Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

HAFTALIK HEDEFİM

Niran Nevra -2
Bayankokosh
Pumpkin00
Keseli kanguru
AsyaaAyazz
Ucmelekannesi
Dream00

Bi prenses annesi -1.7
Poni bon -1.7
medine66
Hayatgusel
Umkay16
medine66
CurukElma
nanekekik
eceboce
mefkurem - 2
askrhpozitif
Jasminium84
GunesinKizi35

Kopyala yapıştrla son alıntıdan devam edebilirsiniz kızlar hedefinizi yazmaya. Bakalım kimler hedefini tutturabilecek

HAFTALIK HEDEFİM

Niran Nevra -2
Bayankokosh
Pumpkin00
Keseli kanguru
AsyaaAyazz
Ucmelekannesi - 1.5
Dream00
Bi prenses annesi -1.7
Poni bon -1.7
medine66
Hayatgusel
Umkay16
medine66
CurukElma
nanekekik
eceboce
mefkurem - 2
askrhpozitif
Jasminium84
GunesinKizi35

Kopyala yapıştrla son alıntıdan devam edebilirsiniz kızlar hedefinizi yazmaya. Bakalım kimler hedefini tutturabilecek

Son düzenleme:
Demekki spor sana cok iyi geliyor cnm
Menü olarak zaten sorunun yok şükür
İnşallah gönlündeki olur
Doğru bana spor verdiriyor, daha önceki doğumlarımdan sonra sadece yürüyüş ile vermiştim, menülerde de ne ararsan vardı.

HAFTALIK HEDEFİM

Niran Nevra -2
Bayankokosh
Pumpkin00
Keseli kanguru
AsyaaAyazz
Ucmelekannesi - 1.5
Dream00
Bi prenses annesi -1.7
Poni bon -1.7
medine66
Hayatgusel
Umkay16
medine66
CurukElma
nanekekik -1,8
eceboce
mefkurem - 2
askrhpozitif
Jasminium84
GunesinKizi35

Ben veremem bi dudukluye o kadar para :))
Bi reklamda üstü cam kapakli bi düdüklü gorduydum onlar ne kadarki

Gerci burda bi marka var tencere seti 2000 eurodan basliyor
cam kapaklı urunlwre çok para vermeye kokruyorum iki tane tencere kapağı kırdım , son aldigim granit takımı 450 TL ye aldım 4 parça tencere abla cam kapaklı :) kv almış bana bir tane döküm granit tava 300 TL tek parça onu kullanmaya cekiniyor insan 2000 euro versem duvara asar tablo niyetine durdururum galiba
Süper bir his demi :)

Aynen oyle cnm sevdim ben bu hissi 70lerin ayak sesleri geliyor açlıktan kulaklarima

Cuma Menüm

10.30
3 ceviz
1 ayran

16.00
1 küçük şiş adana
6 tane kuşbaşı tavuk göğsü izgara
Salata
Ayran

22.45 cok aciktim dayanamadim
1 kk ceddar peynir
afıyet olsun abla erken yıyınce bende cok acıkıyorum Handandandan mıdeyı ve bunyeyı ıyı alıstırmıs massallah dıyımde kıza nazar degmesın
Gece gece üşenmedim kalktım kıyafet denedim nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam bayrama yepisyeni az kullanılmış etekimi giyebilcem
Masallah dolapta bekleyenlerın olması muthış bır duygudur heralde

Bayıldım bu duyguya ben

Benim dolabının %80 olmuyor kizlar.yeni kıyafette almak istemiyorum.dogru durust bisey bulamiyorum.ayni seyleri yıkayıp giyiyorum.kilo verince gardolabimi yenileyeceğim diyorum kendime.ama bu seferde vücudum baya sarkacak şimdiden yumuşadım.bu düşünceler kakır döngü gibi kafamda dolanıp duruyor.karin germe olmak istiyorum.ama benim 2.sezeryanim çok kötü gecti.korkuyorumda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…