Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

muhakkak zordur ablacım ona lafım yok ki zaten ben annemin kızlarıma bakmasına en başından karşıydım ki onlar da kaç yaşına geldi bi de benim kızlarıma mı bakacaklar diye ama bu çok çok özel bi durumdu
hastalık ve çok önemliydi doktor pıhtı atmasından endişe etti de hamile halimle mr çektirdi yani basit bi baş ağrısı değildi sormadı bile altı üstü bi gün idare de edemedi
millet gezmeye, yemeğe, sinemaya gitmek için annesine bırakıyor gık demiyor insanlar, benimki burnumdan fitil fitil getirir o gezmeyi

ikinizdede göremiyorum, acaba Sadece pro lar mi görüyor?
Valla sanmıyorum canım ben kendi imzamı görüyorum ama
Onu tam bilmiyorum ama imzalari gormemek icin kendi profilinden kapatabiliyosun belki orasi kapalidir
GunesinKizi35
Jasminium84
Prolugunuz hayirli olsun kizlar
Yasemin dedigim yer kapali dir sende o yuzden goremezsin
Teşekkür ederiz abla ben kendi imzamı görüyorum ama sende görüyor musun ?
ayyyy görmemişin bi proluğu olmuş hesabı oldum bütün gün bununla uğraştım iyi mi
Aynen Yasemin ya bi pro olduk görmemişlerin proluğu olmuş tutmuş profilini baştan yapmış
peki bu iş sorunu ne zaman duzelebilir
En azindan simdilik söz falan yapsaniz
Şuan İstanbul'dan bi arkadaşı geldi abla onunla iş mevzularını konuşmuşlar işte eğer ki dedikleri gibi giderse Ağustos da iyi bir şey olmasını bekliyoruz eğer ki olursa da Eylül yada Ekim gibi nişan yapalım diye konuştuk bugün ya bekleme sebebi yani çekincesi kalkıp da benim ailem ne iş yapıyorsun dediğinde arkasını dolduracak bişey olmasını istemesi bugün biraz konuştuk bu konuları bize dua edin olursan Eylül-Ekim gibi nişan önümüzdeki yaza da düğün inşallah

Ay di mi yaaa

Allah hakkında hayırlısını versin balımm, gönlünden geçeni hayırlı kılsın
BİR yerde haklı işsiz güçsüz ailenin karşısına çıkmak istememesi çok normal
Benim eşim de işsizdi o yüzden ailemle tanışamamıştı sonradan iyi kötü bi yere başladı da gelip istemişlerdi

Haklisin cnm ne diyebilirimki

Surekli imzalari görünce benim kafam karisiyor, göz yoruyor
O yuzden kapali bende

Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin cnm
İlla olsun diye dua etme
Hayirlisiysa olsun hayirsizsa bi engel ciksin olmasin
Benim oğlan nisanliydi salon gelinlik hersey hazirdi 3 ay vardi düğüne
Ama akla hayale gelmeyen cok kötü bisey bisey yasadik gercek yuzlerini gördük öyle ayrildilar
Ne kadar kötü seyler yasamis olsakda Allaha bunun icin cok sukrettim
Bizi öyle bi ailenin icine girmekten kurtardi

saolun gerçekten taiki her zaman hayırıysa beri hayırsızsa geri derim ama inanın ben bu evlilik olayı için ayrılmayı denedim kesinlikle ondan bahane olduğunu düşünmüyorum yinede insanoğlu tabiki hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için

Aynen leslie eğlenceli tam bana gore. Su sınavı da atlatıp düzenli yapacam. Fırsatım olunca deneme çözüyorum çünkü

Dunku menum
10.00
Sade neskafe

15.30
6 kasık kısır
Domates
Salatalık
Sogan sogus
Bır kase cacık

17.00
Orta sekerlı turk kahvsesı
18.00
3 dılım karpuz
Aksam yok

Su ıkı lıtrr

Bugunku menum
13.00
1 tb ekmek
2 kk peynır
Domates
Yesıl sıvrı bıbet
Bes zeytın
Cay

19.30
1 kase tarhana corbası
2 dılım karpuz

Su ıkı lıtre

SABAH 12.00
1 haşlanmış yumurta
Maydonoz
1 dilim beyaz ekmek (tb bitmiş)

ÖĞLEN YOK

ARA 16.30
1 bardak sütlü kahve

AKŞAM 19.30
yarim tabak mantarlı tavuk sote
1 kase şehriye çorbası

Su 2.5 litre

Eşim geldi eve bir sürü paket cips almış, çikolata almış, kola almış yaş pasta almış. Poşetleri verdi al bunları sana aldım dedi çokkkkk cıssss

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…