- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.281
Hemen düzenliyorum, küsme canımSon alıntıdan devam ettirelim benxe benim hedef gitmis bak burda küstüm
Hemen düzenliyorum, küsme canım
Emojiler konusunda cahilim kaptanım, mazur gör.Koydugum emojinin anlami
Insallah onumuzdeki haftalarda da böyle guzel eksiler görmeni bekliyorum demek
Düzenledim
Anlamadigini anladimEmojiler konusunda cahilim kaptanım, mazur gör.
Kendime okul açılana kadar hedef kiloma inme hedefi koydum kaptanım, inşallah başarabilirim..Anlamadigini anladim
Demekki spor sana cok iyi geliyor cnmKendime okul açılana kadar hedef kiloma inme hedefi koydum kaptanım, inşallah başarabilirim..
Doğru bana spor verdiriyor, daha önceki doğumlarımdan sonra sadece yürüyüş ile vermiştim, menülerde de ne ararsan vardı.Demekki spor sana cok iyi geliyor cnm
Menü olarak zaten sorunun yok şükür
İnşallah gönlündeki olur
Afiyet olsun canım az olmus sankj yat uyu en iyisi ablaCuma Menüm
10.30
3 ceviz
1 ayran
16.00
1 küçük şiş adana
6 tane kuşbaşı tavuk göğsü izgara
Salata
Ayran
22.45 cok aciktim dayanamadim
1 kk ceddar peynir
cam kapaklı urunlwre çok para vermeye kokruyorum iki tane tencere kapağı kırdım , son aldigim granit takımı 450 TL ye aldım 4 parça tencere abla cam kapaklı :) kv almış bana bir tane döküm granit tava 300 TL tek parçaBen veremem bi dudukluye o kadar para :))
Bi reklamda üstü cam kapakli bi düdüklü gorduydum onlar ne kadarki
Gerci burda bi marka var tencere seti 2000 eurodan basliyor
Süper bir his demi :)Kızlar kendimi ne kadar bos bos hissediyorum yeminle şekersiz 2. Günümü bitirdm 21gun sonunda nasil bi sonuc beklior olacak benj merak ediyorum
Iki ana iki ara öğün gayette ayakta tutuyormuş ac hissediyorum ama ayaktayim bugün parkta cay icerken bi tane gofret bi tane biskuvi die kendimi kandırıp yemedgim icin çok mutluyum visne reçeli kaynattim parmağıma bulaşan damlasini bile yalamadim insAllah bu iradeyle devam edebilirim
Aynen oyle cnm sevdim ben bu hissi 70lerin ayak sesleri geliyor açlıktan kulaklarimacam kapaklı urunlwre çok para vermeye kokruyorum iki tane tencere kapağı kırdım , son aldigim granit takımı 450 TL ye aldım 4 parça tencere abla cam kapaklı :) kv almış bana bir tane döküm granit tava 300 TL tek parçaonu kullanmaya cekiniyor insan 2000 euro versem duvara asar tablo niyetine durdururum galiba
Süper bir his demi :)
afıyet olsun abla erken yıyınce bende cok acıkıyorumCuma Menüm
10.30
3 ceviz
1 ayran
16.00
1 küçük şiş adana
6 tane kuşbaşı tavuk göğsü izgara
Salata
Ayran
22.45 cok aciktim dayanamadim
1 kk ceddar peynir
Masallah dolapta bekleyenlerın olması muthış bır duygudur heraldeGece gece üşenmedim kalktım kıyafet denedimnasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam bayrama yepisyeni az kullanılmış etekimi giyebilcem
afıyet olsun abla erken yıyınce bende cok acıkıyorumHandandandan mıdeyı ve bunyeyı ıyı alıstırmıs massallah dıyımde kıza nazar degmesın
Masallah dolapta bekleyenlerın olması muthış bır duygudur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?