- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.701
Söylesene yarın sınavım var diye canım...onlardan mı bekliyorsun anlayışı?Ya of sinir oldum. Kv burdaydı 3 gece. Eltimle oturuyor. Onu götürdük 2 gün oldu. Oturduk. Ertesi gün mü ne eltimler geldi gece çaya. Şimdi aradı biz geliyoruz diyorlar çoluk çocuk. Müsait misin diye bir sorar insan. Ders çalışıyordum. Yarın sınav var. Hiç iş yapmadım. Evde yemeklik de yok o kadar insana yetecek. Sinir oldum şuan ya. Çocuğu banyo yaptiracaktim. Kendim yıkayacaktım. Off
Yarın sınavım var başka bir gün beklerim de canm sendeYa of sinir oldum. Kv burdaydı 3 gece. Eltimle oturuyor. Onu götürdük 2 gün oldu. Oturduk. Ertesi gün mü ne eltimler geldi gece çaya. Şimdi aradı biz geliyoruz diyorlar çoluk çocuk. Müsait misin diye bir sorar insan. Ders çalışıyordum. Yarın sınav var. Hiç iş yapmadım. Evde yemeklik de yok o kadar insana yetecek. Sinir oldum şuan ya. Çocuğu banyo yaptiracaktim. Kendim yıkayacaktım. Off
Söyledim. Kaç gündür diyorum var diye. Önce eşimi aramışlar evde mi diye. Eşim beni aradı. Ya dedim sınavım var test çözüyorum öyle. Ne yapım diyor. Meğer yola çıkmışlar ev de 15 dk yürüyerek. Yolsa da beni arıyor. Geldiler. Sonra görümcem kızı falan da gelecekmiş. 1 kg taze fasulye vardı onu yaptım pilavla yettiği kadar artık. Ben de yemeyecem yemekSöylesene yarın sınavım var diye canım...onlardan mı bekliyorsun anlayışı?
Ya of sinir oldum. Kv burdaydı 3 gece. Eltimle oturuyor. Onu götürdük 2 gün oldu. Oturduk. Ertesi gün mü ne eltimler geldi gece çaya. Şimdi aradı biz geliyoruz diyorlar çoluk çocuk. Müsait misin diye bir sorar insan. Ders çalışıyordum. Yarın sınav var. Hiç iş yapmadım. Evde yemeklik de yok o kadar insana yetecek. Sinir oldum şuan ya. Çocuğu banyo yaptiracaktim. Kendim yıkayacaktım. Off
Eşimi aramış önce evde demiş yola çıkmışlar Yolda arıyor beni deYarın sınavım var başka bir gün beklerim de canm sende
Sabah bir şey yemedim. Öğleden sonra yedim. Akşam da yemem dedim. Eşime gore az yapacaktım yemek. Şimdi apar topar yaptım. Yeter inşallaheşinin mani olması lazımdı kuzum
yazık canına
İhmalim canım ben. Bir de tam olarak uymadığım için kaçıyorumaşkolsun yani
kız niye gitmiyon
kaça kaça zaten bir türlü istediğimz kiloya istediğimiz zaman diliminde gelemiyoruz.İhmalim canım ben. Bir de tam olarak uymadığım için kaçıyorum
Evet tam anlamıyla adapte değilim diye sanırım bir de tam kendimi toparlıyorum hadi bir sıkıntı, sonrasında gelsin yemekler gitsin tatlılar.kaça kaça zaten bir türlü istediğimz kiloya istediğimiz zaman diliminde gelemiyoruz.
bu sefer de diyet yoruyor insanı
habire motivasyon kaybı yaşıyoruz
al başına kısır döngüyü ondan sonra
evet kuzum hep aynı sıkıntıları yaşıyoruzEvet tam anlamıyla adapte değilim diye sanırım bir de tam kendimi toparlıyorum hadi bir sıkıntı, sonrasında gelsin yemekler gitsin tatlılar.
Haklısın canım benim de öyle oldu geçen yaz 64 e düşmüştüm ne güzeldi az daha gayret etseydim başaracaktım. Kış geldi hadi tekrar 75 kilo oldum.evet kuzum hep aynı sıkıntıları yaşıyoruz
ama buna bir dur demek lazım yoksa yılan hikayesine dönüyor diyet işi
Unutmuşum ablaPumpkin00 tugce cuma menunu yazdinmi benmi kacirdim
darisi bize ins. :)))aslinda oyle ama o sucluluk psikolojisinden çıkamadım sanırım ya alırsam korkusu var hala aynadan bakıyorum iyi ama hala var gibi hissediyorum
dambil :)1 kilo agirlikla basliyabilirsinne yapsam ağırlık derken
oyyy kuzummben kaptanımı tutuyom valla
sen oyle san poni hanimcim 1 ay seker orucu tutacam :))Çikiletalara gömülür o
cukulata nasil bisey ben bilmiyorum hafizamda yok öyle bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?