Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben de senii canoooommmmmmmmm
ailem gibi olmuşsunuz iyice anladım :))
kv ye büyü yapmaya ne gerek var ki :) değiştim yaydığım titreşimler değişti duruşum konuşmam değişti haliyle bana karşı tavırlar da değişti çok uzun süre durmadım 1 hafta durup 4-5 gün anneme gittim ben yokken doğru düzgün yemek bile yapıp yememiş ana oğul ben de elin kızının eline mi mahkumsunuz yapın yiyiverin gari didim :)) kv ye sen çok şanslısın şükretmen gereken çok şey var tüm oğulların ( 5 taneler) da gelinlerin de iyi damadın da iyi dedim ve sabahtan akşama hint dizisi izlemesine karışmadım, çok karışan oldu mu aman o da onunla eğleniyor işte dedim pek hoşuna gitti :))))

Ben de bu sıcakta grip oldum
yoksa kilimalı yerde mi oturdun benim de görümce çok fena hastalanmıştı doktor antibiyotik bile vermiş yazın gözün de sesi bile gitmişti kadıncağızın aman gülüm dikkat et kendine elinden geldiğince dinlen ki çabuk atlatasın rabbim şifa versin

yarı sert dille karıştırmayın bu evin kuralları var diyiversen olmaz mı ben yapıyorum valla benim evim benim kurallarım oraya girilmez bunlar oyuncak değil karıştırılmaz v.s. diyorum

Spor puanım
Fit mutlu anne
30×2=60 puan
Hedeftim 1 saat kızımla yürüyüş yapmaktı.normalde hep uyurdu giderken bu sefer durmadı uyuyamadı hep ağladı.sadece 30 dk da sahile gidebildim.sonra eşimi aradim bizi aldı

Kızlar benim moralim çok bozuk ya
Şöyle ben okulumu degistirdim yeni de ev aldık.haliyle benim tüm ortamım bozuldu.alisamiyorum bir türlü ya.eski mahalleyi özlüyorum. Bu apartmanda birlik yok.1 2 evle muhabbetim var oda yüzeysel.muhabbetler cok farkli ya .ben eski komsularimla siyaset ,ilcedeki olaylar vs her konudan konusurduk.burda hep temizlik.kizim oldu bazı dairedekiler gördüklerinde hayirli olsun bile demedi.ama eski mahallemdekiler kac defa geldiler..hep evdeyim .zaten gurbetteyim ve esimin akrabaları ile pek samimi değiliz.ne yapicam bu yalnızlıkla bilmiyorum.cok ama coook sıkılıyorum. Evi satmayı bile düşündüm.ama faizler çok yükseldi.esim kesinlikle satamayız diyor.en son ben ev değil huzur muhabbet istiyorum diyorum.

afıyet olsun canım

evet tamda bu duygu oluyor abla ben ıcıme kapanıp konusmuyorum konusamıyorum
afıyet olsun canım gecmiş olsun
Allah yardımcın olsun canım laf anlamayan cocuk zor erkek cocugumu evle ne alıp veremeduklerı varmıs oyuncaklar yetmıyor sımdıkı cocuklara
afıyet olsun canım
Kızlar yarına misafrm var ben uyumadan işlerimi halledeyim yatayim sabaha is kalmasın diorum iyi geceled simdidn yatmadan agirlik basmazsa bakarim mesajalr birikmesin die
kolay gelsın canıkom

Kızlar yarına misafrm var ben uyumadan işlerimi halledeyim yatayim sabaha is kalmasın diorum iyi geceled simdidn yatmadan agirlik basmazsa bakarim mesajalr birikmesin die
kolay gelsin gülüm yarına çok iş kalmaz inşallah misafirlerinle güzel zaman geçirirsin

Bosuna dememişler ev alma komşu al dıye ortam degıstırmek zor oluyor hakıkaten canım alısırsın ama zamanla alısılıyor eskı komsuların yakınmı gelıp gıtmısler yınede gorusursunuz zamanlada yenı komsukarınla tanısırsın

ama gülüm senin mutlu olman ya da olmaman neden başkalarına bağlı neden eski komşularını görünce mutlu oluyorsun , özlemek doğal , ortamını muhabbetini özlersin ama senin doğal halinin de zaten mutlu huzurlu olması lazım eski komşuları gördüğünde de daha mutlu oldum demen lazım demek ki senin için de başka bir eksiklik var , kendi kendine vakit geçirmek gibi bir alışkanlığın yok bu da demektir ki kendini de tam tanımıyorsun bunu fırsata çevirmek için mükemmel zaman bence insan yalnızken daha verimli bilinç altıyla benliğiyle( özüyle ) iletişime geçer kendine sorular sor neden canım sıkılıyor neden başkalarına ihtiyaç duyuyorum mutlu olmak için neye ihtiyacım var v.s. ile başla bakalım ne cevap gelecek bilinç altından, kendini tanımak gelişmek için başlangıçtır hadi sana kolay gelsin :)

Yakın sayılırlar.oyle eskisi gibi olmuyor canim.bilmiyorum.ne yapicam.evi kiraya vermeyi düşünüyorum.

konuşamıyorsan alıştırma yap gülüm bir deftere insanlara neler söylemek istediğini duygularını yaz , not al sonra da yavaş yavaş öz güven çalışması yap ben değerliyim
saygıyı hak ediyorum
her zaman ve her yer de seviliyorum gibi olumlama cümlelerini sık sık kendine tekrar et
sonra da rabbim o ağzını sadece yemek yemen için yaratmadığını anlayıp ufaktan hislerini sözcüklere dökmeye başla
yapamam yapamıyorum diye bir şey yok gülüm kendine sınır koyma

misafirm var diye böyle sorun yaşıyorum şu aralar aslında abla yani bende bırakmaktan yana değilim ama hani boş kalabalık etmemek için uzaklaştım çünkü kurallara uyamıyorum farkındayım

Kuzum sağol tatlım evet misafirin de etkisi bende ihmal etmek istemiyorum ne güzel zayıflıyordum haftaya Cumartesi gidecekler hayırlısıyla ondan sonra bakalım artık.

Dediklerinde haklılık payı var .evet annemin babamın vefatı beni inanılmaz duygusal yaptı.yalniz kalmak istemiyorum sanirim.kardeslerimden de uzak olunca ve yazamayacağım baska durumlardan dolayı yalniz kalmaktan korkuyorum sanirim.ben çocuklarımla kendi kendimle de kaliteli vakit geçirmeyi seven biriyim.ama insan özlüyor eski ortamlarını.ki biz öyle sürekli bir araya gelen hergun oturup konuşan insanlar değiliz ki .sınırlar bellidir.zaten çalışan insanlariz.

Kaynanan bunuyor olabilir mi ablaa
İnşaallah geçer cnm
hoş buldum ponimmmm nasılsın kızlar nasıl halin keyfin yerin de mi
İyym çok şükür abla kızlarmda çok iyi. Miniğimde çok sakin huzurlu bi bebek çok şükür kilolarla başm dertte sadece
Bende senin şu anki durumndayım tanımadığm komşular var daha 3 yıl oldu taşınalı herkes kim kime dum duma. Karşılaşınca günaydın demekten aciz insanlar var. Bende 2 yıl sonra kızım 1.sınıfa başlayacağı zaman daha iyi bi semte taşınmayı düşünüyorum evi kiraya verip kiraya çıkıcaz nasipse sizde öyle yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…