- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.421
muhakkak zordur ablacım ona lafım yok ki zaten ben annemin kızlarıma bakmasına en başından karşıydım ki onlar da kaç yaşına geldi bi de benim kızlarıma mı bakacaklar diye ama bu çok çok özel bi durumdupeki bu iş sorunu ne zaman duzelebilir
En azindan simdilik söz falan yapsaniz
nasil olsa işe gitmiyon cnm evdesin yavas yavas yaparsin
anacim bizde cocuk büyüttük :))
Bakamicaginiz cocugu dogurmayin
Valla kucuk cocukla gercekten cok zor cnm
Bana geldilermi hic bisey yapamiyorum
3 ü zaten yapiyosun cnm :))
herjesin karakteri farkli kuzucum
Ama bi yastan sonra gercekten cocuk bakmak zor geliyor
Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin
Zorunluluk olursa tabiki el-mecbur
eski anne babalar herseyi evlatlarindan beklerler
Bazen de evlat aranıp sorulmak ister
baharin dedigi gibi yeni uygulama cnm bazi kriterlere göre mezunlara veriliyormus
Kriterleri bizde bilmiyoruz kazene ozelmis :))
sabah kalkinca canin istemiyosa oglen guzel saglikli bi jahvalti yap cnm
Dereotu hem sütü artirir hemde metoyu hizlandirir
Bu kiloda sporsuz anca gr larla ugrasirsin
masallah cok guzel cnm biraz daha verince iyice fistik olacan :))
cok kolay gelsin tatlim
Guya izin günün daha fazla yorulacan
Dursaydi sanki sart miydi
Forum seceneklerine gir orda imzalari görüntüle kismi var cnmayyyy görmemişin bi proluğu olmuş hesabı oldum bütün gün bununla uğraştım iyi mi
sağol abla Allah razı olsun deli olacaktım en sonunda proluktanForum seceneklerine gir orda imzalari görüntüle kismi var cnm
Eki Görüntüle 2289592
Valla sanmıyorum canım ben kendi imzamı görüyorum amaikinizdede göremiyorum, acaba Sadece pro lar mi görüyor?
Teşekkür ederiz abla ben kendi imzamı görüyorum ama sende görüyor musun ?Onu tam bilmiyorum ama imzalari gormemek icin kendi profilinden kapatabiliyosun belki orasi kapalidir
GunesinKizi35
Jasminium84
Prolugunuz hayirli olsun kizlar
Yasemin dedigim yer kapali dir sende o yuzden goremezsin
Aynen Yasemin yaayyyy görmemişin bi proluğu olmuş hesabı oldum bütün gün bununla uğraştım iyi mi
Şuan İstanbul'dan bi arkadaşı geldi abla onunla iş mevzularını konuşmuşlar işte eğer ki dedikleri gibi giderse Ağustos da iyi bir şey olmasını bekliyoruz eğer ki olursa da Eylül yada Ekim gibi nişan yapalım diye konuştuk bugün ya bekleme sebebi yani çekincesi kalkıp da benim ailem ne iş yapıyorsun dediğinde arkasını dolduracak bişey olmasını istemesi bugün biraz konuştuk bu konuları bize dua edin olursan Eylül-Ekim gibi nişan önümüzdeki yaza da düğün inşallahpeki bu iş sorunu ne zaman duzelebilir
Ay di mi yaaaValla sanmıyorum canım ben kendi imzamı görüyorum ama
Teşekkür ederiz abla ben kendi imzamı görüyorum ama sende görüyor musun ?
Aynen Yasemin yabi pro olduk görmemişlerin proluğu olmuş tutmuş profilini baştan yapmış
Şuan İstanbul'dan bi arkadaşı geldi abla onunla iş mevzularını konuşmuşlar işte eğer ki dedikleri gibi giderse Ağustos da iyi bir şey olmasını bekliyoruz eğer ki olursa da Eylül yada Ekim gibi nişan yapalım diye konuştuk bugün ya bekleme sebebi yani çekincesi kalkıp da benim ailem ne iş yapıyorsun dediğinde arkasını dolduracak bişey olmasını istemesi bugün biraz konuştuk bu konuları bize dua edin olursan Eylül-Ekim gibi nişan önümüzdeki yaza da düğün inşallah
Haklisin cnm ne diyebilirimkimuhakkak zordur ablacım ona lafım yok ki zaten ben annemin kızlarıma bakmasına en başından karşıydım ki onlar da kaç yaşına geldi bi de benim kızlarıma mı bakacaklar diye ama bu çok çok özel bi durumdu
hastalık ve çok önemliydi doktor pıhtı atmasından endişe etti de hamile halimle mr çektirdi yani basit bi baş ağrısı değildi sormadı bile altı üstü bi gün idare de edemedi
millet gezmeye, yemeğe, sinemaya gitmek için annesine bırakıyor gık demiyor insanlar, benimki burnumdan fitil fitil getirir o gezmeyi
Az daha kazene yazacaktin ben proluk istemiyom diyesağol abla Allah razı olsun deli olacaktım en sonunda proluktan
Surekli imzalari görünce benim kafam karisiyor, göz yoruyorValla sanmıyorum canım ben kendi imzamı görüyorum ama
Teşekkür ederiz abla ben kendi imzamı görüyorum ama sende görüyor musun ?
Aynen Yasemin yabi pro olduk görmemişlerin proluğu olmuş tutmuş profilini baştan yapmış
Şuan İstanbul'dan bi arkadaşı geldi abla onunla iş mevzularını konuşmuşlar işte eğer ki dedikleri gibi giderse Ağustos da iyi bir şey olmasını bekliyoruz eğer ki olursa da Eylül yada Ekim gibi nişan yapalım diye konuştuk bugün ya bekleme sebebi yani çekincesi kalkıp da benim ailem ne iş yapıyorsun dediğinde arkasını dolduracak bişey olmasını istemesi bugün biraz konuştuk bu konuları bize dua edin olursan Eylül-Ekim gibi nişan önümüzdeki yaza da düğün inşallah
Ay di mi yaaa
Allah hakkında hayırlısını versin balımm, gönlünden geçeni hayırlı kılsın
BİR yerde haklı işsiz güçsüz ailenin karşısına çıkmak istememesi çok normal
Benim eşim de işsizdi o yüzden ailemle tanışamamıştı sonradan iyi kötü bi yere başladı da gelip istemişlerdi
saolun gerçekten taiki her zaman hayırıysa beri hayırsızsa geri derim ama inanın ben bu evlilik olayı için ayrılmayı denedim kesinlikle ondan bahane olduğunu düşünmüyorum yinede insanoğlu tabiki hayırlısı ne ise o olsun hepimiz içinAllah hayirlisi neyse onu nasip etsin cnm
İlla olsun diye dua etme
Hayirlisiysa olsun hayirsizsa bi engel ciksin olmasin
Benim oğlan nisanliydi salon gelinlik hersey hazirdi 3 ay vardi düğüne
Ama akla hayale gelmeyen cok kötü bisey bisey yasadik gercek yuzlerini gördük öyle ayrildilar
Ne kadar kötü seyler yasamis olsakda Allaha bunun icin cok sukrettim
Bizi öyle bi ailenin icine girmekten kurtardi
Ramak kalmıştı vallaAz daha kazene yazacaktin ben proluk istemiyom diye
Hadi inşallah ablacımBugun cok guzel eksi gördüm tuu tuu masallah
Bu 3 günde biraz giderse cuma cok guzel olacak ins.
koş koş arkama saklan hşşşşşşSabah 9. 1 tane pişi
Domates salatalık
2 dilim Ezine
Zeytin
Öğle. 3. Sezar salata
AAkşam 6. Et sote
3 yk pilav
Cacık 1 kase
Aynen leslie eğlenceli tam bana gore. Su sınavı da atlatıp düzenli yapacam. Fırsatım olunca deneme çözüyorum çünküpeki bu iş sorunu ne zaman duzelebilir
nasil olsa işe gitmiyon cnm evdesin yavas yavas yaparsin
anacim bizde cocuk büyüttük :))
Bakamicaginiz cocugu dogurmayin
Valla kucuk cocukla gercekten cok zor cnm
Bana geldilermi hic bisey yapamiyorum
3 ü zaten yapiyosun cnm :))
herjesin karakteri farkli kuzucum
Ama bi yastan sonra gercekten cocuk bakmak zor geliyor
Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin
Zorunluluk olursa tabiki el-mecbur
eski anne babalar herseyi evlatlarindan beklerler
Bazen de evlat aranıp sorulmak ister
baharin dedigi gibi yeni uygulama cnm bazi kriterlere göre mezunlara veriliyormus
Kriterleri bizde bilmiyoruz kazene ozelmis :))
sabah kalkinca canin istemiyosa oglen guzel saglikli bi jahvalti yap cnm
Dereotu hem sütü artirir hemde metoyu hizlandirir
Bu kiloda sporsuz anca gr larla ugrasirsin
masallah cok guzel cnm biraz daha verince iyice fistik olacan :))
cok kolay gelsin tatlim
Guya izin günün daha fazla yorulacan
Dursaydi sanki sart miydi
Afiyet olsun canımEmz.anne menüm
11.00
3 d peynir
1 d tam buğday ekmeği
Domates salatalık
3 halka sucuklu omlet
2 üçgen dilim karpuz
14.00
1 sb süt
1 çb leblebi
17.30
4 köfte
Köz patlıcan salatası
1 sb ayran
2 üçgen dilm karpuz
Su 2
Spor 30 dk yürüyüş
Afiyet olsun canımDunku menum
10.00
Sade neskafe
15.30
6 kasık kısır
Domates
Salatalık
Sogan sogus
Bır kase cacık
17.00
Orta sekerlı turk kahvsesı
18.00
3 dılım karpuz
Aksam yok
Su ıkı lıtrr
Bugunku menum
13.00
1 tb ekmek
2 kk peynır
Domates
Yesıl sıvrı bıbet
Bes zeytın
Cay
19.30
1 kase tarhana corbası
2 dılım karpuz
Su ıkı lıtre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?