- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.921
Saol cnmVucut alışıyor kuzum ben syan hemen hemen her istedigimi yiyorum almıyorum
Simdiden afiyet arasında bebegimm
Afiyet olsun kizlar
Bosver sen anneni zaten onlarinda sucu var kilo almamizda
Merhaba arkadaslar, gecmisi okudum alintilarida yaptim ama fazla duramiyorum daha. Cok halsiz düstüm gözlerim kapaniyor basimin agrisi ayri gecmiyor. Sanirim bugün sporda yapamicam. Cocuklari yatirsam yeter bana Bugün
Hayirdir canim nolduSelam kızlar sinirimden akşama kadar uyudum geldim
Ne oldu canıni sıkan nedir cici kızSelam kızlar sinirimden akşama kadar uyudum geldim
Hoşgeldin sefalar getirdinn ablaayettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben geldimmm:))
çok şükür gelebildik eve oğlanın sınav fiyasko 1 sene daha çalışsın tekrar denesin üniversite sınavını dedik ama oğlanın gözü dışarı da gezmek de :))))
evi toz topak götürmüş 2 gündür çamaşır temizlik uğraşıyorum bundan sonra düzenli aranızdayım allahın izniyle
kilom ne alem de bilmiyorum cuma tartılıcam şu an malum dönem tartıya çıkıp iyice moralim göçmesin dedim ama galiba artıdayım , onu da hallederizzzz nasıl olsa geldim artık
lıstede olmazanda buralarda olursun canım yıne canımOlmuyor canım düzenli yazamıyorum. Sonuçta buranın da bir kuralı var. Kafama göre takılıyor gibi görünmek istemiyorum. Düzensiz yiyorum on gündür istanbuldan misafirlerim var ne yediğimi ben bile bilmiyorum saçma sapanım her gün bir kargaşa havuz çamaşırları yemek temizlik ekstra ablamda üç çocuk herşey bana bakıyor ihmal ettim ayak uyduramadım sizlere gibi olunca pes ettim canım benim yoksa burda olmaktan çok mutluydum biliyorsunuz
canım mısafırler bır sure sonra gıdecek nasılsa sen pesCanım Kübra da sormuş sağolsun evimde düzenim yok yatılı misafirlerim var düzenim yok sizlere ayak uyduramayınca pes ettim
hosgeldın canım kolay gelsınyettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben geldimmm:))
çok şükür gelebildik eve oğlanın sınav fiyasko 1 sene daha çalışsın tekrar denesin üniversite sınavını dedik ama oğlanın gözü dışarı da gezmek de :))))
evi toz topak götürmüş 2 gündür çamaşır temizlik uğraşıyorum bundan sonra düzenli aranızdayım allahın izniyle
kilom ne alem de bilmiyorum cuma tartılıcam şu an malum dönem tartıya çıkıp iyice moralim göçmesin dedim ama galiba artıdayım , onu da hallederizzzz nasıl olsa geldim artık
cok sevındım senın adına evet haklısın aslında basta kendımız degısmelıyız ama kendım ıcın konusuyum en azından degısıyorum gormezden gelıyorum ama karsımdakıler hala somurmeye haksızlık yapmaya devam ettıkce neden kendımı yoruyumkı dıyorum ben ıyı olup bıseylerı unuttukca sankı dunyanın en mukemmel ınsanı gıbı hıssedıyor karsımdakıler belkıde ben bıyerlerde bı yanlıslık yapıyorumdurevet kızlar bu sene o kadar okuyup kendimi geliştirip değiştirmemin işe yararlık testini yapmış bulunmaktayım :))
kv beni övdü durduteşekkür etti allah razı olsun dedi 20 seneden sonra ilk defa bu sözleri duydum ( bir kere daha sadece allah razı olsun demişti 2-3 sene önce ) veeee benim sen değişirsen tüm dünya değişir diye papağan gibi söylediğim sözlerin doğruluğu kanıtlanmış oldu çok sakin gayet güzel geçti diyebilirim memleket ziyareti sıcak uykusuzluğu saymıyorum piştik yaavfff
benden özet bu kadar siz de durumlar nasıl ben yokken asayiş berkamel miydi :)
gecmıs olsun canım ılacı duzenlı kullanırsan gecer ınskızlar doktordan geldim sonucu yazmayı unuttum. tiroit varmış bende. eskiden yoktu son hamileliğimde hamilelik tiroidi çıkmıştı ilaç kullanıyordum. kürtaj olduktan sonra hamilelikle beraber bitmiştir diye düşündüm ama bitmemiş. yorgunluğum bundanmış doktor öyle dedi. ayrıca kilo veremezsin bağırsaklarını da olumsuz etkiler dedi ilaç yazdı onu kullanacağım artık. 50 gün sonra ilaç kutusu bitince tekrar gidip ölçüm yaptıracağım. kiminin geçermiş kiminin kalırmış. ona bakacak.
kafaya takmamayı ogrenmek lazım ama lazımBeklentiyi sıfırlandım sıfırlayalı herşey daha güzel...
malesef cok haklısın bu konudaevet doğru inançlı kimselerin depresyona girmesi ile ilgili ben de okumuştum ve hak vermiştim yazılanların çoğuna amaaaaa ne kadar insan ben de dahil inancımıza uygun yaşıyoruz davranıyoruz en basiti dedikodu etmek Müslüman kardeşinin çiğ etini yemektir diyor peygamber efendimiz ama şu dilimiz duruyor muuu yoookkk 2-3 hatun bir araya geldik mi hallaç pamuğu gibi her şeyi konuşup kaldırıp indiriyoruz maalesef:)
ıns canım sagolAman dikkat et kendine kuzu bebisinde var senin
Hosgeldin tatlimm
Cumaya kadar dikkat et canim
Afiyet olsun tatlim
Ins tatlim ya
Anladim canim ama gelebildigin kadar gel genede
Benlik degilmis
Cumaya kadar eksi gelir bence canim
Yaaaa hosgeldin ablaaaa nasilsin neler yaptinn
Cumaya eksiye donersin kubram
Aslinda veriyosunda kubram ya niye oyle olduki
Hedef 55 leri gormek ecemmm
Afiyet olsun simdiden cinimm
Ilk zamanlar zorlar canim normal
Hedefe ulaşınca da iş bitmiyor ne yazikki diyet modunda devam etmek gerekiyor ki sabitlesin kiloyu bünye ..
Hay bu bunyeyi
afıyet olsun canımqKizlar merhaba tekrardan .bugün erken yazacam menümü
Sabah 10.00
biberli yumurta(1.5 yemisimdir)
1 dilimden fazla peynir
10 zeytin
2 taze kayısı
Biber
Domates
Akşam 18.00
Ton balıklı Salata
4 çatal yeşil fasulye yemeği
10 zeytin
Yoğurt yemek istiyordum ama ton balığı olunca güvenemedim
Bugün yeme işi bitti
Su şimdilik 2 lt
Spor ınsallah 1 saat eliptik yada yürüyüş yapacagim
afıyet olsun canımIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10:30
1 kk beyqz peynir
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
2 dilim ekmek(ekmek hakkimin hepsini sabah kullanmış oldum)
Domates
Salatalık
Marul
Cay
Ara 12:45
1 çay bardağı sut
2 kaşık yulaf ezmesi
Ceyrek muz
6 kiraz
Ara 16:50
2 yağsız gevrek
1 bardak ayran
Aksam 19:00
1 kelce şehriye çorbası
2 tane avuc ici kadar tavuk göğsü izgara
Bol salata
Su 2.5 lt tamamlarım
Spor yok henüz
afıyet olsun canım10:00=== 2 haşlama yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık
16:00=== 1 adet ızgara balık
1 bardak şalgam
Su 2 lt
gecmıs olsun canım nıye boyle oldunMerhaba arkadaslar, gecmisi okudum alintilarida yaptim ama fazla duramiyorum daha. Cok halsiz düstüm gözlerim kapaniyor basimin agrisi ayri gecmiyor. Sanirim bugün sporda yapamicam. Cocuklari yatirsam yeter bana Bugün
Hayrola?Selam kızlar sinirimden akşama kadar uyudum geldim
10 zeytin diyeti mi yaptın bugünKizlar merhaba tekrardan .bugün erken yazacam menümü
Sabah 10.00
biberli yumurta(1.5 yemisimdir)
1 dilimden fazla peynir
10 zeytin
2 taze kayısı
Biber
Domates
Akşam 18.00
Ton balıklı Salata
4 çatal yeşil fasulye yemeği
10 zeytin
Yoğurt yemek istiyordum ama ton balığı olunca güvenemedim
Bugün yeme işi bitti
Su şimdilik 2 lt
Spor ınsallah 1 saat eliptik yada yürüyüş yapacagim
Helal olsun be nası durabiliyorsun bu kadar az yiyecekle, toplasan 500 kalori etmez10:00=== 2 haşlama yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık
16:00=== 1 adet ızgara balık
1 bardak şalgam
Su 2 lt
Hayırdır tatlım ne olduSelam kızlar sinirimden akşama kadar uyudum geldim
Vucut alışıyor kuzum ben syan hemen hemen her istedigimi yiyorum almıyorum
Simdiden afiyet arasında bebegimm
Afiyet olsun kizlar
Bosver sen anneni zaten onlarinda sucu var kilo almamizda
Tebrıkler canımBugün kendimle gurur duyacam da baş ağrısından oğlanın kaprislerinden duyamadım bi
Sabah 08:00
2 haşlanmış yumurta
Kapuçino
Öğle 12:30
Az peynirli salata
1 dilim ekmek
Ara 17;30
4-5 kabak çekirdeği
Akşam 19:20
3 yk makarna salatası
3 yk mangalda kabak
Salata
1.5 litre su, 0.75 lt soda
Ayrıcaa 90 dakika pisiklet , 270 püan
Kendimi alkışlıyorum, sabaha yarım kilo daha giderse şaşırmam, çünkü ben geçen hafta öğlen burger kingden duble steakhouse menu yiyip ardından fırından pasta yiyip akşam da bu kadar daha yiyip gece de üzerine jelibon fln yiyordumyoğun tempodan kilo almıyordum ama zati 63 de bana fazla yani, 55 olsam bu kadar yiyerek sabit kalamazdım
Hayirdir canim noldu
Ne oldu canıni sıkan nedir cici kız
Hayrola?
genel şeyler canlarım hiç açmayayım şuan hazır sakinlemişken anlatırım sonraHayırdır tatlım ne oldu
Makarna salatasi olmamis ama genel olarakta az canım afiyet olsunBugün kendimle gurur duyacam da baş ağrısından oğlanın kaprislerinden duyamadım bi
Sabah 08:00
2 haşlanmış yumurta
Kapuçino
Öğle 12:30
Az peynirli salata
1 dilim ekmek
Ara 17;30
4-5 kabak çekirdeği
Akşam 19:20
3 yk makarna salatası
3 yk mangalda kabak
Salata
1.5 litre su, 0.75 lt soda
Ayrıcaa 90 dakika pisiklet , 270 püan
Kendimi alkışlıyorum, sabaha yarım kilo daha giderse şaşırmam, çünkü ben geçen hafta öğlen burger kingden duble steakhouse menu yiyip ardından fırından pasta yiyip akşam da bu kadar daha yiyip gece de üzerine jelibon fln yiyordumyoğun tempodan kilo almıyordum ama zati 63 de bana fazla yani, 55 olsam bu kadar yiyerek sabit kalamazdım
Heosi ayni anacimHaklısın vallahi. Anneme göre ben hep açım
Afiyet olsun canim10 sayfa birikmiş çeneler düşmüş maşaallah
Emz anne menüm
10.30
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber
2 d peynir
13.00
1sb süt
15.00
1 sb ayran
Yarım çb leblebi
17.00
1 etli biber dolması
Köz patlıcan salatası
1sb ayran
19.00
1yk kadar ay çekirdeği
Su 3
Spor 30 dk bantta yürüyüş=90 p
40 dk yürüyüş=40 p
Toplam 130 pFit mutlu anne
Ay ben begenmedim ya cok soluk geldiSayfanın mor olması cok guzel olmus cok tatlı gorunuyor
Tamam kuzum anlatmak istersen dinleriz amagenel şeyler canlarım hiç açmayayım şuan hazır sakinlemişken anlatırım sonra
Onu da yemesem ölürdüm artıkın benceMakarna salatasi olmamis ama genel olarakta az canım afiyet olsun
Heosi ayni anacim
Afiyet olsun canim
Ay ben begenmedim ya cok soluk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?