- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.241
Merve anladinmi bilmiyom cnm
Poni hedefe kilitlenmiş bellisıcakken dilimledm kızım istedi kırıntıları yedim canm isteynce napim bugün cuma
O zaman 16-17 olsun9 yatıyorum, 18 geç olmaz mı?
Hala yazıyorsun diyeceksin kaptanım belki ama 09:15 bı arkadaşım uyandırdı arayarak sağolsun
Tmm , 16-17 yi denerim inşaallah canımO zaman 16-17 olsun
Yinede sen bilirsin cnm
afiyet olsun canımsıcakken dilimledm kızım istedi kırıntıları yedim canm isteynce napim bugün cuma
tamam cnm sen bilirsnSpor yarışı beni olumsuz motive ediyor nedense canım, o nedenle etiket yapmıyorum
Ayy abla vala sende ben gibi gec yatanlardan olunca isin zorBugun bende 16.00 da yedim cok aciktim yavvv jeske 8 de falan bi yogurt yeseydim
Niran önünde saygiyla egiliyorum
senin ki tamamen kendi depresifligin o halde kaldır totoyuBu arada kizlar bugün tahlil sonuclarimi aldim cok mutluyum bütün değerlerim normalmiş glikoz insülin b12 demir vs en cok insulinden korkuyordum acikcasi şükür ki cok guzel çıktı
Ayy vala bilemiorum kiz kaldrdm bugun bakalim totoyusenin ki tamamen kendi depresifligin o halde kaldır totoyu
2.5 ltKüçüğü kaç lt lik
AminnnVeririm veririm ilk bebemde de 24 kilo aldiydim onu verdim nasipse bunu da veririm, dinimiz aminnnn
Buyukanneligi erken tatmissin maasallah diyeyim kaptanim benim oglan 20sinde evlense desek hemen bebe yapsa yook yine kurtarmiyor 50 yasini buluyor babaanneligim ehuhehe bahceli hesabi gibim oldu
Hayy masallah canim gencecik yasinda uc bebe Allah sabir versin mi desem guc kuvvet mi versin desem bilemedim ayy ucuncu kabus gibi simdi iki tanesi bana huniyi taktirdi abboo
Nisan 2018di sanirim ayrilisim emin degilim
Mayis annesi misin ben de nisan annesiyim maasallah iki cocuk allah kolaylik vrsin bizeeee
Adama volkswagen mi alırsın opel mi dedim hergün kullanacaksan dedim volkswagen dedi mantıklı adamKiz senin adam kalpten gitmedimi
Baya pahaliymis
Heee iyi marka fissler
Poni hedefe kilitlenmiş belli
Fissler almış zatenPoni Bon duduklu aldım demişsin ne aldın dün ben sana fishler diyecektim unuttum eşimin halasinda var o kadar kısa sürede pişiriyor ki inanılmaz ama biraz tuzlu
Tebrikler
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 631. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9. TAKIM) ==> %1,462
2. (6. TAKIM) ==>%1,121
3.(10. TAKIM) ==>%0,670
BİREYSEL DERECELER
1. @Poyraznisam => %4 => 6. TAKIM & @Aylin42Konya => %4 => 10. TAKIM
2. @Niran Nevra => %2,69 => 9. TAKIM
3. @medine66 => %2,18 => 9. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
=>@Nurumcan94 => %-2,44=> 5. Takım
İyi yapmışFissler almış zaten
benim oglanda 25-26sinda falan evlendiydi :)) miniklerimiz 3.5--1.5yasindalarVeririm veririm ilk bebemde de 24 kilo aldiydim onu verdim nasipse bunu da veririm, dinimiz aminnnn
Buyukanneligi erken tatmissin maasallah diyeyim kaptanim benim oglan 20sinde evlense desek hemen bebe yapsa yook yine kurtarmiyor 50 yasini buluyor babaanneligim ehuhehe
6 ayin gecmis tatlim onda sorun yokNisan 2018di sanirim ayrilisim emin degilim
sen bu işi öğrenmişsinvolkswagen mi alırsın opel mi dedim hergün kullanacaksan dedim volkswagen dedi mantıklı adamiyisini al dedi zaten geçen seneki olaydan sonra adamda cimrilik filan kalmadı
insallah diyelim cnmbu defa iş ciddi abla bel kaymamın ilerlemesini istemiyorum ve şekere yatkınlıkta olunca eteklerim tutuştu valla çocuklar olmasa umursamazdm ama. İnşaallah yılsonuna fitim,fitiz
Bizimki eski tip bekar evinden kalma düdüklüydü baya gerekliydi artıkİyi yapmışama baya tuzluydu ben baktım geçen sene 850 filandi dedim evde iki tane varkenn kasinma
Ben veremem bi dudukluye o kadar para :))İyi yapmışama baya tuzluydu ben baktım geçen sene 850 filandi dedim evde iki tane varkenn kasinma
Benim bünyem yıllardır alışık bu düzene...Bugun bende 16.00 da yedim cok aciktim yavvv jeske 8 de falan bi yogurt yeseydim
Niran önünde saygiyla egiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?