- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.301
Canım kilo verirken yanında bol hareket egzersiz yap toparlanır inan bıçak altına yatmayı düşünme bence sen bilirsin tabi de istersen olur benim çıplakken bile çok farkediyor artıkBenim dolabının %80 olmuyor kizlar.yeni kıyafette almak istemiyorum.dogru durust bisey bulamiyorum.ayni seyleri yıkayıp giyiyorum.kilo verince gardolabimi yenileyeceğim diyorum kendime.ama bu seferde vücudum baya sarkacak şimdiden yumuşadım.bu düşünceler kakır döngü gibi kafamda dolanıp duruyor.karin germe olmak istiyorum.ama benim 2.sezeryanim çok kötü gecti.korkuyorumda .
Canım sporla toplarsın amelıyat falan uzun ıs kısa yoldan halletmek varken bende baslıcam yarın spora bence basarabılırız olmayacak yoksa boyleBenim dolabının %80 olmuyor kizlar.yeni kıyafette almak istemiyorum.dogru durust bisey bulamiyorum.ayni seyleri yıkayıp giyiyorum.kilo verince gardolabimi yenileyeceğim diyorum kendime.ama bu seferde vücudum baya sarkacak şimdiden yumuşadım.bu düşünceler kakır döngü gibi kafamda dolanıp duruyor.karin germe olmak istiyorum.ama benim 2.sezeryanim çok kötü gecti.korkuyorumda .
Yok guzelim burda cok gelene yada yazana niye geldin demeyizMefkurem evvelsi gün baya destan yazdım.sonrada abarttım yazma meşgul etme dedim kendime.peki tamam .
Miktarlar çok olmasa da yoğunluk karbon olmuş canm cuma kacamagi sayalım afiyet olsunHayırlı geceler, şükür alıntıları yapabildim biraz rötarlı oldu ama bakım varmış sitede
Bugünkü menü yü yazmaya korkuyorum
Kahvaltı 9.30
1 haşlanmış yumurta
4 parça beyaz peynir
5 zeytin
Yarım paprika
5 dilim salatalık
1 yeşil çay
Ara 14.00
Sütlü kahve
Sarma pişirmiştim tadına bakmak için 1 tane yedin
Akşam18.30
2 kaşık kısır
1 küçük açma
2 kaşık salata
7 sarma
Ve küçük dilim pasta.
Doğum günümdü o yüzden ailecek toplaştık o yüzden bu saate kaldı bildirim.
bu motivasyon seni baya götürürGece gece üşenmedim kalktım kıyafet denedimnasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam bayrama yepisyeni az kullanılmış etekimi giyebilcem
Valla burda millet hic acimadan aliyorkapaklı urunlwre çok para vermeye kokruyorum iki tane tencere kapağı kırdım , son aldigim granit takımı 450 TL ye aldım 4 parça tencere abla cam kapaklı :) kv almış bana bir tane döküm granit tava 300 TL tek parçaonu kullanmaya cekiniyor insan 2000 euro versem duvara asar tablo niye
Aynen abla ben sürekli denerdim aslinda bu ara hep gr gr verince ümidim yoktu olacağındanbu motivasyon seni baya götürürbende eskiden gec vakit giyip giyip cikarirdim :)))
Valla burda millet hic acimadan aliyor
O miktar en azi
3-4000 ne aliyolar :))
tebrikler çok iyi vermişsin. Evet sitede nedense bu aralar hep sorun varSelam kizlar bir ara siteye giremedim açmadı sayfayi sonrada dışarı ciktim gorumcemin kucuk oğlu ayağıni kirmis aksam gecmis olsuna gidicez 10 gun olmuştu ogrendgimizde gittim ona oyuncak aldım geldim evdi isti derken anva
Gecen cuma 81, 8
Bugun: 79
Fark 2.8
Yuzde 3,42
inşallah haftaya daha iyi olurBravo
Güzel tebriklerr
Vuu harika
Bncede ödemdir ayrıca boyun kaçtı cnm
Bire yakın yüzden var daha ne olsun
Olsun haftaya daha iyi verirsin
6lara hoşgeldin
Bnde yeni kek kalıbı aldm onu deneyeceğim 1 dilm yesek ne olur ki
Süper yağ yakımın
Gene de çok iyi cnm tbr
Süperr
Harika eksi
afiyet olsunBenım kucuk kuzu dururken menumu paylasıyım
13.00
2 yumurtadan omlet
1 kk peynır
4 zeytın
Domates salatalık
Cay
16.30 yesılcay
18.30
1 tane acmabu yuzden yapmıyordum evde
1 kase yogurt
Cay
4 zeytın
Domates yesıl bıber
Salatalık marul
Su 1.5 ancadır yatana kadar ıkı olur heralde
mezuniyetıni kutluyorumAğlıycammben mezun mu olmuşum
afiyet olsunIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10:30
1 kk beyqz peynir
Soğanlı yumurta yaptım 3 yumurtadan yari yariya kizimla yedik
3 zeytin
Domates
Salatalık
Marul
Maydanoz
1 dilim çok tahıllı ekmek
Bi demlik cay
Ara 16:00
cok acikmistim ara öğünü geciktrdm die fazla yedim
Yeşil çay
14 cig fındık
15 kiraz yedim
2-3 bardakta normal cay içtim
Akşam 19
6 kaşık bamya yemeği
Kocaman kase salata
1 kase yoğurt
Su 2.5 litreye tamamlamaya çalışırım
Spor
25 dk tempolu yürüyüş
Aksam uzeri de 70 dk tempolu yürüyüş 285 puan
oo süpermişSpor listesi Sonuclar
1. Dream00 I Ilyusa 660 puan
2. A Askguzeldir 490 puan
3. eceboce Fit mutlu anne 330 puan
Tebrikler kizlar
inşallahKusura bakmayin kizlar selam vermeden liste telasina dusunce daldim hemen :))
Oncelikle tebrikleriniz icin cok tesekkur ederim. Tabiki yarısı odemdir ama yine de mutlu oldum
Size gelecek olursak
Bu hafta cogunluk superrrrr iş cikarmis
Hem takimimiz hemde sizler icin coooook mutlu oldum
Devami gelsin insallahhhh
Alintilara sonra donecem :))
hoşgeldinHosbuldum insallah cok zopali kaptan dediler iyi bana goreymis dedim geldim
3. Takimdaydim izne ayrildim, hamile kaldim dogurdum nasipse zayiflayacagim
tşklerİyi yapmşsn canm bnde çok severim yaptm da listeye girmenin gazıyla yemedim kırıntı attım iki tane ağzıma
Valla yahey gidi günler hey gerçi 4 ay sonra gene 71im
Tşk ederm cnm
Vayy süpersiniz kızlarrrr
Tşk ederim canm
bacaklarım dayanırsa yapmaya çalışacam inştugcee cok guzel cnm masallah cok iyi gidiyorsun
Ama takimdan cok uzaksin cnm
tekrar listeye hosgeldin bebegimmm
Böyle guzel eksileri ilerdede bekliyoruzgecen haftasonun iyi gecmedigi halde çok guzel rakam
olsunnnnncok guzel cnm daha ne olsun
Bugün sporada baslamisin bide seker orucu eminim haftaya daha iyi olacak
yarina kadar gezmeyemi gittilerki
superrrrr tatlim cok sevindim senin adina
hedef tutmasada yinede guzel cnm
Yuzden 1 i gectigi icin kabul
aman yarabbimmmmmveremiyom diyen nirana bakin hele harikaaaaaaa tatlim
Inan cok mutlu oldummmmm
2 kilo verdigin icinmi acaba
koruma icin bu arti cok normal ve guzel cnm hem zaten ödem var diyosun
ponicikkk ne guzel bi eksiiiii coook tebrikler cnm ayni performansi bekliyorum listedeyken
kilona göre cok az degil tatlim yuzden 1 e yaklasiyor tabiki katkın oldu
Bu hafta leslie 5 k yi yapsana
haticem eksi olman tabiki guuzel cnm
Ama bu hafta kacamaklarin vardi yanlis hatirlamiyosam pek sporda yapmadin
insan azmedip vazgecmedikten sonra verilmicek kilo yok tatlim
Seninde ilk hedefe az kalmis
Hadi birazdaha gayret :))))
dun aksam menun oyle olmasaydi eminim daha iyi olurdu cnm yinede guzel gitmis tebrikler
cok guzel eksi cnm tebrikler
kacamaklardan göremiyor olabilirmisin dilek
Yinede guzel cnm
Ama cepte olan 2 kilo nereye kacti
hilalll harikasin cnm
Sen en iyisi izine cik is yerinden
Isler bitene kadar tatile git :))
sorumlulugunu bilen dusunceli cekirgem
vavvv merveee gizli gizli nasil verdin kizzzzcok guzel baslangic tatlim
gecmis olsun cnm
Dudukluye kac para verdin
çok şükürBu arada kizlar bugün tahlil sonuclarimi aldim cok mutluyum bütün değerlerim normalmiş glikoz insülin b12 demir vs en cok insulinden korkuyordum acikcasi şükür ki cok guzel çıktı
afiyet olsun10:00=== 1 haşlama yumurta
1 kk peynir
20 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık
1/4 ananas ( çok mu oldu, bilemedim)
15:00=== 3 adet etli biber dolma
1 kase salata
1 kase yoğurt
3 lt su
afiyet olsunEmz anne menüm
11.30
1 ceviz
Tere salatalık
2 d peynir 3 zeytin
1 d ekmek
3 üçgen d karpuz
14.00
1 sb sütlü kahve
10 antep fıstığı
17.00
1 yk kadar kek kırıntısı
17.30
5 yk bulgur pilavı
3 yk tavuk
Yoğurtlu köz patlıcan
Su 2.5
Spor 30 dk yürüyüş
Fit mutlu anne bni de spor listesine ekler misin
süper herkesi kutluyorum
afiyet olsunYarın erken kalkacam çok yoğun bir gün olacak. Şehir dışından kuzenlerim geliyor. Menüyü yazıp yatayım.
SABAH 11.30
1 kase yoğurt
ÖĞLENYOK
ARA 16.30
1 bardak sütlü kahve
AKŞAM 19.00
yarım tabak makarna
Sarımsaklı yoğurt
Su 2 litre
inşallah her hafta 1ci olur 9. TakımAmanin amanin nihayet takimim 1.mi olmuşsssss
Hepinizi verdiginiz emeklerinizinden dolayi coook tebrik ederim fistik adaylarim
Diger takimlarda 2 tane yüzde 4 olmasina ragmen
Bizde imece usulü, herkes üstüne düşeni yapti
Sonucta coook guzel olduuuuuu
Tabiki en büyük alkış
Handandandan
I Ilyusa
Supersiniz kizlar cok tebrikler
kilo vermek önemli olduğu kadar sıkılaşmakta önemli. Sıkılaşmak cok fark ediyor.BENde de kilo vermeden çok sıkılaşmada işe yaramıştı
Geçen sene sadece 2 kilo vermeme rağmen insanlar daha fazla verdim zannediyordu ki bence daha iyi bişe
inşallah sen böyle devam edersin inanıyorum benKızlar kendimi ne kadar bos bos hissediyorum yeminle şekersiz 2. Günümü bitirdm 21gun sonunda nasil bi sonuc beklior olacak benj merak ediyorum
Iki ana iki ara öğün gayette ayakta tutuyormuş ac hissediyorum ama ayaktayim bugün parkta cay icerken bi tane gofret bi tane biskuvi die kendimi kandırıp yemedgim icin çok mutluyum visne reçeli kaynattim parmağıma bulaşan damlasini bile yalamadim insAllah bu iradeyle devam edebilirim
afiyet olsunCuma Menüm
10.30
3 ceviz
1 ayran
16.00
1 küçük şiş adana
6 tane kuşbaşı tavuk göğsü izgara
Salata
Ayran
22.45 cok aciktim dayanamadim
1 kk ceddar peynir
81 gibi durmuyor, daha az gibiGece gece üşenmedim kalktım kıyafet denedimnasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam bayrama yepisyeni az kullanılmış etekimi giyebilcem
Leslie yapınca sonucu fark edeceksin, bıçak altına yatmak ne kadar doğru bilmiyorum ama kendim yapmazdım. Leslieyle emin ol cok güzel sonuç alacaksınBenim dolabının %80 olmuyor kizlar.yeni kıyafette almak istemiyorum.dogru durust bisey bulamiyorum.ayni seyleri yıkayıp giyiyorum.kilo verince gardolabimi yenileyeceğim diyorum kendime.ama bu seferde vücudum baya sarkacak şimdiden yumuşadım.bu düşünceler kakır döngü gibi kafamda dolanıp duruyor.karin germe olmak istiyorum.ama benim 2.sezeryanim çok kötü gecti.korkuyorumda .
Bakmışın 1 ay sonra 1 beden daha incelmisinAynen abla ben sürekli denerdim aslinda bu ara hep gr gr verince ümidim yoktu olacağından
daha olmicak inşMiktarlar çok olmasa da yoğunluk karbon olmuş canm cuma kacamagi sayalım afiyet olsun
cok tşk ederim Zuhal abla
Birdefalık olsunKizlarrrrrrr cok kötü bisey oldu
Menumde közlenmiş biberler vardi yazmayi unutmusum
Kizlarrrrrrr cok kötü bisey oldu
Menumde közlenmiş biberler vardi yazmayi unutmusum
Saol cnmafiyet olsun
oo süpermiştebrikler
inşallah sen böyle devam edersin inanıyorum ben
afiyet olsun
81 gibi durmuyor, daha az gibi
Rakiplere gidilebiliyormuFit mutlu anne ne yapıyon kız rakip takımlarda, yakaladım seni
Çaktırmadan geziyoruz canım, yeni tüyolar öğrenmek adınaRakiplere gidilebiliyormu
ay insAllah abla,Bakmışın 1 ay sonra 1 beden daha incelmisin
Kız kimse yok uyku da yok bakiniom oyle bdv ye takimlaraFit mutlu anne ne yapıyon kız rakip takımlarda, yakaladım seni
Hmm iyimişÇaktırmadan geziyoruz canım, yeni tüyolar öğrenmek adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?