Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hıcbırımız dıyet yapmak ıstemıyoruz ama saglık ıste. Bı hastalıgı ogrenmemek onun olmadıgı anlamına gelmıyorkı en azından ılerleyısını durdurur tedbırını alırsın bılemedım canım

Kızlar k.b bugün bütün gün yattım nerdeyse alıntılarimi yaotim henüz cvplayacak kadar kafamı toplayamadim spor bildirimlerini de yarin sabah ya da akşam üzeri düzenliycem insAllah arkadaşlarım gelecek parkta oturcaz Handandandan canım senin konuna yazmadan edemedim sağlık konusu çok önemli elbette çocuklar her zmn böyle biz frenlemeliyiz bi cok kisi bu kafa da nedense özellikle erkekler hasta olma ihtimali yüzünden kısıtlanmamak için doktora gitmiyorlar ortak nokta bulursunuz insAllah cnm

Bugün çok çok sağlıksız bi gündü benim için sabah elim yüzüm şiş uyandım yataktan kazıdım adeta kendimi ve nitekim sonra geri yattım nerdeyse akşama kadar hala da başım ağrıyor ensem alnım gözlerim catliycak gibi ağrıyor
Sıcaklardan mi neden bilmiyorum ben hiç hafif hissetmiyorum bu ara kendimi

Bazen oluyor insanın üstünde bı ağırlık nazar bile değmiş olabilir oku bence kendini

Maalesef her zamanki tavırları böyle canim. Küçüklükten beri fazla müsamaha gosterildi kendisine oda bunu kullanmaya devam ediyor. Yasi kucukte degil. Yok anlamaz hala konusmuyoruz
Kızlar ya yağsız kek yapıp 1-2 dilim yesek olur mu ? Kaç gündür canım çekiyor
Yarin yiyebilirsin canim
Tarti öncesi bu menü hic olmamis
Kızlar kızlar gelem mi sizi bir kez öpem mi Naparsınız bakalım
Gel kiz gelll bu ara hepimiz kayiplardayiz
Tamam canim
Hosgeldin dilegimm ay keyfin yerine gelmis cok sevindim vallaa
Afiyet olsun dilegim
Kuzu ne deyimki bu hafta evet zordu senin icin ama salmaman lâzımdı
Selamlaaaaarreerr

Nasılsınız hanımlarrrr

Handandandan kuzum keyfim yok demişsin, yapabileceğimiz birşey var mı senin için
Hosgeldin tatlim iyim sen nasılsın
Dilegim daha onceden yaptin gene yapacaksin sende o azim var
Oturup konusmaktan baska care yok gibi nirancim sonucta ikinizinde cocugunuzun sağlığı söz konusu. Sen akıllı kadınsın eşinin bi zayıf noktasi vardir oraya odaklanmaya calis ordan vur onu belki öyle anlar durumun ciddiyetini
SABAH 11.40
1 haşlanmış yumurta
1 bardak çay

ÖĞLEN YOK

ARA 16.00
1 bardak sütlü kahve

AKŞAM 19.00
yarim tabak patlıcan yemeği (kızartma degil)
1 kase mercimek çorbası

Su şimdilik 2 litre
Afiyet olsun canim
hayirdir canim niye boyle oldun bugün

Bunu konuştuğum zaman kendisine uymamı istiyor, bunu da ben kabul etmiyorum...

Her konuda esnek, ben ise çocuk yetiştirirken bazı konularda disiplin istiyorum..
Haklı olarak anne olarak bi otorite kurmak bi disipline olsunlar istiyorsun. Ayrıca eşin madem mutlu olsun istiyorlar o zaman kıyafete de karışmasın yani bence eşin biraz işine gelen konuları alttan alıyor çocuklara karşı. Yalnız olduğunuz bir an karşına alıp konuşman taraftarıyım evli değilim ama bir öğretmenim ve benim işim çok daha küçük çocuklarla. Anne baba arasında eğer bir tutum birliği olmazsa bu ileride daha büyük sorunlara sebep olabilir. İstersen şunu da yapabilirsin eğer eşim konuşmamla anlamayacak diyorsan bi müddet bırak onun dedikleri olsun çocuklara zarar verdiğini görecektir elbet. Gerçi küçük kızda şeker hastalığı riski varmış bu da gerçekleşebilir ve hoş olmaz. En iyisi karşına alıp konuşmak

Evet yengeç ler bide tam bi evcimen anne baba burcu diyim sana 19 da gelcek

Aynen bence guzel ama bilmiyorm etrafimdaki yengecleri seviyorm :)

Ay hadi insallah canim
Amin canim sagolasinn
İyki araştırıp bulmusuz bunu yoksa bandajla günler geçmek bilmezdi bize şimdi daha iyiyiz
Sen nasılsın senin yakisiklidan ne haberler 40 tamamliycak gibi :)

Cok sevindim canim hayirlisiyla atlatirsiniz insallah sureci :)
Tamamliycak bencede hic gelesi yok :) fazla uzatmaz insallah gununde gelse keske

Menumu yazıyım canlar
11.00
Tam bugday ekmegının bır tarafını yumurtaya batırıp fırında kızarttım {2 tam bugday ekmegı yedım bu sekılde}
Domates salatalık
Semız otu
Cay
1 kk peynır

16.00
2 kayısı
1 seftalı
1 kase yogurt

19.30
1 kase tarhana corbası
Avuç içi kadar tavuk gogsu
Bolca salata
2 ucgen dılım karpuz

Su 2bucuk lt

40 dk orta tempoda yuruyus 80 puan Fit mutlu anne

Bence super bi motive olucaktir, hem suan cok iyi gidiyorsun emzirmeninde avantajiyla cok kisa surede hedefine ulasicaksin bence canim

Bence super bi motive olucaktir, hem suan cok iyi gidiyorsun emzirmeninde avantajiyla cok kisa surede hedefine ulasicaksin bence canim
Ah pınarım eski dileğin Azmini hırsını bir türlü yakalayamadım öyle olaydım şuan 80 lerdeydim neyse geç olsun ama olsun dimi

afiyet olsun çok güzel

Ay benim eski hoduk yengecti kendisinden nefret ediyorum
Afiyet olsun canim

Yeni nesil daha ana karnında tembel oluyor
Bugün bir gebe daha gördüm onunda 40 haftayı geçmiş sezeryan olucakmis onda kan pıhtılaşma sorunu olduğu için daha fazla bekletmek istemiyormuş doktor
Canım benim doğumu tetikleyecek ipuçları var 40 olunca onları denersin(gerçi bende işe yaramamisti)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…