- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.321
Aynen abla cok mutsuzum ve durmam gerektiğini bilmeme rağmen yemeğe devam ediyorumHadi bugun beraber basliyalim yoksa sonu gelmicek
Aman bosver kuzum sıkma caniniaynen öyle düşünüyorum ben de ablacım
gözümün gördüğü iki tanecik evladım var abim onlara kıymetliyse kızlarım da benim kıymetlim
bi de defnenin ekstra hırçın olması çok normal şu sıra en sevdiği öğretmeni okuldan ayrıldı, kulaklığının teki bozuktu doğru düzgün duymuyordu hepsini geçtim o daha çocuk yani
o yüzden kestim ben muhabbetimi tamam büyüğüne saygı duysun kızlarım ama sevgi görürse saygı görürse yoksa niye ezdireyim çocuklarımı
O besmeleyi bir cekebilsem olacaktaKuzu bi kere baslasan devamı gelir ya
Fena olmazdiyeyim di mi artık
yoooo niye kızayım ki gerizekalı zatenKizmazsan tam bir gerizekalı Diycem abine
Bence eşine denk gelsin ve haddini bildirsin 6 yaşındaki çocuğa vurmak ne demek ya...
Bizim amcamız aklı sıra terbiye vermeye çalışmak için bir iki kere sesini yükseltti
Dedim abi sakin biz eşimle onun naziyla oynarken kimse bagiramaz çocuğuma ogundur çekinir bişey diyemez dedirtmrm kimseye
Dayilik amcalik yapmasında cocugumuda incitmesin kimse
AynenAynen abla cok mutsuzum ve durmam gerektiğini bilmeme rağmen yemeğe devam ediyorum
ben açık havada yürüyüşü çok severim tatlım ama o da iki küçük çocukla olmuyorSeviliyosun kuzu
Kendine degisik biseyler bul yaseminim hosuna gidecek yaparken keyif alacağın
Masallah oyle dilegim
neden balım yaakizlar ya bugün böyle bi fenalardayım icim daraliyor patlicak yer arıyorum sanki ya
aynen öyle ablaAman bosver kuzum sıkma canini
Saygi bekliyorsa önce dayilik yapmayi öğrensin
Sen evinin icinde huzurlu olmaya bak
haklısın abla şöyle açık havada bi yürüyüş misss gibi gelirFena olmaz
Şöyle sıkı sıkı olmayi istemezmisin
Hem spor ruhunada iyi gelir
Küslük olmasindaaynen öyle abla
aramasın sormasın beni ben evimde gayet iyiyim
zaten yemin ettim daha da bayram seyran dışında annemlere de gitmeyeceğm ohhh kafam rahat
Esin cikmazsa birak cocuklari yarim saat yürü gel cnmhaklısın abla şöyle açık havada bi yürüyüş misss gibi gelir
ikisiyle birden baş edemez abla bu sefer onun gerginliğiyle uğraşamamEsin cikmazsa birak cocuklari yarim saat yürü gel cnm
aman olsun be abla olursa daKüslük olmasinda
Eger sana iyi gelmiyorsa mesafe koymak iyi olur cnm
Bu dunyada biraz bencil olacaksin
Bilmiyorum abla ya kafam karışık hala regli olucamAklinda biseymi var cnm seni huzursuz eden
Kuzu hic gelmiyosunda oda etki ediyodur biraz daha sık gelmeye calissanO besmeleyi bir cekebilsem olacakta
Esinle bi konus o zaman kuzum ya sana zararli böyleben açık havada yürüyüşü çok severim tatlım ama o da iki küçük çocukla olmuyor
eskiden sabahları çıkardım yürüyüşe (işe yürüyerek giderdim) şimdi ufaklık emdiği için son dkya kadar bekliyorum bir kez daha emer mi diye o yüzden çıkamıyorum
ama eşimi ikna etmem gerek akşamları yürüyüş yapalım diye o zaman bi kızı o idare eder ufaklığın arabayı da ben sürerim o zaman olur
Bilmiyorum ki kuzum yaneden balım yaa
hava nasıl, basık mı o mu etkiliyor acaba
Dogru diyorsun cnmaman olsun be abla olursa da
şu yaşıma kadar hep kimse kırılmasın diye mutsuz olmayı da göze aldım aynı şeyleri kızlarım yaaşsın istemem o yüzden gerekirse de küselim ne yapayım
konuşacağım canım ya temiz hava ona da bana da kızlara da iyi gelir hemBilmiyorum abla ya kafam karışık hala regli olucam
Kuzu hic gelmiyosunda oda etki ediyodur biraz daha sık gelmeye calissan
Esinle bi konus o zaman kuzum ya sana zararli böyle
Bilmiyorum ki kuzum ya
evet ablacım aynen öyleDogru diyorsun cnm
Biz alismisiz hep aman karsidaki kirilmasin kardes vs. Diye
Kardesde olsa adamina göre muamele ediliyor
Icinden nasil geliyorsa, nasil mutlu olacaksan oyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?