- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.601
Sağol canım, bulamadık zaten.. şu dublexi almak isteyen vazgeçer inşaallah diye dua ediyorum, benim okula çok yakın, yürüyerek gider gelirdim çok iyi olurdu.ev aramak bulmak tasınmak zor ısler canım kolay gelsın
__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
BiprensesAnnesi 195 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Bayankokosh -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Curukelma -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eceboce -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Güneşinkızı35 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Pumpkin00 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ücmelekannesi 60 + -- + -- + -- + --+ -- + --
Dream00 138 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ebruebrulii -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Cuma sporu gözümden kaçan varsa etiketlesin lütfen kizlar cok alıntı yapınca karıştı aklım
Allah o güzel gönlüne göre versin kuzum inşallah istediğin gibi bir ev bulursunSağol canım, bulamadık zaten.. şu dublexi almak isteyen vazgeçer inşaallah diye dua ediyorum, benim okula çok yakın, yürüyerek gider gelirdim çok iyi olurdu.
Son ara öğün 21.00 da .listede var.evet bulgur pilavı ekmek olmadi listede de yoktu zaten.guzelim diyetisyen sonucu begenmediyse ve yagdan gitmediyse onun listesinde hata vardir
Menuleri oturtuncaya kadar spora baslanmamasi normal
Belkide vermen yavaslayinca devreye sokmak istiyordur
Ama en azindan yuruyus meto icin iyi olur
Menunde aksam pilav oldugu icin ekmek olmayabilirdi yogurt salata ilave edebilirdin
Son arayi aciktigin icinmi yiyorsun
cuma gunleri kacamaga izin veriyoruz ama 1 dil. Yeterdi cnm
Onu arada yiyip aksam yemegini yeseydin ac kalmazdin
sabah cok az cnm
amin sagol canim.ah canım kuzum çok geçmiş olsun.
hayırlısıyla evinize gidin inşallah
Amin, inşaallah buluruz.Hakkinizda hayirlisi olsun kuzum ins. Gonlune göre bi yer bulursunuz
Bana stresden yedim diye gelmeyinnnnn
Takim, yarisma umurumda degil onun icin yedim deyin
@Jasminium84 ve @GunesinKizi35 mezuniyetlerinizi kutluyorum kızlar, darısı bizim başımıza artık gelecek seneye inşaallah..
niye gelecek sene olsun azıcık dikkat etsen birkaç aya istediğin kilodasın inşallahÇok oldu canım zaten ya..midem ağrıdı sonrasında, sanırım kıdem küçülmüş, zorlayınca dayanamadı.
Doğru diyorsun canım, yüzdemizin düşme ihtimaline karşı daha fazla gayret göstermemiz gerek, spora başlıyorum hemen, Leslie yapacağım inşallah 45 dk likListedeki hanfendilere sesleniyorum :))
Handandandan
@Bayankokosh
@Keseli kanguru
@Ucmelekannesi
@bi prenses annesi
@AsyaaAyazz
@Pumpkin00
@Dream00
Kizlar bu hafta 2 az kilosu olan uyemizi mezun ettik
Onlarin yuzdesi cok iyi oluyordu
Yani bu demek oluyorki sizlere daha cok iş düşüyor
Bugunden haftalik planlarinizi yapin
Cumaya herkesden min. Yuzde 1-1.5 bekliyorum
@Dream00 canimm listeye hosgeldin
Ins. Hep guzel eksilerin olurda takimimiza bolca faydan olur :))
@bi prenses annesi hafize tekrar hosgeldin cnm
Senden daha guzel eksiler, ozellikle haftaici guzel menuler bekliyorum :))
Artik kimseden bahane duymak istemiyorum
Bazilari guzel verdigi halde
her hafta sabit, arti vs. Hep falso verdigimiz icin emekler bosa gidiyor
.Afiyet olsun tatlım. Benim diyetisyenim de spor yapma demişti haftada üç gün en fazla 45 er dakikalık yürüyüş yapabilirsin demişti. Onu da ben istediğim için yoksa vermezdi. Ama ben uymadım pek listeye falan. O yüzden yağdan değilde kastan kaybediyoruz. Listeye uymak lazım aslında.
400 ler sevdi beni bırakmıyor, bende ufak bir hesap yaptım, 60 kiloya inmem için 35 haftaya ihtiyacım var..niye gelecek sene olsun azıcık dikkat etsen birkaç aya istediğin kilodasın inşallah
Amin, inşaallah hayırlısı ile bulurumallah gonlune gore versin canim.insallah
kuzum bence sana bir şaşırtma lazım ki direnç kırılsın400 ler sevdi beni bırakmıyor, bende ufak bir hesap yaptım, 60 kiloya inmem için 35 haftaya ihtiyacım var..
vauvvv süppersin canımSöğüt diyorsun canım, yüzdemizin düşme ihtimaline karşı daha fazla gayret göstermemiz gerek, spora başlıyorum hemen, Leslie yapacağım inşallah 45 dk lik
Hic bir tahlil istemedi canim .spor işini de neden dedim öncelik diyet diyor.benim kilomda birinin ayda 8_10 kilo vermesi çok normal dedi.ben 3 hazirandan beri 8 _9 kilo vermişimafıyet olsun canım spor neden ıstemexıgını anlamadım benım dıyetısyen hicbırsey yapamıyorsan yuruyus yapacaksın dedı spor olsa daha ıyı olur dedı ama bunyene tahlıllerıne gore bırsey demıstır belkı tam kan tahlıl falan ıstemısmıydı
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım kekde cuma kacamagı olsun
afıyet olsun canım
36 saatlik açlık orucu mu yapsam acaba?kuzum bence sana bir şaşırtma lazım ki direnç kırılsın
ondan sora 1 er verirsin inşallah
kurbana kadar baya verirsen o zaman millet şaşırır20 sayfa birikmiş fırsat buldukça okumakmistiyorım. Dün kına gecesi vardı kuzenim bahçede istediği için donduk ya çok soğuktu. En şişman bendim sanırım ortamdaBugün gelin alma ve düğün var bi yandan kayısı asma yaprağı filan toplamam lazım eşyalarda var eve gitsem kesintisiz yatmak istiyorum yaaa
kiz kendine guven biraz :) hilal bogazini tutuyorsa sende tutEvet bende ondan korkuyorum
oyyy kuzum yaaayarin cikiyoruz. ates tehlikeli oldugu icin 1 gun daha tutuyorlar
tmm canim verrim
boyle negatif düşünceleri silip atiyoruz kafamizdan cnm :)) spor menü olursa tikir tikir gider-1.3 bana 73. 'ü getirir....
Aslında yavaş gitmesinin bir sebebi 5-6 yıl boyunca 74-75 aralığında kalmış olmam olabilir.. yani 74 benim için ilk direnç noktası olabilir.
persembe belki saf pro yapabilirsin cnmBir gün değilde bir hafta sebze yemesem protein tüketsem diye düşünüyorum ama bu ara uygulayamam. Belki bı 10 gün sonra yapabilirim
kiz niye kendine eziyet ediyon doyunca bıraksan yaÇok oldu canım zaten ya..midem ağrıdı sonrasında, sanırım kıdem küçülmüş, zorlayınca dayanamadı.
hedef koyma sallama degil canikom:)) onceki haftalari, metoyuda hesap ediyorumBenim hedefi çok koymuşsun canım, 0.8 yetmez mi?
perşembe gecti artikkuzum yazmayı unutmuş olabilirim cuma 60 dk tempolu yürüyüş 180 puan
perşembe 1 saat tempolu yürüyüş 180 puan
sanırım bunları yazmamışım
ortalama kacta yatiyorsun cnmSon ara öğün 21.00 da .listede var.evet bulgur pilavı ekmek olmadi listede de yoktu zaten.
açlık orucu metabolizmanı yavaşlatabilir diye düşünüyorum kuzum.36 saatlik açlık orucu mu yapsam acaba?
Aslında 3 günlük düşündüm ama emziriyorum diye tereddüt ettim
Gel kiz gel yimem seniEvet bende ondan korkuyorum
O rahatsızlığı biliyorum uyutmaz bile yaÇok oldu canım zaten ya..midem ağrıdı sonrasında, sanırım kıdem küçülmüş, zorlayınca dayanamadı.
isteeeee bekledigimiz niran buuuuDoğru diyorsun canım, yüzdemizin düşme ihtimaline karşı daha fazla gayret göstermemiz gerek, spora başlıyorum hemen, Leslie yapacağım inşallah 45 dk lik
400 ler sevdi beni bırakmıyor, bende ufak bir hesap yaptım, 60 kiloya inmem için 35 haftaya ihtiyacım var..
onda yiyince hemen geri gelir cnm36 saatlik açlık orucu mu yapsam acaba?
Aslında 3 günlük düşündüm ama emziriyorum diye tereddüt ettim
o da bazilarina yaramiyoraçlık orucu metabolizmanı yavaşlatabilir diye düşünüyorum kuzum.
onun yerine daha farklı bir şey mi yapsan
şu nohutlu mohutlu ayranlı çorba detoksu yapsan iki gün mesela
tabi yine sen bilirsin kuzum
evet soyledim.getircek:)3 lt su istedim.aciktikca su icip atlatirim bugunude.hastenede olunca kabiz oluyorum hep.bide otur otur sisiyorum.kurbana kadar baya verirsen o zaman millet şaşırır
kiz kendine guven biraz :) hilal bogazini tutuyorsa sende tut
Neyin eksik ondan
oyyy kuzum yaaa
Neyse 1 gun daha sabredin cnm
Eşine soyle sana yemek getirsin :) ac durma
boyle negatif düşünceleri silip atiyoruz kafamizdan cnm :)) spor menü olursa tikir tikir gider
persembe belki saf pro yapabilirsin cnm
kiz niye kendine eziyet ediyon doyunca bıraksan ya
hedef koyma sallama degil canikom:)) onceki haftalari, metoyuda hesap ediyorum
2 haftadir 400 verdigine göre bu hafta fazla olabilir
Sende o kapasite var ama spor yaparsan
En kötü - 1olur
perşembe gecti artik
ortalama kacta yatiyorsun cnm
Aksam ogununu fazla karbonlu yaptiysan son arayi kaldirabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?