- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.301
Tmm cnm elinden geleni yapmaya calis1 hafta daha kalayım o zaman
Insan spora bi baslasa yaptikca daha fit enerjik hissediyor cnnhaklısın abla şu üzerimdeki uyuşukluğu bi atabilsem bi sürü de vitamin alıyorum ama kolumu kaldırmak zor geliyor
CanımsınHadi ins dilegim ama sen yaparsin
Tamam abla halledicem
En azindan arti degilsin nirancim ama sana spor sart
Hersey bi anda ust uste gelince daraldin kuzum ya
annemin gözünün önünde oldu ablacımVurmak e demek cnm yaa
Annengile bisey demedinmi
galiba canım yaaHadi ins dilegim ama sen yaparsin
Tamam abla halledicem
En azindan arti degilsin nirancim ama sana spor sart
Hersey bi anda ust uste gelince daraldin kuzum ya
Tebrik ederim kızlar bu hafta çok güzel kilolar verilmiş** * 9.Takim 630. Etap * * *
Niran Nevra( 74,7/74.3/0.4/%0.54)
Jasminium84 (58,3/57.4/0.9/%1.54)mezun olmak istiyor
Bayankokosh (70,3/70/0.3/%0.43)
Pumpkin00(89,8/87.4/2.4/%2.67)
Keseli kanguru (92,4/92.7/+0.3/%-0.32)
GunesinKizi35 (48/46.9/1.1/%2.29)mezun olmak istiyor
AsyaaAyazz(69,5/
Ucmelekannesi(76.5/75/1.5/%1.96)
9.takim ortalamasi :
Deneme suresindeki üyeler :
Hayatgusel (68/66.9/1.1/%1.61)BT:18.06.19 Bk:70.3
Dream00(64.2/63.2/1/%1.56)Bt:22.6.19 Bk:66 H:58
Umkay16 (98/)Bt:22.6.19 Bk:99 H:80
medine66(71,1/68.8/2.3/%3.23)
❤ FREE CANLAR ❤
CurukElma (57,2/57.3/+0.1/%-0.17)
Poni bon (90,8
nanekekik(69,3/
eceboce(58,1/59.1/+1/%-1.72)
İzine ayrılan uyeler
*Bi prenses annesi (83,4/82.9/0.5/%0.60)83.7 le 626.etapta izne ayrıldı
*Gulbe şeker ()96 ile 626. Etapta izne ayrıldı

Pnrrr-20(79,9/80,9
evet ablacım hele de ben çok severim hareketi aslında ama ne biliyim üşeniyorum bi ha deyip başlasam gerisi gelecekInsan spora bi baslasa yaptikca daha fit enerjik hissediyor cnn
Koskaca adam kucucuk cocukla şey yaristiriyorsa daha ne denir cnmannemin gözünün önünde oldu ablacım
şöyle gelişti olay
büyük kızım karanlığı seviyor öyle alıştı annemlerin perdesini kapatmak istedi abim de tamamen gıcıklığına izin vermedi
kızım inat etti açacağım diye abim inat etti açacağım diye bağırışıyorlar ben de içerdeyim yanlarına gittim noluyo diye
kızım sinirlendi elindeki oyuncakla abimin bacağına vurdu tam ağzımı açtım ne yapıyorsun defne sakın dememe kalmadı abim çat diye kafasına vurdu çocuğun o sırada annemde yanımıza gelmişti ben de bağırdım ne yapıyorsun sen diye ben öyle bağırınca işte ne yaptım ki o da bana vurdu bilmem ne demeye başladı yaaa dedim o 6 sen 36 yaşındasın ona vurunca ben şimdi bunun yanlış olduğunu nasıl anlatayım dedim aldım kızları çıktım geldim eve o gün bugündür yüzüne bakmıyorum ama o o kadar umursamaz ki hala büyük kızımla inatlaşıp duruyor abuk subuk davranıyor eşime bi denk gelse bu tavırları fena kavga çıkacak da onu istiyor abim
Hadi bugun ha deevet ablacım hele de ben çok severim hareketi aslında ama ne biliyim üşeniyorum bi ha deyip başlasam gerisi gelecek
Kizmazsan tam bir gerizekalı Diycem abineannemin gözünün önünde oldu ablacım
şöyle gelişti olay
büyük kızım karanlığı seviyor öyle alıştı annemlerin perdesini kapatmak istedi abim de tamamen gıcıklığına izin vermedi
kızım inat etti açacağım diye abim inat etti açacağım diye bağırışıyorlar ben de içerdeyim yanlarına gittim noluyo diye
kızım sinirlendi elindeki oyuncakla abimin bacağına vurdu tam ağzımı açtım ne yapıyorsun defne sakın dememe kalmadı abim çat diye kafasına vurdu çocuğun o sırada annemde yanımıza gelmişti ben de bağırdım ne yapıyorsun sen diye ben öyle bağırınca işte ne yaptım ki o da bana vurdu bilmem ne demeye başladı yaaa dedim o 6 sen 36 yaşındasın ona vurunca ben şimdi bunun yanlış olduğunu nasıl anlatayım dedim aldım kızları çıktım geldim eve o gün bugündür yüzüne bakmıyorum ama o o kadar umursamaz ki hala büyük kızımla inatlaşıp duruyor abuk subuk davranıyor eşime bi denk gelse bu tavırları fena kavga çıkacak da onu istiyor abim
Seviliyosun kuzuCanımsın
Kendine degisik biseyler bul yaseminim hosuna gidecek yaparken keyif alacağıngaliba canım yaa
Masallah oyle dilegimTebrik ederim kızlar bu hafta çok güzel kilolar verilmiş
Baslamis olaydimkeske abla bu yeme dürtüsü bitmiyor@nanekekik bahar nerde kaldin cnm
Hadi gel artina kizmicam
askrhpozitif merve hani baslamistin cnm yine yoksun
Kuzu bi kere baslasan devamı gelir yaBaslamis olaydimkeske abla bu yeme dürtüsü bitmiyor
Hadi bugun beraber basliyalim yoksa sonu gelmicekBaslamis olaydimkeske abla bu yeme dürtüsü bitmiyor
aynen öyle düşünüyorum ben de ablacımKoskaca adam kucucuk cocukla şey yaristiriyorsa daha ne denir cnm
Kizinin tam kendini ispatlama, inat donemleri
Valla bazen moral bozmaktansa hic gorusmemek daha iyi
O kardeşse sen de kardeşsin
Hep ben ben olmaz
Aklinda biseymi var cnm seni huzursuz edenkizlar ya bugün böyle bi fenalardayım icim daraliyor patlicak yer arıyorum sanki ya
diyeyim di mi artıkHadi bugun ha de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?