- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.881
geçmiş olsun kuzumBasim catliyoreve girdim daha cikmayi düsünmüyorum. Daha sabahki kahvaltiylayim. Ins bise yicem
ooo çok güzelllGünaydın kızlar kilo bildirimim
Cuma: 81.6
Pazartesi: 80.9
Fark: -700
İdare eder insAllah 80 görürüm bi an once ve 70lere geçerim
hey maşşşşallahhhGüncel kilo
Cumartesi başlangıç:64.6
Pazartesi:63,0
Fark -1.6ama tabii hem adet döneminde olmamın hem de son 1.5 kilo nerden gelmişki dememin sonucu bu
İnşallah keşkeee hep böle kolaycacık kolaycacık gitse puffff olsa kilolar
bilmiyorum ki kuzumNe yapacağız biz bu bünye ile ...
Benim gibi karatay yapıcaksın yani..2 öğünBasim catliyoreve girdim daha cikmayi düsünmüyorum. Daha sabahki kahvaltiylayim. Ins bise yicem
insanin senin gibi bi arkadasi olmasi lazim valla:)bilgilerinle bizide aydinlatiyosun:)hoş buldum canoom
kız depresyona kaç kere dedim damsız girilmezzzzz sadece kapısından arada bakıp geri çıkılırrrr:))
öncelikle hayatın da değişmesini istediğin şeyler için kimseden beklentin kalmamalı çözüm kimse de değil ki zaten çözüm sen de düşünce ve hislerinin yaydığı rezonans( titreşim) frekansın da hani derler ya olumlu düşün olumlu olsun
papucumunnn düşünmesiiiiii… olumlu duygular lazım bize sadece düşünmekle iş bitseydi hepimiz şu an mükemmel hayatlar yaşıyorduk ( ki bence benim hayatım mükemmel çok şükür)
...geçmiş olayları düşünmek indanı depresif yapar
… gelecek için endişelenmek insanı kaygılı yapar
… sadece şimdi ki an da kalıp şimdiyi yaşamak insanı gerçek anlam da huzurlu mutlu yapar
demek ki geçmiş olmuş bitmiş düşünüp durmak yersiz, gelecek henüz yaşanmadı onu ne diye şimdiden düşünelim ki zaman , duygu ve enerji kaybı bana göre, o yüzden şimdi de kal aklına her kötü düşünce geldiğini farkettiğin de hemen düşünmeyi bırak şu an da elin de hayatın da olanlar için şükretmeye , teşekkür etmeye başla ve tabi ki şu timüs bezi dediğimiz göğüsle boynumuz arasın daki ( iman tahtası da denilen yer) mutluluk hormonu salgılatan küçük salgı bezine minik vuruşlar yap parmak uçlarınla , 1-2 dk da hemen ruh halin değişir
geniş zaman da daha detaylı hayatımızı yaydığımız enerji titreşimlerini nasıl değiştirebiliriz yazarım inşallah
bende cakma karatay yapiyorum:)Merhaba kızlar karatayda 2.gunum biraz zorladı sabah 10.00 da kahvaltı yapmıştım.saat 15 da baya acıktım.bol bol su içtim bastırdım açlığı.simdi iyiyim birazdan yemek yiyecegim
Aman dikkat et kendine kuzu bebisinde var seninİyiyim canım akşama kesin yapicam eliptigi
Hosgeldin tatlimmMerhabalar kızlarrr dun sabah 9 da evden bı cıktım aksam 10 bucuk falandı eve geldıgım esımın dayısının kızını nısanladık bı yorulmusum geldıgım gıbı cocukları yıkadım yatırdım cantaları bosalt topla derken yataga zor attım kendımı 20 kusur sayfa bıtıkmıs alıntıları yaptım az sonra cevaplarım ıns menumu yazmayıda unuttum tabı hemen yazıyım @mefkurem kızmadan
Cumaya kadar dikkat et canimOnce bıldırımımı yapayım barı
Cuma. 74.5
Pazartesı.75
Fark +500
Dun butun gun ayaktaydık ev bahcelıyıd dısarda dolastık durduk nısandada ev sahıbı sayılırız nısandakı ıkramlar sonra yemekte servıs derken kızım zaten hıc durmadı sıstım dıye umut edıyorum cumaya hedefımı tutturacagım ben emınım
Afiyet olsun tatlimDunku menum
8.00
Sade neskafe
13.00
1 kk peynır
Domates salatalık atıştırdım
17.30
1 kase nohut yemegı
3 yk bulgur pılavı
Salata
Yogurt
4yk erık marmelatı hıc seker yokmus ıcınde
20.00
Yesıl cay
22.00
Turk kahvesı
Su 2 lıtre olmustur
Ins tatlim yabadı bakalım basarılar canım 18 kılo ıyıymıs ne kadar zamanda vermıstın
afıyet olsun canım sen nerelısınkı
ozel bı sebebı yok benımkının sabah canım ıstemıyo kızları kurstan alıp gelıyorum 12 de haxırlayıp yıyoruz o yuzden gec oluyor
afıyet olsun canım o saate kadar ac nasıl dayandın cok az olmus
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım menuyu okuyunca donup ısmıne bırdaha baktım kalabalık menuye alıskın degılım sende bıde kacamak olmus baya tekrar afıyet olsun
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun abla hamur kızartmasına ıyı dayanmıssın
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım pazarı dolu dolu yasamıssınız
afıyet olsun canım
hayırdır canım nereye gıdıyon
son zamanlarda normal canım mıdeye baskı artıkca az kaldı sızın kavusmayada saglıcakla kavusun ıns
ıns bı sorun yoktur gecmıs olsun
tebdıkler canım
ay cok guldum son yazdıgına sol prenses sag kol kulkedısımıgren zor
tebrıkler ıns
odemdır o zaman canım
cumaya gıder canım ımı gunxe bu kadar artı sıslıkmı acaba
100 gramcıktan bısey olmaz fazlasıyla eksı olurzun cumaya canım
tebrıkler canım
gıder gerı bu artılar
ay benım evedemı geldıkı 3.tabur {3.tabur ne bılmıyorum ama}
sıhhatler olsun canım
yagdan ıyı gıtmıs canım 70lerı en kısa zamanda goreceksın kalmamıs bışey
Anladim canim ama gelebildigin kadar gel genedeSorduğunuz için sağolun canım benim düzenli menü yazamadım ihmal etmiş gibi olunca öyle bir karar aldım. Sonuçta herkes emek ediyor ben düzen bozmuş gibi olmak istemiyorumaslında düzenimi oturtmuştum yatılı misafir olunca kaçtı bir de havuz olunca ailenin tüm çocukları bana geliyor maşallah iş bitmiyor ne bileyim bunaldım sanırım kendimi bıraktım
Benlik degilmis1 su bardağın yoğurt ya da sür, bir su bardağı vişne, 8 adet badem, 1 çay kaşığı tarçın
blender bızzztt hüüp
tabi ben de hipoglisemi olduğu için saat 16:00 a 2 wasa ve 2 yk lor peyniri eklicem
1 günlük yapacam zaten
Canım sen genel olarak çok az yemeye alıştırmışsın bünyeni. Bu kaçamakların tabii ki normal şartlarda kilo yapmaz sen de biliyorsun. Şu an en büyük etken regl dönemin ama ömür boyu çok az menülerle hayatını geçirebilecek misin?
Ay kızcağızın kaybolması çok kötü olmuşÇok çok geçmiş olsun
Yoğun pazartesi ve work work work :)
Cumaya kadar eksi gelir bence canimMerhaba arkadaslar,
Disardaydim yazamadim sabah erkenden tartildim evden cikarken
Cuma: 62.6
Bugün: 62.7
Fark: + 100
Herseyi alintilayamadim yine cikmam lazim
Gelince insallah bakicam
yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben geldimmm:))
çok şükür gelebildik eve oğlanın sınav fiyasko 1 sene daha çalışsın tekrar denesin üniversite sınavını dedik ama oğlanın gözü dışarı da gezmek de :))))
evi toz topak götürmüş 2 gündür çamaşır temizlik uğraşıyorum bundan sonra düzenli aranızdayım allahın izniyle
kilom ne alem de bilmiyorum cuma tartılıcam şu an malum dönem tartıya çıkıp iyice moralim göçmesin dedim ama galiba artıdayım , onu da hallederizzzz nasıl olsa geldim artık
Yaaaa hosgeldin ablaaaa nasilsin neler yaptinnevet kızlar bu sene o kadar okuyup kendimi geliştirip değiştirmemin işe yararlık testini yapmış bulunmaktayım :))
kv beni övdü durduteşekkür etti allah razı olsun dedi 20 seneden sonra ilk defa bu sözleri duydum ( bir kere daha sadece allah razı olsun demişti 2-3 sene önce ) veeee benim sen değişirsen tüm dünya değişir diye papağan gibi söylediğim sözlerin doğruluğu kanıtlanmış oldu çok sakin gayet güzel geçti diyebilirim memleket ziyareti sıcak uykusuzluğu saymıyorum piştik yaavfff
benden özet bu kadar siz de durumlar nasıl ben yokken asayiş berkamel miydi :)
Cumaya eksiye donersin kubramkızlar bugün hastaneye gittim kilo bildirimimi yapamadım bu nedenle.
geçen h. 69.1
bugün 69.3
+200
dün balığı çok yedim. tahmin ediyordum artı olacağımı. çünkü uzun zamandır midem yarı dolu kalkıyordum masadan. dün midemi doldurmuştum. inşallah eksi olurum cumaya kadar.
Aslinda veriyosunda kubram ya niye oyle oldukikızlar doktordan geldim sonucu yazmayı unuttum. tiroit varmış bende. eskiden yoktu son hamileliğimde hamilelik tiroidi çıkmıştı ilaç kullanıyordum. kürtaj olduktan sonra hamilelikle beraber bitmiştir diye düşündüm ama bitmemiş. yorgunluğum bundanmış doktor öyle dedi. ayrıca kilo veremezsin bağırsaklarını da olumsuz etkiler dedi ilaç yazdı onu kullanacağım artık. 50 gün sonra ilaç kutusu bitince tekrar gidip ölçüm yaptıracağım. kiminin geçermiş kiminin kalırmış. ona bakacak.
Hedef 55 leri gormek ecemmmkuzum 600 de bir şey mi benim +1
Afiyet olsun simdiden cinimmBasim catliyoreve girdim daha cikmayi düsünmüyorum. Daha sabahki kahvaltiylayim. Ins bise yicem
Ilk zamanlar zorlar canim normalMerhaba kızlar karatayda 2.gunum biraz zorladı sabah 10.00 da kahvaltı yapmıştım.saat 15 da baya acıktım.bol bol su içtim bastırdım açlığı.simdi iyiyim birazdan yemek yiyecegim
yaz yaz 4 gözle bekliyorum beni etiketlemeyi de unutma sakınhoş buldum canoom
kız depresyona kaç kere dedim damsız girilmezzzzz sadece kapısından arada bakıp geri çıkılırrrr:))
öncelikle hayatın da değişmesini istediğin şeyler için kimseden beklentin kalmamalı çözüm kimse de değil ki zaten çözüm sen de düşünce ve hislerinin yaydığı rezonans( titreşim) frekansın da hani derler ya olumlu düşün olumlu olsun
papucumunnn düşünmesiiiiii… olumlu duygular lazım bize sadece düşünmekle iş bitseydi hepimiz şu an mükemmel hayatlar yaşıyorduk ( ki bence benim hayatım mükemmel çok şükür)
...geçmiş olayları düşünmek indanı depresif yapar
… gelecek için endişelenmek insanı kaygılı yapar
… sadece şimdi ki an da kalıp şimdiyi yaşamak insanı gerçek anlam da huzurlu mutlu yapar
demek ki geçmiş olmuş bitmiş düşünüp durmak yersiz, gelecek henüz yaşanmadı onu ne diye şimdiden düşünelim ki zaman , duygu ve enerji kaybı bana göre, o yüzden şimdi de kal aklına her kötü düşünce geldiğini farkettiğin de hemen düşünmeyi bırak şu an da elin de hayatın da olanlar için şükretmeye , teşekkür etmeye başla ve tabi ki şu timüs bezi dediğimiz göğüsle boynumuz arasın daki ( iman tahtası da denilen yer) mutluluk hormonu salgılatan küçük salgı bezine minik vuruşlar yap parmak uçlarınla , 1-2 dk da hemen ruh halin değişir
geniş zaman da daha detaylı hayatımızı yaydığımız enerji titreşimlerini nasıl değiştirebiliriz yazarım inşallah
kuzum ben 57 yi görsem tamam da hiç kaçamak yapmazsam diyetten hiç çıkmazsam görürüm yoksa zorAman dikkat et kendine kuzu bebisinde var senin
Hosgeldin tatlimm
Cumaya kadar dikkat et canim
Afiyet olsun tatlim
Ins tatlim ya
Anladim canim ama gelebildigin kadar gel genede
Benlik degilmis
Cumaya kadar eksi gelir bence canim
Yaaaa hosgeldin ablaaaa nasilsin neler yaptinn
Cumaya eksiye donersin kubram
Aslinda veriyosunda kubram ya niye oyle olduki
Hedef 55 leri gormek ecemmm
Afiyet olsun simdiden cinimm
Ilk zamanlar zorlar canim normal
hoş buldum şirinem bir tenemmm
maşallah iyi vermişsin minicik bir şey kalmış onu da halledersin 1-2 haftaya
seninle , senin için doğru kişiyi hayatına çekme, rezonansına girme çalışması deneyelim mi nasıl olsa kaybedecek bir şey yok değil mi yaaa olursa:))) şaka bir yana gülüm rezonans kanunu kitabını ve bilinç altının gücü kitabını bir okusana neyi nasıl yapman gerektiği hakkın da çok güzel yol gösterecek sana
Sağlıklı beslenme psikolojisinde olmamız için bunun önce devlet politikası olması lazım..
Markete girdiğinde canı cips, çikolata, kola çekmeyen kişi yok bence...hele de o markete aç girildiğinde ne kadar zararlı varsa alıp çıkıyor insan..
Hedefe ulaşınca da iş bitmiyor ne yazikki diyet modunda devam etmek gerekiyor ki sabitlesin kiloyu bünye ..kuzum ben 57 yi görsem tamam da hiç kaçamak yapmazsam diyetten hiç çıkmazsam görürüm yoksa zor
meyve bile yememem lazım o kadar yani
Bende bu sefer mezun oluyum kesinlikle salmiycam bı ayağım hep tartıda olacakAslında az yemiyorum canım, sadece çeşit sayısını az tuttuğum için az gibi geliyor sizlere...
Sürekli bu yeme düzeninde gitmeyi düşünüyorum açıkçası mezun olsam bile...
Ama mezun olduktan sonra kaçamak dediğimiz besinleri haftada 1-2 tüketmeyi düşünüyorum...
1-2 kilo fazla görüncede daha fazla artmadan dikkat edip vermek niyetindeyim.
Sağol canım benim, Allah annesine yardım etsin, kızıyla mücadele edemiyor maalesef.
Çok değilmiş artin bir yaparsın cumaya sankiMerhaba arkadaslar,
Disardaydim yazamadim sabah erkenden tartildim evden cikarken
Cuma: 62.6
Bugün: 62.7
Fark: + 100
Herseyi alintilayamadim yine cikmam lazim
Gelince insallah bakicam
bilmiyorum ki kuzum
sadece para günü kahvaltıda az bir şey hamurişi yedim
öğlen de karpuz
öyle patlayana kadar yemedim ki +1 nedir
Bizim bı tanidik var Antalya'da havuzlu bir ev aldi şakayla karışık ben kendim dinlenecem kimseye hizmet edemem tatil yapan otele gitsin gb konuşunca baştan önlemini almış oldu...Sorduğunuz için sağolun canım benim düzenli menü yazamadım ihmal etmiş gibi olunca öyle bir karar aldım. Sonuçta herkes emek ediyor ben düzen bozmuş gibi olmak istemiyorumaslında düzenimi oturtmuştum yatılı misafir olunca kaçtı bir de havuz olunca ailenin tüm çocukları bana geliyor maşallah iş bitmiyor ne bileyim bunaldım sanırım kendimi bıraktım
masAllah cnm guzel gecmis olmasina sevndm bende de guzel cnm kilo anlaminda adim adim gidiyorum bklm onun disinda da bi yaramazlık yokevet kızlar bu sene o kadar okuyup kendimi geliştirip değiştirmemin işe yararlık testini yapmış bulunmaktayım :))
kv beni övdü durduteşekkür etti allah razı olsun dedi 20 seneden sonra ilk defa bu sözleri duydum ( bir kere daha sadece allah razı olsun demişti 2-3 sene önce ) veeee benim sen değişirsen tüm dünya değişir diye papağan gibi söylediğim sözlerin doğruluğu kanıtlanmış oldu çok sakin gayet güzel geçti diyebilirim memleket ziyareti sıcak uykusuzluğu saymıyorum piştik yaavfff
benden özet bu kadar siz de durumlar nasıl ben yokken asayiş berkamel miydi :)
iyi iyi masAllah olacak o zmnhoş buldum gülüm kendimi gayet iyi hissediyorum fazlalıkları atıp eksiye geçmeye hazırııımm:))
cumaya eksiye geçersin insAllah cnmkızlar bugün hastaneye gittim kilo bildirimimi yapamadım bu nedenle.
geçen h. 69.1
bugün 69.3
+200
dün balığı çok yedim. tahmin ediyordum artı olacağımı. çünkü uzun zamandır midem yarı dolu kalkıyordum masadan. dün midemi doldurmuştum. inşallah eksi olurum cumaya kadar.
saol kuzumooo çok güzelll
Afiyet olsun canım şimdidenMerhaba kızlar karatayda 2.gunum biraz zorladı sabah 10.00 da kahvaltı yapmıştım.saat 15 da baya acıktım.bol bol su içtim bastırdım açlığı.simdi iyiyim birazdan yemek yiyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?