- 22 Haziran 2019
- 431
- 1.987
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.401
Üzgünüm canim evde degildim.m şarj bitti.diskalifiye mi oldum simdiA AsyaaAyazz tatlim bi sen kaldin bildirim yapmayan listede
A Askguzeldir cnm cuma bildirimlerimizi 14.00 e kadar yapiyoruz haberin olsun
Iyilermiş cnmPnrrr-12 da doğurdu öyle mi , Allah analı babalı büyütsün ikiside iyidir inşallah
buda biseyDün akşam yemeğimde semizotu salatası yedim
Öğlen biraz abartmıştım.
Yine de mutluyum.paylaşyım dedim :))
1 haftada yinede fazla almamisin merveGeçen hafta 81
Bu hafta 81,8
Arti 0,8
gidiyon derken cabuk mezun oldun demek istedim cnmGitmiyorum ablacım da free takılmak istiyorum amaç dikkatli beslenmek bunu sizlerle daha iyi başarıyorum
Kübra hepimizin duygusal aclik problemi var cnmsitem mesajlarınızı okudum. dün eşimle tartıştık biraz sinirimden ya sigara içecektim ya yemek yiyecektim. sigaraya tekrar başlamak istemedim bende oturup bişeyler yedim utandım yazamadım. kendim ettim kendim buldum. takımı da etkiledim kusura bakmayın
tatlim gecen hafta 96.5 du bildiriminKizlar kusura bakmayı eklemesenize olur.evde değildim şarj bitti.
Kilom geçen hafta 96.7 bu hafta 95.4
%1.3
hayir cnm diskalifiye olmadinÜzgünüm canim evde degildim.m şarj bitti.diskalifiye mi oldum simdi
Ne deyim bilemedim vallaha. Çocuk bile uymuş. Sırf mutlu etmek adına zarar vermeye ne gerek varEşimle her zaman konuşuyorum ama bu konuşmayı her sefer yapmam gerek, çünkü çocuklar konusunda çok esnek, onların dediği olsun, mutlu olsunlar da ne olursa olsun kafasında...
Kızımla oturup detaylı konuşmuştum aslında anladı ve kabul etti, ciddi ciddi şekerli hiçbirsey yemez oldu, neyi yemesi gerekiyorsa onu yemeye dikkat ediyordu, ama babasının esnekliği yüzünden yeniden kendini kaybetti.
Giremedim dışarıdaydım
Tmm canim bundan sonra firesiz katılacağımbuda bisey
Bide abartmadan guzel kapatmayi dene :))
1 haftada yinede fazla almamisin merve
gidiyon derken cabuk mezun oldun demek istedim cnmtabiki burdasin yoksa özleriz
Kübra hepimizin duygusal aclik problemi var cnm
Ya onu yapacaktim ya onu diye bisey yok
Takimini, emek veren arkadaslarini düşünüp yememen gerekiyordu
Haftaya fazlasiyla telafi bekliyorum
tatlim gecen hafta 96.5 du bildirimin
Guzel vermisin tebrikler
hayir cnm diskalifiye olmadin
Aslinda deneme süren doldu ama kurallara tam uymadigin icin listeye alamadim seni
Yaptım. Bir daha olmaz :)Saat tr de 14.00 de oldu ve listede olup bildirim yapmayan uyemiz var
A AsyaaAyazz
Tatlim eğer hastane vs. Gibi acil bi mazaretin yoksa bu durumu gercekten kabul etmiyorum
ben daha fazla bekliyodum ama bu da güzelGiremedim dışarıdaydım
Geçen hafta :69.5
Bugün: 68.7
Fark: -0.8
Olmasin zaten cnmYaptım. Bir daha olmaz :)
gidiyon derken cabuk mezun oldun demek istedim cnmtabiki burdasin yoksa özleriz
Ins. CnmTmm canim bundan sonra firesiz katılacağım
bu saate kadar senin bildirimi bekledim liste paylastım sen gelip bildirim yaptın sabahtan cıkmadan bildirebilirsinGiremedim dışarıdaydım
Geçen hafta :69.5
Bugün: 68.7
Fark: -0.8
Burda olduguna göre bundan sonra almazsin :)) 2 kilo gelirse hemen sıkı yonetime gecersinAbla işte benim için yaz tatili bol yüzme ve spor olduğu için hızlı gidiyorda kilolar benim sıkıntım kışın kilo almak
zuhal abla listeye eklendin gördün diimiben kaçar yagmur yagmadan dısarı cıkmamız lazım
aa ben yuzdemi yanlis hesaplamisim ozaman:)** * 9.Takim 629. Etap * * *
Niran Nevra( 74,7/
Jasminium84 (58,3
Bayankokosh (70,3/
Pumpkin00(89,8/87.4/2.4/%2.67)
Keseli kanguru (92,4/
GunesinKizi35 (48/46.9/1.1/%2.29)
AsyaaAyazz(69,5/
Ucmelekannesi(76.5/75/1.5/%1.96)
9.takim ortalamasi :
Deneme suresindeki üyeler :
MLKn(68,5/))BT:21,05,19 bk:72 Hdf
Hayatgusel (68/BT:18.06.19 Bk:70.3
Dream00(65,2/)Bt:22.6.19 Bk:66 H:58
Umkay16 (98/)Bt:22.6.19 Bk:99 H:80
Dero77(78/)BT:28,06,19 Bk:78 HDF:58
medine66(71,1/68.8/2.3/%3.23)
❤ FREE CANLAR ❤
CurukElma (57,2/57.3/+0.1/%-0.17)
Sweetyy83 (71,2/
Poni bon (90,8
nanekekik(69,3/
eceboce(58,1
İzine ayrılan uyeler
*Bi prenses annesi (83,4/82.9/0.5/%0.60)83.7 le 626.etapta izne ayrıldı
*Gulbe şeker ()96 ile 626. Etapta izne ayrıldı

Pnrrr-20(79,9/80,9
ilk bildirimimi gecen hafta yapmistim abla.ama 03.06.19 da basladim ilk.haticeee cok guzel gitmis cnm tebrikler
merveee bir geldin pir gidiyon kuzummm :))) yine harikasin
tugceeee misafirler sana yaramismasallah cok gitmis cnm
cok guzel baslangic Aysecimama devami gelsin ins.
Cnm sen ne zaman takima gelmistin tarihini
Hedefin neydi tekrar yazarmisin
tmm cnm duruma gore bakalim
Ama bu hafta cok iyi gecmedi sende biliyosun
tebrikler canim yaa.darisi bizebildirimimi yapayım
geçen hafta: 58,3
bu hafta: 57,4
fark: -900
yüzde: 1,54
Mefkurem izninle mezun olmak istiyorum ablacım, free takılacağım korumada
daha ne olsun canim.Günaydin arkadaslar.
Neyi yanlis yapiyorum anlamadim bu kadar Spora bu kadar kilo az degilmi
Bu hafta yediklerim sanirim Cok yanlisti
Gecen hafta : 64.2 kg
Bu hafta : 63.2 kg
Fark : - 1 kg
Yüzde : 1.56
haklisin ablaHandandandan niran kuzum zaten herkes yazmis
En sinir oldugum şey cocuklarin egitiminde ayri tutumlar, eşin ogretmen degilmiydi sanki öyle hatirliyorum
Simdiye kadar konusman fayda etmemis ama ne çekip gitmek nede kardeslerinin dedigi gibi bosvermek dogru degil cnm. Küsmek de cozum degil
Demekki farkli donelerle konusman lazim
Diyetisyen didem gonca ustay var geçen gun diyorki
Butun cocuklarin paketli dondurmalara saldirdigi şu donemlerde kendi oğlu hic istemiyormus
Çünkü tavrim net, onu cok sevdigimi biliyor
Oglu bikere anneannem bana cukulata aliyor o beni sevmiyormu demis
Onunda sevdigini ama zararinin farkinda olmadigini soylemis
Bence eşinle ayri, cocuklarla ayri
Birde toplanip konusmaniz lazim
Cocuklara ozellikle onlari cok sevdigin icin onlarin zarar gornesini istemedigini
Babanin bunun farkinda olmadigi icin hata yaptigini...
Belki sekerin zararlari hakkinda bazi bilgiler okursan, görseller falan daha iyi anliyabilirler
Eşine de cocuklarini cok seviyorsa niye onlarin zarar gorecegi seyi yaptigini vs.
Vicdan yaptirarak ikna etmelisin
tebrik ederim canimTebrik ediyorum kızlar
Geçen hafta 68
Bugün 66.900
Fark. -1.100
Bu hafta fazla uzak kaldım arkadaşlar menülerimi yazamadım ama dikkat etmeye devam ettim. Çok yoğunluğum var. Bu hafta inşallah bitiyor artık sık gelirim
tebrik ederim.hic vermemekten daha iyiGeldim, sabahtan beri kiralık ev bakıyorum.
Ben 400 lerle gidiyorum, ama bu hafta egzersizlere başlıyorum
Cuma: 74.7
Bugün: 74.3
Fark: 0.4 (% 0.54)
İstersen de izne ayrılayımMefkurem yaylada çok hareketsiz kaldım, yıl içinde hep bı koşturmaca vardı, şimdi sadece oturuyorum, ev küçük, iş yok...onun da etkisi... İzin konusunu sana bırakıyorum canım..izne ayirmazsan plank ve egzersizlere başlıyorum.
kos koca adam cocuk gibi cocukla inatlasiyo.amiiinnnn ablacım kıyısından bile yaklaşmam 6lara inşallah
maalesef abla, ama tek abimi de suçlayamıyorum annem de babamda da var kabahat
ben büyük kızıma ufacık bağırsam babam köpürüyor annem surat asıyor çocuğa böyle davranma diye
geçen abim kızıma vurduağızlarını açıp tek kelime etmediler bi de üstüne kızım da abime vurduğu için abimden özür diletmeye çalıştılar
eee abim de kendini her zamanki gibi haklı görüyor dolayısıyla
gerçi ben de kızıma her ikiniz de hatalı davrandınız ama dayın daha çok hatalı olduğu için özür dilemek zorunda değilsin kızım dedm bana ne yaaa o evlatsa benimki de evlat
allah gonlune gore versin canim.insallah bulursunİşe giderken 60 km yol gidiyorum, sadece işte değil, çocukları kursa etkinliğe hep hayatım yolda geçiyor yoruldum...merkeze taşınmaya karar verdik, istediğimiz gibi bir ev bulabilirsek tabi
kac yasinda ergen gibi davraniyo diycektim 36 demissinannemin gözünün önünde oldu ablacım
şöyle gelişti olay
büyük kızım karanlığı seviyor öyle alıştı annemlerin perdesini kapatmak istedi abim de tamamen gıcıklığına izin vermedi
kızım inat etti kapatacağım diye abim inat etti açacağım diye bağırışıyorlar ben de içerdeyim yanlarına gittim noluyo diye
kızım sinirlendi elindeki oyuncakla abimin bacağına vurdu tam ağzımı açtım ne yapıyorsun defne sakın dememe kalmadı abim çat diye kafasına vurdu çocuğun o sırada annemde yanımıza gelmişti ben de bağırdım ne yapıyorsun sen diye ben öyle bağırınca işte ne yaptım ki o da bana vurdu bilmem ne demeye başladı yaaa dedim o 6 sen 36 yaşındasın ona vurunca ben şimdi bunun yanlış olduğunu nasıl anlatayım dedim aldım kızları çıktım geldim eve o gün bugündür yüzüne bakmıyorum ama o o kadar umursamaz ki hala büyük kızımla inatlaşıp duruyor abuk subuk davranıyor eşime bi denk gelse bu tavırları fena kavga çıkacak da onu istiyor abim
allah gonlunu genisletsin canim hayirdir insallahkizlar ya bugün böyle bi fenalardayım icim daraliyor patlicak yer arıyorum sanki ya
dogum gunun kutlu olsun.nice selere canimNe kasvetli birgün ya 30 yaşıma girdim bugün gençlik gitmiş gibi hissediyorum
Evet kekKektn hiç bshsetmiyorsun
Sağol canmm
Süperr
1 kilo kötü mü canm tebrkler
Yolda çok güzel durdular onunda etkisi var bi daha gelelim dememizde bi de insanın evi gibisi yok özledim evimi. Balığımız çiçeklerimizde komşuya yük oldu hem
Dilekk istesen artyla gelmezdin canm sen bir haftan boşa gitti bak
Kübraa 6ları görmek istemiyo musun canm
Vuu güzel tebriklerr
Az yemek sana yaramıyor bence
Yok artık çocukla inatlaşıyor çocuk gibi yaşaı da küçük sanki neyse ki mesafe koymuşsun
Hayırdır inşaallah
Kolay gelsin abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?