- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.361
bi de beni düşünseneabinin ağzının ortasına terlikle vurasim geldinasıl dayı o öyle eşim yada benim tarafımdan kimsenin haddine değil azarlamak yada vurmak biz kelimeleri seçerken kimin haddine ya ki senin kızın birde şimdi kardeş kıskançlığı var
Felaket diyim sen anla bütün emekler bosaAynen abla verirken nasıl zor alırken nasıl hızlı ama insan gibi yesem böyle olmazdı , sen de durumlar nedir hiç bahsetmiyorsun
Kektn hiç bshsetmiyorsunGünaydın canım arkadaşlarım
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen cuma 58.1
Güncel 59.1
Detoksla giden görüldüğü üzre hemen geri geldi.
Ama kararlıyım bundan daha fazla almayacağım inşallah
Öpüyorum hepinizi
Burası olmasa hedefime ulaşamazdım
Sağol canmmKolay gelsin ponim
Denk gelemiyoruzki ablam ya
Iyi ya su dükkanın tadilat olayi cok yordu bu ara beni
Sende iyiki varsin ecemm
Artik sira koruma zamani toparlarsin bence
Süperrbildirimimi yapayım
geçen hafta: 58,3
bu hafta: 57,4
fark: -900
yüzde: 1,54
Mefkurem izninle mezun olmak istiyorum ablacım, free takılacağım korumada
1 kilo kötü mü canm tebrklerGünaydin arkadaslar.
Neyi yanlis yapiyorum anlamadim bu kadar Spora bu kadar kilo az degilmi
Bu hafta yediklerim sanirim Cok yanlisti
Gecen hafta : 64.2 kg
Bu hafta : 63.2 kg
Fark : - 1 kg
Yüzde : 1.56
Yolda çok güzel durdular onunda etkisi var bi daha gelelim dememizde bi de insanın evi gibisi yok özledim evimi. Balığımız çiçeklerimizde komşuya yük oldu hemtadilati senmi yapiyon
Eskisi gebi gelmedigimin farkindayim cnm
masallah yasim guzel gitmis cnm
Listede hedefine ne yazilmisti hatirliyomusun yanlislik olmasin
baska yerde cocuklarin huy degistirmesi cok normal cnm eve gidince hizaya cekersin :)) lale devri bitti diye
Amann o yolu bidahami cekeceksiniz
Cocuklar durdumuydu yolda
kilona göre az degil cnm gayet normal ve guzel
Bide spora bu hafta basladin
Bazen ilk haftalarda kaslarda şişlik olabilir
yorulsanda götürüsü guzel olmus
Dilekk istesen artyla gelmezdin canm sen bir haftan boşa gitti bakGünaydin kızlar bol eksili bir cuma olsun sizin için inşallah
Ben artiyim ama beklediğim gibi olmadı şükür
Geçen hafta 92.4
Bu hafta 92.7
+300
Yüzde
+0.32
Kübraa 6ları görmek istemiyo musun canmGEçen hafta 70.3
Bu hafta 70
Fark 0.3
Yüzde 0.42
Vuu güzel tebriklerrTebrik ediyorum kızlar
Geçen hafta 68
Bugün 66.900
Fark. -1.100
Bu hafta fazla uzak kaldım arkadaşlar menülerimi yazamadım ama dikkat etmeye devam ettim. Çok yoğunluğum var. Bu hafta inşallah bitiyor artık sık gelirim
Az yemek sana yaramıyor benceGeldim, sabahtan beri kiralık ev bakıyorum.
Ben 400 lerle gidiyorum, ama bu hafta egzersizlere başlıyorum
Cuma: 74.7
Bugün: 74.3
Fark: 0.4 (% 0.54)
İstersen de izne ayrılayımMefkurem yaylada çok hareketsiz kaldım, yıl içinde hep bı koşturmaca vardı, şimdi sadece oturuyorum, ev küçük, iş yok...onun da etkisi... İzin konusunu sana bırakıyorum canım..izne ayirmazsan plank ve egzersizlere başlıyorum.
Yok artık çocukla inatlaşıyor çocuk gibi yaşaı da küçük sanki neyse ki mesafe koymuşsunannemin gözünün önünde oldu ablacım
şöyle gelişti olay
büyük kızım karanlığı seviyor öyle alıştı annemlerin perdesini kapatmak istedi abim de tamamen gıcıklığına izin vermedi
kızım inat etti kapatacağım diye abim inat etti açacağım diye bağırışıyorlar ben de içerdeyim yanlarına gittim noluyo diye
kızım sinirlendi elindeki oyuncakla abimin bacağına vurdu tam ağzımı açtım ne yapıyorsun defne sakın dememe kalmadı abim çat diye kafasına vurdu çocuğun o sırada annemde yanımıza gelmişti ben de bağırdım ne yapıyorsun sen diye ben öyle bağırınca işte ne yaptım ki o da bana vurdu bilmem ne demeye başladı yaaa dedim o 6 sen 36 yaşındasın ona vurunca ben şimdi bunun yanlış olduğunu nasıl anlatayım dedim aldım kızları çıktım geldim eve o gün bugündür yüzüne bakmıyorum ama o o kadar umursamaz ki hala büyük kızımla inatlaşıp duruyor abuk subuk davranıyor eşime bi denk gelse bu tavırları fena kavga çıkacak da onu istiyor abim
Hayırdır inşaallahkizlar ya bugün böyle bi fenalardayım icim daraliyor patlicak yer arıyorum sanki ya
Kolay gelsin ablaBenimde 1 saat sonra cikmam gerekiyor iş yerinde randevum var
O zamana kadar biraz iş yapayim
Güya bugun banyoyu indirecektim
Aksamda gececi işe gidecem
Sağol poniciğimKektn hiç bshsetmiyorsun
Sağol canmm
Süperr
1 kilo kötü mü canm tebrkler
Yolda çok güzel durdular onunda etkisi var bi daha gelelim dememizde bi de insanın evi gibisi yok özledim evimi. Balığımız çiçeklerimizde komşuya yük oldu hem
Dilekk istesen artyla gelmezdin canm sen bir haftan boşa gitti bak
Kübraa 6ları görmek istemiyo musun canm
Vuu güzel tebriklerr
Az yemek sana yaramıyor bence
Yok artık çocukla inatlaşıyor çocuk gibi yaşaı da küçük sanki neyse ki mesafe koymuşsun
Hayırdır inşaallah
Kolay gelsin abla
Ne cahillik yaabi de beni düşünsene
sinirden kulaklarımdan ateş çıktığını hissettim ve 35 yıllık kardeşliğimde ilk defa öyle sesimi yükselttim
kimse gık diyemedi bana o kadar sinirlydim ki
hem kardeş kıskançlığı var hem öğretmeni okuldan ayrıldı ki ona çok düşkündü hem kulaklığının teki bozuktu çok çok az duyuyordu o yüzden normalden bi beş kat fazla hırçınlığı vardı son dönemlerde
bi de dediğin gibi salak dayısı kardeş kıskançlığının üzerine üzerine oynuyor yapma etme dedikçe inadına ben de besteyle oynarım ben de onu severim vs diyor
108 ?Felaket diyim sen anla bütün emekler bosa
Tmm cnm artik kurallara uyarsan haftayada guzel eksin olursa girersin listeyeEvet bu hafta düğün telaşımız vardı. Kınası eğlencesi gelin çıkarması kıyafet telaşı yurt dışından şehir dışından gelenler derken ihmal ettim canım farkındayım o yüzden kendimi veremedim bu hafta inşallah full başlarsam haftaya listeye girmeyi Ümit ediyorum
Biraz daha az :))
103?::))Biraz daha az :))
Ne gıcık ya çocuk yapmaz onun yaptığınıbi de beni düşünsene
sinirden kulaklarımdan ateş çıktığını hissettim ve 35 yıllık kardeşliğimde ilk defa öyle sesimi yükselttim
kimse gık diyemedi bana o kadar sinirlydim ki
hem kardeş kıskançlığı var hem öğretmeni okuldan ayrıldı ki ona çok düşkündü hem kulaklığının teki bozuktu çok çok az duyuyordu o yüzden normalden bi beş kat fazla hırçınlığı vardı son dönemlerde
bi de dediğin gibi salak dayısı kardeş kıskançlığının üzerine üzerine oynuyor yapma etme dedikçe inadına ben de besteyle oynarım ben de onu severim vs diyor
Tmm cnm artik kurallara uyarsan haftayada guzel eksin olursa girersin listeye
[/
Ay inşallah abla uyarım aksilik olmazsa haftaya daha güzel eksim olur da listeyi hak ederim
aynen öyle ya çocuk gibi inatlaşıp duruyor küçücük çocuklaNe gıcık ya çocuk yapmaz onun yaptığını
mutlu yaşların olsun canımmNe kasvetli birgün ya 30 yaşıma girdim bugün gençlik gitmiş gibi hissediyorum
aynen öyle koydum vallaKektn hiç bshsetmiyorsun
Sağol canmm
Süperr
1 kilo kötü mü canm tebrkler
Yolda çok güzel durdular onunda etkisi var bi daha gelelim dememizde bi de insanın evi gibisi yok özledim evimi. Balığımız çiçeklerimizde komşuya yük oldu hem
Dilekk istesen artyla gelmezdin canm sen bir haftan boşa gitti bak
Kübraa 6ları görmek istemiyo musun canm
Vuu güzel tebriklerr
Az yemek sana yaramıyor bence
Yok artık çocukla inatlaşıyor çocuk gibi yaşaı da küçük sanki neyse ki mesafe koymuşsun
Hayırdır inşaallah
Kolay gelsin abla
Nice güzel yaşların olsun canımNe kasvetli birgün ya 30 yaşıma girdim bugün gençlik gitmiş gibi hissediyorum
Aaaaa dogun gunu cocugu varmisNe kasvetli birgün ya 30 yaşıma girdim bugün gençlik gitmiş gibi hissediyorum
Menuler olmayınca gelemiyorum psikolojikmen kuzumBilmiyorum abla ya kafam karışık hala regli olucam
Kuzu hic gelmiyosunda oda etki ediyodur biraz daha sık gelmeye calissan
Esinle bi konus o zaman kuzum ya sana zararli böyle
Bilmiyorum ki kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?