- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.641
Benim ki 8 değilmiydi ablaKizlar biz 1 ayda 10 kilo yarışına girdik
askrhpozitif
@Keseli kanguru beraber
Baharda 5 kiloyla eşlik edecek :))
@nanekekik
Bakalim 1 ay sonra kimler kazanacak
Ay çok karışık yazmış he
ansizin misafir gelirse diye dusunjyorum hep canim yapmak istemeyinceHadi beni motive edin temizliğe başlayayım kızlar ya
hepinizde kazanirsiniz insallah:))hepinizide tutuyorum ben:))Kizlar biz 1 ayda 10 kilo yarışına girdik
askrhpozitif
@Keseli kanguru beraber
Baharda 5 kiloyla eşlik edecek :))
@nanekekik
Bakalim 1 ay sonra kimler kazanacak
cok iyi motive ettin eCumartesi cumartesi yat dinlen canım
sari leblebi istedim:)Kuruyemis falanda getirseydi cnm arada agzina atardin
Neyse uzun kalmicaksiniz şükür
Yarin bi yuruyus yapar bol su icersen açılır bacaklarin
hic bisey anlamadim.bende:)Canım yollamaya çalıştım başarabildim mi bilmiyorum
Katıl o zaman bu 4 'lüye, 5 kg ile canımAblaa bu ara cok gaza gelmis durumdayim su 4 kiloyuda versemmi artık
tmm cnmYok gibi abla ama yemek yeyince filan acayip sucluluk hissi var ve surekli kilo alacakmışım gibi hissediyorum ya
tamamdir cinim bu hafta rakibiz o zaman
evet canım ama bana anlattığı için sorun olmuyor
anam ben düşünemiyorum anam babam çalışıyoransizin misafir gelirse diye dusunjyorum hep canim yapmak istemeyince
İstersen ayrıntılı yazabilirim canımansizin misafir gelirse diye dusunjyorum hep canim yapmak istemeyince
hepinizde kazanirsiniz insallah:))hepinizide tutuyorum ben:))
cok iyi motive ettin e
sari leblebi istedim:)
hic bisey anlamadim.bende:)
Benimde aklimda o var ama 5 kilo cok gibi geliyor 4 az geliyorKatıl o zaman bu 4 'lüye, 5 kg ile canım
Ah bende devrileydim nolurduuu
Bende oyle diyorum canim verme konusunda sıkıntım yok biliyosunBu hqfta cok sıkmaliyim@CurukElma fark attırmamam laizm sana Öğle yemegimi yiyorim bi kase yoğurt bi kase semizotu domates maydanozli salata
kaldırmam lazım kendimi ama cancağzımAh bende devrileydim nolurduuu
Biliyorum cok katı olamıyorum bende hic hep kacamagim oluyor illa tamamen dikkat etsem bende guzel veriyorum ama isteBende oyle diyorum canim verme konusunda sıkıntım yok biliyosun
heee doğruuperşembe gecti artik
çoğu diyetisyene göre bence gayet makul cnm hic abartili bisey yokCanım yollamaya çalıştım başarabildim mi bilmiyorum
azimli kararli olursak niye vermiyelimki :)Bende bi 5 kilo diyeyim kendime bari insAllah gider de 70lere geçerim artık
korumayi gayet iyi yapiyorsun cnm sorun yokkiYok gibi abla ama yemek yeyince filan acayip sucluluk hissi var ve surekli kilo alacakmışım gibi hissediyorum ya
bilmem 10 diye konusmamismiydikBenim ki 8 değilmiydi abla
yalniz kilo farkiniz var senin daha cok vermen lazımBu hqfta cok sıkmaliyim@CurukElma fark attırmamam laizm sana Öğle yemegimi yiyorim bi kase yoğurt bi kase semizotu domates maydanozli salata
dün yedin iste tatlim cumaya kadar tut kendiniBiliyorum cok katı olamıyorum bende hic hep kacamagim oluyor illa tamamen dikkat etsem bende guzel veriyorum ama iste
tamamdır gülüm eheperşembe geçti artık canım da cumayı kaydediyorum bu haftaya
güveneyim demi
geldim rakibin olabilirim istersen
Bende bi 5 kilo diyeyim kendime bari insAllah gider de 70lere geçerim artık
Ben sizden 10 gun once tartilcam abla memlekete gitcem diyeçoğu diyetisyene göre bence gayet makul cnm hic abartili bisey yok
azimli kararli olursak niye vermiyelimki :)
korumayi gayet iyi yapiyorsun cnm sorun yokki
Istersen 55 ol 2 kilo opsiyon olsun
O arada kalirsin
bilmem 10 diye konusmamismiydik
yalniz kilo farkiniz var senin daha cok vermen lazım
dün yedin iste tatlim cumaya kadar tut kendini
eh o zaman start verildi1 hafta eşim memleketine gidecek bu ara herşey yapabilirim, engel yok yani
Heee tmm o zaman :)Ben sizden 10 gun once tartilcam abla memlekete gitcem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?