- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.941
insan sadece etten kemikten değildir aslı yok olmayan enerjidir ruhtur ve dünya da ki, evrende ki herşey ama her şey enerjiden yaratılmıştır ve muhteşem bir kapasitesi vardır bu zaten çok eski zamanlar da bilinen bir şeyken zamanla bilinçli bir şekil de yöneticiler(krallar firavunlar , v.s.) tarafından halka unutturuldu gizli yazmalar olarak saklandı bu bilgiler.Nasıl canım, biraz daha açar mısın
Daha saglikli secenekler tercih edebilirsin tatlimOnu da yemesem ölürdüm artıkın bence
joseph murpy bilinç altının gücüBu kitapların yazarları kim canım, paylaşırsan okurum
kendime söz verdim öğrendiğim şeyleri herkesle paylaşacağım gülüm elimden geldiğince size de parça parça aktarıcam gülüminsanin senin gibi bi arkadasi olmasi lazim valla:)bilgilerinle bizide aydinlatiyosun:)
bende cakma karatay yapiyorum:)
hoş buldum gülüm çok şükür gayet iyiyim biraz annem de biraz kv de kaldım genel de sıcaktan kös kös oturduk :))Aman dikkat et kendine kuzu bebisinde var senin
Hosgeldin tatlimm
Cumaya kadar dikkat et canim
Afiyet olsun tatlim
Ins tatlim ya
Anladim canim ama gelebildigin kadar gel genede
Benlik degilmis
Cumaya kadar eksi gelir bence canim
Yaaaa hosgeldin ablaaaa nasilsin neler yaptinn
Cumaya eksiye donersin kubram
Aslinda veriyosunda kubram ya niye oyle olduki
Hedef 55 leri gormek ecemmm
Afiyet olsun simdiden cinimm
Ilk zamanlar zorlar canim normal
hoş buldum ponimmmm nasılsın kızlar nasıl halin keyfin yerin de miHoşgeldin sefalar getirdinn ablaa
hoş buldum gülümlıstede olmazanda buralarda olursun canım yıne canım
canım mısafırler bır sure sonra gıdecek nasılsa sen pes
hosgeldın canım kolay gelsın
cok sevındım senın adına evet haklısın aslında basta kendımız degısmelıyız ama kendım ıcın konusuyum en azından degısıyorum gormezden gelıyorum ama karsımdakıler hala somurmeye haksızlık yapmaya devam ettıkce neden kendımı yoruyumkı dıyorum ben ıyı olup bıseylerı unuttukca sankı dunyanın en mukemmel ınsanı gıbı hıssedıyor karsımdakıler belkıde ben bıyerlerde bı yanlıslık yapıyorumdur
gecmıs olsun canım ılacı duzenlı kullanırsan gecer ıns
kafaya takmamayı ogrenmek lazım ama lazım
malesef cok haklısın bu konuda
ıns canım sagol
yıyıp yıyıp kılo almayanların bunyeye nedemelı
afıyet olsun canımq
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
gecmıs olsun canım nıye boyle oldun
Kizlar merhaba tekrardan .bugün erken yazacam menümü
Sabah 10.00
biberli yumurta(1.5 yemisimdir)
1 dilimden fazla peynir
10 zeytin
2 taze kayısı
Biber
Domates
Akşam 18.00
Ton balıklı Salata
4 çatal yeşil fasulye yemeği
10 zeytin
Yoğurt yemek istiyordum ama ton balığı olunca güvenemedim
Bugün yeme işi bitti
Su şimdilik 2 lt
Spor ınsallah 1 saat eliptik yada yürüyüş yapacagim
afiyet olsun kizlar10:00=== 2 haşlama yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık
16:00=== 1 adet ızgara balık
1 bardak şalgam
Su 2 lt
sagol abla:))kendime söz verdim öğrendiğim şeyleri herkesle paylaşacağım gülüm elimden geldiğince size de parça parça aktarıcam gülüm
calisiyor.aksamlari goruyoruz zuhal ablayiayy mefkuşum bu gün çalışıyor mu gelmemiş hala
Valla özlemişim abla seni ne iyi ettin geldin yahoş buldum gülüm çok şükür gayet iyiyim biraz annem de biraz kv de kaldım genel de sıcaktan kös kös oturduk :))
Birazdan gelir ablaayy mefkuşum bu gün çalışıyor mu gelmemiş hala
hafizeeeee masallah cnm cok gzzellllGünaydın kızlar kilo bildirimim
Cuma: 81.6
Pazartesi: 80.9
Fark: -700
İdare eder insAllah 80 görürüm bi an once ve 70lere geçerim
yok guzelim bu hafta o kadar cok gitmez gecen haftaya eksi 1.5 la baslamistimSabah erken olduğu içindir kaptanım, cumaya -4 olur bu
vavvvv superrrrGüncel kilo
Cumartesi başlangıç:64.6
Pazartesi:63,0
Fark -1.6ama tabii hem adet döneminde olmamın hem de son 1.5 kilo nerden gelmişki dememin sonucu bu
İnşallah keşkeee hep böle kolaycacık kolaycacık gitse puffff olsa kilolar
niran hanimcim bu artinin en az 1 kilosu kacamaklarin eseriGünaydın kızlar, sanırım bugün adet olacağım, fena sancım var belden ve karından, midem de bulanıyor... Epeyde artıdayım.... Ama cumartesi sabittim, dün kahvaltı yapıp kahve içtikten sonra yine sabittim... Bugün +1.7
baharrrr şu 70lerden bi uzaklas cnm yaaCuma:69,9
Ptesi:71.2
Fark :1.3
Otur sıfır
bende anlamadim :)) cumadan beri kacamagin yoktu dimi tatlimMerhaba kızlar .benim tartım bildirimim
Cuma.94
Pazartesi.94.1
Niye böyle oldu anlamadim
cok guzel tatlim masallahHellöö kızlar
Cuma: 69.7
P.tesi:69.1
Fark: 0.6
kiz kafa sallayipta bozma adamin moraliniCuma 56.2
Bugun 56.8
Fark +600
cok fazla degilmis cnm ama wc ye cozum bul+400 gr
Karnım davul mübarek regl şişkinliği ve 2 gündür wcye çıkamadm.
Hedefim hala 1700 gr
menulerin gayet iyiydi cnm demekki vucut pazartesiden sonra verecek :))gunaydin herkese.bu pazartesi genelde herkes artida galiba..bendede hic acici degil durumlar..niye boyle olduki☹☹
cuma 67.3
pazartesi 67.2
fark -100
hic beklemiyodum.66 lari gorrum diyodum.olmadi malesef
dünkü menuye göre yinede az arti olmus bence200 gr artı gördüm =) mantı saolsun
benim tanidigim dilek cumaya onu eksi 1.5 yaparSelam kizlar tartı hadi gene iyisin bidaha kıyak yapmam bu kadar dedi ve sadece artı 100gr çıkardı
Mefkurem cumaya eksi 1 cepte
cok guzel tatlim helal olsun sanaCuma:47.3
Pazartesi:47
Fark:-300
en azindan yerinde saymayip eksi kolmusun tatlimDiyetisyene gittim geldim kızlar aslında bi cok kacamagim oldu izindeyken en cokta son 10 gündür dikkat etmiştim iyi bile bence diyetisyen birqz az dedi tabi
Geçen ay (24.06.2019) kilom 83.1 çıkmıştım diyetisyenin tartisinda
Bugün (22.07.2019) 80.5 çıktım toplam - 2.6 kg vermisim 1.7si yağdan bklm bi daha ki ay 70lerde gitmis olmam gerekiyor artik
cok gecmis olsun tatlim ben hic kullanmadigim icin bilemiyorum ilacin etkileriniKızlar ya tiroid ilacı ve adet , bir de 10 senedir fln doktorum adet düzensizliği yaşadığım dönemler glifor kullan diye darlıyordu, glifor a başladım, 500 sabah 500 akşam alıyorum. 1 ay kullanayım dedim bakıyım faydası olacak mı. Hayıt otu hapı çok sivilce yaptı onu bırakıp glifora başladım ondan mı bilmiyorum da çon başım ağrıyor bağırsaklarm da bozulmuş gibişirkette ağzım yüzüm biyanda çalışıyorum
dün nohutla bulgur yemişin cnm onunda etkisi olabilirOnce bıldırımımı yapayım barı
Cuma. 74.5
Pazartesı.75
Fark +500
Dun butun gun ayaktaydık ev bahcelıyıd dısarda dolastık durduk nısandada ev sahıbı sayılırız nısandakı ıkramlar sonra yemekte servıs derken kızım zaten hıc durmadı sıstım dıye umut edıyorum cumaya hedefımı tutturacagım ben emınım
istersen listeye girmeden free devam edersin cnmOlmuyor canım düzenli yazamıyorum. Sonuçta buranın da bir kuralı var. Kafama göre takılıyor gibi görünmek istemiyorum. Düzensiz yiyorum on gündür istanbuldan misafirlerim var ne yediğimi ben bile bilmiyorum saçma sapanım her gün bir kargaşa havuz çamaşırları yemek temizlik ekstra ablamda üç çocuk herşey bana bakıyor ihmal ettim ayak uyduramadım sizlere gibi olunca pes ettim canım benim yoksa burda olmaktan çok mutluydum biliyorsunuz
cok degil tatlimMerhaba arkadaslar,
Disardaydim yazamadim sabah erkenden tartildim evden cikarken
Cuma: 62.6
Bugün: 62.7
Fark: + 100
Herseyi alintilayamadim yine cikmam lazim
Gelince insallah bakicam
ekimimmmmm bitanecinmm cok ozledim kizzz seniyettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben geldimmm:))
çok şükür gelebildik eve oğlanın sınav fiyasko 1 sene daha çalışsın tekrar denesin üniversite sınavını dedik ama oğlanın gözü dışarı da gezmek de :))))
evi toz topak götürmüş 2 gündür çamaşır temizlik uğraşıyorum bundan sonra düzenli aranızdayım allahın izniyle
kilom ne alem de bilmiyorum cuma tartılıcam şu an malum dönem tartıya çıkıp iyice moralim göçmesin dedim ama galiba artıdayım , onu da hallederizzzz nasıl olsa geldim artık
kv ye buyumu yaptin ne yaptinevet kızlar bu sene o kadar okuyup kendimi geliştirip değiştirmemin işe yararlık testini yapmış bulunmaktayım :))
kv beni övdü durduteşekkür etti allah razı olsun dedi 20 seneden sonra ilk defa bu sözleri duydum ( bir kere daha sadece allah razı olsun demişti 2-3 sene önce ) veeee benim sen değişirsen tüm dünya değişir diye papağan gibi söylediğim sözlerin doğruluğu kanıtlanmış oldu çok sakin gayet güzel geçti diyebilirim memleket ziyareti sıcak uykusuzluğu saymıyorum piştik yaavfff
benden özet bu kadar siz de durumlar nasıl ben yokken asayiş berkamel miydi :)
eceee gördüm artidaymisinbende ediyor kuzum tam da o kadar ediyor hatta poğaça yok
en az eksi 1 bekliyorum tatlim sendenkızlar bugün hastaneye gittim kilo bildirimimi yapamadım bu nedenle.
geçen h. 69.1
bugün 69.3
+200
dün balığı çok yedim. tahmin ediyordum artı olacağımı. çünkü uzun zamandır midem yarı dolu kalkıyordum masadan. dün midemi doldurmuştum. inşallah eksi olurum cumaya kadar.
cok gecmis olsun tatlimkızlar doktordan geldim sonucu yazmayı unuttum. tiroit varmış bende. eskiden yoktu son hamileliğimde hamilelik tiroidi çıkmıştı ilaç kullanıyordum. kürtaj olduktan sonra hamilelikle beraber bitmiştir diye düşündüm ama bitmemiş. yorgunluğum bundanmış doktor öyle dedi. ayrıca kilo veremezsin bağırsaklarını da olumsuz etkiler dedi ilaç yazdı onu kullanacağım artık. 50 gün sonra ilaç kutusu bitince tekrar gidip ölçüm yaptıracağım. kiminin geçermiş kiminin kalırmış. ona bakacak.
ben begendim tatlimKizlar merhaba tekrardan .bugün erken yazacam menümü
Sabah 10.00
biberli yumurta(1.5 yemisimdir)
1 dilimden fazla peynir
10 zeytin
2 taze kayısı
Biber
Domates
Akşam 18.00
Ton balıklı Salata
4 çatal yeşil fasulye yemeği
10 zeytin
Yoğurt yemek istiyordum ama ton balığı olunca güvenemedim
Bugün yeme işi bitti
Su şimdilik 2 lt
Spor ınsallah 1 saat eliptik yada yürüyüş yapacagim
gayet guzel cnm ama gevrek hazir gidaya giriyor yerine kuruyemis koysaydinIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10:30
1 kk beyqz peynir
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
2 dilim ekmek(ekmek hakkimin hepsini sabah kullanmış oldum)
Domates
Salatalık
Marul
Cay
Ara 12:45
1 çay bardağı sut
2 kaşık yulaf ezmesi
Ceyrek muz
6 kiraz
Ara 16:50
2 yağsız gevrek
1 bardak ayran
Aksam 19:00
1 kelce şehriye çorbası
2 tane avuc ici kadar tavuk göğsü izgara
Bol salata
Su 2.5 lt tamamlarım
Spor yok henüz
Menü guzelde nirancim bide artiyken salgam olmamis10:00=== 2 haşlama yumurta
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık
16:00=== 1 adet ızgara balık
1 bardak şalgam
Su 2 lt
ne oldu tatlim cokmu disarda kaldin bugun belki sicak dokunmusturMerhaba arkadaslar, gecmisi okudum alintilarida yaptim ama fazla duramiyorum daha. Cok halsiz düstüm gözlerim kapaniyor basimin agrisi ayri gecmiyor. Sanirim bugün sporda yapamicam. Cocuklari yatirsam yeter bana Bugün
kuzucum şu makarna salatasi yerine prolu doyurucu bisey yeseydin yiter artik makarnaBugün kendimle gurur duyacam da baş ağrısından oğlanın kaprislerinden duyamadım bi
Sabah 08:00
2 haşlanmış yumurta
Kapuçino
Öğle 12:30
Az peynirli salata
1 dilim ekmek
Ara 17;30
4-5 kabak çekirdeği
Akşam 19:20
3 yk makarna salatası
3 yk mangalda kabak
Salata
1.5 litre su, 0.75 lt soda
Ayrıcaa 90 dakika pisiklet , 270 püan
Kendimi alkışlıyorum, sabaha yarım kilo daha giderse şaşırmam, çünkü ben geçen hafta öğlen burger kingden duble steakhouse menu yiyip ardından fırından pasta yiyip akşam da bu kadar daha yiyip gece de üzerine jelibon fln yiyordumyoğun tempodan kilo almıyordum ama zati 63 de bana fazla yani, 55 olsam bu kadar yiyerek sabit kalamazdım
oh sporda gelmis cok guzel olmus cnm10 sayfa birikmiş çeneler düşmüş maşaallah
Emz anne menüm
10.30
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber
2 d peynir
13.00
1sb süt
15.00
1 sb ayran
Yarım çb leblebi
17.00
1 etli biber dolması
Köz patlıcan salatası
1sb ayran
19.00
1yk kadar ay çekirdeği
Su 3
Spor 30 dk bantta yürüyüş=90 p
40 dk yürüyüş=40 p
Toplam 130 p @bi prenses annesi
Zeki murende goruyormucalisiyor.aksamlari goruyoruz zuhal ablayi
Ahanda gelmis bileehafizeeeee masallah cnm cok gzzellllbiraz gayret edersen cumaya 2 olur :))
yok guzelim bu hafta o kadar cok gitmez gecen haftaya eksi 1.5 la baslamistim
Cumada erken tartilcam zaten
vavvvv superrrrins. Hep boyle gitsin cnm
Keske cuma gelseydin deneme suren 1 hafta az olurdu
niran hanimcim bu artinin en az 1 kilosu kacamaklarin eseri
Umarim cumaya gider
baharrrr şu 70lerden bi uzaklas cnm yaa
bende anlamadim :)) cumadan beri kacamagin yoktu dimi tatlim
cok guzel tatlim masallah
Ama seni takimda daha cok görmek isterim
kiz kafa sallayipta bozma adamin moralinikorumada gayet normal cnm cumaya gider o
cok fazla degilmis cnm ama wc ye cozum bul
menulerin gayet iyiydi cnm demekki vucut pazartesiden sonra verecek :))
dünkü menuye göre yinede az arti olmus bence
benim tanidigim dilek cumaya onu eksi 1.5 yapar
cok guzel tatlim helal olsun sana
en azindan yerinde saymayip eksi kolmusun tatlim
Seker orucuna devam edersen bu ay daha fazlagidecek bak gör :))
cok gecmis olsun tatlim ben hic kullanmadigim icin bilemiyorum ilacin etkilerini
dün nohutla bulgur yemişin cnm onunda etkisi olabilir
istersen listeye girmeden free devam edersin cnm
Tabi biraz olsun gelebileceksen
Çünkü cuma bildirim bile yapmadin
cok degil tatlim
biraz gayret et cuma en azindan 1 gelsin
ekimimmmmm bitanecinmm cok ozledim kizzz seni
Oglan icin hayirlisi olsun işte icinden gelecek birazda
kv ye buyumu yaptin ne yaptinayrinti ver tatlim niye degisti
eceee gördüm artidaymisin
Cumaya gitsin lutfen artilar
en az eksi 1 bekliyorum tatlim senden
cok gecmis olsun tatlim
Ilaca basladigina göre kilolar daha hizli gidecek :)))
ben begendim tatlim
Ben tonbalikli salatayla yogurt yiyorum
gayet guzel cnm ama gevrek hazir gidaya giriyor yerine kuruyemis koysaydin
Menü guzelde nirancim bide artiyken salgam olmamis
ne oldu tatlim cokmu disarda kaldin bugun belki sicak dokunmustur
kuzucum şu makarna salatasi yerine prolu doyurucu bisey yeseydin yiter artik makarna
Birde kahve olarak turk kahvesi yada filtre kahve tercih ediyoruz
Cappichino beeee :))
oh sporda gelmis cok guzel olmus cnm
Ben de bu sıcakta grip oldum35 derece burası pişiyorum a dostlar bu sıcakta mideyi nası üşütebilirim
tatlım akşam saatlerin niye o kadar geç oluyor
biraz öne çeksen süper olur
afiyet olsun
Selam kizlar tartı hadi gene iyisin bidaha kıyak yapmam bu kadar dedi ve sadece artı 100gr çıkardı
Bende artı çıktım sende bendensin valla
Mefkurem cumaya eksi 1 cepte
Napıyosunz kızlarr??
Ben kahvaltımı yaptm küçük kızımı minderine yatırıp o beni izlerken bantta yürüdüm uyudu kaldı sonra duş,büyük kızımı banyo yaptrdm derken dinleniyorm şu an
Ben sabah kalktım kuaföre gittim kaş bıyık aldırdımkv lerle buluştum ikametgah almaya gittim ordan geldim evdekilere yemek yaptım indim havuza yüzdüm bşraz sıcakta iyi geldi.. Biraz öncede eşimle yürüyüşe çıktık 1 saatte öyle yürüdüm şimdide çocuk uyutuyor um
Cuma:47.3
Pazartesi:47
Fark:-300
Tebrik ederim
Once bıldırımımı yapayım barı
Cuma. 74.5
Pazartesı.75
Fark +500
Dun butun gun ayaktaydık ev bahcelıyıd dısarda dolastık durduk nısandada ev sahıbı sayılırız nısandakı ıkramlar sonra yemekte servıs derken kızım zaten hıc durmadı sıstım dıye umut edıyorum cumaya hedefımı tutturacagım ben emınım. Bemde artıdayım
Dunku menum
8.00
Sade neskafe
13.00
1 kk peynır
Domates salatalık atıştırdım
17.30
1 kase nohut yemegı
3 yk bulgur pılavı
Salata
Yogurt
4yk erık marmelatı hıc seker yokmus ıcınde
20.00
Yesıl cay
22.00
Turk kahvesı
Su 2 lıtre olmustur
Afiyet olsun canım
Merhaba arkadaslar,
Disardaydim yazamadim sabah erkenden tartildim evden cikarken
Cuma: 62.6
Bugün: 62.7
Fark: + 100
Herseyi alintilayamadim yine cikmam lazim
Gelince insallah bakicam
=)) ( bende artıdayım
haha benimkide mantıdan ya tutamıyoruz yiyoruz sonra artıkızlar bugün hastaneye gittim kilo bildirimimi yapamadım bu nedenle.
geçen h. 69.1
bugün 69.3
+200
dün balığı çok yedim. tahmin ediyordum artı olacağımı. çünkü uzun zamandır midem yarı dolu kalkıyordum masadan. dün midemi doldurmuştum. inşallah eksi olurum cumaya kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?