- 22 Haziran 2019
- 431
- 1.987
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.901
Sağol canimmasAllah cnm guzel gecmis olmasina sevndm bende de guzel cnm kilo anlaminda adim adim gidiyorum bklm onun disinda da bi yaramazlık yok
iyi iyi masAllah olacak o zmn
cumaya eksiye geçersin insAllah cnm
saol kuzum
Afiyet olsun canım şimdiden
1 kase salatayı yazmayı unutmuşum10:00=== 2 haşlama yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık
16:00=== 1 adet ızgara balık
1 bardak şalgam
Su 2 lt
Kizlar merhaba tekrardan .bugün erken yazacam menümü
Sabah 10.00
biberli yumurta(1.5 yemisimdir)
1 dilimden fazla peynir
10 zeytin
2 taze kayısı
Biber
Domates
Akşam 18.00
Ton balıklı Salata
4 çatal yeşil fasulye yemeği
10 zeytin
Yoğurt yemek istiyordum ama ton balığı olunca güvenemedim
Bugün yeme işi bitti
Su şimdilik 2 lt
Spor ınsallah 1 saat eliptik yada yürüyüş yapacagim
afiyet olsun kizlar10:00=== 2 haşlama yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık
1 bardak şalgam
Su 2 lt
masAllah cnm kaydediyorum musait zmndasporlarım
cumt. 30 dk leslie 90 puan
pazar 1 saat temp yürüyüş 180 puan
pzt. 1 saat orta temp yürüyüş 120 puan
Fit mutlu anne
bazısına böylesi lazım amaBizim bı tanidik var Antalya'da havuzlu bir ev aldi şakayla karışık ben kendim dinlenecem kimseye hizmet edemem tatil yapan otele gitsin gb konuşunca baştan önlemini almış oldu...
Bende helal olsun dedim çünkü bizim milletimiz arsız ve bencil düşünmez karşı tarafı ..
teşekkür ederim balımafiyet olsun kizlar
masAllah cnm kaydediyorum musait zmnda
acaba ne kadar daha diyet modunda devam etmeliHedefe ulaşınca da iş bitmiyor ne yazikki diyet modunda devam etmek gerekiyor ki sabitlesin kiloyu bünye ..
Hay bu bunyeyi
Naber tatlımm 3. Takımdaydın değil mi nasılsın? Mezun olmuşsun mütüşşünnmaşallah maşallah
evet kuzucum 3. takımdaydım takım tatil olunca buraya geldim.Naber tatlımm 3. Takımdaydın değil mi nasılsın? Mezun olmuşsun mütüşşünn
Kitleden kastın kist gibi bişiyse yok bende. Ama emzirme bitince bana bi çocuk aşkı geldi, 8 ay denedik bu süreçte adet düzenim bozuldu 63 gün falan olmadığım oldu, her testi yaptırdım sağlıklıymışım sadece strestenmiş. Ben de sonunda bıraktım işin peşini ama almanyadaki doktorum hayıt otu hapını kullan adeti düzenler dedi, türkiyedeki de yıllardır glifor kullaaaan yumurtaların kaliteli olur diyip duruyo. Artık denemiyoruz ama korunmıyoruz da ve adetimin tekrar düzene girmesi tek isteğim, çünkü 58 kilodan 65 e kadar çıktım adet düzensizliğinden. Hayıt otu hapını 3 gün alıp bıraktım, glifor kullanacağım ama sadece 1 ay, sonra herseyi bırakacağım artık 5 sene falan çocuk olmazsa bakarımBenden sana abla tavsiyesi gliforu kullanma canım, hayıt otu da hormon içerir, eğer vücudunda kitle gibi problemler varsa onuda kullanma
Vucut alışıyor kuzum ben syan hemen hemen her istedigimi yiyorum almıyorumkuzum ben 57 yi görsem tamam da hiç kaçamak yapmazsam diyetten hiç çıkmazsam görürüm yoksa zor
meyve bile yememem lazım o kadar yani
Simdiden afiyet arasında bebegimmOğlanı güreşe esimide ise bıraktım gelirken tavuk aldım aksama tavuk salata yapicam inşaallah
Kizlar merhaba tekrardan .bugün erken yazacam menümü
Sabah 10.00
biberli yumurta(1.5 yemisimdir)
1 dilimden fazla peynir
10 zeytin
2 taze kayısı
Biber
Domates
Akşam 18.00
Ton balıklı Salata
4 çatal yeşil fasulye yemeği
10 zeytin
Yoğurt yemek istiyordum ama ton balığı olunca güvenemedim
Bugün yeme işi bitti
Su şimdilik 2 lt
Spor ınsallah 1 saat eliptik yada yürüyüş yapacagim
Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10:30
1 kk beyqz peynir
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
2 dilim ekmek(ekmek hakkimin hepsini sabah kullanmış oldum)
Domates
Salatalık
Marul
Cay
Ara 12:45
1 çay bardağı sut
2 kaşık yulaf ezmesi
Ceyrek muz
6 kiraz
Ara 16:50
2 yağsız gevrek
1 bardak ayran
Aksam 19:00
1 kelce şehriye çorbası
2 tane avuc ici kadar tavuk göğsü izgara
Bol salata
Su 2.5 lt tamamlarım
Spor yok henüz
Afiyet olsun kizlar10:00=== 2 haşlama yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık
1 bardak şalgam
Su 2 lt
Bosver sen anneni zaten onlarinda sucu var kilo almamizdaSon vişneli bızzzt ımı içtim, annemin ‘ bunla doyulur mu’ sözlerine kulak asarak yayılma sefaları yapıyorum
Hoşbuldukyeni canlar katılmış guruba hepiniz HOŞ GELDİNİZZZZZZ
zamanla tanışır kaynaşırız kızlar
O ilaç hayat boyu tatlım , bende de gebelikte çıktıydı , ben de kullanmadım ilacı gecer sandım geçmedikızlar doktordan geldim sonucu yazmayı unuttum. tiroit varmış bende. eskiden yoktu son hamileliğimde hamilelik tiroidi çıkmıştı ilaç kullanıyordum. kürtaj olduktan sonra hamilelikle beraber bitmiştir diye düşündüm ama bitmemiş. yorgunluğum bundanmış doktor öyle dedi. ayrıca kilo veremezsin bağırsaklarını da olumsuz etkiler dedi ilaç yazdı onu kullanacağım artık. 50 gün sonra ilaç kutusu bitince tekrar gidip ölçüm yaptıracağım. kiminin geçermiş kiminin kalırmış. ona bakacak.
geçmiş olsun kuzumMerhaba arkadaslar, gecmisi okudum alintilarida yaptim ama fazla duramiyorum daha. Cok halsiz düstüm gözlerim kapaniyor basimin agrisi ayri gecmiyor. Sanirim bugün sporda yapamicam. Cocuklari yatirsam yeter bana Bugün
geçmiş olsun canım inşallah geçerrkızlar doktordan geldim sonucu yazmayı unuttum. tiroit varmış bende. eskiden yoktu son hamileliğimde hamilelik tiroidi çıkmıştı ilaç kullanıyordum. kürtaj olduktan sonra hamilelikle beraber bitmiştir diye düşündüm ama bitmemiş. yorgunluğum bundanmış doktor öyle dedi. ayrıca kilo veremezsin bağırsaklarını da olumsuz etkiler dedi ilaç yazdı onu kullanacağım artık. 50 gün sonra ilaç kutusu bitince tekrar gidip ölçüm yaptıracağım. kiminin geçermiş kiminin kalırmış. ona bakacak.
Gecmis olsun canim niye böyle oldun sen bugünMerhaba arkadaslar, gecmisi okudum alintilarida yaptim ama fazla duramiyorum daha. Cok halsiz düstüm gözlerim kapaniyor basimin agrisi ayri gecmiyor. Sanirim bugün sporda yapamicam. Cocuklari yatirsam yeter bana Bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?