- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.281
Kübra hic beklediğim gibi degilGEçen hafta 70.3
Bu hafta 70
Fark 0.3
Yüzde 0.42
Kesinlikle spor spor spor hem motive ediyor hem hızlı yol almaya sebeb oluyorFit olmanin başka çözümü yokki cnm
Kendine bi plan yap gunluk 15 dk bile olsa uygulamaya calis
Bolgesele agirlik ver
Tebrikler canim gayet güzel vermissinTebrik ediyorum kızlar
Geçen hafta 68
Bugün 66.900
Fark. -1.100
Bu hafta fazla uzak kaldım arkadaşlar menülerimi yazamadım ama dikkat etmeye devam ettim. Çok yoğunluğum var. Bu hafta inşallah bitiyor artık sık gelirim
Hedefim 91 kuzum yani diyete basliyali 10 kilo vermiş olmakBenimkide oyleydi ama biraz toparladim ben kuzum karın sarkmam suan %50 civarı toparlandi isyerinde firsat buldukca seanslarima devam ediyorum
Boya badanayi biz yapmiyoruz abla ama temizlik makineler filan bizde. Bide yeni makineler geldi onlarin kurulumu filan.
Ustalarin makinelere dokunmasina izin vermiyoruz
Dilegim ins haftaya guzel eksiyle geleceksin inanıyorum ben
tebrikler cnm guzel gitmisTebrik ediyorum kızlar
Geçen hafta 68
Bugün 66.900
Fark. -1.100
Bu hafta fazla uzak kaldım arkadaşlar menülerimi yazamadım ama dikkat etmeye devam ettim. Çok yoğunluğum var. Bu hafta inşallah bitiyor artık sık gelirim
eline saglik cnm** * 9.Takim 629. Etap * * *
Niran Nevra( 74,7/
Jasminium84 (58,3/57.4/0.9/%1.54)mezun olmak istiyor
Bayankokosh (70,3/70/0.3/%0.43)
Pumpkin00(89,8/87.4/2.4/%2.67)
Keseli kanguru (92,4/92.7/+0.3/%-0.32)
GunesinKizi35 (48/46.9/1.1/%2.29)mezun olmak istiyor
AsyaaAyazz(69,5/
Ucmelekannesi(76.5/75/1.5/%1.96)
9.takim ortalamasi :
Deneme suresindeki üyeler :
MLKn(68,5/))BT:21,05,19 bk:72 Hdf
Hayatgusel (68/66.9/1.1/%1.61)BT:18.06.19 Bk:70.3
Dream00(64.2/63.2/1/%1.56)Bt:22.6.19 Bk:66 H:58
Umkay16 (98/)Bt:22.6.19 Bk:99 H:80
Dero77(78/)BT:28,06,19 Bk:78 HDF:58
medine66(71,1/68.8/2.3/%3.23)
❤ FREE CANLAR ❤
CurukElma (57,2/57.3/+0.1/%-0.17)
Sweetyy83 (71,2/
Poni bon (90,8
nanekekik(69,3/
eceboce(58,1/59.1/+1/%-1.72)
İzine ayrılan uyeler
*Bi prenses annesi (83,4/82.9/0.5/%0.60)83.7 le 626.etapta izne ayrıldı
*Gulbe şeker ()96 ile 626. Etapta izne ayrıldı

Pnrrr-20(79,9/80,9
canın sağolsun tatlımGünaydin kızlar bol eksili bir cuma olsun sizin için inşallah
Ben artiyim ama beklediğim gibi olmadı şükür
Geçen hafta 92.4
Bu hafta 92.7
+300
Yüzde
+0.32
Handandandan bekleniyorsunuz tatlim :))
amiiinnnn ablacım kıyısından bile yaklaşmam 6lara inşallahO zaman mezuniyetin hayirli olsun kuzumbidaha hic 6 lari görme ins.
Dün yazamamistim
Malesef kardeslerimizi secemiyoruz cnm
Insan tabiki farkli bi bağ olsun istiyor ama elden gelen bisey yok
haklısın abla şu üzerimdeki uyuşukluğu bi atabilsem bi sürü de vitamin alıyorum ama kolumu kaldırmak zor geliyorFit olmanin başka çözümü yokki cnm
Kendine bi plan yap gunluk 15 dk bile olsa uygulamaya calis
Bolgesele agirlik ver
ben de bizim okulun grup derslerine yazılayım dedim biBenimkide oyleydi ama biraz toparladim ben kuzum karın sarkmam suan %50 civarı toparlandi isyerinde firsat buldukca seanslarima devam ediyorum
Boya badanayi biz yapmiyoruz abla ama temizlik makineler filan bizde. Bide yeni makineler geldi onlarin kurulumu filan.
Ustalarin makinelere dokunmasina izin vermiyoruz
Dilegim ins haftaya guzel eksiyle geleceksin inanıyorum ben
Cnm buna ben karar veremem sen bileceksinGeldim, sabahtan beri kiralık ev bakıyorum.
Ben 400 lerle gidiyorum, ama bu hafta egzersizlere başlıyorum
Cuma: 74.7
Bugün: 74.3
Fark: 0.4 (% 0.54)
İstersen de izne ayrılayımMefkurem yaylada çok hareketsiz kaldım, yıl içinde hep bı koşturmaca vardı, şimdi sadece oturuyorum, ev küçük, iş yok...onun da etkisi... İzin konusunu sana bırakıyorum canım..izne ayirmazsan plank ve egzersizlere başlıyorum.
İşe giderken 60 km yol gidiyorum, sadece işte değil, çocukları kursa etkinliğe hep hayatım yolda geçiyor yoruldum...merkeze taşınmaya karar verdik, istediğimiz gibi bir ev bulabilirsek tabiCnm buna ben karar veremem sen bileceksin
Biliyosun sadece az yemekle istedigin istedigimjz verimi alamiyosun
Spor yapman lazim ama sadece plank bikac egzersiz degil
Bunlara cardiyoda ilave etmen lazim
Yaparim diyorsan ayrilma
Niye ev bakiyon
Vurmak e demek cnm yaaamiiinnnn ablacım kıyısından bile yaklaşmam 6lara inşallah
maalesef abla, ama tek abimi de suçlayamıyorum annem de babamda da var kabahat
ben büyük kızıma ufacık bağırsam babam köpürüyor annem surat asıyor çocuğa böyle davranma diye
geçen abim kızıma vurduağızlarını açıp tek kelime etmediler bi de üstüne kızım da abime vurduğu için abimden özür diletmeye çalıştılar
eee abim de kendini her zamanki gibi haklı görüyor dolayısıyla
gerçi ben de kızıma her ikiniz de hatalı davrandınız ama dayın daha çok hatalı olduğu için özür dilemek zorunda değilsin kızım dedm bana ne yaaa o evlatsa benimki de evlat
1 hafta daha kalayım o zaman, haftaya da böyle giderse izne ayrılırımCnm buna ben karar veremem sen bileceksin
Biliyosun sadece az yemekle istedigin istedigimjz verimi alamiyosun
Spor yapman lazim ama sadece plank bikac egzersiz degil
Bunlara cardiyoda ilave etmen lazim
Yaparim diyorsan ayrilma
Uzak yok gercekten yorucu okur cnm hergun hergun cekilmezİşe giderken 60 km yol gidiyorum, sadece işte değil, çocukları kursa etkinliğe hep hayatım yolda geçiyor yoruldum...merkeze taşınmaya karar verdik, istediğimiz gibi bir ev bulabilirsek tabi
Hadi ins dilegim ama sen yaparsinHedefim 91 kuzum yani diyete basliyali 10 kilo vermiş olmak
Tamam abla halledicemtebrikler cnm guzel gitmis
Normalde deneme suren doldu ama Menulerini yazmadigin icin listeye alamiyorum
eline saglik cnm
Denemede freede Gelmeyenleri listeden cikarabiliriz
Bide etap 630 olacak
Umay gecen hafta 96.5
En azindan arti degilsin nirancim ama sana spor sartGeldim, sabahtan beri kiralık ev bakıyorum.
Ben 400 lerle gidiyorum, ama bu hafta egzersizlere başlıyorum
Cuma: 74.7
Bugün: 74.3
Fark: 0.4 (% 0.54)
İstersen de izne ayrılayımMefkurem yaylada çok hareketsiz kaldım, yıl içinde hep bı koşturmaca vardı, şimdi sadece oturuyorum, ev küçük, iş yok...onun da etkisi... İzin konusunu sana bırakıyorum canım..izne ayirmazsan plank ve egzersizlere başlıyorum.
Hersey bi anda ust uste gelince daraldin kuzum yaben de bizim okulun grup derslerine yazılayım dedim bi
bu ara çok para harcadık taşınmaydı vs çok geldi ona para vermek
akşamları yürüyüş yapalım dedik ona da kimsenin ayağı varmıyor resmen
uyuşukluk var üerimde onu atsam ben koparım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?