Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canim

Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10:30
1 kk beyqz peynir
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
2 dilim ekmek(ekmek hakkimin hepsini sabah kullanmış oldum)
Domates
Salatalık
Marul
Cay

Ara 12:45
1 çay bardağı sut
2 kaşık yulaf ezmesi
Ceyrek muz
6 kiraz

Ara 16:50
2 yağsız gevrek
1 bardak ayran

Aksam 19:00
1 kelce şehriye çorbası
2 tane avuc ici kadar tavuk göğsü izgara
Bol salata

Su 2.5 lt tamamlarım
Spor yok henüz

10:00=== 2 haşlama yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık

16:00=== 1 adet ızgara balık
1 bardak şalgam

Su 2 lt
afiyet olsun kizlar
sporlarım
cumt. 30 dk leslie 90 puan
pazar 1 saat temp yürüyüş 180 puan
pzt. 1 saat orta temp yürüyüş 120 puan

Fit mutlu anne
masAllah cnm kaydediyorum musait zmnda

bazısına böylesi lazım ama
bunalttılarsa ne yapsın iyi yapmış
ohhh mis

Hedefe ulaşınca da iş bitmiyor ne yazikki diyet modunda devam etmek gerekiyor ki sabitlesin kiloyu bünye ..
Hay bu bunyeyi
acaba ne kadar daha diyet modunda devam etmeli
bir yerde okuduğuna göre yağ hücreleri 2 yıldan evvel kaybolmuyormuş
vay halıma da vay başıma

Naber tatlımm 3. Takımdaydın değil mi nasılsın? Mezun olmuşsun mütüşşünn
evet kuzucum 3. takımdaydım takım tatil olunca buraya geldim.
iyiyim çok şükür kiloları verdim şimdi koruma kısmında mücadele veriyorum.

Benden sana abla tavsiyesi gliforu kullanma canım, hayıt otu da hormon içerir, eğer vücudunda kitle gibi problemler varsa onuda kullanma
Kitleden kastın kist gibi bişiyse yok bende. Ama emzirme bitince bana bi çocuk aşkı geldi, 8 ay denedik bu süreçte adet düzenim bozuldu 63 gün falan olmadığım oldu, her testi yaptırdım sağlıklıymışım sadece strestenmiş. Ben de sonunda bıraktım işin peşini ama almanyadaki doktorum hayıt otu hapını kullan adeti düzenler dedi, türkiyedeki de yıllardır glifor kullaaaan yumurtaların kaliteli olur diyip duruyo. Artık denemiyoruz ama korunmıyoruz da ve adetimin tekrar düzene girmesi tek isteğim, çünkü 58 kilodan 65 e kadar çıktım adet düzensizliğinden. Hayıt otu hapını 3 gün alıp bıraktım, glifor kullanacağım ama sadece 1 ay, sonra herseyi bırakacağım artık 5 sene falan çocuk olmazsa bakarım

kuzum ben 57 yi görsem tamam da hiç kaçamak yapmazsam diyetten hiç çıkmazsam görürüm yoksa zor
meyve bile yememem lazım o kadar yani
Vucut alışıyor kuzum ben syan hemen hemen her istedigimi yiyorum almıyorum
Oğlanı güreşe esimide ise bıraktım gelirken tavuk aldım aksama tavuk salata yapicam inşaallah
Simdiden afiyet arasında bebegimm
10:00=== 2 haşlama yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık

16:00=== 1 adet ızgara balık
1 bardak şalgam

Su 2 lt
Afiyet olsun kizlar
Son vişneli bızzzt ımı içtim, annemin ‘ bunla doyulur mu’ sözlerine kulak asarak yayılma sefaları yapıyorum
Bosver sen anneni zaten onlarinda sucu var kilo almamizda

O ilaç hayat boyu tatlım , bende de gebelikte çıktıydı , ben de kullanmadım ilacı gecer sandım geçmedi sonunda kabullemdim başladım 2 hafta oluyor. Senin değer kaç? Benim 4.3 çıktı, gebe kalmak istemesem 4.9 a kadar dert deil dediler ama gebelik için 2 civarı maksimum diyolar

geçmiş olsun canım inşallah geçerr

Merhaba arkadaslar, gecmisi okudum alintilarida yaptim ama fazla duramiyorum daha. Cok halsiz düstüm gözlerim kapaniyor basimin agrisi ayri gecmiyor. Sanirim bugün sporda yapamicam. Cocuklari yatirsam yeter bana Bugün
Gecmis olsun canim niye böyle oldun sen bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…