Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İradene kuvvet mervecigim

İyki araştırıp bulmusuz bunu yoksa bandajla günler geçmek bilmezdi bize şimdi daha iyiyiz
Sen nasılsın senin yakisiklidan ne haberler 40 tamamliycak gibi :)

hepimiz yapabiliriz canım ben eminim senin hedefe kalmamış canım 89 geliyor az kalmış sonraki hedef 65 sanırım o da zamanla azimle gelir
Bu sıra tokezlesemde tekrar azimle ilerleyip hedefe ulaşılacam kuzum

aleykumselam canım
afıyet olsun canım
Ablam çok şükür yeni aldığımız alet gayet konforlu bununla rahat götürürüz 1,2 ay çok şükür
ıyı barı canım sevındım canı acımaz mınnakın en azından
Yarın mezun olursammmmm belki 1 dilimcik yerim canım ama önceden tüyo yarın mezuniyet var
Oooo maşallah canım darısı benım ve takımdakı dıher kısılerın basına

Resimlere bakınca ne kadarda çok kilo aldigimi daha net görüyorum
Dün eşimin telindeki fotolara bakarken 2 sene önceki bir fotoğrafimizi gördüm büyük ihtimalle 65 kilo olduğum zamanlar nasilda zayifim güzelim:) hatta onun yanında minyon gibi görünüyorum ki iri kemikliyimdir:)
Ama şuan kocamanim sanki o fotoğrafi kendi tel ekran görüntüsü yapicam inşaallah motive eder beni

Selamlaaaaarreerr

Nasılsınız hanımlarrrr

Handandandan kuzum keyfim yok demişsin, yapabileceğimiz birşey var mı senin için
Teşekkür ederim canım ilgin için..

Değerli takım arkadaşlarım, hepiniz sordunuz teşekkür ederim ama cevap yazacak güç bulamadım kendimde...

Ama artık yazmam lazım...

Eşimle çocukların eğitimi, terbiyesi, giyimi, boş zamanlarını değerlendirmeleri vs.. hemen hemen tüm konularda çatışıyoruz, tabi böyle olunca bir konuda hangimiz toleranslıysak çocuklar onu kullanıyor...

Mesela ben çok fazla film izlemelerine karşıyım, baba ise tüm gün izleseler niye demez...bu konuda babaya yapışıyorlar, kontrol edemediğim durumlarda onları hep film izlerken buluyorum ( tabletten izliyorlar, odalarında olunca farkedemeyebiliyorum)

Giyim konusunda baba sıkı, onda da beni kullanıyorlar annem izin veriyor diye( baba tayt giymelerine, sıfır kol elbise giymelerine karşı)

Bende asıl patlak veren mevzu... Haftanın 3 günü okçuluk kursları var, Çarşamba günü giderken benide eve bırakın dedim, çocuklar "annemiz gelmesin" dediler, eşimde "tmm" dedi.... Çok üzüldüm tabi, eşimde çocuklara dondurma alacağını söyledi (yarım kiloluk paket 2 kızım için)...ben sadece haftada 1 gün yemelerine izin veriyorum, onun haricinde izin vermiyorum diye çocuklar kendileriyle gitmemi istemiyorlar...
Bende küçük kızıma dikkat edilmezse bir kaç yıla şeker hastalığı olacağının teşhisi kondu, bu nedenle şekerli besinler fazla tüketmelerine izin vermiyorum...(şeker hastalığının tüm belirtileri var, şekeri diğer çocuklara göre çok yüksek)... Bu sağlık konusunda bile eşimin bana destek vermemesi beni çok üzdü açıkçası.. kızım henüz 8 yaşında, ben şimdi dikkat etmezsem hastalık süreci hızlı ilerleyecek biliyorum...

O kadar üzüldüm ki bu anlaşmazlığa, bı aklım dedi "çocukların hepsini babaya bırak, çek kapıyı çık, ne halleri varsa görsünler"... bugün kızkardeşlerimle konuştum kendine gel, olur mu diyorlar, karışma ne yerlerse yesinler diyorlar...

ama ben anneyim ilerde kendimi suçlamak istemiyorum dikkat etmedim diye...

Sizi ne diyorsunuz?

Bence eşinle oturup ciddi konuşman lazım bu konuyu. Şeker çok tehlikeli bir hastalık. Eşin niye ciddiye almıyor bilmiyorum. Yaşı da çok küçük daha. Tamam ister çocuktur anlamaz ama. Hafta 1 yeme hakkı vermişsin sen. Eğer eşin de sana uyarsa çocuklar da bu düzene alışır mecburen

Eşimle her zaman konuşuyorum ama bu konuşmayı her sefer yapmam gerek, çünkü çocuklar konusunda çok esnek, onların dediği olsun, mutlu olsunlar da ne olursa olsun kafasında...

Kızımla oturup detaylı konuşmuştum aslında anladı ve kabul etti, ciddi ciddi şekerli hiçbirsey yemez oldu, neyi yemesi gerekiyorsa onu yemeye dikkat ediyordu, ama babasının esnekliği yüzünden yeniden kendini kaybetti.

Kuzum eşinle konuş evlatlarının sağlığı herşeyden önemli.
Risk ihmal edilemez.
O da bir baba olarak hasta olmalarını nasıl önemsemez .
Oturun konuşun anne babanın çelişmesi çocuk eğitimi açısından büyük bir gedik bunu çözmelisiniz kuzum

Bugünlerde eşimin de ayak altı yanmalari başladı, dedim bı gidip şekerine baktıralim, "hayır, öğrenmek istemiyorum, öğrenirsem diyet yapmak zorunda kalırım, ben rahat rahat yiyip içmek istiyorum" diyor....aynı düşünce yapısı çocuklar içinde geçerli..

Oturun konuşun anne babanın çelişmesi çocuk eğitimi açısından büyük bir gedik bunu çözmelisiniz kuzum
Bunu konuştuğum zaman kendisine uymamı istiyor, bunu da ben kabul etmiyorum...

Her konuda esnek, ben ise çocuk yetiştirirken bazı konularda disiplin istiyorum..

guzel bır motıvasyon sebebı bence canım ıyı fıkır
dıgerlerı neyse ama saglık konusunda ortak ve tutumlu bır karara varmanız lazım canım seker cıddı bır hastalık yasıda kucukmus esınle bu konunun cıddıyetını sakınce konusmayı dene canım cocukların ısteklerıne kım ızın verıyorsa ondan ıyısı yoktur zaten sıkma canınk
SABAH 11.40
1 haşlanmış yumurta
1 bardak çay

ÖĞLEN YOK

ARA 16.00
1 bardak sütlü kahve

AKŞAM 19.00
yarim tabak patlıcan yemeği (kızartma degil)
1 kase mercimek çorbası

Su şimdilik 2 litre
Afıyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…