- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.381
Gitmiyorum ablacım da free takılmak istiyorum amaç dikkatli beslenmek bunu sizlerle daha iyi başarıyorummerveee bir geldin pir gidiyon kuzummm :))) yine harikasin
ayyyy maşallah
telafi edersin insGünaydin kızlar bol eksili bir cuma olsun sizin için inşallah
Ben artiyim ama beklediğim gibi olmadı şükür
Geçen hafta 92.4
Bu hafta 92.7
+300
Yüzde
+0.32
istiyorum. Bu hafta olmadi istedigim gibi Ama haftaya ins olcak.Kuzum tekrar sorayim listeye girmek istiyorsan bu hafta alicam seni
Takim icin elinden geleni yapacagina söz veriyonmu
tebrikler dahada iyi olcak insGEçen hafta 70.3
Bu hafta 70
Fark 0.3
Yüzde 0.42
tebrik ederimTebrik ediyorum kızlar
Geçen hafta 68
Bugün 66.900
Fark. -1.100
Bu hafta fazla uzak kaldım arkadaşlar menülerimi yazamadım ama dikkat etmeye devam ettim. Çok yoğunluğum var. Bu hafta inşallah bitiyor artık sık gelirim
tebrikler ins daha iyi Sonuc alirsin hafatayaGeldim, sabahtan beri kiralık ev bakıyorum.
Ben 400 lerle gidiyorum, ama bu hafta egzersizlere başlıyorum
Cuma: 74.7
Bugün: 74.3
Fark: 0.4 (% 0.54)
İstersen de izne ayrılayımMefkurem yaylada çok hareketsiz kaldım, yıl içinde hep bı koşturmaca vardı, şimdi sadece oturuyorum, ev küçük, iş yok...onun da etkisi... İzin konusunu sana bırakıyorum canım..izne ayirmazsan plank ve egzersizlere başlıyorum.
yanlis anlama canimda acaba abi rahatsizmi?annemin gözünün önünde oldu ablacım
şöyle gelişti olay
büyük kızım karanlığı seviyor öyle alıştı annemlerin perdesini kapatmak istedi abim de tamamen gıcıklığına izin vermedi
kızım inat etti kapatacağım diye abim inat etti açacağım diye bağırışıyorlar ben de içerdeyim yanlarına gittim noluyo diye
kızım sinirlendi elindeki oyuncakla abimin bacağına vurdu tam ağzımı açtım ne yapıyorsun defne sakın dememe kalmadı abim çat diye kafasına vurdu çocuğun o sırada annemde yanımıza gelmişti ben de bağırdım ne yapıyorsun sen diye ben öyle bağırınca işte ne yaptım ki o da bana vurdu bilmem ne demeye başladı yaaa dedim o 6 sen 36 yaşındasın ona vurunca ben şimdi bunun yanlış olduğunu nasıl anlatayım dedim aldım kızları çıktım geldim eve o gün bugündür yüzüne bakmıyorum ama o o kadar umursamaz ki hala büyük kızımla inatlaşıp duruyor abuk subuk davranıyor eşime bi denk gelse bu tavırları fena kavga çıkacak da onu istiyor abim
ins telafi edersinMefkurem geldim abla geldim kaç kere girmeye niyetlendim olmadı sabah beri telefon trafiği devam ediyor şarj bitti biraz şarj Edip şimdi aldım elime eşim 4 günlüğüne şehir dışında baba-oğul sürekli görüntülü konuşuyor şarj dayanmıyor
Artina kızmayacagim demişsin ben kendime çok kızıyorum kizdikcada toparlayamiyorum ondan mı bilmem gelecek yüzde yok ama kactikca da olmuyor
Güncel:70,3 fark:+1kg
ay kendimi gördüm listede** * 9.Takim 630. Etap * * *
Niran Nevra( 74,7/74.3/0.4/%0.54)
Jasminium84 (58,3/57.4/0.9/%1.54)mezun olmak istiyor
Bayankokosh (70,3/70/0.3/%0.43)
Pumpkin00(89,8/87.4/2.4/%2.67)
Keseli kanguru (92,4/92.7/+0.3/%-0.32)
GunesinKizi35 (48/46.9/1.1/%2.29)mezun olmak istiyor
AsyaaAyazz(69,5/
Ucmelekannesi(76.5/75/1.5/%1.96)
Dream00(64.2/63.2/1/%1.56)Yeni üye Bt:22.6.19 Bk:66 H:58
Bi prenses annesi (83,7/82.9/0.8/%0,24)626.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 4'e bölündü
9.takim ortalamasi :
Deneme suresindeki üyeler :
Hayatgusel (68/66.9/1.1/%1.61)BT:18.06.19 Bk:70.3
Umkay16 (98/)Bt:22.6.19 Bk:99 H:80
medine66(71,1/68.8/2.3/%3.23)
❤ FREE CANLAR ❤
CurukElma (57,2/57.3/+0.1/%-0.17)
Poni bon (90,8
nanekekik(69,3/
eceboce(58,1/59.1/+1/%-1.72)
İzine ayrılan uyeler
*
*Gulbe şeker ()96 ile 626. Etapta izne ayrıldı

Pnrrr-20(79,9/80,9
tsk ederimKektn hiç bshsetmiyorsun
Sağol canmm
Süperr
1 kilo kötü mü canm tebrkler
Yolda çok güzel durdular onunda etkisi var bi daha gelelim dememizde bi de insanın evi gibisi yok özledim evimi. Balığımız çiçeklerimizde komşuya yük oldu hem
Dilekk istesen artyla gelmezdin canm sen bir haftan boşa gitti bak
Kübraa 6ları görmek istemiyo musun canm
Vuu güzel tebriklerr
Az yemek sana yaramıyor bence
Yok artık çocukla inatlaşıyor çocuk gibi yaşaı da küçük sanki neyse ki mesafe koymuşsun
Hayırdır inşaallah
Kolay gelsin abla
Dogum günün kutlu olsun. Nice yillaraNe kasvetli birgün ya 30 yaşıma girdim bugün gençlik gitmiş gibi hissediyorum
ne anlamda rahatsız mı canımtelafi edersin ins
istiyorum. Bu hafta olmadi istedigim gibi Ama haftaya ins olcak.
tebrikler dahada iyi olcak ins
tebrik ederim
tebrikler ins daha iyi Sonuc alirsin hafataya
yanlis anlama canimda acaba abi rahatsizmi?
ins telafi edersin
ay kendimi gördüm listede
tsk ederim
Dogum günün kutlu olsun. Nice yillara
Benimde 1 haftaya yengeclerin ayi
Hala ev geziyorum canım, yoksa burda olurdumSözde cuma ama çoğu kişi bildirim yapip gidiyor
Hic cuma heyecaani, beraber sevinme yada üzülme yok
Bikac kisiyle takim dönmez kizlar
Eğer bu takimdaysak hem hedeflerimiz icin hemde takimin motivasyonu icin herkes ayni oranda emek vermeli , zaman harcamali
Yoksa herkesin işi gücü var
Kac saattir tel basinda bekleyinceye kadar bi sürü işimi yapar bitirirdim
Böyle olunca gelenlerinde modu düşüyor
Niye boşu boşuna vaktimi harcayim deniyor
telafi edersin insGeçen hafta 81
Bu hafta 81,8
Arti 0,8
Cok sükür. Allahim anali babali büyütsün
Cocukla cocuk oluyor ya. Acaba dedim bi rahatsizligimi varsa inatlasiyor.ne anlamda rahatsız mı canım
akıl sağlığı yerinde canım çok şükürCocukla cocuk oluyor ya. Acaba dedim bi rahatsizligimi varsa inatlasiyor.
Anladim. Allah kolaylik versinakıl sağlığı yerinde canım çok şükür
şeker hastalığı var evet çok zor bi hastalık ve bu yüzden de çok el üstünde tutuldu belki bu yüzden sorumsuz bi tip
oldum olası bencildir belki bu sebepten belki yapısı gereği
sırf gıcıklığına böyle davranıyor, kızım inatlaştıkça o daha çok inat yapıyor güya şımartmamak gerekirmiş her istediği olmamalıymış kendisi hiç şımartılmadı ya 10 tane çocuk büyüttü ya
amin canım sağolasınAnladim. Allah kolaylik versin
ayyyyyyyyyyyy yerim ya sağlıkla gelsin geri aramıza hemde 2 kişi olarak
Beraber mi mezun oluyoruz biz hanimişşşşeeeee beni ne zaman mezun ediyorsunuz
Sağol tatlımtelafi edersin ins
istiyorum. Bu hafta olmadi istedigim gibi Ama haftaya ins olcak.
tebrikler dahada iyi olcak ins
tebrik ederim
tebrikler ins daha iyi Sonuc alirsin hafataya
yanlis anlama canimda acaba abi rahatsizmi?
ins telafi edersin
ay kendimi gördüm listede
tsk ederim
Dogum günün kutlu olsun. Nice yillara
Benimde 1 haftaya yengeclerin ayi
Canım benim de psikolojik yeme olayım. Kendimi yemeğe veriyorum stres yaşayınca. Ah bu eşler az daha anlayışlı olsalar keşke. Bu hafta toparlarsın inşallah gene eksidesin stres yapmasitem mesajlarınızı okudum. dün eşimle tartıştık biraz sinirimden ya sigara içecektim ya yemek yiyecektim. sigaraya tekrar başlamak istemedim bende oturup bişeyler yedim utandım yazamadım. kendim ettim kendim buldum. takımı da etkiledim kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?