyu az ictim ve spor pek yapamadim.bence 1 kg gitti evdeki tartımda hata olabiliyor.bakalim.tartiyida yeni aldım ama memnun degilim
Afiyet olsun canimSabah 1 dilim yumurtalı kmek
Domates
Salatalık
Öğlen 3 köfte
Akşam semizotu salatası
2 kaşık Kahvaltılık sos
Ayyyy pinarim ins hayirlisiyla kucagina almışsındırKizlar gece 3 bucukta suyum gelmeye basladi arkasi nisanim geldi suanda hastanedeym yatisim yapildi sancilarimda var hafif insallah bugun yavrumu alcam kucagima. Dua edin benim icin normal bi sekilde gelir insallah
Gayet guzel canim tebriklerKılo bıldırımımı yapıyım erkenden
Gecen cuma. 76.5
Bu cuma. 75
Fark 1.5
Yuzde 1.96 yanlıs hesaplamadıysam kahvaltuya komsumdayım unutmadan yazıyım dedım optum hepınızıı
Valla kendimi uzdugumle kaliyorum canim haklisinönemli değil cnm
biraz gec oldu ama ne guzel gule gule kirlej Allah kolaylık versin benimdr trmizlik yapmam gerek ama bekliyorum bu hafta artik pazartesi baslarim bende
aynen saol cnm dun acısını cektim ama tum gun yattim bas agrisindan
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
gozun aydin cnm cok sevindm temiz cikmaisna
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
aynen saol cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
masAllah cnm ya bendd görürüm istediğim rakamlari insAllah
afiyet olsun canım
cnm herkes yqzmis zaten pek yorumum olamayacak bu konuda ama kimse değişmiyor kardesin bile olsa konuşmayı dene anlamıyorsa değismiyorsa da biseyler bosvermeyi dene kendini yipratma
afiyet olsun canım
saol cnm aynen ayarlayalim cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
ay masAllah değişime gelKaratay a bende niyetleneyim diyorum çok zor gibi geliyor nedense
afiyet olsun canım
geç oldu ama günaydın canım
aleyküm Selam cnm
afiyet olsun canım
bende bu hafta beğenmedim kendimi canım
aleyküm Selam cnm idare eder sen nasılsın
çok iyi yöntem canım bende hiç yok sanki zayıf halim ilk başladığım halimi ekrana koyayım bende bari gaza gelmek için
cvplanmsti
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
hadi güzel eksilerlerle gel insAllah cnm
afiyet olsun canım
ayy insAllah sağlıkla almışsındr canım kucağına bi avazda insAllahbizi de haberdar et
waaooww çok iyi kız ben seni yakalayamayacam bu gidişle arayı açtın
Tebrikler canim super bi eksi gercekten kilona goreGeçen hafta: 48 kg
Bu hafta: 46.9
Fark:1.1
Yüzde:%2.3
Ben izninle mezun olup free takılmak istiyorumMefkurem ablacım
Gunaydin ponimGünaydın
Ben onlarin ev tipi olanlarina pek inanmiyorum canim yaFarklı yerlerde farklı ölçümler yapıyor.arzumun şu çevre dostu tartısı varya ondan.
Insallah canim.farkli ölçümleri var tartının.ayni zemin üzerinde biraz yerini değiştirsem farklı olcuyorİnşallah 1 üstü gitmiştir
Niye memnun degilsun canım tartidan
Aynen iyice huyunu orgrenencem su tartının.bakalim bu hafta diyetisyen tartısı ile fark kac olacak.gecen hafta 1.3 kg lik fark vardiBen onlarin ev tipi olanlarina pek inanmiyorum canim ya
Tartilar arasi fark olabilir zeminde farkediyor maalesef canimAynen iyice huyunu orgrenencem su tartının.bakalim bu hafta diyetisyen tartısı ile fark kac olacak.gecen hafta 1.3 kg lik fark vardi
kuzum her konuda çatışın ama bir şekilde çocukların sağlığı konusunda ne olursa olsun ortak noktayı bulunBugünlerde eşimin de ayak altı yanmalari başladı, dedim bı gidip şekerine baktıralim, "hayır, öğrenmek istemiyorum, öğrenirsem diyet yapmak zorunda kalırım, ben rahat rahat yiyip içmek istiyorum" diyor....aynı düşünce yapısı çocuklar içinde geçerli..
ayyyy tüylerim diken diken oldu, 6 ay öncesine gittim bir andaKizlar gece 3 bucukta suyum gelmeye basladi arkasi nisanim geldi suanda hastanedeym yatisim yapildi sancilarimda var hafif insallah bugun yavrumu alcam kucagima. Dua edin benim icin normal bi sekilde gelir insallah
canımın içi, kıyamam ki ben size yaHilalim dünya yansa bı kalbur samanim yanmaz benim ama işte yavrularin sagligi olunca söz konusu dengem alt üst oluyor ,Rabbim büyük imtihanlar vermesin ..
Canım benim bu haftayı telafi edicem bir şekilde sporada fırsat bulucam
Hayır tatlım nerdeee motivasyon olsun diye paylaştım
allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin.insallah bi avazda kurtulursun..allah yardimcin olsun canimKizlar gece 3 bucukta suyum gelmeye basladi arkasi nisanim geldi suanda hastanedeym yatisim yapildi sancilarimda var hafif insallah bugun yavrumu alcam kucagima. Dua edin benim icin normal bi sekilde gelir insallah
masallah cok guzelGeçen hafta: 48 kg
Günaydın
vuavv ne guzel vermissin kizGeçen hafta 89.800
Bu hafta. 87.400
Fark 2.400
Yüzde 2. 69
Cok guzel tugce tebriklerGeçen hafta 89.800
Bu hafta. 87.400
Fark 2.400
Yüzde 2. 69
Cuma oncesine uyhun bir menu degil maalesef afiyet olsungunaydin.bol eksili gununuz olsun.2 gundur pek giremedim pek ama hep okudum.dunku menumude yazmayi unuttum
sabah 09:00
2yumurtadan omlet
13 badem
1 salatalik
13:30
1 avuc beyaz leblebi
sutlu kahve
19:00
2 kasik mercimek koftesi
1 dilimin yarisindanda az ev yapimi pizza
2 issirik sade gofret
su 3 e yakin
spor yok
Cok guzel gitmis tebriklergecen hafta 71.1
bu cuma 68.8
fark 2.3kg
yuzde 2.23
cok iyi cnm tebrikler daha nerenden verecen kiloyu zaten bacim masAllahGeçen hafta: 48 kg
Amin kuzum ama çocuk olunca tabiki isler istedigimiz gibi olmuyor
Olabilir canim yorgunluktan
Niye memnun degilsin canim tartından
Afiyet olsun canim
Ayyyy pinarim ins hayirlisiyla kucagina almışsındır
Gayet guzel canim tebrikler
Valla kendimi uzdugumle kaliyorum canim haklisin
Waaoow super eksi cnm bana yetisecen bu hızla sen gecme bari beniGeçen hafta 89.800
Bu hafta. 87.400
Fark 2.400
Yüzde 2. 69
afiyet olsun canım tarti oncesi aksam olmamis amagunaydin.bol eksili gununuz olsun.2 gundur pek giremedim pek ama hep okudum.dunku menumude yazmayi unuttum
sabah 09:00
2yumurtadan omlet
13 badem
1 salatalik
13:30
1 avuc beyaz leblebi
sutlu kahve
19:00
2 kasik mercimek koftesi
1 dilimin yarisindanda az ev yapimi pizza
2 issirik sade gofret
su 3 e yakin
spor yok
Super eksi cnm tebriklefgecen hafta 71.1
bu cuma 68.8
fark 2.3kg
yuzde 2.23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?