- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.341
Hamilemisin yoksaBilmiyorum abla ya kafam karışık hala regli olucam
Eskiden cevap vermek saygisizlik olarak görülürduevet ablacım aynen öyle
annem bizi öyle büyüttü kim ne derse desin hep biz haksızdık çünkü onlar büyüğümüzdü
ama ne oldu ezildik üzüldük kopuk kopuk kaldık saygısız olmayalım diye ezik olduk
kızlarıma bunu yapmak istemiyorum ben hele bu devirde güçlü kızlar güçlü kadınlar yetiştirmek istiyorum ben
yeri geliyor babasına bile tepki koyuyorum dayısı hele bi geri dursun
ben de ona kızıyorum ya abla, insan sürekli aynı hırçınlıklara maruz kalınca çocuğuna bağırabiliyor kendini tutamayıp onu anlayabiliyorum ama sen dayın anneannesi dedesin vs 1 saat tahammül edemiyor musunuz nasıl kıyıyorsunuz da böyle davranıyorsunuzEskiden cevap vermek saygisizlik olarak görülürdu
Bende hep cocuklara dedim saygisizlik yapmayin ama kendinizi savunun
Insanin dogru sekilde kendini savunmasi kadar normal bisey olamaz
Hadi biz eskiden cahildik, ben cocuklar kucukken vurmadiim desem yalan olur
Ama simdi cocuk egitiminde herkes cok bilincli, en azindan olmasi gerekiyor :))
Kiz insan kiyamaz ki
Bizim tuanayi dusundumde icim gider
yaaaaa bu kadar güzel eksilere nasıl birincilik yok ablaCurukElma kuzum az daha bekleyip listeyi paylasabilirmisin
Dream00 eklenecek
Zaten 1.lik gelmiyor prenseside ekliyebilirsin
Yuzde düşüyor ama yapacak bisey yok
kolay gelsin ablacımBenimde 1 saat sonra cikmam gerekiyor iş yerinde randevum var
O zamana kadar biraz iş yapayim
Güya bugun banyoyu indirecektim
Aksamda gececi işe gidecem
Sağol canımTebrikler canim gayet güzel vermissin
Sağol ablatebrikler cnm guzel gitmis
Normalde deneme suren doldu ama Menulerini yazmadigin icin listeye alamiyorum
eline saglik cnm
Denemede freede Gelmeyenleri listeden cikarabiliriz
Bide etap 630 olacak
Umay gecen hafta 96.5
Herkes guzel vermediki cnmyaaaaa bu kadar güzel eksilere nasıl birincilik yok abla
Bizim icin kurallara uyulmasi önemli bi faktör cnmSağol ablaSorun değil bir süre böyle denemede kalsam daha iyi olacak çünkü normalde çok hızlı kilo veren bir yapım var listeyi şuan hak etmiyorum gibi geliyor. Ne kadar dikkat etsem de spor yapmıyorum o yüzden yavaş yavaş gidiyor
Kelin ilacı misali cnmMefkurem geldim abla geldim kaç kere girmeye niyetlendim olmadı sabah beri telefon trafiği devam ediyor şarj bitti biraz şarj Edip şimdi aldım elime eşim 4 günlüğüne şehir dışında baba-oğul sürekli görüntülü konuşuyor şarj dayanmıyor
Artina kızmayacagim demişsin ben kendime çok kızıyorum kizdikcada toparlayamiyorum ondan mı bilmem gelecek yüzde yok ama kactikca da olmuyor
Güncel:70,3 fark:+1kg
abinin ağzının ortasına terlikle vurasim geldiannemin gözünün önünde oldu ablacım
şöyle gelişti olay
büyük kızım karanlığı seviyor öyle alıştı annemlerin perdesini kapatmak istedi abim de tamamen gıcıklığına izin vermedi
kızım inat etti kapatacağım diye abim inat etti açacağım diye bağırışıyorlar ben de içerdeyim yanlarına gittim noluyo diye
kızım sinirlendi elindeki oyuncakla abimin bacağına vurdu tam ağzımı açtım ne yapıyorsun defne sakın dememe kalmadı abim çat diye kafasına vurdu çocuğun o sırada annemde yanımıza gelmişti ben de bağırdım ne yapıyorsun sen diye ben öyle bağırınca işte ne yaptım ki o da bana vurdu bilmem ne demeye başladı yaaa dedim o 6 sen 36 yaşındasın ona vurunca ben şimdi bunun yanlış olduğunu nasıl anlatayım dedim aldım kızları çıktım geldim eve o gün bugündür yüzüne bakmıyorum ama o o kadar umursamaz ki hala büyük kızımla inatlaşıp duruyor abuk subuk davranıyor eşime bi denk gelse bu tavırları fena kavga çıkacak da onu istiyor abim
Aynen abla verirken nasıl zor alırken nasıl hızlı ama insan gibi yesem böyle olmazdı , sen de durumlar nedir hiç bahsetmiyorsunKelin ilacı misali cnm
Ama cok emek verdin lutfen bastan dikkat et
Bu arti bisey degil 2-3haftaya hepsini verirsin
Ama ucunu koyverme
Evet bu hafta düğün telaşımız vardı. Kınası eğlencesi gelin çıkarması kıyafet telaşı yurt dışından şehir dışından gelenler derken ihmal ettim canım farkındayım o yüzden kendimi veremedim bu hafta inşallah full başlarsam haftaya listeye girmeyi Ümit ediyorumBizim icin kurallara uyulmasi önemli bi faktör cnm
Bu hafta guzel yüzden olmasina ragmen senden emin olamadigim icin listeye alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?