- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.621
Perşembe saf protein yapayım o zamanDedigim gibi perşembe ya saf pro yap yada
ben hic yapamam.boyle dayanamam.detoks felan hic yapamiyorum.:)36 saatlik açlık orucu mu yapsam acaba?
Aslında 3 günlük düşündüm ama emziriyorum diye tereddüt ettim
Ben yaptım canım daha önceden, dayanabiliyorumben hic yapamam.boyle dayanamam.detoks felan hic yapamiyorum.:)
Cumartesi cumartesi yat dinlen canımHadi beni motive edin temizliğe başlayayım kızlar ya
Kuruyemis falanda getirseydi cnm arada agzina atardinevet soyledim.getircek:)3 lt su istedim.aciktikca su icip atlatirim bugunude.hastenede olunca kabiz oluyorum hep.bide otur otur sisiyorum.
Sende mi yarıştasın canım,Kizlar biz 1 ayda 10 kilo yarışına girdik
askrhpozitif
Fitt_anne beraber
Baharda 5 kiloyla eşlik edecek :))
North River
Bakalim 1 ay sonra kimler kazanacak
Kiz daha oturunmu sennn :)))Hadi beni motive edin temizliğe başlayayım kızlar ya
1 hafta eşim memleketine gidecek bu ara herşey yapabilirim, engel yok yaniaçlık orucu metabolizmanı yavaşlatabilir diye düşünüyorum kuzum.
onun yerine daha farklı bir şey mi yapsan
şu nohutlu mohutlu ayranlı çorba detoksu yapsan iki gün mesela
tabi yine sen bilirsin kuzum
Bu hafta kontrolüm vardı canım. Gitmedim. Önümüzdeki hafta gitmek istiyorum. Ben bozdum valla ne yalan söyleyim. Çok fazla ara öğün vermiş ben öyle yersem kilo alırım gibi geliyor ben bir sabah bir ara bir de akşam yemek istiyorum onu söyliycem gidince.
Devam ediyormusun hala diyetisyene.bende tam anlamıyla uyamıyorum ama öyle aman aman bozmadım diyetimi.
Evet cnm merve dilek ben 10 kilo bahar 5 kiloSende mi yarıştasın canım,
Ben olsam kıçımı devirir yatarımHadi beni motive edin temizliğe başlayayım kızlar ya
Ablaa bu ara cok gaza gelmis durumdayim su 4 kiloyuda versemmi artıkKizlar biz 1 ayda 10 kilo yarışına girdik
askrhpozitif
Fitt_anne beraber
North River
Verdigi listeyi atabilirmisin cnmBu hafta kontrolüm vardı canım. Gitmedim. Önümüzdeki hafta gitmek istiyorum. Ben bozdum valla ne yalan söyleyim. Çok fazla ara öğün vermiş ben öyle yersem kilo alırım gibi geliyor ben bir sabah bir ara bir de akşam yemek istiyorum onu söyliycem gidince
Kuzum kendini nasil rahat hissettiginle alakaliAblaa bu ara cok gaza gelmis durumdayim su 4 kiloyuda versemmi artık
Verdigi listeyi atabilirmisin cnm
Diyetisyenin dedigini yapmicaksan niye para veriyon
Canım yollamaya çalıştım başarabildim mi bilmiyorumVerdigi listeyi atabilirmisin cnm
Diyetisyenin dedigini yapmicaksan niye para veriyon
perşembe geçti artık canım da cumayı kaydediyorum bu haftayakuzum yazmayı unutmuş olabilirim cuma 60 dk tempolu yürüyüş 180 puan
perşembe 1 saat tempolu yürüyüş 180 puan
sanırım bunları yazmamışım
güveneyim demikurbana kadar baya verirsen o zaman millet şaşırır
kiz kendine guven biraz :) hilal bogazini tutuyorsa sende tut
Neyin eksik ondan
oyyy kuzum yaaa
Neyse 1 gun daha sabredin cnm
Eşine soyle sana yemek getirsin :) ac durma
boyle negatif düşünceleri silip atiyoruz kafamizdan cnm :)) spor menü olursa tikir tikir gider
persembe belki saf pro yapabilirsin cnm
kiz niye kendine eziyet ediyon doyunca bıraksan ya
hedef koyma sallama degil canikom:)) onceki haftalari, metoyuda hesap ediyorum
2 haftadir 400 verdigine göre bu hafta fazla olabilir
Sende o kapasite var ama spor yaparsan
En kötü - 1olur
perşembe gecti artik
ortalama kacta yatiyorsun cnm
Aksam ogununu fazla karbonlu yaptiysan son arayi kaldirabilirsin
geldim rakibin olabilirim istersenGel kiz gel yimem seni
O rahatsızlığı biliyorum uyutmaz bile yaaman dikkat et geri genislemesin nirancim
Bende bi 5 kilo diyeyim kendime bari insAllah gider de 70lere geçerim artıkKizlar biz 1 ayda 10 kilo yarışına girdik
askrhpozitif
Fitt_anne beraber
North River
Ay çok karışık yazmış heCanım yollamaya çalıştım başarabildim mi bilmiyorum
Yok gibi abla ama yemek yeyince filan acayip sucluluk hissi var ve surekli kilo alacakmışım gibi hissediyorum yaKuzum kendini nasil rahat hissettiginle alakali
Sana fazlaligin var gibimi geliyor
tamamdir cinim bu hafta rakibiz o zamanperşembe geçti artık canım da cumayı kaydediyorum bu haftaya
güveneyim demi
geldim rakibin olabilirim istersen
Bende bi 5 kilo diyeyim kendime bari insAllah gider de 70lere geçerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?