Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sıcakken dilimledm kızım istedi kırıntıları yedim canm isteynce napim bugün cuma
afiyet olsun canım canim bu arada spor puanlarini ilk sayfadaki puanlama sistrmine gore hesaplayip yazarsan sevinirim
Spor yarışı beni olumsuz motive ediyor nedense canım, o nedenle etiket yapmıyorum
tamam cnm sen bilirsn
Bugun bende 16.00 da yedim cok aciktim yavvv jeske 8 de falan bi yogurt yeseydim

Niran önünde saygiyla egiliyorum
Ayy abla vala sende ben gibi gec yatanlardan olunca isin zor

Bu arada kizlar bugün tahlil sonuclarimi aldim cok mutluyum bütün değerlerim normalmiş glikoz insülin b12 demir vs en cok insulinden korkuyordum acikcasi şükür ki cok guzel çıktı
senin ki tamamen kendi depresifligin o halde kaldır totoyu

Küçüğü kaç lt lik
2.5 lt
Aminnn

Kiz senin adam kalpten gitmedimi
Baya pahaliymis

Heee iyi marka fissler
Adama volkswagen mi alırsın opel mi dedim hergün kullanacaksan dedim volkswagen dedi mantıklı adam iyisini al dedi zaten geçen seneki olaydan sonra adamda cimrilik filan kalmadı
Poni hedefe kilitlenmiş belli
bu defa iş ciddi abla bel kaymamın ilerlemesini istemiyorum ve şekere yatkınlıkta olunca eteklerim tutuştu valla çocuklar olmasa umursamazdm ama. İnşaallah yılsonuna fitim,fitiz

Tebrikler Handandandan ve I Ilyusa ayrıca bu hafta birinci olduk herkesin emeğine sağlık

benim oglanda 25-26sinda falan evlendiydi :)) miniklerimiz 3.5--1.5yasindalar
Nisan 2018di sanirim ayrilisim emin degilim
6 ayin gecmis tatlim onda sorun yok
Dedigim kriterler önemli
Bide eksi yuzdeyle girecegin icin anca dereceyi etkilemedigi hafta alabiliriz
volkswagen mi alırsın opel mi dedim hergün kullanacaksan dedim volkswagen dedi mantıklı adam iyisini al dedi zaten geçen seneki olaydan sonra adamda cimrilik filan kalmadı
sen bu işi öğrenmişsin
Ben olayi unuttum
bu defa iş ciddi abla bel kaymamın ilerlemesini istemiyorum ve şekere yatkınlıkta olunca eteklerim tutuştu valla çocuklar olmasa umursamazdm ama. İnşaallah yılsonuna fitim,fitiz
insallah diyelim cnm
Sapitmazsak tabiki veririz :))

İyi yapmış ama baya tuzluydu ben baktım geçen sene 850 filandi dedim evde iki tane varkenn kasinma
Ben veremem bi dudukluye o kadar para :))
Bi reklamda üstü cam kapakli bi düdüklü gorduydum onlar ne kadarki

Gerci burda bi marka var tencere seti 2000 eurodan basliyor

Yarın erken kalkacam çok yoğun bir gün olacak. Şehir dışından kuzenlerim geliyor. Menüyü yazıp yatayım.

SABAH 11.30
1 kase yoğurt

ÖĞLENYOK

ARA 16.30
1 bardak sütlü kahve

AKŞAM 19.00
yarım tabak makarna
Sarımsaklı yoğurt

Su 2 litre

Amanin amanin nihayet takimim 1.mi olmuşsssss

Hepinizi verdiginiz emeklerinizinden dolayi coook tebrik ederim fistik adaylarim

Diger takimlarda 2 tane yüzde 4 olmasina ragmen
Bizde imece usulü, herkes üstüne düşeni yapti
Sonucta coook guzel olduuuuuu

Tabiki en büyük alkış
Handandandan
I Ilyusa

Supersiniz kizlar cok tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…