- 22 Haziran 2019
- 431
- 1.987
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #307.401
Çok güzel olmuşsun canim
ayyy ben bunu kuaförüm sensinde izledimSanata sanatçıya saygım sonsuz da ALlah aşkına bu nedir ya
aaaaa evet ya ben niye göremiyorummm
valla bana o kadar yapmıyor kendi de zayıf sevdiği için ama yapsa heralde bütün herşeyi birilerini verirdim başkalrı yesin diye o da kendi derdine yansınvalla komplo bunlar bize zaten yıllardır iki ileri bir geri. En sevdiğim ne varsa getiriyor. Bazen yiyorum pis pis gülüyor bana ben kazandım der gibi Demotive oluyorum öyle olunca. İnsanız sonuçta nefisle baş etmek çok zor ya
ayyyyy problemi okuyunca aaaaa ne yaptım ki ben dedim
valla canım bende okullar kapanınca baştan izleyeyim dedim şuan 23. bölümdeyimayyy ben bunu kuaförüm sensinde izledim
kadın bi değişik tipti yaaa
Okumadan göndermişim, vay halimeayyyyy problemi okuyunca aaaaa ne yaptım ki ben dedim
sağol kuzum darısı başına
Allah yardımcın olsun kuzumEşimle ilgili tabiki. Bu aralar yine coşmuş durumda haftanın 3 günü yok. Diğer günler ya misafir çağırıyor ya dışarı çıkıyoruz. Hiç bir şekilde muhabbet sohbet yok. Sadece çay getir kahve götür. Bişey söylüyorum ters ters bakıyor ya cevap vermiyor ya dalga geçiyor. Güya şaka yapıyormuş. Sürekli telefon elinde kurtlar vadisinin repliklerini ezberlemiş oyunculardan önce söylüyor konuşmalarıtövbe yarabbim ağlanacak halime gülüyorum da.. daha birsürü şey var da anlattıkça canım sıkılıyor ben bu adamı bi düzene sokup öyle geleyim kızlar siz de sormuşsunuz sağolun. Handandandan eceboce CurukElma
proluğun mubarek olsun kuzumayyyyy problemi okuyunca aaaaa ne yaptım ki ben dedim
sağol kuzum darısı başına
maşallah kuzum harikasın
Sağol balımmproluğun mubarek olsun kuzum
@nanekekik tatlım imzam görünmüyor mu bende görünüyor ama
ikinizdede göremiyorum, acaba Sadece pro lar mi görüyor?
masallah Cok iyi
bilemedim canım yaikinizdede göremiyorum, acaba Sadece pro lar mi görüyor?
masallah Cok iyi
Onu tam bilmiyorum ama imzalari gormemek icin kendi profilinden kapatabiliyosun belki orasi kapalidirikinizdede göremiyorum, acaba Sadece pro lar mi görüyor?
sağol ablacımmOnu tam bilmiyorum ama imzalari gormemek icin kendi profilinden kapatabiliyosun belki orasi kapalidir
GunesinKizi35
Jasminium84
Prolugunuz hayirli olsun kizlar
Yasemin dedigim yer kapali dir sende o yuzden goremezsin
bulamadım yaOnu tam bilmiyorum ama imzalari gormemek icin kendi profilinden kapatabiliyosun belki orasi kapalidir
GunesinKizi35
Jasminium84
Prolugunuz hayirli olsun kizlar
Yasemin dedigim yer kapali dir sende o yuzden goremezsin
peki bu iş sorunu ne zaman duzelebilirkonuştuk abla konuşmasına ama konuşulanlar ve uygulananlar bir olmuyor. Evet seviyor muyum çok o seviyor mu kimseye kefil olamam tabi babamın oğlu değil sonuçta(yeri geliyor ona bile güven olmuyor) ama evet sevdiğini düşünüyorum sevmekten ziyade değer verdiğini saydığını kararlarıma saygı gösterdiğini biliyorum ama işte şu ara işlerindeki sıkıntıdan dolayı olsun bikaç özel sebepten olsun bi süre daha evlenmeye ertelememiz lazım diyor. Yani bende biraz fazla etkileniyorum. Sonuçta belli bi yaştayım ve bir çok arkadaşım şu sıra evleniyor evlenenler doğum yaptılar vs eee bilirsin Türkiye'de toplum baskısı da yüksek bi düğün nişan cemiyetine giremiyorum bu yüzden sürekli eee sen ne zaman evlenceksin sorusunu duymamak için çünkü insanlar bir şey söylerken karşıdakinin durumunu bilmeden yorum yapıyorlar eee bende hali ile inciniyorum. O yüzden de artık düğün ve nişanlara katılmıyorum bayramlarda minimum şekilde ziyarette bulunuyorum ve evlilik konusunun geçtiği yerden koşar adım kaçıyorum
nasil olsa işe gitmiyon cnm evdesin yavas yavas yaparsiniyiydi çocuklar maşaallahları vardı küçük kızım maşaallah baya huzurlu sakin bi bebek zaten büyük kızımda çok yıpranmıştık. Cuma aşımız var umarım huyu değişmez. Kayısı getirmiştm komposto yaptm bugün kışlık. biraz temizlik çocukların banyosu derken çok dinlenemedim yarına kalan işler var haliylede yorgunum baya spor yapmak istiyordm halim kalmadı
anacim bizde cocuk büyüttük :))Ne iyi olur bende iki çocukluym kaynanam acımıyor sen acırsın belki ablaaa
3 ü zaten yapiyosun cnm :))1. ve 3. bana uygun
herjesin karakteri farkli kuzucumbenim hayalimdeki anne kesinlikleMefkurem
ben hamileyken şiddetli baş ağrısı ve hareketlerde yavaşlama sebebiyle pazar günü öğlene doğru hastaneye gitmiştim ve sadece bi tane devlet hastanesinde mr vardı açık, ben de büyük kızım perişan olmasın diye anneme bıraktım
ve hastanede oradan oraya koşturuyoruz sürekli serum veriyorlar mr için bi tonn işlem gereki hamile olduğum için, eşimi aramış annem niye bu kadar kaldınız ne zaman geleceksiniz diye sormuş
eşim köpürmüştü ya sanki keyfimize mi gitmiyoruz eve zaten canımız çıktı stresliyiz niye böyle yapıyor sana diye çok üzülmüştü ben tabii onun üzüntüsü ne ki kahrolmuştum
işimiz bitip anneme kızımı almaya gittiğimde ağzının ucuyla eee ne oldu diye sorup kızımı elime tutuşturdu resmen hadi alın gidin der gibi
eski anne babalar herseyi evlatlarindan beklerleradi ya bizimki oğlunu aramıyor bile 2 ayda bir ararsa ne ala hiç eşimin yanında olmadılar destek vermediler hiç. eşimde soğumuş onlardan ama duyduğuma göre sebebi benmişim evlenince soğumuşş adam
baharin dedigi gibi yeni uygulama cnm bazi kriterlere göre mezunlara veriliyormus
sabah kalkinca canin istemiyosa oglen guzel saglikli bi jahvalti yap cnmSABAH üşeniyorum kahvaltı yapmayabalığın yanında maydonozlu sarımsak mi ne vardı yemedim başka bir şey yoktu. Spor yapmıyorum bayagidir sanki çok yaptım da bayagidir yapmıyorum diyorum
masallah cok guzel cnm biraz daha verince iyice fistik olacan :))
cok kolay gelsin tatlimKızlar boya işleriyle uğraşıyoruz gelemicem bugünbi ugrayim dedim geçmişi ancak yarın yaparım öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?