Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cok cok az olmus menun cnm yq bisey yememişsin ki makarna cuma kacamagi olmuş tabi afiyet olsun
Cok şükür bu hafta guzel is çıktı darisi önümüzdeki diger haftalara

Nasıl mutlu oldum, nasıl mutlu oldum anlatamam...

Takımımın dereceye girmesine katkım olduğu için ayrıca mutluyum.

Bireysel derece beklemiyordum açıkçası....

Haftaya daha fazla gayret edeceğim inşallah...

kolay gelsin inş tez vakitte biter rahat edersin

Bi bende etkili değil galiba kiloda pek etkisini göremedim ama sıkılaşmada çok faydasını görüyorum
BENde de kilo vermeden çok sıkılaşmada işe yaramıştı
Geçen sene sadece 2 kilo vermeme rağmen insanlar daha fazla verdim zannediyordu ki bence daha iyi bişe

Kızlar kendimi ne kadar bos bos hissediyorum yeminle şekersiz 2. Günümü bitirdm 21gun sonunda nasil bi sonuc beklior olacak benj merak ediyorum
Iki ana iki ara öğün gayette ayakta tutuyormuş ac hissediyorum ama ayaktayim bugün parkta cay icerken bi tane gofret bi tane biskuvi die kendimi kandırıp yemedgim icin çok mutluyum visne reçeli kaynattim parmağıma bulaşan damlasini bile yalamadim insAllah bu iradeyle devam edebilirim

Ikı Sagol canım allah razı olsun yorucu bazen hayattan bezdırıcı ama bır o kadar da hayata baglayıcı 3 cocuklu hayat canım rabbım acılarını gostermesın

HAFTALIK HEDEFİM

Niran Nevra

Bayankokosh
Pumpkin00
Keseli kanguru
AsyaaAyazz
Ucmelekannesi
Dream00

Bi prenses annesi
Poni bon
-1.7
medine66

Hayatgusel
Umkay16
medine66
CurukElma

nanekekik
eceboce
mefkurem
askrhpozitif
Jasminium84
GunesinKizi35

Kopyala yapıştrla son alıntıdan devam edebilirsiniz kızlar hedefinizi yazmaya. Bakalım kimler hedefini tutturabilecek

afıyet olsun canım
ıns sen bana yaptıgın leslıe vıdeolarını musaıt oldugunda atabılırmısın bı canım kardes sozu dınlıyım o zaman
Tebrikler Handandandan ve I Ilyusa ayrıca bu hafta birinci olduk herkesin emeğine sağlık
cok sevındım emegı gecen arkadaslarımı tebrık edıyorum @NıranNevra I Ilyusa tebrıkler canım
afıyet olsun canım

tebrıkler canım sen yaparsın basarılar

HAFTALIK HEDEFİM

Niran Nevra
Bayankokosh
Pumpkin00
Keseli kanguru
AsyaaAyazz
Ucmelekannesi
Dream00

Bi prenses annesi
- 1.7
Poni bon -1.7
medine66
Hayatgusel
Umkay16
medine66
CurukElma
nanekekik
eceboce
mefkurem
askrhpozitif
Jasminium84
GunesinKizi35

Kopyala yapıştrla son alıntıdan devam edebilirsiniz kızlar hedefinizi yazmaya. Bakalım kimler hedefini tutturabilecek

Tamam atayım cnm
İnsAllah

Mutlulugun daim olsun bebegim

Hayy masallah canim gencecik yasinda uc bebe Allah sabir versin mi desem guc kuvvet mi versin desem bilemedim ayy ucuncu kabus gibi simdi iki tanesi bana huniyi taktirdi abboo
Amın canım bol sabır dılıyorum bende kendıme hergunbende ucuncude taktım hunıyı canım erken evlenınce bu yasta uc cocuk evet zor oluyor ama buyuyup gıdıyorlar rabbım hayırlısından omır versın

Sana bu cok iyi gelecek eminim tatlim
Ilk bikac gun belki zorlanirsin 3.gunden sonra canin istememeye baslar
Bak paket paket cukolata yiyen ben
cnm istemiyor

HAFTALIK HEDEFİM

Niran Nevra -2
Bayankokosh
Pumpkin00
Keseli kanguru
AsyaaAyazz
Ucmelekannesi
Dream00

Bi prenses annesi -1.7
Poni bon -1.7
medine66
Hayatgusel
Umkay16
medine66
CurukElma
nanekekik
eceboce
mefkurem
askrhpozitif
Jasminium84
GunesinKizi35

Sana bu cok iyi gelecek eminim tatlim
Ilk bikac gun belki zorlanirsin 3.gunden sonra canin istememeye baslar
Bak paket paket cukolata yiyen ben
cnm istemiyor
insAllah abla bende oyle düşünüyorum basta zorlasa da alışınca kolay gelecek
Son alıntıdan devam ettirelim benxe benim hedef gitmis bak burda küstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…