- 22 Haziran 2019
- 431
- 1.987
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #308.981
joseph murpy bilinç altının gücü
Pierre francky rezonans kanunu
Pierre francky doğru istersen olur
bu kitaplar bence mutlaka okunması gerekenler arasın da
@ecebocetugcetugcem
ben de senii canoooommmmmmmmmhafizeeeee masallah cnm cok gzzellllbiraz gayret edersen cumaya 2 olur :))
yok guzelim bu hafta o kadar cok gitmez gecen haftaya eksi 1.5 la baslamistim
Cumada erken tartilcam zaten
vavvvv superrrrins. Hep boyle gitsin cnm
Keske cuma gelseydin deneme suren 1 hafta az olurdu
niran hanimcim bu artinin en az 1 kilosu kacamaklarin eseri
Umarim cumaya gider
baharrrr şu 70lerden bi uzaklas cnm yaa
bende anlamadim :)) cumadan beri kacamagin yoktu dimi tatlim
cok guzel tatlim masallah
Ama seni takimda daha cok görmek isterim
kiz kafa sallayipta bozma adamin moralinikorumada gayet normal cnm cumaya gider o
cok fazla degilmis cnm ama wc ye cozum bul
menulerin gayet iyiydi cnm demekki vucut pazartesiden sonra verecek :))
dünkü menuye göre yinede az arti olmus bence
benim tanidigim dilek cumaya onu eksi 1.5 yapar
cok guzel tatlim helal olsun sana
en azindan yerinde saymayip eksi kolmusun tatlim
Seker orucuna devam edersen bu ay daha fazlagidecek bak gör :))
cok gecmis olsun tatlim ben hic kullanmadigim icin bilemiyorum ilacin etkilerini
dün nohutla bulgur yemişin cnm onunda etkisi olabilir
istersen listeye girmeden free devam edersin cnm
Tabi biraz olsun gelebileceksen
Çünkü cuma bildirim bile yapmadin
cok degil tatlim
biraz gayret et cuma en azindan 1 gelsin
ekimimmmmm bitanecinmm cok ozledim kizzz seni
Oglan icin hayirlisi olsun işte icinden gelecek birazda
kv ye buyumu yaptin ne yaptinayrinti ver tatlim niye degisti
eceee gördüm artidaymisin
Cumaya gitsin lutfen artilar
en az eksi 1 bekliyorum tatlim senden
cok gecmis olsun tatlim
Ilaca basladigina göre kilolar daha hizli gidecek :)))
ben begendim tatlim
Ben tonbalikli salatayla yogurt yiyorum
gayet guzel cnm ama gevrek hazir gidaya giriyor yerine kuruyemis koysaydin
Menü guzelde nirancim bide artiyken salgam olmamis
ne oldu tatlim cokmu disarda kaldin bugun belki sicak dokunmustur
kuzucum şu makarna salatasi yerine prolu doyurucu bisey yeseydin yiter artik makarna
Birde kahve olarak turk kahvesi yada filtre kahve tercih ediyoruz
Cappichino beeee :))
oh sporda gelmis cok guzel olmus cnm
yoksa kilimalı yerde mi oturdun benim de görümce çok fena hastalanmıştı doktor antibiyotik bile vermiş yazın gözün de sesi bile gitmişti kadıncağızın aman gülüm dikkat et kendine elinden geldiğince dinlen ki çabuk atlatasın rabbim şifa versinBen de bu sıcakta grip oldum
o ne yaaa sabahın 5 in de her gün mü , saat kaça kadar çalışıyorsun mefkuşumMefkuş sabahin 5 inde kalkiyor artikogkeden sonra yorgunluktan bitkisekl hayata girmis oluyor
yarı sert dille karıştırmayın bu evin kuralları var diyiversen olmaz mı ben yapıyorum valla benim evim benim kurallarım oraya girilmez bunlar oyuncak değil karıştırılmaz v.s. diyorumAnnemlerle aynı yerdeyiz. Biz annemlere hoşgeldine gittik. Onlar da demiş belki geliriz diye eşime. Biz ordayken pat geldiler. Geri eve döndük sonra.ya gelsinler de o 3 çocuğa dayanamıyorum ya. Evin her yerine zarar veriyorlar. Ikisi 7 biri 11 yaşında. Karıştırmadık yer kalmıyor. Ne kızmadan anlarlar ne tatlı dilden. Sevmiyorum onları da Allah affetsin
afıyet olsun canım10 sayfa birikmiş çeneler düşmüş maşaallah
Emz anne menüm
10.30
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber
2 d peynir
13.00
1sb süt
15.00
1 sb ayran
Yarım çb leblebi
17.00
1 etli biber dolması
Köz patlıcan salatası
1sb ayran
19.00
1yk kadar ay çekirdeği
Su 3
Spor 30 dk bantta yürüyüş=90 p
40 dk yürüyüş=40 p
Toplam 130 pFit mutlu anne
evet tamda bu duygu oluyor abla ben ıcıme kapanıp konusmuyorum konusamıyorumhoş buldum gülüm
sen değişmiyorsun demek ki sadece umursamayayım duymazdan geleyim diyorsun o da işe yaramıyor haliyle
sana haksızlık yapıldığın da güzel bir uslupla karşıdakini suçlar kışkırtacak bir dille değil daha çok yapılanın sana ne hissettirdiğini vurgulayarak karşı çıkış yap yani farkındayım ve beni kırıyorsunuz mesajını ver unutma sana haksızlık yapıldığın da ses çıkarmamak bilinç altına ben değersizim saygıyı hak etmiyorum mesajını verir
afıyet olsun canım gecmiş olsunAy kızlar bakamıyorum yoğunluktan :) bugün de denize gittik kahvaltidab sonra aklıma geldi pazartesi olduğu. Bir de üşüttüm üstüne. Inşallah çocuğa da bulaşmaz. Menümü de yazayım hemen
SABAH 10.30
1 tane tavada yumurta
2 kk peynir
6 adet siyah zeytin
2 bardak çay
Domates
ÖĞLEN YOK
AKŞAM 18.40
2 tane mangalda pişmiş tavuk (dünden kalmıştı)
Yeşil soğan
Domates
Su 2 litre
Allah yardımcın olsun canım laf anlamayan cocuk zor erkek cocugumu evle ne alıp veremeduklerı varmıs oyuncaklar yetmıyor sımdıkı cocuklaraAnnemlerle aynı yerdeyiz. Biz annemlere hoşgeldine gittik. Onlar da demiş belki geliriz diye eşime. Biz ordayken pat geldiler. Geri eve döndük sonra.ya gelsinler de o 3 çocuğa dayanamıyorum ya. Evin her yerine zarar veriyorlar. Ikisi 7 biri 11 yaşında. Karıştırmadık yer kalmıyor. Ne kızmadan anlarlar ne tatlı dilden. Sevmiyorum onları da Allah affetsin
afıyet olsun canım@mefkurem maşallah diyerek oku lütfen
Kahvaltı 11.00
2 yumurta 1 kaşık yulaf kepeği ile omlet
1 dilim peynir
Salatalık
5 zeytin
17.00
3 hurmalı 1 kase sütlü yulaf ezmesi
21.00
1 büyük kase tavuk göğüslü azcik peynir koydum salata
1kase yoğurt
3lt su
1 bardak yeşil çay
kolay gelsın canıkomKızlar yarına misafrm var ben uyumadan işlerimi halledeyim yatayim sabaha is kalmasın diorum iyi geceled simdidn yatmadan agirlik basmazsa bakarim mesajalr birikmesin die
inşallah kısa süre de sorunlar da su gibi hafifleyip çözülür gülüm elinden gelen bir şey yoksa boşuna içini daraltmayok abla iş yeri ile alakalı
kolay gelsin gülüm yarına çok iş kalmaz inşallah misafirlerinle güzel zaman geçirirsinKızlar yarına misafrm var ben uyumadan işlerimi halledeyim yatayim sabaha is kalmasın diorum iyi geceled simdidn yatmadan agirlik basmazsa bakarim mesajalr birikmesin die
vallaha mıı aferin kız çok faydasını göreceksin sıkılmadan okuyacaksın eminimAldım bileee
Bosuna dememişler ev alma komşu al dıye ortam degıstırmek zor oluyor hakıkaten canım alısırsın ama zamanla alısılıyor eskı komsuların yakınmı gelıp gıtmısler yınede gorusursunuz zamanlada yenı komsukarınla tanısırsınSpor puanım
Fit mutlu anne
30×2=60 puan
Hedeftim 1 saat kızımla yürüyüş yapmaktı.normalde hep uyurdu giderken bu sefer durmadı uyuyamadı hep ağladı.sadece 30 dk da sahile gidebildim.sonra eşimi aradim bizi aldı
Kızlar benim moralim çok bozuk ya
Şöyle ben okulumu degistirdim yeni de ev aldık.haliyle benim tüm ortamım bozuldu.alisamiyorum bir türlü ya.eski mahalleyi özlüyorum. Bu apartmanda birlik yok.1 2 evle muhabbetim var oda yüzeysel.muhabbetler cok farkli ya .ben eski komsularimla siyaset ,ilcedeki olaylar vs her konudan konusurduk.burda hep temizlik.kizim oldu bazı dairedekiler gördüklerinde hayirli olsun bile demedi.ama eski mahallemdekiler kac defa geldiler..hep evdeyim .zaten gurbetteyim ve esimin akrabaları ile pek samimi değiliz.ne yapicam bu yalnızlıkla bilmiyorum.cok ama coook sıkılıyorum. Evi satmayı bile düşündüm.ama faizler çok yükseldi.esim kesinlikle satamayız diyor.en son ben ev değil huzur muhabbet istiyorum diyorum.
ama gülüm senin mutlu olman ya da olmaman neden başkalarına bağlı neden eski komşularını görünce mutlu oluyorsun , özlemek doğal , ortamını muhabbetini özlersin ama senin doğal halinin de zaten mutlu huzurlu olması lazım eski komşuları gördüğünde de daha mutlu oldum demen lazım demek ki senin için de başka bir eksiklik var , kendi kendine vakit geçirmek gibi bir alışkanlığın yok bu da demektir ki kendini de tam tanımıyorsun bunu fırsata çevirmek için mükemmel zaman bence insan yalnızken daha verimli bilinç altıyla benliğiyle( özüyle ) iletişime geçer kendine sorular sor neden canım sıkılıyor neden başkalarına ihtiyaç duyuyorum mutlu olmak için neye ihtiyacım var v.s. ile başla bakalım ne cevap gelecek bilinç altından, kendini tanımak gelişmek için başlangıçtır hadi sana kolay gelsin :)Spor puanım
Fit mutlu anne
30×2=60 puan
Hedeftim 1 saat kızımla yürüyüş yapmaktı.normalde hep uyurdu giderken bu sefer durmadı uyuyamadı hep ağladı.sadece 30 dk da sahile gidebildim.sonra eşimi aradim bizi aldı
Şöyle ben okulumu degistirdim yeni de ev aldık.haliyle benim tüm ortamım bozuldu.alisamiyorum bir türlü ya.eski mahalleyi özlüyorum. Bu apartmanda birlik yok.1 2 evle muhabbetim var oda yüzeysel.muhabbetler cok farkli ya .ben eski komsularimla siyaset ,ilcedeki olaylar vs her konudan konusurduk.burda hep temizlik.kizim oldu bazı dairedekiler gördüklerinde hayirli olsun bile demedi.ama eski mahallemdekiler kac defa geldiler..hep evdeyim .zaten gurbetteyim ve esimin akrabaları ile pek samimi değiliz.ne yapicam bu yalnızlıkla bilmiyorum.cok ama coook sıkılıyorum. Evi satmayı bile düşündüm.ama faizler çok yükseldi.esim kesinlikle satamayız diyor.en son ben ev değil huzur muhabbet istiyorum diyorum.
Yakın sayılırlar.oyle eskisi gibi olmuyor canim.bilmiyorum.ne yapicam.evi kiraya vermeyi düşünüyorum.Bosuna dememişler ev alma komşu al dıye ortam degıstırmek zor oluyor hakıkaten canım alısırsın ama zamanla alısılıyor eskı komsuların yakınmı gelıp gıtmısler yınede gorusursunuz zamanlada yenı komsukarınla tanısırsın
konuşamıyorsan alıştırma yap gülüm bir deftere insanlara neler söylemek istediğini duygularını yaz , not al sonra da yavaş yavaş öz güven çalışması yap ben değerliyimafıyet olsun canım
evet tamda bu duygu oluyor abla ben ıcıme kapanıp konusmuyorum konusamıyorum
afıyet olsun canım gecmiş olsun
Allah yardımcın olsun canım laf anlamayan cocuk zor erkek cocugumu evle ne alıp veremeduklerı varmıs oyuncaklar yetmıyor sımdıkı cocuklara
afıyet olsun canım
kolay gelsın canıkom
misafirm var diye böyle sorun yaşıyorum şu aralar aslında abla yani bende bırakmaktan yana değilim ama hani boş kalabalık etmemek için uzaklaştım çünkü kurallara uyamıyorum farkındayımhafizeeeee masallah cnm cok gzzellllbiraz gayret edersen cumaya 2 olur :))
yok guzelim bu hafta o kadar cok gitmez gecen haftaya eksi 1.5 la baslamistim
Cumada erken tartilcam zaten
vavvvv superrrrins. Hep boyle gitsin cnm
Keske cuma gelseydin deneme suren 1 hafta az olurdu
niran hanimcim bu artinin en az 1 kilosu kacamaklarin eseri
Umarim cumaya gider
baharrrr şu 70lerden bi uzaklas cnm yaa
bende anlamadim :)) cumadan beri kacamagin yoktu dimi tatlim
cok guzel tatlim masallah
Ama seni takimda daha cok görmek isterim
kiz kafa sallayipta bozma adamin moralinikorumada gayet normal cnm cumaya gider o
cok fazla degilmis cnm ama wc ye cozum bul
menulerin gayet iyiydi cnm demekki vucut pazartesiden sonra verecek :))
dünkü menuye göre yinede az arti olmus bence
benim tanidigim dilek cumaya onu eksi 1.5 yapar
cok guzel tatlim helal olsun sana
en azindan yerinde saymayip eksi kolmusun tatlim
Seker orucuna devam edersen bu ay daha fazlagidecek bak gör :))
cok gecmis olsun tatlim ben hic kullanmadigim icin bilemiyorum ilacin etkilerini
dün nohutla bulgur yemişin cnm onunda etkisi olabilir
istersen listeye girmeden free devam edersin cnm
Tabi biraz olsun gelebileceksen
Çünkü cuma bildirim bile yapmadin
cok degil tatlim
biraz gayret et cuma en azindan 1 gelsin
ekimimmmmm bitanecinmm cok ozledim kizzz seni
Oglan icin hayirlisi olsun işte icinden gelecek birazda
kv ye buyumu yaptin ne yaptinayrinti ver tatlim niye degisti
eceee gördüm artidaymisin
Cumaya gitsin lutfen artilar
en az eksi 1 bekliyorum tatlim senden
cok gecmis olsun tatlim
Ilaca basladigina göre kilolar daha hizli gidecek :)))
ben begendim tatlim
Ben tonbalikli salatayla yogurt yiyorum
gayet guzel cnm ama gevrek hazir gidaya giriyor yerine kuruyemis koysaydin
Menü guzelde nirancim bide artiyken salgam olmamis
ne oldu tatlim cokmu disarda kaldin bugun belki sicak dokunmustur
kuzucum şu makarna salatasi yerine prolu doyurucu bisey yeseydin yiter artik makarna
Birde kahve olarak turk kahvesi yada filtre kahve tercih ediyoruz
Cappichino beeee :))
oh sporda gelmis cok guzel olmus cnm
Kuzum sağol tatlımlıstede olmazanda buralarda olursun canım yıne canım
canım mısafırler bır sure sonra gıdecek nasılsa sen pes
hosgeldın canım kolay gelsın
cok sevındım senın adına evet haklısın aslında basta kendımız degısmelıyız ama kendım ıcın konusuyum en azından degısıyorum gormezden gelıyorum ama karsımdakıler hala somurmeye haksızlık yapmaya devam ettıkce neden kendımı yoruyumkı dıyorum ben ıyı olup bıseylerı unuttukca sankı dunyanın en mukemmel ınsanı gıbı hıssedıyor karsımdakıler belkıde ben bıyerlerde bı yanlıslık yapıyorumdur
gecmıs olsun canım ılacı duzenlı kullanırsan gecer ıns
kafaya takmamayı ogrenmek lazım ama lazım
malesef cok haklısın bu konuda
ıns canım sagol
yıyıp yıyıp kılo almayanların bunyeye nedemelı
afıyet olsun canımq
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
gecmıs olsun canım nıye boyle oldun
Dediklerinde haklılık payı var .evet annemin babamın vefatı beni inanılmaz duygusal yaptı.yalniz kalmak istemiyorum sanirim.kardeslerimden de uzak olunca ve yazamayacağım baska durumlardan dolayı yalniz kalmaktan korkuyorum sanirim.ben çocuklarımla kendi kendimle de kaliteli vakit geçirmeyi seven biriyim.ama insan özlüyor eski ortamlarını.ki biz öyle sürekli bir araya gelen hergun oturup konuşan insanlar değiliz ki .sınırlar bellidir.zaten çalışan insanlariz.ama gülüm senin mutlu olman ya da olmaman neden başkalarına bağlı neden eski komşularını görünce mutlu oluyorsun , özlemek doğal , ortamını muhabbetini özlersin ama senin doğal halinin de zaten mutlu huzurlu olması lazım eski komşuları gördüğünde de daha mutlu oldum demen lazım demek ki senin için de başka bir eksiklik var , kendi kendine vakit geçirmek gibi bir alışkanlığın yok bu da demektir ki kendini de tam tanımıyorsun bunu fırsata çevirmek için mükemmel zaman bence insan yalnızken daha verimli bilinç altıyla benliğiyle( özüyle ) iletişime geçer kendine sorular sor neden canım sıkılıyor neden başkalarına ihtiyaç duyuyorum mutlu olmak için neye ihtiyacım var v.s. ile başla bakalım ne cevap gelecek bilinç altından, kendini tanımak gelişmek için başlangıçtır hadi sana kolay gelsin :)
Kaynanan bunuyor olabilir mi ablaaevet kızlar bu sene o kadar okuyup kendimi geliştirip değiştirmemin işe yararlık testini yapmış bulunmaktayım :))
kv beni övdü durduteşekkür etti allah razı olsun dedi 20 seneden sonra ilk defa bu sözleri duydum ( bir kere daha sadece allah razı olsun demişti 2-3 sene önce ) veeee benim sen değişirsen tüm dünya değişir diye papağan gibi söylediğim sözlerin doğruluğu kanıtlanmış oldu çok sakin gayet güzel geçti diyebilirim memleket ziyareti sıcak uykusuzluğu saymıyorum piştik yaavfff
benden özet bu kadar siz de durumlar nasıl ben yokken asayiş berkamel miydi :)
İnşaallah geçer cnmkızlar doktordan geldim sonucu yazmayı unuttum. tiroit varmış bende. eskiden yoktu son hamileliğimde hamilelik tiroidi çıkmıştı ilaç kullanıyordum. kürtaj olduktan sonra hamilelikle beraber bitmiştir diye düşündüm ama bitmemiş. yorgunluğum bundanmış doktor öyle dedi. ayrıca kilo veremezsin bağırsaklarını da olumsuz etkiler dedi ilaç yazdı onu kullanacağım artık. 50 gün sonra ilaç kutusu bitince tekrar gidip ölçüm yaptıracağım. kiminin geçermiş kiminin kalırmış. ona bakacak.
İyym çok şükür abla kızlarmda çok iyi. Miniğimde çok sakin huzurlu bi bebek çok şükür kilolarla başm dertte sadecehoş buldum ponimmmm nasılsın kızlar nasıl halin keyfin yerin de mi
Bende senin şu anki durumndayım tanımadığm komşular var daha 3 yıl oldu taşınalı herkes kim kime dum duma. Karşılaşınca günaydın demekten aciz insanlar var. Bende 2 yıl sonra kızım 1.sınıfa başlayacağı zaman daha iyi bi semte taşınmayı düşünüyorum evi kiraya verip kiraya çıkıcaz nasipse sizde öyle yapabilirsinizSpor puanım
Fit mutlu anne
30×2=60 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?