- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.261
cok cok az olmus menun cnm yq bisey yememişsin ki makarna cuma kacamagi olmuş tabi afiyet olsunYarın erken kalkacam çok yoğun bir gün olacak. Şehir dışından kuzenlerim geliyor. Menüyü yazıp yatayım.
SABAH 11.30
1 kase yoğurt
ÖĞLENYOK
ARA 16.30
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM 19.00
yarım tabak makarna
Sarımsaklı yoğurt
Su 2 litre
Cok şükür bu hafta guzel is çıktı darisi önümüzdeki diger haftalaraAmanin amanin nihayet takimim 1.mi olmuşsssss
Hepinizi verdiginiz emeklerinizinden dolayi coook tebrik ederim fistik adaylarim
Diger takimlarda 2 tane yüzde 4 olmasina ragmen
Bizde imece usulü, herkes üstüne düşeni yapti
Sonucta coook guzel olduuuuuu
Tabiki en büyük alkış
Handandandan
I Ilyusa
Supersiniz kizlar cok tebrikler
Amanin amanin nihayet takimim 1.mi olmuşsssss
Hepinizi verdiginiz emeklerinizinden dolayi coook tebrik ederim fistik adaylarim
Tabiki en büyük alkış
Handandandan
I Ilyusa
Teşekkür ederim canım, hepimizin emeği var, bende sizlere teşekkür ederim....
Teşekkür ederim canım, hepimizin emeğine sağlık...
Teşekkür ederim canım, hepimizin emeği var, bende sizlere teşekkür ederim....
BENde de kilo vermeden çok sıkılaşmada işe yaramıştıkolay gelsin inş tez vakitte biter rahat edersin
Bi bende etkili değil galibakiloda pek etkisini göremedim ama sıkılaşmada çok faydasını görüyorum
Sagol canım allah razı olsun yorucu bazen hayattan bezdırıcı ama bır o kadar da hayata baglayıcı 3 cocuklu hayat canım rabbım acılarını gostermesınHiç sorma şaşkınım halaben 73e düştm en fazla diye hatrlıyodm kısa sürmüş yani 71
Aramıza hoşgeldin kediloviçben poni bnde 30 yaşındayım 2 kızım var öğretmenim 2015ten beri takımdayım bnde 2 ay önce doğum yaptm ama kilolarımn sebebi hamilelik değil
Fissler aldm ya alman tankı dediler bilirsin :) set aldm 1300 verdm yemeği de kendi yapıyormuş
Gözün aydn cnm
Maşaallah Allah bağışlasn yavrularını 3 çocuklu hayat nasıl??
Spor yok mu niran afiyt olsn
afıyet olsun canımEmz anne menüm
11.30
1 ceviz
Tere salatalık
2 d peynir 3 zeytin
1 d ekmek
3 üçgen d karpuz
14.00
1 sb sütlü kahve
10 antep fıstığı
17.00
1 yk kadar kek kırıntısı
17.30
5 yk bulgur pilavı
3 yk tavuk
Yoğurtlu köz patlıcan
Su 2.5
Spor 30 dk yürüyüş
Fit mutlu anne bni de spor listesine ekler misin
ıns sen bana yaptıgın leslıe vıdeolarını musaıt oldugunda atabılırmısın bı canım kardes sozu dınlıyım o zamanvala bilmem abla ama vala halsizim cok sıcaklar bana yaramıyor bence dengemi bozuyor
ayy bi ara bnmde problemim vardi kız nasil normal cıktı bende sasirdm açıkçası
saol cnm
aaa oylr mi bulgur yerim ara ara da nohut ayda iki ayda anca yapiorum esim cok sevmez die
afiyet olsun canım
emilimde sıkıntı varmış o zmn cnm cnm esimde de eksiklik varmis o da vermisti tahlil dun igne yazacak ilac versem yine yükselmez cunki bu durumda dedi eti bulgur pikavi falan sever yer esimde
leslie dene bence ben diorum sana da sen yapmıyorsun cok fqyda ediyor ben bi ara cok yaoinca sıkıldım
afiyet olsun canım da o kek kırıntısı ne kizeklerim cnm
saol cnm
Niye etiket etmiom kız spor yapion da
cok sevındım emegı gecen arkadaslarımı tebrık edıyorum @NıranNevra I Ilyusa tebrıkler canım
afıyet olsun canımYarın erken kalkacam çok yoğun bir gün olacak. Şehir dışından kuzenlerim geliyor. Menüyü yazıp yatayım.
SABAH 11.30
1 kase yoğurt
ÖĞLENYOK
ARA 16.30
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM 19.00
yarım tabak makarna
Sarımsaklı yoğurt
Su 2 litre
Amanin amanin nihayet takimim 1.mi olmuşsssss
Tabiki en büyük alkış
Handandandan
I Ilyusa
tebrıkler canım sen yaparsın basarılarKızlar kendimi ne kadar bos bos hissediyorum yeminle şekersiz 2. Günümü bitirdm 21gun sonunda nasil bi sonuc beklior olacak benj merak ediyorum
Iki ana iki ara öğün gayette ayakta tutuyormuş ac hissediyorum ama ayaktayim bugün parkta cay icerken bi tane gofret bi tane biskuvi die kendimi kandırıp yemedgim icin çok mutluyum visne reçeli kaynattim parmağıma bulaşan damlasini bile yalamadim insAllah bu iradeyle devam edebilirim
Tamam atayım cnm
Mutlulugun daim olsun bebegim
Nasıl mutlu oldum, nasıl mutlu oldum anlatamam...
Takımımın dereceye girmesine katkım olduğu için ayrıca mutluyum.
Bireysel derece beklemiyordum açıkçası....
Haftaya daha fazla gayret edeceğim inşallah...
Hadi insallah cnmcok cok az olmus menun cnm yq bisey yememişsin ki makarna cuma kacamagi olmuş tabi afiyet olsun
Cok şükür bu hafta guzel is çıktı darisi önümüzdeki diger haftalara
Amın canım bol sabır dılıyorum bende kendıme hergunHayy masallah canim gencecik yasinda uc bebe Allah sabir versin mi desem guc kuvvet mi versin desem bilemedim ayy ucuncu kabus gibi simdi iki tanesi bana huniyi taktirdi abboo
Sağolun kaptanım, hepimizin mutluluğu daim olsun inşaallahMutlulugun daim olsun bebegim
Sana bu cok iyi gelecek eminim tatlimKızlar kendimi ne kadar bos bos hissediyorum yeminle şekersiz 2. Günümü bitirdm 21gun sonunda nasil bi sonuc beklior olacak benj merak ediyorum
Iki ana iki ara öğün gayette ayakta tutuyormuş ac hissediyorum ama ayaktayim bugün parkta cay icerken bi tane gofret bi tane biskuvi die kendimi kandırıp yemedgim icin çok mutluyum visne reçeli kaynattim parmağıma bulaşan damlasini bile yalamadim insAllah bu iradeyle devam edebilirim
insAllah abla bende oyle düşünüyorum basta zorlasa da alışınca kolay gelecekSana bu cok iyi gelecek eminim tatlim
Ilk bikac gun belki zorlanirsin 3.gunden sonra canin istememeye baslar
Bak paket paket cukolata yiyen ben
cnm istemiyor
Son alıntıdan devam ettirelim benxe benim hedef gitmis bak burda küstümHAFTALIK HEDEFİM
Niran Nevra -2
Bayankokosh
Pumpkin00
Keseli kanguru
AsyaaAyazz
Ucmelekannesi
Dream00
Bi prenses annesi
Poni bon -1.7
medine66
Hayatgusel
Umkay16
medine66
CurukElma
nanekekik
eceboce
mefkurem
askrhpozitif
Jasminium84
GunesinKizi35
Kopyala yapıştrla son alıntıdan devam edebilirsiniz kızlar hedefinizi yazmaya. Bakalım kimler hedefini tutturabilecek
Koydugum emojinin anlamiSağolun kaptanım, hepimizin mutluluğu daim olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?